GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah. hát az nekem se jó...

Őrült vagyok? Lehet :D

juhi ati
én nem a san andreasra gondoltam az tökéletes henem a sanandreas camhackre...

\"Kicsi vagyok székre állok, b*szátok meg így se látok\" :):)

mind1 én bhol az olvastam hogy este kell õket lefotózni...

van mert én is win7 alatt tolom és jó. csak ugyan azok a hibák vannak mint xp-n. nálam simán megy. de ha neked en megy az a lehetõséged van hogy a gta sa exe-re rákattintasz jobb egér gomb-al és utánna rámész a tulajdonságokra. ott pedig a kompatibilisre fülre. és ott lesz egy olyan hogy: futtatás a következõ kompatibilis üzemmódban. és ott kiválasztod az 1ik-et...

juhi ati
sziasztok!
maár végigolvastam az összes camhackes hsz-t de arra nem találtam megoldást hogy win 7 alatt elfusson...
van valami lehetõség erre??

\"Kicsi vagyok székre állok, b*szátok meg így se látok\" :):)

Catalinas küldetésnél, amikor bankotrablunk, és motorral menekülünk, õt mindíg elkapják, aztán kiírja h kinyírtak. Valami extrát kell benne csinálni?

every damn day

HEMAXXI
csáó tudna vki aban segiteni hogy leirná hogy hogyan lehet beálitani a kormányt lépésröl lépésre?ugy hogy müködjön a gáz fék pedál is

TDU NICK:anudis0000[hun]

Fresh Duke
Próbáld inkább a "d" gombot, talán úgy jobb lesz.

A heavy cost. I pay it gladly.

sziasztok! az autósiskolában e legelsõ feladatot, hogyan kell megcsinálni? azt ahol csak állóhelyben meg kell forgatni az autót, nem tudom pontosan melyik billentyûket kell nyomni, úgy csináltam, hogy w+s nyomtam és közben az "a" gombot, hogy irányba menjen, de nem akar megmozdulni, illetve nagyon lassan akar csak. Hogy kell pontosan megcsinálni?
Fresh Duke
Szabad szemmel csak este látszódik. Világító gömbként jelenik meg. (Persze ettõl függetlenül bármikor lehet fotózni.)

A heavy cost. I pay it gladly.

Ez hülyeség, bármikor lehet fotózni, de a fotó ikon csak a teleobjektíven keresztül látszik, szabad szemmel nem.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

miért nem találok sehol egy jó kis vonat mód-ot....

vki nem tud 1 oldalt ahonnan leszedhetem darabokba?

na egy kis hót honnan tudnék letölteni hozzá?

viszont most nézem hogy az ugratók nem kellenek a 100%-hoz

a triattlont már + csináltad?

simán láthatod. menny ahoz a házadhoz ahol van az a S lejáró. persze este. na és ott lesz az egyik. vagy pedig elmész a vonat állomáshoz. és kimész a sínhez és ahogy elfordulsz az alagúthóz. ott lesz felül annál az üveg biszbasz nál

na én meg nem találok róla térképet....

Na ezekrõl a gömbökrõl még nem tudtam eddig. Viszont az ugratókat ismerem 3-at már teljesítettem...
sambauer
hát én az összes fotót megcsináltam, és nappal is ugyanúgy ott voltak a világító gömbök, igaz nehezebben lehetett õket észre venni. az ugratókat meg nem muszáj megcsinálni a 100%hoz

Turn Me On Dead Man

ja. minden este lesz azokon a helyeken egy világitó gömb a levegõbe. azokat kell lefényképezni. hogy megne lepõgy + kell találnod még 70 ugratót a 3 városban és vidékeken.

Este? Ezt még eddig nem is tudtam...
nincs mit. mindjárt teszek be egy fénykép térképet is.

az a baj hogy az csak este van...

Na pont egy ilyenre gondoltam... köszi! 😉

Fényképekbõl még egy darab sincsen meg... 😄
amúgy nagyon sûrûn vannak a graffitik. van hogy egy kis területen van vagy 3-4 és a fényképekkel mivan SF-be?

vki akinek van rajta cleo mod nem tudna valahova föltenni nekem egy main.scm american.gxt és egy script.img-t?

Azokból már 89-et lefestettem, a többirõl gõzöm nincs hogy hol vannak, pedig már egész LS-t végig jártam. Már azon gondolkodom hogy szedek le valami térképet amin rajta vannak, és amit nem tudtam megtalálni azt a térkép alapján megkeresem és lefújom.
és mi van a graffitik-kel? abból is kell 100... hát ezért nem árt menteni az ilyenek gyûjtése közbe. nekem nem fagyott le míg el nem baxtam. nekem annál jobbat csinál kilép a játékból és kapok egy üzit. Az exe hi észlelése miatt leállt. vagy vmi ilyesmi...

Patkókkal még nem is törõdtem eddig, asszem 2 ha megvan. Nekem csak az összes osztriga vagy kagyló van meg... 😄
sambauer
én is kb. így, fõleg akkor fejeztem be a 100%.al való szarakodást, amikor az összes patkót összegyûjtöttem las venturasban és lefagyott 😄

Turn Me On Dead Man

én majd úja kezdem mihelyt sikerült leszednem...

Én 87.34%-ig játszottam vele, valahogy lusta vagyok 100%-ig vinni... 😄
tudom. ráadásul pár perc alatt + lehet csinálni. De az most nem tudom hogy kell-e csinálni benne tank-al és helikopterrel a küldetést. rég játszottam vele. anno még ps2-ön...

nem egy nehéz játék de ha az ember elakad beletelik egy kis idõbe. de xerintem pár hónap alatt meglehet az egész játékot csinálni néhány hónap alatt

Azokat bármelyik Ammu Nationban el lehet érni...
3 még persze ott van a fegyver kihívás...

Egész pontosan mentõzés, bûnüldözés, tûzoltóküldetések, bányász küldik LV-ban, inas meló SF-ban, most ennyi jutott eszembe de van még pár... 😊
+ a mellék küldetések... abból is van egy kevés.

én meg jól elrontottam a játékot...

vadkamionos
aha értem köszi

♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

sambauer
a gta missions szerint 104

Turn Me On Dead Man

vadkamionos
Hali mindenkinek!
Most ujra kezdem a San Andreast már 24 küldetés kész!
Valaki meg tudja mondani h pontosan hány küldetés van?Elõre is köszi

♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

nincs olyan mód ami meg hosszabítja a vonatot? mármint több vagona legyen neki?

nem tud valaki egy jó kis mûködõ benzin cleo mod-ot?