82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • USB ACTIVE
    Hellotok! Tegnap letöltöttem a chaos modot , a gang war modot , és a zombie clique all modot és összekevertem illetve ezt a hármat betettem és ma próbáltam ki!Coool! Csak egy baj van: a zombik a Groove Streetiek és ha nem lennének azok akkor sem lenne jó mert nem támadnak rám! De úgy is lesz egy mód nyár végére A Biohazardalert más néven zombie mod.
    Kérdésem lenne: régen néztem egy videóz. Abban az állt hogy LS fölött van egy űrhajó , olyasmi mint a independence day-ben . Volt olyan jelenet amikor a hírautónál volt egy piros kör. Mi akar lenni? összetartozik a independence day moddal vagy egy másik mód?
  • bazs1
    a HM klánszerverrel mi van? már 3 napja nem megy:(
  • Yoda001
    18 wheels of steel haulin....
  • Zsoberpapa
    Biztos igazad van, én nem tudom :-)

Ez melyik játékból való? Sztem nagyon komoly.
  • Zsoberpapa
    Szerintem is jó, csak azt találtam viccesnek, hogy nem egy Volvo, hanem egy Kamaz a vontató :D

Kár, hogy normális Volvo kamion nincs a játékhoz. Scaniaból pedig van egy tucat, amit a 18 WOS-ből konvertáltak ki. Csak azt nem értem, hogy annyi kamiont kiadtak ahhoz a játékhoz és nem értem, hogy mondjuk egy M.A.N.-t vagy egy Ivecot miért nem konvertáltak át :S
  • Gibor
    Akár, nagyon zsíír THX...
  • Yoda001
    gat worldmods....
  • Szabi1991
    autó+2003 as festés..

a Webber Red Bull skin is kell hozzá ? :D
  • Gibor
    Vazz zsíír, ezt honnan tom megszerezni?
  • Szabi1991
    PSP-nél már egyszínű a busz mind2része :))
  • Szabi1991
    mostani kedvencem :)
  • zeli
    az jóak lenne :)
  • Szabi1991
    +lehet csinálni hogy egyforma szinű legyen..
  • zeli
    Jah, ez a csuklós Ikarus?
    Azon én is mindig röhögtem, hogy az eleje más színű, mint a vége xd
  • Gibor
    Nemtom, hol hogy van, de nálunk 8mb-es net van és 2 gépre, de nálunk nem minden gépen 4mb-s van hanem amennyit eltud érni, ha mindkét gép megy nálunk akkor van kb fele fele arány, ezért ha csak eggyikőnk netezik akkor eltom érni a 1024kb/s-os letöltést de ez ritka :(
  • 1Emese
    Akkor még ti sem tudjátok a választ?
    Ez elég nehéz lehet :(
    Akkor lehet szakértőket kéne keresnem
  • Fresh Duke
    Én a chello classic-ot ajánlom.
  • Szabi1991
    gyere msnre..
  • 1Emese
    Sziasztok,
    Én is játszottam a GTA San Andreas-al, de az ilyen játékok nem nekem valók, remélem ezt ti is megértitek, de lenne egy kérdésem, mint nagy multisok, ti biztos tudnátok nekem segíteni, ha akartok persze.
    AZT SZERETNÉM, HOGY KB Milyen net sebbeséget kell választani a szolgűltatótol, ha router segíségével 3 részre osztanánk a netet (3 külön gépre) és azt szeretnénk, hogy mindegyik gépen átlagban 100kb/s valós letöltés legyen egy időben a három gépen (feltöltés nem számít igazán).
    Sajnos én nem értek az ilyen átszámítási módszerekben, csak ilyen alapokat tudok (8x, 1024x, 2-es számrendszer...) .
    És a szolgáltatónál van ilyen: 4 Mbps (ami gondolom akkor lenne jó, 3 Mbps lenne, vagy van ez 1 Mbps ami gondolom 3-ra megosztva 40kb/s-et produkálhat, vagy nem tudom , légyszi segítsetek, hogy akkor milyet kéne beszerezném?
  • Yoda001
    lol a buszba adnak egy ingyen képet
    1.
    2. <- erre nem tudna valaki adni egy jo carcolst? pl hogy sárga legyen? mert igy elég hülyén néz ki :D
    3. aki ért a modoláshoz, meg tudja csinálni hogy akárki felszáljon a megálloba? [csak ötlet]:D
  • Yoda001
    és? ez más játék^^
  • istenostora03
    Nem a legjobb a skin vagyis hogy jó csak nem erre a pótra mert ez a waberer's-es ponyvásra való!Erre a Sárga fehér való!

Igy néznek ki a pótok:

Ez pedig az egész szerelvény:
  • ngcsnet
    "; > UNITS <
    ; ---------
    ; vehicle identifier 14 characters max
    ; dimensions in metres
    ; mass in Kg
    ; velocity in Km/h
    "
    tehát a 3. és 4.

#71665: az ajtók azért nem látszanak, mert a modellek ugyabár alapból csak 1 irányból látszódnak, ha megduplázod az ajtó modelljét, és utána "kifordítod" akkor már biztosan jó lesz.
    kirodítás menete: zmodelerben reorient néven van
    3ds maxban normal modifier néven.

#71685: újratelepítés...ha már mindenféle modokat felpakolsz, és nem használsz backupot, vállald a következményeit
  • zeli
    http://www.sa-mp.com
  • zeli
    Szerintem jól néz ki
  • dzoli93
    csősztök.Honnan tom azt a mp-t leszedni amiben kilehet szálni az autó-ból csak a gta san andreas mp race-t találtam. köszz a segítséget.
  • Szabi1991
  • Zsoberpapa

Ez így olyan LOL xD
  • tzsoltika
    a hátsó ablakon nézzél be és meglátod a nem látható ajtót! :D
  • Olcsóvér
    no letöltöttem a reborn-t és elrontotta a játékot ilyenkor mi a teendő?
  • LeWyTy
    akkor csak annyit kérdek meik a sebesség és a súly(handling.cfg-ben)?
  • DJ Skyline
    jegyzettömb nem jó? lehet a program kényelmesebb, de én jobban bízom saját magamban! :D
  • LeWyTy
    nem tud valaki((((angol)))) handling editor-t?
  • ldavid
    miért nem mész Mr. Whittaker-hez fuvarozni?
  • Yoda001
    és mi a cime?....
  • Szabi1991
    van..
  • Yoda001
    nem tudja valaki, van olyan küldi/mellékküldi amibe kamionnal+trélerrel kell menni vagy menekülni? :D már nem emléxek rá -.-
  • ldavid
    nagyon nagy!
  • Zsoberpapa
    Nah, csináltam a gta-worldmods.de-n még nem megjelent Mercedes C500-ról egy képet:

Most ezzel nyomulok a készülő Modern Modomban...
  • zeli