82991
-
Immigrants #81949 Helló! Olyan segítség érdekelne, hogy a GTA Sa-hoz van már patch? (Gta Hungary-n láttam hogy van 1.0 illetve 2.0-ás játék)<- Erről következtettem hogy van de sehol nem találom valaki belinkeli nekem a legutolsót? -
#81948 az autóiskolás, repülősulis küldiket 5 évvel ezelőtt megcsinálták nekem az sg-sek :D
ellenben az miylen, hogy elmegyek jetpackért, felrepülök háztetőre, nekiállok lövöldözni lefelé távcsővessel, hopp jetpacknek hült helye, ejtőernyő nuku, hogy jövök le? :)
azóta helikopterrel megyek :) az más kérdés, hogy a gránátot néha annyira bénán dobja, a multkor siekrült a saját helikopteremet felrobbantani, aztán a légnyomás levitt a tetőről :)) mondom, ilyen nincs :D -
DIESEL DOG #81947 én a repülő iskolás küldiket de utáltam, volt amikor a helikopterest 10-szer kezdtem elölről mert egyszer sem sikerült, vagy lezuhantam vagy saját magam lőttem ki >< -
#81946 anno 2005-ben a hydras küldinél hagytam abba, és gondoltam hogy most már ideje lenne végigjátszani :D -
#81945 én éppen most csinálom ezt újra a játékban, igaz tankkal :D
mondjuk nem értem CJ-nek van 6 misije, olyan üzletekben volt benen hogy ihaj, erre most hogy hazament, megint a szaros bandaháborúk
és megint ő csinál mindent, ahelyett hogy odaküldene egy halom emebert, intézzék el a dolgot -
geerii #81944 ok, köszi
-
DIESEL DOG #81943 Azokat tudtommal nem lehet... -
geerii #81942 én a semleges területekről beszélek (nincsenek jelen a bandatagok semelyik bandából) -
DIESEL DOG #81941 Nem kell mást tenned mint behatolni az ellenséges banda területére, és elkezdeni megölni a bandatagokat, majd ha megöltél 4-et, 5-öt kirobban a bandaháború, és a kis térképen fogod majd látni a kis mozgó nyíl szerűségeket ahogy jönnek rád a tagok. Három hullámban támadnak ha túléled őket akkor tiéd lesz a terület... :)
De addig amíg az összes területet nem foglalod el, folyamatosan, időközönként támadni fogják visszafoglalás gyanánt, és meg kell védened az elfoglalt területedet hasonló képpen mint a bandaháborúban... -
geerii #81940 igen, olyanra gondolok.
nem lehet elfoglalni? -
DIESEL DOG #81939 Ha olyan területre gondolsz amit a játék nem jelöl színnel (lila, sárga), akkor olyat nem tudsz elfoglalni... vagy én emlékszem valamire rosszul... :/ -
geerii #81938 helo!
Tudtok segíteni, hogy hogy kell még semleges területeket elfoglalni?
(A küldetések már kész vannak.)
köszi -
Richard90 #81937 Megoldódott :) Nem az alapértelmezett könyvtárba telepítettem -
Richard90 #81936 A program hibát észlelt ezért leállt (windows 7 nyelven)
Szal elkezdi tölteni, bejönnek az logok (nvidia stb...) de utána kifasz a menü előtt... :( -
Groveboy #81935 ezeket nézétek meg nekem nagyon tetszik -
Groveboy #81934 http://www.youtube.com/watch?v=EOBw5wO1M1M&feature=related -
Groveboy #81933 http://www.youtube.com/watch?v=17Lj22-FvqY&feature=related -
Groveboy #81932 nekem ezek a videók tetszenek a legjobban -
#81931 hát sajna ja... :(
esetleg más hasonló oldalt nem tudtok...? -
#81930 pedig mennie kell, a hiba a TE készülékedben van!
Am. kiír valamit? -
#81929 van ilyen mod CLEO-ból:
http://www.youtube.com/watch?v=yQKzAegn1Z4&feature=related -
Richard90 #81928 Igen... sajna úgy sem működik :( -
USAMEN POWER #81927 Xp kompatibilitási módban próbáltad már ? -
Richard90 #81926 Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a játék nem indul el windows 7 alatt... valaki tudna rá egy megoldást, hogy jó legyen?
thx -
#81925 edig a bátyám csinálta én meg nem tom hogyan kéne segítsetek léci -
#81924 Nem nagyon.Ha nincs egy kiegeszito esteleg de nem hinnem. -
#81923 Nem lehet, ! -
haydn99 #81922 Hahóóóóóóóóóóóóóóó!
Nem lehet taxit hívni, mint a rendes életben????????????????? Úgy, hogy nem te vagy a taxisofőr????????????????????????????????? -
USAMEN POWER #81921 :DDDD
- Kezdik ellepni a topikot a csírák. -
haydn99 #81920 hahó!
Valaki nem tudja, hogy lehet hívni taxit, vagy utazni taxiba úgy, hogy pénzre megy? -
#81919 lehet, hogy csak 9-10 éves -
DIESEL DOG #81918 nagyon sok köze van a topikhoz... ASD?AS:SA?:_A:DS?ASDSA -
Groveboy #81917 a chelsea himnusz-t hallgatom:) -
Groveboy #81916 csá all -
DIESEL DOG #81915 de az a megfogalmazás érted... omfg... -
USAMEN POWER #81914 Az szép.. -
RTmz88 #81913 ne neee Dávid 001 ez már a 21-ik század legostobább kérdése. hát ez má szégyen hagyan süllyedhetsz ilyen mélyre ?????? -
#81912 hogyan kel crak-ni rá? -
#81911 Nem lehet feltelepiteni ha nincs font a jatek! -
USAMEN POWER #81910 Ezt az 5 hozzászólást nem lehetett volna egybe megírni ?