82991
-
#71879 ez tényleg az
Más: amúgy mivan HM klán szerverével? -
#71878 Kösse :) -
#71877 gta-worldmods.de-n keresd a letöltéseknél -> busse és az utolso oldalon lesz.. :D -
#71876 jaja pedig azelőtt elindult most lett uj videokártyám de szentem nem az baja -
#71875 ugyanúgy a menü előtt kilép? -
#71874 Hello nekem is ugyanaz a probléma mint MilaWRC-nek . -
#71873 Yoda: #71665 buszhoz tudsz valami linket? -
#71872 Feltettem a drivert,ami a vidkarimhoz való,de még mindig ugyanaz a hiba. :s -
Szabi1991 #71871 igen :S -
#71870 jah egyébként a worldmods nálatok is szarakodik? már be se tudok lépni az oldalra.. :S -
#71869 tud valaki nissan almera moddelröl? az ujabbrol? van-e a játékhoz? -
Szabi1991 #71868 -
#71867 Vice City-hez is csináltak ien modot.Nagyon jó lett! -
#71866 Valaki nem tudna csinálni egy Classic mododt?Amiben az eredeti kocsik vannak benne persze modernizálva. -
Zsoberpapa #71865 No meg készítgetem a modern modomat is :D -
Zsoberpapa #71864 Nah, nem tudtam volna elaludni, annyira kíváncsi voltam, ezért kíváncsiságból jobban megnéztem a másik BMW-t is. Levettem róla a fényezést és feltettem egy új rimpack-et a játékhoz, megtuningoltam és ilyen lett:
A legjobb az egészben az, hogy lehet hozzá külön textúrákat is csinálni
Amíg nincs leírás a modellezéshez, addig készítgetek néhány festést hozzá. Végülis ez sem oylan rossz. -
Zsoberpapa #71863 Szívesen, használd ehészséggel! :D -
ldavid #71862 The American Dream (király videó) -
#71861 lesz a napokban, türelem ^.^ kösz a progit -
Zsoberpapa #71860 Aham, értem. Épp ezaz, hogy a GTA-s autók felépítéséhez kéne valami leírás :S -
Zsoberpapa #71859 HEXeditor letöltése -
#71858 először is kell a max, utánna elkell sajátítani a konvetálást, hogy megismerd a SA-s kocsik felépítését, utánna jöhetnek a fincsibb dolgok, mint pl más játékból konvertálás, és egyéb apróságok! -
Zsoberpapa #71857 Tulajdonképpen is-is, de végülis mindegy. A maxhoz nem igen értek, éppen csak beszereztm. Jó lenne hozzá valami tanulmány, hogy hogyan lehet vele GTA-s autókat szerkeszteni... -
Zsoberpapa #71856 Mindjárt feltöltöm, pillanat... -
#71855 hogy értve? az autóra tuning elemeket a Maxban tudsz feltenni! ha a játékban akarod tuningolni a gyári autót, akkor olyan dummykat kell hozzáadni, és lemodellezni a lökösöket, küszöböket, egyéb dolgokat -
#71854 kéne, te adtad a multkor is, csak itt azóta pakolásztam gépen, és nem találom! -
Zsoberpapa #71853 Nekem van Hexeditorom, pillnataok alatt feltölthetem, ha kell... -
Zsoberpapa #71852 Oksa, köszönöm szépen.
Az E30-as BMW-re visszatérve:
Nem tudodja valaki, hogy hogy lehet tuningrészeket hozzáadni az autókhoz, mert nagyon cool ez a "kis bömös", csak a készítője nem igazán tuningolta meg. Van egy másik BMW a gta-worldmods.de-n, de nekem ez jobban tetszik. Valamire ilyesmire gondoltam, mint ez:
Az ötlet onnan jött, hogy nálunk van egy csávó (Luigi), akinek dettó ugyanilyen BMW-je van, csak 4 ajtós és minden egyéb (pl. GPS) is van a verdájában. Láttam már olyat, hogy belülről is elég szépen megcsinálták a játékhoz. Bőven jó lenne nekem a 2 ajtós is, a belső meg úgysem nagyon számít, mert belső nézetből nem lehet a műszerfalat látni (igaz ehhez már van camera hack, amivel már lehet látni), csak a tuning részekre lennék (még) kíváncsi... -
#71851 már csag egy hexeditor kéne, tudnám hova raktam :S -
#71850 azt egy, khm, XXX "játék" demójából szedtem ki! :D van még egy pár, csak nagyon eszik a memot a textúrák és a high poly model miatt! ha kimenteném .3ds formátumba akkor jó lenne, csak nincs az a látvány maxban :D -
Zsoberpapa #71849 Nagyon komoly ;-)
Pláne a csaj. -
#71848 majd írok egy másikat, 10 perc! csak nem mos :D de remélem a nap folyamán sort tudok keríteni majd rá -
-
Zsoberpapa #71846 100%, hogy az utolsó két sort kell, de van, amikor az első sorban van három pöttyöcske és azt is törölni kell. Volt, amikor nálam csak így engedte megnyitni :S
Csak az a gáz, hogy nem emlékszem, hogyan lehet konvertálni pl. VC-ből SA-ba. Nincs meg valakinek DJ Skyline leírása? Arra emlékszem, hogy az jó volt, de már sehol sem találtam. Nem fontos, de ha megvan valakinek, akkor pls küldje el nekem az e-mail címemre. -
Zsoberpapa #71845 Jaja. Kár, hogy Vice Cityhez nem készítették el... -
#71844 így néz ki Saleen Mustang méretre vágva, így már nem olyan bumfordi! egész pofás dara
-
#71843 legeslegutolsó 2 sort töröld ki ha hex-ben megnyitottad a dff-t
nézd meg úgy
de biztonsági mentést csinálj -
#71842 valaki ért itt a lezárt .dff fileok megnyitásához? azt tudom, hogy hexeditorral kell hegeszteni! :D -
#71841 fincsi az E30! -
Zsoberpapa #71840 Az Ikarus magyar, de az IFA német járgány (egykori keletnémet avagy egykori NDK-s) :D
De tényleg jó lenne néhány magyar jármű. Én pl. ahhoz a múltkori Mercedes Travego buszhoz készítettem Volánbusz feliratot. Szép lett, de sajnos nem jók a kerekei, gondolom a vehicles.ide fájlban kéne valamit átírni, hogy megjavuljon, csak nem tudom, mit. Nem ismertek valami olyan programot, ami mutatja is, hogyha módosítom, akkor milyen lesz?