82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Zsoberpapa
    Rendben.
  • Zsoberpapa
    Thx
  • DJ Skyline
    beteszem, ha lesz valami oldala! :D
  • Zsoberpapa
    Hmm, igaz. Akkor végülis lehet real 1992-es, ha nektek így jobb

UI.: ha elkészül és feltöltöttem, akkor a betszed a linkek közé?
  • Yoda001
    pedig sokan szeretik az ilyen "retro" feelinget
  • DJ Skyline
    itt összegyűjtöttem minden fontosabb oldalt! az első kettő a vegyes felvágott, ott van minden szar, a többire már nem raknak ki minden hülyeséget! SPC az a modder team oldala, Borg Gaming-on valamivel igényesebb dolgok vannak inkább,
  • Zsoberpapa
    Bizony
  • Zsoberpapa
    Végülis megoldható, de akkor már ilyen keleties beütésű játék lesz. De végülis, ha ti így jobb modnak találnátok, akkor ok.

UI.: az Ikarust feltölthetem.
  • DJ Skyline
    kicsit hülyén nézne ki egy Ikarus az USA-ban :D
  • Zsoberpapa
    Aham, értem. Akkor egyelőre még várnom kell vele.

Tényleg nem tud valaki valami olyan oldalt, ahol kicsit nagyobb választékban lehet San Andreashoz kamiont találni? Elég sok Scaniát konvertáltak át és ezek igaz, hogy szép kamionok, de azért elég unalmassá vált számomra, hogy csak Scaniát találok nagy választékban szinte mindenhol...
  • Yoda001
    benne lesz az a javitott tengelyű ikarus? :P
  • DJ Skyline
    92 és előtti? tele van a gta-worldmods oldala ilyenekkel! csak sajna az oldal most nem működik, így marad a gta3.net
  • Zsoberpapa
    Ne érts félre, azt írtam, hogy megcsinálhatom Classic Mod formájában is, ha neketek így jobb, csak akkor kicsit több Mercedes, meg BMW lenne a játékban, mint mondjuk Cadillac. És szerintem azért még Classic Mod formájában is illene megtartani a játék amerikai beütését (lehetnek benne német autók is pl. BMW E30 323i, de inkább többségben amerikai autók legyenek benne). Itt erre gondoltam, nem leszólásnak szántam, szerintem is jobb lenne egy Classic Mod, csak régebbi (1992 vagy 1992 előtt gyártott) autók közül inkább Mercedest, meg BMW-t találtam...
  • DJ Skyline
    Maxban hozzá kell adni az autóhoz egy dummyt, ami felelős azért, hogy pótot tudjál akasztani a kocsira! ha nincs dummy nincs vontatás! bár még nem próbáltam, hogy egy autóra teszek be olyan járművet, ami tud vontatni!
  • berczely
    Hát ez csak egy ötlet volt én szívesen fogadom a modern modot is!De akkor az valami nagyon szuper mod legyen!Ne legyen irreális sztem.
  • keménypetya
    Gibor nem tod h van-e valami megoldás ?
  • zeli
    Ha elkezd esni írd be, hogy ICIKPYH
  • keménypetya
    nvidia geforce 7600 GS videokarim van.
  • Ramires
    Már egy ideje nincs fent a játék, de a New San Andreas mód legújabb kiadása ígéretesen hangzik. Mikor lesz kész az új verzió?
  • Gibor
    Savas eső esik és szétmarja a géped, és ezért indul újra, tudom mert haverom azthitte hogy a gépével van probléma és annyit játszott hogy elolvadt a gépe..... De értelmetlenül mert neki is újraindult az esőtöl... :D Amugy mien videokátyád van?
  • keménypetya
    Hello Nem tudjátok miért van az amikor a játékban esik az eső akkor ujraindul a gépem?Aki tudd az légyszi segítsen
  • Zsoberpapa
    Na, azért az, hogy a VC Classic Modban az eredeti autókat modernizálták, az enyhe túlzás :D

Pl. a Sentinel XS helyére beraktak egy BMW 535 E34-est, amit tudtommal később kezdtek el gyártani, mint 1986, de van más vicces dolog is benne: a fekete csíkos Kaufman taxi helyére beraktak egy KITT-et :D
    Azért nem hsizem, hogy az az lett volna a valóságban :D

Velem lehet alkudni: én szívesen összerakhatom a Classic Mod formájában is a modomat, csak egy gáz lesz vele: viszonylag sok Mercedes, meg BMW lenne benne, de ha ez nem gond, akkor megcsinálhatom :D
    De szerintem ehhez egy Modern Mod jobban illik. Csak azt ne kapjam válaszként, hogy készítsem két formában is, mert az nagyon sok időt vesz igénybe
  • Zsoberpapa
    Öööö, én úgy értettem, hogy valamelyik létező jármű (pl. egy teherautó helyére) berakok egy kamiont, megadom a paramétereit (handling.cfg, vehicles.ide), de pótkocsit nem lehet hozzácsatolni, ezért gondoltam arra, hogy a vehicle.col-ban kéne lecserélni a teherautó formáját kamion formájára. Nos?
  • Morfi
    Akkor elnézést az előzőért. Köszönöm szépen, még ahéten megnézem hogy mi lesz.
    De érdekes hogy a régi gépen nem volt ilyen gond.
  • DJ Skyline
    FAQ-t olvastad?
    "Baj van a hangokkal, mi a megoldás?
    Próbálja ki az EAX 3.1-et, amit leszedhet innen.
    A file a www.sanandreas.hu -ról van és ezt írták hozzá:
    Állítólag a játékprogramba beültetett EAX 4.0.0.1 hibáját (hang eltűnése, recsegése, stb.) elkerülhetjük ezzel a driverrel, de biztonság kedvéért a felülírásnál készítsünk másolatot az eredeti eax.dll-ről."
  • Morfi
    Pedig így ment, ahogy írtad. És a végén kifagyott. Jobb esetben feladatkezelő bejött és ki lehetett kapcsolni, de ritkán és maradt a reset.
  • DJ Skyline
    jó, most tippem sincs! mondhatnám, hogy vedd lejjebb a hang hardwares gyorsítását a dxdiag-ban, de az csak akkor működik, ha a hang elmegy, vagy bizonyos hangok nem hallhatóak, pl beszálsz autóba nincs motor hang, csak rádió! de ilyen még nem volt, hogy fagyással együtt mutatkozik! próbáld ki azért: start, futtatás: dxdiag, hang fül, és a gyorsításnál a csúszkát vedd lejjebb, hátha
  • Morfi
    Ahoz képest, hogy akinek meg nem indul annka legalább tippeket adtatok. Inkább várok még kb 1 évet a következő részig.
  • DJ Skyline
    valószínű azért nem válaszol senki, mert nem tudjuk a választ!?
  • Morfi
    Hát köszönöm szépen a segítséget...még egy mezei mókus is többett mondott, na mindegy.
  • DJ Skyline
    hm??? plusz modelt nem lehet hozzáadni a játékhoz, amit vezetsz! vagy mire érted ezt?
  • Hymtozis
    Ez r*hadt jó! :D Elég "ügyes" gyerek... :D
  • Zsoberpapa
    Lenne egy kérdésem: a modern modomba szeretnék több kamiont is betenni (mondjuk úgy képzeltem el, hogy a három nyerges vontató helyett hat legyen a játékban) és azt szeretném megkérdezni, hogy ilyenkor a col fájlt is szerkeszteni kell? Mert beraktam egy kamiont, de a pótkocsit nem tudom rátenni, mert nem kapcsolja rá :S
  • DJ Skyline
    atom
  • Yoda001
    jah ismerem elég jol :D
  • bazs1
    (istenostora szerintem)
  • Szabi1991
    de dolgozunk az újszerón, forrásaim szerint Skylinez fogja fizetni :D
    szal [HUN]Skylinez szervere and HM Clanszerver lesz az új neve a szerónak :DD
    (aki elméletileg SG-zik, de nemtom az SG-s nickjét..)
  • bazs1
    ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá:(
    én voltam Silvesterrel az utolsó játékos akkor:(
  • Szabi1991
    +szünt
  • BIZ0906
    Akko biztos nincs szükséged a segítségre.