82991
-
#71839 Loál, ha kell van IFA meg Ikarus modellem
Magyar járgányok :D -
Szabi1991 #71838 akarsz bele magyar járgányokat ? :) -
#71837 Egész jóak -
#71836 grat, nagyon jok :D -
Zsoberpapa #71835 http://kep.tar.hu/zsoberpapa
(ez a korrekt neve)
Ha valkinek van valami nagyon skinje, amit szeretne a modban látni, az írhat nyugodtan, sőt, ötleteket is várok :D -
Zsoberpapa #71834 Albumomat pedig folyamatosan frissíteni fogom. Címe http://ker.tar.hu/zsoberpapa -
Zsoberpapa #71833 Készítgetem a Modern Modomat, de mindent 100%-ig le kell tesztelnem, hogy semmilyen lefagyás ne legyen benne.
Ezek már biztos, hogy szerepelni fognak a Modern Modban (BMW Park):
Ha nagyon lettek a képek, akkor sorry... -
#71832 Nekem az a bakom hogy mért 60Hz-en megy a game de már megoldottam mind1 kössz a segítséget...! -
#71831 A lemez bent van, mikor indítod, vagy be van mountolva? Mert nekem akkor írja ezt ki, ha nincs. -
#71830 Nvidia 8800GTs-em van ahoz valo drivert szedtem le azé annyira hülye nem vagyok! -
BIZ0906 #71829 ATi, Nvidia? -
#71828 Te valamit elcs*sztél a driver környékén. Tudod nem mindig a legfrissebbet kell feltenni, mert nem biztos, hogy a te kártyádhoz az jó. Ezek a százötvenakárhányasok nagyrészt Vistához vannak már, de legfőképpen akkor is sokkal jobb kártyákhoz mint a tied. A driverek alatt ki van írva, hogy milyen kártyákhoz való, olyat rakj fel ami neked kell. -
#71827 Hali!
Néztem a FAQ-ban de nem jött be az oldal...Mért van az hogy csak 60Hz-ben fut a játék?Hogy lehet fentebb venni?A segitséget előre is kössz! -
#71826 lol.. sokkal régebbi driver kéne hogy fennt legyen.. -
#71825 nVidia GeForce FX 5200 128MB -
#71824 milyen videokártyád van..? -
#71823 jah és az nVidia driverem a 158.19-es.Lehet h régebbi drivert kellene feltennem? -
#71822 Az intro után kilép a játék,és kiírja h "a gta_sa.exe hibát észlelt és ezért leáll"---csak a sima game-et akarom nyomni,nem multiba -
Gibor #71821 Ilyet énis szoktam csinálni, én monmdjuk a skyline-t szedem ki... -
#71820 hm.. a képeket nemtudom mért nem rakta be, de itt a link ha kell -
#71819 gta zombie andreas
-
Zsoberpapa #71818 Még annyit elfelejtettem hozzáfűzni, hogy kár, hogy levették az oldalról, mert most is jó lenne... -
Zsoberpapa #71817 Okés, köszönöm szépen. Jaja, emlékszem a VC-s konvizásra. Én akkor konvertáltam át egy Ikarus 255-öst VC-ből SA-ba (ami jó is lett).
E-mail címem: [email protected]
Az MSN címem ugyanez, de nem teljesen jó a gépem és valamiért nem tudok fellépni :S
-
#71816 sokat nem dolgoztam ezen, mert a progi a textúrákat is kimentette, tehát a Max így nyitotta meg! :D hát, részletes leírást írtam anno codenamegta.hu-ra, csak mikor megújult az oldal, akkor már nem tették ki! :S amúgy VC-ből SA-ba értek inkább, de más játékból is szinte ugyanúgy működik! majd írok akkor egy kódexet erről! -
Zsoberpapa #71815 Nem semmi, nem lett rossz :D
Hallod SkyLine, nincs véletlenül egy részletes leírásod, hogy hogyan kell bekonvertálni egy ilyet a San Andreasba? Csak azért kérdezem, mert én is szívesen betennék egy csomó járművet, csak nem tudom, hogy kell átkonvertélni mondjuk egy kamiont a 18 WoS-ből GTA SA-ba. Kerestem hozzá részletes leírást (magyarul), de seholsem találtam. Ha tudsz ilye, pls segíts. -
#71814 Hmm mi jutott eszembe MCqueenel kapcsolatba. Nem kell oda belsőtér. Beraksz ablaknak egy szemet, az ajtókat is fehéren hagyod. Bááár sztem így meg még nehezebb. -
#71813 tudok róla, de nem akarok megint 45 percet szenvedni egy karakter miatt! :D bár lehet ha a házban mentem el, akkor nem menti el fél Hawaii-t! kipróbálom -
Szabi1991 #71812 van csaj karakter is :) -
#71811 azzal nem ment, sajna nem minden játéknál működik a trükk! -
#71810 sofőrünk is van kár, hogy nem csaj karakter :)
-
Szabi1991 #71809
"tulajdonképp BÁRMILYEN játékból BÁRMIT kilehet szedni, csak az eredményért néha megkell szenvedni!"
akkor kérném szépen Optimus Prime-ot a Haulinból
(persze csak a Saleen után :) -
#71808 azzal sok meló nem lesz, mert se törés model, se motor, se belsőtér! tehát csak rákell dobálni pár dummyt meg 1-2 dolgot és (elvileg) működni fog!
hoztam még 1 finomságot, Saleen Mustang a TDU-ból
igen csak megszenvedtem vele, 45 percbe telt míg eljutottam eddig, mert a Max fél Hawaii-t betöltötte nekem, így már az jó móka volt a nagy szaggatás mellett, hogy megkeressem az autót, majd lebontani Hawaii-t :S
tulajdonképp BÁRMILYEN játékból BÁRMIT kilehet szedni, csak az eredményért néha megkell szenvedni! :D -
#71807 Skyline ha elkészül MCQueen elküldöd? Sztem tök jó lesz. -
#71806 mcqueen XDD -
#71805 A játékot akarom elindítani.Mert kilép a menü elött. -
Gibor #71804 De most te mit akarsz? Netem akarsz játszani vagyegyáltalán a játékot szeretnéd elindítani? Mert a nick nevet meg a t9bbit Yoda-nak írtam, mert nem tudott neten játszani... -
Szabi1991 #71803 -
#71802 ismerős?
-
#71801 a nick-et hol tudom beállítani? -
#71800 van directx feltéve..a legtöbb crack amit letöltesz,az vírusos