GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Szokd meg a rikító színeket olyan lesz benne. De ha nem tetszik ne rakd bele. Majd külön kiemelem.
Nem kötekedés.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Azthittem CJ fejénél az egy cipõ. XD
A zöld kocsitetõ nem is néz ki olyan rosszul! Olyan modern. 😊
A heavy cost. I pay it gladly.
A zöld a kocsin, az csak az új színek miatt van, ne aggódj.
Ami CJ fejénél van az a "légzsák" vagyis ejtõrernyõ, csak pont akkor kaptam le amikor már megy vissza.
ha nincs semmi gomb, akkor jobbklikk a kiválasztott részre, és convert to/ bármi, ezekután már pár gomb elérhetõ lesz, neked az attach list-re lesz szükséged, ott bejelölöd az összeset, és egyesíti. De arra vigyázz, hogy bizonyos játékmotorok nem komázzák, ha nem illeszkedneka dolgok, gta-nal nemtom miképp mûködik.
Amúgy miért is raktad két file-ba?
Þór vígi þessi rúnar
Most jutottam el oda a sztoriban, hogy kiengedte Toreno a tesót.
Vissza kellett foglalni a mama házának a területét és a Parkot.
Most megint kezdõdik elölrõl a hülye területszerzés, amikor kaszinóm meg repterem van?
Az összes területet el kell foglalni?
Þór vígi þessi rúnar
Érdekes válasz mit ne mondjak...
#69155: Gondolom majd ha elkészül...
Amúgy akkor a legújabb NSA-ból csak az ADM autómata fog hiányozni, nem? :/
A heavy cost. I pay it gladly.
De lesz nyílt béta... 😊
-Repülõ forgalom (tehát nem lesznek szellem repterek, lesz mozgó repülõ amely fel és le száll vagy épp parkol)
-Légzsákos fícsör (lejjebb írtam mi van benne)
-Sok kis hiba javítva
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
na mi van azzal az új moddal??tokyo drift??új küldetések??megéri leszedni?
tudnál nekem segíteni:mégpedig abba hogy leszedtem egy 100%os mentést és hova kell berakni hogy mûködjön????
elõre is köszi
Trance&Friends nothing more..
Nájsz dzsob. kis munka és jó lesz 😊
HostName: Hydra Madness Clan Server <2>2> by Salaander
Address: 89.147.68.28:7777
Players: 2 / 12
Ping: 27
Mode: STUNT - lvl.17
Map: San Andreas
a jelszó ugyanaz 😊
azért köszi 😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!