82991
-
#81909 látom nem -
#81908 ha leszedtem a cucot akor ha nincs fönt a játék nem lehet feltelepíteni? -
#81907 valaki vegyen fel msn-re [email protected] -
#81906 mit kel leszedni a multihoz? -
#81905 fent volt a játék és a vírus írtóm kijeleszte hogy a játék fele vírus pedig úgy vetem a játékot -
RTmz88 #81904 Nézzétek meg ezt az oldalt megéri. www.gtasatutik.mlap.hu -
#81903 Nem is lehet megcsinalni ha csalsz,mert valamejik kuldinel kidob/nem megoldhato lesz a kuldi.En egyszer kivittem csalas nelkul,es olyan furcsa emberekket.((Ryder te tudod)) -
#81902 ha csalsz nem csak az van h nem érheted el a 100%-ot? mármint ha meg is csinálod akkor se fogadja el. -
DIESEL DOG #81901 haLLJátok / ronTJa
Egyébként hogy érted hogy elrontja? Kicsit tudnál pontosabbat mondani a hibáról? -
RTmz88 #81900 ha már rajta volt már a gépeden a san andreas és ha igen lehet hogy valamit elrontottál mentés példálul, akkor lehet hogy elfelejtetted ki törölni a gta san andreas user files mappát. Ha újra akarod tenni a gta sa-t akkor minden mappáját tölröld ki. Lehet hogy ez volt. -
#81899 hajátok a gépemet a san andreas miért rontya el? -
SAFIII #81898 konzol -
DIESEL DOG #81897 Ha használsz csalást, akkor legközelebb mielőtt mentenéd a játék állásod, deaktiváld a csalásokat, tehát kapcsold ki őket...
Egyébként csatlakoznék az előttem íróhoz... -
#81896 szól is, hogy ne használj csalást
egyébként nem csak egy mentés slot van -
#81895 hat kb melyik küldetésnél vagy?Mit kell csinálj?Szerintem előröl kezdeni megéri,mert nem lehet tudni hogy a mentesben használtak-e csalást. -
sandor94 #81894 És akkor mi a teendő?? Előröl kell kezdeni??
Vagy esetleg van olyan mentés valahol ami segítene eme gondot kiküszöböpni??
-
#81893 Csalás használatakor ez a meglepetés! -
USAMEN POWER #81892 Nem használsz csalást. -
sandor94 #81891 Sziasztok.
Olyan kérdésem van ,hogy kipróbáltam pár csalást éa van egy pálya amit nem lehet elkezdeni sem.
Mi a teendő?? Kezdhetem előröl az egész játékot??
Előre is köszönöm. -
RTmz88 #81890 Sziasztok ! Most olyan kérdést szeretnék feltenni ami nem sa-hoz hanem a vicecity-hez kapcsolódik. A vice city storise az géphez van vagy konzolhoz ?
-
rizzo131 #81889 helo
véletlenül valaki nem ismer egy ojan skint hogy : bam margera?
az embert lecserélni:D
vagy egy jó oldalt ahol vannak ijen cuccok ha tuttok
előre is
kössz -
dark night #81888 hello
a játék mekkora felbontást engedélyez mert nekem egy full hd azaz egy 1920*1080 as monitorom van és csak 160*...-ig engedi a felbontást hogy felvegyem!
nem lehetne valahogy feljebb venni??
kösz!!!
hello -
#81887 Egeszen biztos hogy nem jo.
Am ami van a ViceCityhez az minden megvan a SA hoz is. -
Groveboy #81886 szerintem nem jó mert a gta san andreas-hoz van külön mod!
de azért kérdez meg mást!:) -
RTmz88 #81885 Sziasztok ! Azt szeretném kérdezni hogy ami a vice city-hez vannak járművek az jó a san andreas-hoz is ? előre köszönöm -
#81884 Régen volt egy mod, talán modern mod volt a neve, az autókat cserélte le, volt benne subaru is, nem tudjátok, hogy honnan tudom leszedni? -
Groveboy #81883 valaki tud egy jó szerót?mert a parkour dm stunt szerverről bannoltak valamiért aki tud az irja le a szerver ip címét!pls
-
Groveboy #81882 csá all -
#81881 gtainside.com
codenamegta.hu
google.hu -
#81880 Kevés *jó* szerver van. -
#81879 Nah, vagy tán két év után (?) beraktam samp-t, hogy partizzam egyet a partyserveren vagy a többin, emlékezés gyanánt, de már mennyire elszaródott az egész: ennyi csíter, laggoló, stbt még nem láttam... nem beszélve az adminokról, akik vhogy alig akarják bannolni már a csalókat meg a többi izét.. asszem szedem is kifele és ami a GTA SA-t illeti, maradok az SP-nél. -
#81878 Azt hiszem valamelyik gombra lenyilik a hátulja, de autokat szállítani u. úgy nem tudsz, mint a kamionnal... :( -
#81877 Külön le kell hozzá tölteni a spolire-t is, és azt is betenni a játékba, ami természeretes csak arra az autóra lesz jó!
A PJ-re u.ez! -
#81876 Azt, hogy gyakran nem tudom, de eddig én csak egy helyen láttam, SF-ben, ahol biliárdozni lehet, a club elött az utcán.
Ennél pontosabban sajnos nem tudom elmondani..... -
RTmz88 #81875 SZIASZTOK ! Valaki tud olyan skineket például POSTAL 2 SKIN , Ballass skin vagy ilyesmit ha valaki tud mondja már el a letöltő oldalát ! Előre köszönöm -
#81874 melyik városrészben fordul elő gyakran a kartondobozos hajléktalan? -
#81873 szaisztok
ma láttam ezt a videot
http://www.youtube.com/watch?v=5pPngUFVguI&feature=related
esetleg valaki tudna segiteni nekem hogy lehet ezt meg csinálni autokat tudok be tenni a játékba de igy nem tom megcsinálni hogy egyedi spojler stb -
#81872 megoldottam -
#81871 senki?
felinstalláltam újra, semmi hatása
ugyanúgy nem indul el
és persze eredeti a játékom - természetesen -
RTmz88 #81870 Sziasztok ! Valaki tudja hogyan lehet az andromadába bevvinnni a kocsikat ?