GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://9gag.com/gag/5135249
feltelepítettem a modern módod de nem látom a dolgokat a játékba
ez mitõl lehet????
Trance&Friends nothing more..
miyen felbontással tolod?
raptor: Az nem mód, hanem utcai verseny, ebbõl adódhatott az értelmezhetetlenség. (Jó kis szó. XD)
Amúgy vagy 4x-5x végigvittem SA-t, szóval asszem kicsit jobban ismerem, mint egyesek. 😛
(Mondhatni sok újat biztos nem tudnál mutatni. 😛)
A heavy cost. I pay it gladly.
Psycho-Mod
-Új player Skin
-Majdnem Halhatatlan
-Új Fegyverek(ezt lehet rosszul fordítottam )
-Mindenki fél a psyhopatától
-"A fehér ruhás emberek" rendõrök fehér autóval mint "egéségügyiautóval"(na ezt hogy fordítsam? Dienstfahrzeuge
-új logó,új háttér
-Új vér
-Új hold
-Nagyobb vérspricc😄

Trance&Friends nothing more..
végigjátszás ezt írja:
Mr. Salvatore Leone rendhagyó látogatást tesz Rosie irodájában: Paul és Maccer az ablakon lóg kifelé, Rosie szokás szerint idegbeteg, Maria cseppet nagyravágyó, Salvatore embere meg tuskó. Forelliék néhány bérgyilkost küldtek Las Venturasba Salvatore után, õket kellene megállítanunk, mielõtt ideérnek.
A reptéren szálljunk fel a Dodóval és repüljünk északnak. Elõbb-utóbb feltûnik egy másik gép, a mögötte-felette lévõ körbe kell berepülnünk és rövid ideig ott maradnunk. Miután átmásztunk a másik gépre, a jobbra-balra gombokkal tudunk fedezékbe bújni. Szedjük le a bérgyilkosokat, aztán a géppel szálljunk le a las venturasi reptéren.
csakhogy hiába jutok mögé, az istennek nem érem utól a kis dodóval és nem tok belerepülni a körbe...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
én nem értem és nem szólok bele.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Télleg, hogy is állsz azzal, hogy végigviszed SA-t csít nélkül? XD
A heavy cost. I pay it gladly.
De mintha olvastam volna fórumokon, hogy ez "HARDCODED" tehát mélyen az engine-be van beleírva és nem lehet kivitelezni. Meglátjuk.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
A másik pedig hogy volt régen azt hiszem egy progim de most sajna sehol se találom amivel be lehetetett állitani hogy kormányal is lehetett vezetni az SA ba. Mi annak a proginak a neve légyszi adjatok egy linket . Elõre is naygon köszi!
SFX/GENRL
Burn tire, not your soul!
😊
használja az SFX/GENRL-BAN.
Burn tire, not your soul!
Rajta van a "listán", de még nem kezdtem el.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Ez a légi-tankolás nekem mindig az agyamra ment.
Vagy nem értem el a tankert vagy telibekaptam és felrobbantam. 😊
miután 3x végigvittem a V.C.-t ugy gondoltam h ideje beszerezni a San Andreast is... viszont ami a FAQ-ban van két link...nos egyik sem jó.
valaki tudna segíteni?? már kerestem égen-fölfön de nem sok sikerrel
plz help nekem!
thx a lot!bye!
h
turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.
ÕÕÕ ez egy .dll fájl kiegészítés amitõl az árnyékok feketék vagyis sötétebbek. ÉS a velejárója, hogy kék pár szövegg és a HUD is.