82991
-
ldavid #71634 ja ok, megtaláltam mindet ogg-be :D -
Szabi1991 #71633 az normális ha egy 500kb-os képet, TXD editoral TXD be teszek akkor már 8 mega ? :O -
ldavid #71632 Thx! egy ilyet próbáltam régen de az nem működött
csak kár hogy kimenteni nem lehet őket -
#71631 jó hogy! -
#71630 Fraps-ből nincs Freeware. Csak Shareware változat van, amit a http://www.fraps.com-ról le tudsz tölteni. -
#71629 Te meg mindig ezzel az interceptorral guzullsz? :D -
USB ACTIVE #71628 Jó ! De úgy is lehet hogy freewart ?letöltöm ezt ,De ha van freeware szólj -
#71627 www.fraps.com, innen ingyenesen letöltheted -.- -
USB ACTIVE #71626 Sziasztok!légyszi mondjatok egy olyan oldalt a fraps progit le lehet ne tölteni igyenesen mert már rágota keresgélek please -
#71625 feltettem ide! -
#71624 van más megoldás! azzal a progival kilehet szedni szerintem, amivel a hangokat cseréled ki! SAAT a neve, csak nem tudom honnan lehet leszedni, hátha meg van -
ldavid #71623 csak az a baj ezzel hogy a WCTR-t pont kihagyja, mert azon nincs zene
én már nagyon régen kutatok utána de semmi.. -
#71622 azt se tudom hogy miből áll a KR mod! ha .dff, .txd fileokból, akkor img toolal kell feltenni! -
#71621 hali
de, a gépedről tudod leszedni! :) leszeded
ezt a progit, a többi meg már megy magától! -
zritya #71620 Hali milyen progival tudom berak ni a Knigt Rider modot???? segitsetek pls -
#71619 szevasztok! nem tudjátok, honna tudnám leszedni a WCTR rádió teljes adását? fontos lenne! kösz:) -
Szabi1991 #71618 nem.. -
#71617 Ez a multiplayer mod csak eredeti játékkal működik a Vice City-nél és a San Andreas-nál? -
#71616 hylo a gta sanandreashoz kéne az a tankolás mod
-
peti164 #71615 na jó már megvan:) csak nem találtam a crack-et:) -
peti164 #71614 sziasztok!!felraktam újra a gta san andreast de nincs at ikonja azt asztalon nem tudom sehogyse elíndítani mert ezt írja ki:No disc inserted Please insert the CD/DVD.Pedig úgy tom h ehez nem kell dvd..nem tudjtok mi lehet a probléma?? -
ldavid #71613 mert a kép a gtaforums.com-on található, érted? :D
az meg a világ legforgalmasabb GTA bunkere -
dawyd169 #71612 Hello sziasztok! A gamecopyworld.com-rol h töltök le??? megvan amit keresekaztán rá meek az az eggyik mirrora és bejön még 1 oldal aztán semmi a patch nem jön le ami kéne.... Segítség please!! -
#71611 És azért, mert ott van egy Mad Max Interceptor kép még továbbra sem vágom mi van, de lényegtelen :D
Skyline: Azt tudom persze, hogy te csinálod, csak nem értettem, hogy most ott van a jobb alsó kép és akkor miért is vagy híres? -
danyr #71610 valaki nem tudja hogy az "addon" autóknak mért nagy a kereke(széles)? -
Szabi1991 #71609 ott a kép amit linkelt.. -
#71608 én dolgozom per pill a Mad Max modon a játékhoz! Linkekre kattintva több infóra lelsz! csak most leállt a mod, mert nem nagyon megy már a dolog, és most per pillanat külföldi segítség után "kunyizok" -
#71607 Baj ha nem vágom, hogy miért? -
#71606 jobb alsó sarkoban lévő kép, híres lettem! :D:DD -
#71605 Igen,olyankor dobálgatják ott. de itt meg soha.
nah sebaj,majd a GTA 4-ben:P -
Szabi1991 #71604 nállam van szögesdrót.. max körözési szintnél dobálgatják LV ben.. -
ldavid #71603 jó kérdés..
de már úttorlasz is csak ritkán van -
#71602 Miért nincs már olyan,hogy a zsaruk ilyen szöges akadályt dobnak ki a menekülő kocsi elé?ha jól emlékszem a Vice Cityben volt. -
#71601 Már igen ;)
Szerintem csak meghackelték aMasterservert, és azér volt kiírva.
Amúgy a LinkHost szerver elszállt az előbb, mert megnéztem, és előbb 1 ember volt fent xD -
Gibor #71600 THX, de nemis tudnám használni, mert nem lehet a tűzfalat kikapcsolni. -
#71599 Lol, nem is tudtam, hogy visszajött az oldaluk. :D -
#71598 www.sa-mp.com, töltsd le a legújjabbat(0.2.1), telepítsd, és menni fog. -
Gibor #71597 Feltettem a SanAndreas Multiplayer modot v0.1 betalál egy csomó szervert ráconnectálok azt bejön a játék azt rámegyek a new game-re betölt azt bármelyszerrvere csatlakozok annyit látod hogy ottvagyok VineWood elött persze mint camera (nem játékos), ezen tudna valaki segíteni??????? -
Gibor #71596 Hali, most melyik multiplayer modot töltsem le? mert van nemtom hány fajta.... -
#71595 /lock XD
És hogy lövöd le motorról, ha lelő kocsiból? XD