GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trance&Friends nothing more..
Nah és az én hibámra tudsz valami megoldást? Egyszer végig toltam megjelenéskor a játékot, utána uninstall és azóta ilyen.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
2. Documents and Settings/neved/dokumentumok/gta san andreas user files
http://goo.gl/gd6Zi5
1.mikor bemek a garázsba vagy hova ( ahol el lehet menteni a gamet,stb.)
akkor kifagy és a gépet még úrainítani sem tom.
2.ez láma kérdés de leszedtem egy végigjáccást azthova kell rakni???
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Én tényleg nem tudom mit csináljak<#rinya>#rinya><#shakehead>#shakehead>. Szívesen végig vinném ismét, de nem tudom, mert lefagy, kék képernyõ és ilyen szaggatós hang. Csak a restart segít.
FAQ-t is néztem, semmi megoldás nincs ilyenre ott. Csak azt a NO cd izé fix patch dolgot láttam, ha kidob az asztalra. Azt is csinálta elõbb, mert egyszer úgy tette fel, hogy ne mvolt exe lol, de nem hinném, vagy én már semmit se tudok ez ügyben :S.
Valakinek ötlet?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
szóval a fát is kitudom csavarni, házat is egyenlõvé tudom tenni a földdel, hidakat eltûntetni a térképrõl, stb 😄dD
ITT van ha érdekel de már szerver nincs rá ahogy láttam.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
plusz a v8 😊
de sztem nem szabad feltegyem, majd ha kintlesz a teljes mód, vagy egy béta 😊
[kis költségvetés by etyekwood<#idiota>#idiota>]