82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • DJ Skyline
    az új KITT!

(valamitől megilyedt a betonkeverős, csak rossz irányba tart)
  • Genki1994
    Hello megint én.
    Most az a bajom hogy SA:MP-on ezt írja ki:
    Error: SAC not updated

Ez milyen hiba lehet? Tudja valaki a választ?
    Ha igen jelezzen.
  • ldavid
    van valami 2player mod, de úgytom nem igazán müxik
  • PeeTeR
    2. -on azert nem latszik az ajto mert csak az egyik oldalon van felszallo ajto vazze :D
  • Yoda001
    nem tudtok valami modot amivel a singleplayert ketten lehetne játszani? pl coop moddal ami elég sok játéknál müxik?
  • Zsoberpapa
    Pontosan, én már megcsináltam és csináltam hozzá normális felfüggesztést is, csak nem tudom, hova töltsem fel, de pl. a 250-est felrakták már korábban a codenamegta-ra is. Tényleg, ott miért nincs frissítés mostanában?
  • Zsoberpapa
    Thx a bíztatást ;-)

Azon gondolkodtam, hogy kéne néhány jó skin is hozzá, csak nem tudom, kit kérhetnék meg, mert én is tudok skineket készíteni, de hát én csak a sokadik vagyok a top 10000-ben :D
  • Szabi1991
    sztem erre már van magyar skin..
  • balucca
  • Yoda001
    na asszem találtam egy jo kis orosz buszt remélem a ps is "megjavul" egy idö után és megcsinálom magyarra

itt nemtudom mért nem látszanak az ajtok na mind1..

bocs a sok képért de szerintem nem rossz és nem is olyan low-poly modell :D
  • Yoda001
    hurráááá..... megjavult a sampom pedig még mindig ez a rohadt SP1 van fennt és multkor nem ment.. lol
  • david508
    hát igen alapvetően jó mód volt a kg-féle csak a sok fagyás az elég idegesítő volt téjnleg. remélem sok jó verdát válogatsz össze a módba de már ez a Merci jól hangzik akkor még mi lessz majd a többi:D hát akkor sok sikert a mód készítéséhez és hát akkor inkább készüljön tovább mint hogy tele legyen hibával.
  • Zsoberpapa
    Igyekszem vele, csak azért vagyok ilyen lassú, hogy minden hibát megkeressek és korrigáljam. Anno a kg-féle modern modnak is rengeteg hibája volt és sokszor kifagyott. Nah, ezt szeretném elkerülni ;-)
  • david508
    ja okés. és kb mikora lessz kész a mód?
  • Zsoberpapa
    dolgozomrajta = dolgozom rajta

sorry
  • Zsoberpapa
    LOL még sehonnan, mert én dolgozomrajta és az előbb említett autót is bele szeretném tenni. Az a jó, hogy ismerem Mashinatát, aki az autót készítette (nem személyesen, hanem egy fórumról) és így már a megjelenés előtt valamivel elkérhetem tőle az elkészített autóit (mint pl. ezt a mercit is).
  • david508
    van már Sa Modern mod v3? honnan lehet letölteni?
  • Zsoberpapa
    Sziasztok!

Talán még emlékeztek arra, hogy Június végén, Július elején szó volt a Mashinata-féle Mercedes-Benz CL500C2-ről, amelyet a coming soon részlegbe tettek ki (és még azóta sem jött k). Beszéltem az autó készítőjével és elküldte nekem az autót. Meg kell, hogy mondjam, k******tt jó lett és normális felfüggesztés és kerék is van hozzá ;-) Akit érdekel, annak szívesen elküldöm, csak nem egészen jó a gépem és valamiért MSN-re nem enged fellépni és nem igazán van időm, hogy megcsináljam, mert költözködöm Pestre (felvettek az egyetemre), meg ha itthon is vagyok, akkor is dolgozom (egy kis nyári munka sosem árt). Ezért arra kérek mindenkit, hogy az elkövetkezendő időszakban ne keressen MSN-en, mert nem jó a gépem és csak nyár végefelé fogom megcsinálni, mert akkor lesz időm rá, de ha valakinek kell ez az autó, írjon e-mailt vagy PÜ-t (PÜ-ben adja meg az e-mail címet).

Aki esetleg mégsem tudná, miről van szó, az tekintse meg a képgalériámat:

San Andreas Modern Mod v3 (2007)
  • Yoda001
    lol
  • Fresh Duke
    A GTA 1-et kéne megcsinálni! :D
    Az nagyon lol lenne. XD
  • Seten

Ezt már próbáltam!
    A legjobb az volt mikor az egyik bandatársamnak odaadtam a minigunt aztán felült mögém a motorra és száguldoztunk a városban miközben ő minden gyanús alakra/rendőrökre lövöldözött. :)

• ldavid
    nem rossz, már csak egy normális játékot kell csinálni hozzájuk
    egy "they crawled from uranus" szintű játék azért elég fura egy x360-on
  • DJ Skyline
    X-Box 360, Ninentdo Wii! egész jók, pláne, hogy lelettek modelezve!
  • DJ Skyline
    SCRIPT ÚJÍTÁSOK:
    -A Transfenderben utólag felszerelt lámpák is világítanak.
    -A lámpa ki be kapcsolható.
    -A motor leálítható/elindítható.
    -A nitró csak addíg megy, amíg nyomjuk a gombot.
    -Bezárhatjuk a járművünket.
    -Ha bezártuk kívűlről ki tudjuk nyitni.
    -Tankolási lehetőség (A járművünk benzin szintjét a képernyő jobb oldalsó sávjában láthatjuk)
    Az autóval benzinkútnál tankolhatunk(ez jelezve van a térképen) repülővel pedig tank repülőről, ha belerepülünk a piros karikába.
    -Pisilés lehetőség.
    -Utasként be lehet szálni egy járműbe.
    -Utasként lőni lehet az autóból
    -A küldetéseket egy listán kiválaszthatjuk
    -Kerék javítás (ha kijukad a kerekünk le tudjuk cserélni).
    -Katapultálni lehet a hydrából.
    -A pizzahut előtti parkolóban lehet enni az autóban.
    -Autó vásárlás
    -A járműved ha kigyullad, nem para nem fog felrobbanni.
    -Enni tudsz a hűtődből.
    -Használni tudod a bankautomatákat.
    -távirányítos repülő, tank, autó, helikopter vásárlás az RC shopban.
    -A villamosba be lehet szállni
    -A vonat ajtaja kinyílik a megálóban és fel tudunk rá szállni.
    -A bandatagokkal fegyvercsere

nem akarom keverni a szart, de miért érzem úgy, hogy ez pár kivétellel egy az egyben megegyezik Katun New SA modjával? most vagy együtt dolgoznak, vagy valaki koppint valakiről! na ennek utánna járok majd Katunnál! mod oldala
  • Olcsóvér
    http://huntuti.extra.hu/index99-29.html
  • DJ Skyline
    de, regelni kell
  • ngcsnet
    nem

de ha te ismered, akkor miért keresed még a "tenkolásmód"-ot?:)
    amúgy, meg is oszthatod velünk, szerintem mindannyian kíváncsiak vagyunk a kerékcserélésére és tankolásra, mert elég durva script lehet

szerk.:
    kösz zkáj, hűű :-l
  • Olcsóvér
    van valami új modernmod amiben lehet gumit cserélni meg iylesmik és benne van a tankolás is nem ismeritek?
  • Olcsóvér
    thxxxx köszi
  • DJ Skyline
    hy, elolvastuk de nem tudjuk a választ, majd ha valaki tudja, akkor válaszol! amúgy meg itt nézz szét
  • Olcsóvér
    hy a sanandreashoz kéne tenkolásmód thx előre ish
  • DJ Skyline
    :D én csak lecserélésre használtam eddig!
  • ldavid
    én addig nyomogtam össze-vissza mindent, hogy az audio mappát tele pakolta a fájlokkal ogg-ben
  • DJ Skyline
    milyen ogg? a játék hang állománya bevan csomagolva egy spéci állományba, amit nem nyitsz meg semmivel, csak a #71625-ös kommentben lévő progival! de mivel nem tudod kiexportálni őket, csak lecserélni a hangokat, így kénytelen vagy felvenni belőle a hangokat, mert a WCTR adóban nincs zene! így a zene exportáló progi, amit a #71621-es kommentben linkeltem, nem látja azt!
  • PeeTeR
    ogg konverterrel nem egyszerubb?
  • DJ Skyline
    játszd le, és valamivel vedd fel mint hang! majd elmented mp3-ba és ennyi! ^^
  • Fresh Duke

De ahhoz minek program, hogy berakd őket?
    Csak le kell cserélni a megadott fájlokat...
  • USB ACTIVE
    nem tudom de ha tudsz akkor léttszi segíts
  • zeli
    mi jutott a fejedbe? :D
  • USB ACTIVE
    ÖÖÖ! letöltöttem néhány szigetet és fejembe jutott hogy milyen progival lehet csinálni. Aki tudja a weboldalt ahonan le lehet tölteni akkor szóljon nekem