GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS N50Vc | Core2Duo 5850(2.2) | 3GB Ram DDR2 | 320 GB | NVidia 9300MGs 512Mb | W7 64bit regards, ikON
ASUS N50Vc | Core2Duo 5850(2.2) | 3GB Ram DDR2 | 320 GB | NVidia 9300MGs 512Mb | W7 64bit regards, ikON
és ti ott játszotok?
dm mint deathmatch?
2. Telepíted a SA-MP-t, majd elindítod.
3. Alul rámész az Internet gombra, és kiválasztasz egy szervert. / A kedvencek közé beraksz egy szervert, és fellépsz rá.
(Egy TDM szerver IP-je az aláírásomban szerepel.)
A heavy cost. I pay it gladly.
a haverokkal szeretnénk SA-t online játszan!
Remélem tudtok segíteni hogy mi kell hozzá és hogy is mûködik egyáltalán!
Őrült vagyok? Lehet :D
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Idioták kiméljenek!!! :)
meik verzio legyen?

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
konvertáltam egy motort gta vc-bõl gta sa ba és a modell nem látszodik de a játék nem fagy ki mi lehet a baj?
valaki tud konvertálni gta sa-ba?
gta sa mp-n rámegyek hogy internet és nincs ott semmi szero
és 0$
rámegyek az egyik szervere és utána bejön egy olyan kép ahol nincs semmi
csak a térkép meg az a los santosi kép aki tud segiteni annak elõre is kösz
nem tudtok oan modot ahol a kocsi lámpáit tudom le fel kapcsolgatni? köszi a választ!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."