GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez béla pát falva vagy bél apát falva? <#idiota>#idiota>
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
hát ugy hallomm,h a IV. GTA kint lesz okt 16 ra asszem,de mi már megcsináltuk az V.is! ::

Nem raktad be véletlenül a "Nagyon magas vízszint mód"-ot? XD
Én már próbáltam, és bevált. 😊 (Bevált alatt azt értem, hogy rakhattam újra a játékot. XD)
Én már próbáltam, és bevált. 😊 (Bevált alatt azt értem, hogy rakhattam újra a játékot. XD)
A heavy cost. I pay it gladly.
ahova feltetted a sanandreast /mappa/ ott van egy olyan hogy uninstall.. nyomj rá és aztán telepitsd ujra ...
http://9gag.com/gag/5135249
én magamat a san andreasban elõszõr a vizben találom magam!!!és nem találom a küldetést!!!és nem jelzi ki a térképen!!most akkor mit kell csinélni??mert én ugy tudom hogy a játék elején valami kocsiban kellene találnom magam aztán kidobnak onnan vagy valami ilyesmi!!létezhet az hogy az enyém 1 másik san andreas!!!vagy ha valaki tudja hogy mit kell csinálni akkor irjon már!!!és azt is irja le akkor hogy hogykell oda jutni az 1es küldeteéshez!!vagy ha van olyan akkor térképen mutassa meg nekem a küldetés helyét!!!
hmm kira , tök fölösleges 100% után a fegyó 😊
kinyírod Katie-t Fierro-ban és nem marad meg ha meghalsz, de miért jó ez?
akko yo <#duma>#duma>
sehogy, azért nem fogy a löszer mert 100%-os mentés<#idiota>#idiota>
üdv! betettem egy 100% -os mentést és nem fogy a lõszer hogy tom ,megcsinálni hogy ne legyen fegyverem? egy csomoszor meghaltam és még így se veszik el.
nem
:S o thx a választ 😊
elõször is SA kompatibilissá kell tenni a dolgot! tehát van egy autód mondjuk, akkor annak megkell adni az alapvetõ dolgokat a modelezõ programban, mint ahogy a játékbeli kocsiknál is van! aztán .dff-be kell exportálni a modelt, és .txd fileba a textúrákat! mondjuk én ezt a blendert nem ismerem, de valahonnan kell szerezned hozzá egy dff plugint / scriptet, amivel exportálni tudod a modelt
jaja, azt tudom!😊
szeriten nekem azért nem indul el, mrt tul sok autót cseréltem ki.😞
szeriten nekem azért nem indul el, mrt tul sok autót cseréltem ki.😞
Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!
pasz 😊
és DJ Skyline esetleg ma felnéz erre? 😉
én blender 2.42-õt használom.
amugy majd Dj Skyline válaszol nektek 😛
a ggmm az a jármû berako az img tool meg txd meg dff "berako" , de olyasmi kellene ami a kész modellt átalakítja txd és dff fájlá,,, szentem.
ja, akkor egy cipõben járunk 😉
neked milyen designer progid van ?
neked milyen designer progid van ?
én is azt szerertném megtudni 😊
nekem van jó 3d designerem, tudok csinálni vele mindent, már csak zt mondjárok meg hogy kell berakni gta-ba 😉
de õõõ én progira gondoltam. mert 3d-s cuccokkal szoktam foglalkozni és mivel tudnám betenni?
valaki plzplzplz. ha csinálok egy modellt 3d-t akkor mivel tom betenni a san andreasba?
inkább modelt linkelj 😛
ha csinálok valamien 3d-s dolgot akkor azt mien progival tom betenni a san andreas-ba?<#help>#help>
ez nem jó? 😄D
azt meg nemlehet 😊
Köszi !
Akkor ha lehet az eredeti mentõ festését csináld inkább meg. Ha szerinted az jobban nézne ki. Elõre is köszi!!!!
Akkor ha lehet az eredeti mentõ festését csináld inkább meg. Ha szerinted az jobban nézne ki. Elõre is köszi!!!!
aham köszi már néztem de nem jó , mind 1 majd megoldódik😊
hát memtudom.. nézz utána faq-ba ott hogy kivág az asztalra.. szedd le az exet ... mást nemtok mondani
Sziasztok
olyan problémám van ,hogy feltelepítettem a játékot minden futott normálissan leszedtem hozzá magyarosítást és elszált elindítom és az intrónál kivág...letöröltem és már 3* raktam ujra ua pedig nincs fent magyarosítás...eredeti a játék mikor megvettem anno 2 éve megcsináltam ugyan ezt és nem volt semmi probléma . tudnátok segíteni?
Üdv
olyan problémám van ,hogy feltelepítettem a játékot minden futott normálissan leszedtem hozzá magyarosítást és elszált elindítom és az intrónál kivág...letöröltem és már 3* raktam ujra ua pedig nincs fent magyarosítás...eredeti a játék mikor megvettem anno 2 éve megcsináltam ugyan ezt és nem volt semmi probléma . tudnátok segíteni?
Üdv
na nekem vmiért a sa-mp most nem indul,me mindent lekellet szedni.de fölraktam a sa-mp és a gta sa-t...egyszer elindult utána amiko megint akartam nem indult el miért lehet?
hát sajna Ford Transit elég gagyi, pixeles a model,szarul lehet texturázni , de azért ha kell áttudom küldeni 😊
mert nem jó cracket szedtél le
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
elkezdem 😊
thx... sikerült megtaláltam a mentést a C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\data mappába xD nemtom h miért vagy hogy mentette oda xD