GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDU ból kéne a sivatagos rész 😊)

xotyi
Jól hangzik<#ravasz1> mártcsak bazinagy sivatag meg sok kis porfészek hiányzik<#vigyor3>

Trance&Friends nothing more..

Hja, azt el is felejtettem.
Nah és az én hibámra tudsz valami megoldást? Egyszer végig toltam megjelenéskor a játékot, utána uninstall és azóta ilyen.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

[HUN]FaTaL
a reset gomb mindig beválik...

http://goo.gl/gd6Zi5

Ha ne mtudod újra indítani, akkor, hogy kapcsolod vissza? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

[HUN]FaTaL
1. Passz nálam is fagy a game fx5700on
2. Documents and Settings/neved/dokumentumok/gta san andreas user files

http://goo.gl/gd6Zi5

leho94
nekem 2 gondomis lenne.:
1.mikor bemek a garázsba vagy hova ( ahol el lehet menteni a gamet,stb.)
akkor kifagy és a gépet még úrainítani sem tom.
2.ez láma kérdés de leszedtem egy végigjáccást azthova kell rakni???

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Yoda001
ezeket nem lehetett volna egy hsz-be?<#lama>

http://9gag.com/gag/5135249

Én ezt nem hiszem el... tegnap felraktam GTA: San Andreast, hátha most ne mfagy le, mint régebben is volt és írtam, de ugyanúgy lefagy. Most ott fagyott le, amikor CJ és Ryder ment egy küldire, asszem a pizzás, vagy az azutáni.
Én tényleg nem tudom mit csináljak<#rinya><#shakehead>. Szívesen végig vinném ismét, de nem tudom, mert lefagy, kék képernyõ és ilyen szaggatós hang. Csak a restart segít.
FAQ-t is néztem, semmi megoldás nincs ilyenre ott. Csak azt a NO cd izé fix patch dolgot láttam, ha kidob az asztalra. Azt is csinálta elõbb, mert egyszer úgy tette fel, hogy ne mvolt exe lol, de nem hinném, vagy én már semmit se tudok ez ügyben :S.
Valakinek ötlet?

autók nak a hangjait tom h kell megváltoztatni de nemtudjátok hol tok autó hangokat leszedni hozzá?

elnézést kérek,,,,, most nézem hogy egy patch kell...<#falbav><#kuss><#wave>

hello, ha a san andreas kilép és ki írja hogy az alkalmazás hibát észlelt ezért leáll,, mit csináljak?? ha ujra rakom az sem segít... amugy fent van a modern mod,, de multkor is fent volt és akkor nem csinálta...<#help>

oks

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Wow! Brutál.

leho94
hy. a faqban olvastam hogy ha kidob a game akkor miket kell leszedni.de azokat honnan tom leszedni?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Yoda001
tudom..

http://9gag.com/gag/5135249

;-)

DJ Skyline
van egy kis idõm most reggel, kipróbáltam valamit! elvileg map editorban annyi rozsdás autót tehetek a játékba, amennyit bír a gépem! 😄 meg a hajót a kikötõben oda forgatom ahova akarom, elsüllyesztem, megdöntöm, felborítom, kirakom a sivatagba, stb stb! baromi jó, haza köttem kipróbálom ezt a játékban is! csak az a baj, hogy a hajó több részbõl áll, így több mindent arrébb kell rakni majd! :\ pár kép

szóval a fát is kitudom csavarni, házat is egyenlõvé tudom tenni a földdel, hidakat eltûntetni a térképrõl, stb 😄dD

Béta jelleggel publikus volt a 0.2 de csak azért, hogy a közönség véleményét meghallgassák és hogy ötketeket, meg bugok ki javítását javítság meg stv.
ITT van ha érdekel de már szerver nincs rá ahogy láttam.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

xotyi
pedig mekkora lenne, a játék béli szabadság eggy apokaliptikus környezetben😊

sztem a TDU ból úgyis lesz magnum car konvert 😊

DJ Skyline
az elsüllyedt hajók még talán megoldható lenne valahogy, map editor vagy nem is tudom, de a többit mind lekéne modelezni, stb stb! egyszerûbb lenne új játékot írni SA motor alá 😄

xotyi
Magnum Mobile DUB edition? lol!<#gonosz1>

xotyi
Eléggé illuzióromboló a forgalom meg az ép város😊 Kéne csinálni eggy GTA - San Jericho-t (lerombolt város,megolvadt táblák,elsülyedt hajók,máló utcák,kiégett autóroncsok,mindenhol homokviharok és agresszív bandák) ötlet enyém ki valósítja meg<#idiota>

DJ Skyline
VC-hez van, de hogy néz már ki 😄

xotyi
De olyatmegnemtaláltamsehol és még ez áll legközelebb hozzá<#zavart1>

DJ Skyline
hát ez...khm, LOL 😄 végülis ha jobbra nem futotta😄

DJ Skyline
wrong information, az egy 308 GTS a Magnum mobil!

xotyi
még a fényszórókat kell jellegzetes keretbe tenni és elölrõl durva lessz😊

xotyi
jah igen és valaki tudna kezdeni ezel vmit?Ferrari 328GTS "Magnum" (bajszos szörös magányomozó a feka haverjával meg a lakájjal 😄)autója csak bénán állnak a kerekei😞

Mad Johnson : Last V8 😊

xotyi
<#eljen><#taps> az lessz a kemény.. a Phoenix helyére és csak eggy lessz belöle!! 😄

most csak azért is megcsinálom 😄D

xotyi
ezen felsírtam xD

DJ Skyline
lehet azért, mert a kispolákon hiányzik az a dummy, ami felelõs a motorháztetõ cseréért! nem tudom fejbõl melyik az a dummy, de 3ds maxban fél perc hozzáadni egyet!

rohadt kispolák.. nemtetszik neki a Last V8 motor 😞

DJ Skyline
na jó, elkalandoztunk, van Mad Max topik is <#gonosz1>

DJ Skyline
google tele van hülyeségekkel, itt tudsz informálódni normálisan

xotyi
jovanna, csak most beírtam h mad max- azt ami érdekesnek tünik arra rázoomolok 😊

DJ Skyline
mivel ezeket már régen feltették, így lelehet szedni egy csomó mindent! a WIP (work in progress) dolgokat értelem szerûen nem 😊

DJ Skyline
nem, ez egy ezer éves kép a neten már, nem tudom PS, vagy valódi-e! de a harmadik részbe bele illene, ott voltak hasonló sufni tuning szülemények 😄

igazából három van 😄
plusz a v8 😊

de sztem nem szabad feltegyem, majd ha kintlesz a teljes mód, vagy egy béta 😊

xotyi
OFF:

ez volt a mad max-ben?

Web mester
De gizdák. Lécci dobj meg a két rendõrautó letöltésével.

xotyi
Eltudom képzelni xDD

DJ Skyline
de, lézeres kezeléssel asszem 😄

a játékba meg lehet csinálni 😊

xotyi
Miért csinálsz eggy Last V8 kispolákot<#hehe>?

[kis költségvetés by etyekwood<#idiota>]

de a tetkót el lehet valahogy távolítani nem? <#idiota>