82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • dávid 001
    látom nem
  • dávid 001
    ha leszedtem a cucot akor ha nincs fönt a játék nem lehet feltelepíteni?
  • dávid 001
    valaki vegyen fel msn-re [email protected]
  • dávid 001
    mit kel leszedni a multihoz?
  • dávid 001
    fent volt a játék és a vírus írtóm kijeleszte hogy a játék fele vírus pedig úgy vetem a játékot
  • RTmz88
    Nézzétek meg ezt az oldalt megéri. www.gtasatutik.mlap.hu
  • sovatalevi
    Nem is lehet megcsinalni ha csalsz,mert valamejik kuldinel kidob/nem megoldhato lesz a kuldi.En egyszer kivittem csalas nelkul,es olyan furcsa emberekket.((Ryder te tudod))
  • Ryder7
    ha csalsz nem csak az van h nem érheted el a 100%-ot? mármint ha meg is csinálod akkor se fogadja el.
  • DIESEL DOG #81901
    haLLJátok / ronTJa

Egyébként hogy érted hogy elrontja? Kicsit tudnál pontosabbat mondani a hibáról?
  • RTmz88
    ha már rajta volt már a gépeden a san andreas és ha igen lehet hogy valamit elrontottál mentés példálul, akkor lehet hogy elfelejtetted ki törölni a gta san andreas user files mappát. Ha újra akarod tenni a gta sa-t akkor minden mappáját tölröld ki. Lehet hogy ez volt.
  • dávid 001
    hajátok a gépemet a san andreas miért rontya el?
  • SAFIII
    konzol
  • DIESEL DOG #81897
    Ha használsz csalást, akkor legközelebb mielőtt mentenéd a játék állásod, deaktiváld a csalásokat, tehát kapcsold ki őket...

Egyébként csatlakoznék az előttem íróhoz...
  • Mike
    szól is, hogy ne használj csalást
    egyébként nem csak egy mentés slot van
  • sovatalevi
    hat kb melyik küldetésnél vagy?Mit kell csinálj?Szerintem előröl kezdeni megéri,mert nem lehet tudni hogy a mentesben használtak-e csalást.
  • sandor94
    És akkor mi a teendő?? Előröl kell kezdeni??
    Vagy esetleg van olyan mentés valahol ami segítene eme gondot kiküszöböpni??

• sovatalevi
    Csalás használatakor ez a meglepetés!
  • USAMEN POWER
    Nem használsz csalást.
  • sandor94
    Sziasztok.
    Olyan kérdésem van ,hogy kipróbáltam pár csalást éa van egy pálya amit nem lehet elkezdeni sem.
    Mi a teendő?? Kezdhetem előröl az egész játékot??
    Előre is köszönöm.
  • RTmz88
    Sziasztok ! Most olyan kérdést szeretnék feltenni ami nem sa-hoz hanem a vicecity-hez kapcsolódik. A vice city storise az géphez van vagy konzolhoz ?
  • rizzo131
    helo
    véletlenül valaki nem ismer egy ojan skint hogy : bam margera?
    az embert lecserélni:D
    vagy egy jó oldalt ahol vannak ijen cuccok ha tuttok
    előre is
    kössz
  • dark night
    hello
    a játék mekkora felbontást engedélyez mert nekem egy full hd azaz egy 1920*1080 as monitorom van és csak 160*...-ig engedi a felbontást hogy felvegyem!
    nem lehetne valahogy feljebb venni??
    kösz!!!
    hello
  • sovatalevi
    Egeszen biztos hogy nem jo.
    Am ami van a ViceCityhez az minden megvan a SA hoz is.
  • Groveboy
    szerintem nem jó mert a gta san andreas-hoz van külön mod!
    de azért kérdez meg mást!:)
  • RTmz88
    Sziasztok ! Azt szeretném kérdezni hogy ami a vice city-hez vannak járművek az jó a san andreas-hoz is ? előre köszönöm
  • Met
    Régen volt egy mod, talán modern mod volt a neve, az autókat cserélte le, volt benne subaru is, nem tudjátok, hogy honnan tudom leszedni?
  • Groveboy
    valaki tud egy jó szerót?mert a parkour dm stunt szerverről bannoltak valamiért aki tud az irja le a szerver ip címét!pls
  • Groveboy
    csá all
  • Ryder7
    gtainside.com
    codenamegta.hu
    google.hu
  • Fresh Duke
    Kevés *jó* szerver van.
  • Garrett27
    Nah, vagy tán két év után (?) beraktam samp-t, hogy partizzam egyet a partyserveren vagy a többin, emlékezés gyanánt, de már mennyire elszaródott az egész: ennyi csíter, laggoló, stbt még nem láttam... nem beszélve az adminokról, akik vhogy alig akarják bannolni már a csalókat meg a többi izét.. asszem szedem is kifele és ami a GTA SA-t illeti, maradok az SP-nél.
  • ik0N
    Azt hiszem valamelyik gombra lenyilik a hátulja, de autokat szállítani u. úgy nem tudsz, mint a kamionnal... :(
  • ik0N
    Külön le kell hozzá tölteni a spolire-t is, és azt is betenni a játékba, ami természeretes csak arra az autóra lesz jó!
    A PJ-re u.ez!
  • ik0N
    Azt, hogy gyakran nem tudom, de eddig én csak egy helyen láttam, SF-ben, ahol biliárdozni lehet, a club elött az utcán.
    Ennél pontosabban sajnos nem tudom elmondani.....
  • RTmz88
    SZIASZTOK ! Valaki tud olyan skineket például POSTAL 2 SKIN , Ballass skin vagy ilyesmit ha valaki tud mondja már el a letöltő oldalát ! Előre köszönöm
  • bakvarnyu
    melyik városrészben fordul elő gyakran a kartondobozos hajléktalan?
  • Pummis
    szaisztok
    ma láttam ezt a videot
    http://www.youtube.com/watch?v=5pPngUFVguI&feature=related

esetleg valaki tudna segiteni nekem hogy lehet ezt meg csinálni autokat tudok be tenni a játékba de igy nem tom megcsinálni hogy egyedi spojler stb
  • Mike
    megoldottam
  • Mike
    senki?

felinstalláltam újra, semmi hatása
    ugyanúgy nem indul el

és persze eredeti a játékom - természetesen
  • RTmz88
    Sziasztok ! Valaki tudja hogyan lehet az andromadába bevvinnni a kocsikat ?