82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • RTmz88
    Szia ! Autókat berakni a GGMM-mel lehet vagy az img toll-lal . Szerintem használd a GGMM-et egyszerűbb a használata .
  • 94gabii
    Sziasztok! egy kis segítséget kérnék.Szeretnék berakni a játékba autokat es egyéb dolgokat sajnos nem nagyon tudom hogy hogyan kell kérlek valaki segítsen es irjon privit Előre is Köszönöm !
  • Mike
    üdv!

gondoltam előszedem, de el sem indul
    nézegeti egy kicsit a lemezt, aztán se kép se hang
    mi lehet a baja?
  • RTmz88
    ja és még valaki tud egy oldalt ahol autó packot tudok letölteni ?
  • RTmz88
    Sziasztok ! Valaki tud olyan járművet ami az andromada helyett van ?
  • Legend Killer
    :DDDDDDDDDDDDDDD

nem jutott eszembe. ilyenkor már lehet menni las venturasba is, ha a hidat megnyitották?

csak hát béna vok pókerben, v nemtom, de megpróbálom és kösz.
  • ZTM
    Irány a kaszinó!:D
  • Legend Killer
    valamint arra kellene help, hogy meg kell venni a repteret, Toreno mondja, de "csak"50ezrem van és megvan minden küldetés, csak a reptér jön és nincs rá80ezrem. honnan szedjek még30ezret hozzá?
  • ik0N
    Pedig elég nagy betükkel oda van írva, hogy GTA IV. (nem SA)
  • Legend Killer
    mp 0.3nál hol lehet magyar szervereket találni? lövésem sincs hol keressek. gúgliban néztem, alig van pár jó ip, sőt nincs is.
  • Mark98
    Megkérdezhetem hogy ez:http://www.youtube.com/watch?v=o2XZ93-QdOA&NR=1&feature=fvwp most melyik verzió? Mert összezavarodtam.
  • Legend Killer
    és az xfire miért nem jó? :P ha tudod a választ a hangkésésre, mondd meg.
  • Ryder7
    most a Youtube miért nem jó?...
  • Legend Killer
    és a hang késik :S.
  • Legend Killer
    naittvan. folyton bepotyogtak a folyóba :D. valszeg bug, de jót röhögtem :D.

aki regelve van xfiren, az megtudja nézni.
  • Legend Killer
    aha, azt tudom én is, hogy be kell scannelni, de utána is csak a reklám megy a rádióban :P.

és mindjárt adok xfire videó linket, eszméletlen LOL. megálltam az autó pálya szélén, mellette lent folyó, jönnek a zsaruk és folyamatosan potyognak bele a folyóba.

szét röhögtem magam rajta :D.
  • Ryder7
    miután bemásoltad a zenéket a játékban a zene beállitásainál be kell scan-elni a számokat...

SAMP-ből a legújabb... és nem feltétlenül szükséges a biztonsági mentés, a single-nek is mennie kell.. elméletileg...
  • Legend Killer
    és sa mpből melyik kell? mert letöltöttem 0.3t. az jó? kell crackelni? nem értek hozzá, multival életemben nem játszottam még gtat. és a gta sa mappájába kell telepíteni, vagy külön? csináljak biztonsági mentést? mert amikor feltettem egy sa mpt, akkor nem ment az sa singleben, vagy már nemtom.
    és vmi crasht írt, mikor a multit elindítottam.
  • Legend Killer
    nem észleli a saját zenéket. tudtok segíteni? betettem pár számot, a gép minden mp3 számot bsplayer pro fájlként észlel. de ez azért van így, mert azt tettem fel utoljára és az társította magát, vagy ilyesmi.

lehet ez a baj? régen észlelt mindent, most meg nem.
  • vukocska
    Letöltöttem másik cracket és már jó! Köszi szépen a segítséget:)
  • ik0N
    Másik cr@ck?
  • vukocska
    Újra raktam de semmi:S ugyan azt írja ki
  • ZTM
    Próbáld meg újrarakni a játékot.
  • vukocska
    Hali!
    Felraktam a San Andreast, de a menü bejövetele előtt kilép és ezt írja ki: A(z) gta_sa.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. Volt gépemen ment, ez a gép pedig jobb mint az volt:S nem tudjátok mi a baj? légyszi segítsetek!! előre is köszönöm
  • USAMEN POWER
    ÉS HA BENYOMOD A CAPS LOCKOT SZERINTED TÖBBEN FOGJÁK TUDNI ??? SZERINTED HA VKI TUDJA HOGY MI A PROBLÉMÁD SZÁNDÉKOSAN TARTJA TITOKBAN ?? AM #81843
  • bigsmall
    SEGITSETEK MÁR PLS MÉRT IRJA HOGY SÉRÜLT A MENTÉSI FÁJL ÉS HOYG LEHET MEGCSINÁLNI?
  • ik0N
    És am. mi a hiba csak kiirja, vagy ki is fagy, vagy csak nem tudod visszatölteni?
  • donoki
    amúgy Duke, a szervereteken soha sincs senki?!
  • Tiger 2
    Hello!!! Nem tudja vki miért van az, hogy egyik autó képe se jelenik meg a ggmm-ben??
    A segítséget előre is kösz!
  • bigsmall
    Akkor mit csináljak mert már tökre unom hogy nem tok menteni PLS HELP
  • ik0N
    ha a mentési fájl sérült miért a GTA-t rakod fel újra....?
  • bigsmall
    Hali! Ha a mentés után az irja hogy a mentséi fájl sérült akkor mi a baj és hogy lehetne kijavitani?(ez már 5. GT
    A-t rakom fel) PLS HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ik0N
    ROFL, én is a szóközre gondoltam, sajnálom, ha értelmetlenűl fejeztem ki magam ;)

@ kinyilik az csak minek, mert amikor tuningolnád detto kifagy....
    Amit szinte mindegyikél tudsz az:
    -szinezés
    -felni
    -Baszus

A többi beállításnál 10/9 kifagy!
    De, hogy ne kelljen tuningműhelybe menned szerintem használj scriptet, és 1 gombnyomásra megváltoztatthatod a fent említett dolgokat ;)
  • Joey Crack

Sziasztok!
    Tudnátok abban segíteni, hogy vannak-e olyan autó modok a játékhoz, amely autókat lehet tuningolni a játékban?
    Sajnálattal tapasztaltam, hogy a moddolt autóknál nem nyílik ki a tuningműhely ajtaja :(
    Előre is köszi a segítséget!
  • szabensz
    cs mondjátok már meg hogy hova kell berakni a pach-t!
  • edisonae86
    Hoppá rájöttem :D Megosztom veletek is. Használjátok a szóköz jelet: _____
    Nem fog megjeleníteni semmit. Hát lesz vele meló míg megcsinálom mindet, de ez van. :)
  • edisonae86
    Sajnos nem jött be mert kijelzi ezt is '' Mind1 azért kösz. Próbálkozok még 1-2 karakterrel hátha vmelyiket nem tudja megjeleníteni.
  • edisonae86
    Őőő, te most a GXT editor szerkesztésre gondoltál? :D Egyszer próbáltam hogy kitöröltem a neveket, címeket amiket akartam de utána kivágott a game az asztalra. :D De ez nem hülyeség amit mondtál meegpróbálom, köszi.
    Tehát akkor shift+1 vagy 2 '' vagy "" vagy legyen néhány szóköz közte?
  • bigsmall
    Hali! Ha a mentés után az irja hogy a mentséi fájl sérült akkor mi a baj és hogy lehetne kijavitani?(ez már 5. GT
    A-t rakom fel)
  • RTmz88
    Sziasztok ! Valaki tud egy olyan 100 % mentést ami nem hibás a játékhoz ?