82991
-
COB666 #71959 Halui,nem vagyok valami kocka,de honnan tudom leszedni GTA:SA-t? -
Zsoberpapa #71958 Nah, már megoldottam... -
Gibor #71957 Szar Nvidia driver van fent, próbálj meg régebbit vagy nemtom...
Ati-s vagyok -
#71956 Gibor nem tod h az én problémámra mi a megoldás?#71899 -
Gibor #71955 olvass vissza...
vagy FAQ... de amugy kivan rakva a faq a bannernél, ha probléma van azt kell legelösször elolvasni... -
#71954 hali!
az mitől lehet hogy nem hallom a játékban akkor a kocsik és a motorok hangját mikor én megyek velük??
amúgy hallom ha eljönnek mellette...
ha megyek velük akkor csak a rádiót hallom meg a gumi hangját ha csúszik... -
#71953 arra, viszont ha nem olyanra teszem amit wheels arch izébe lehet tuningolni akkor nem lehet a fesétseket fel tenni -
Zsoberpapa #71952 Ezzel a kamionnal (a sorszámból kiderül, melyikre gondoltam) egy bajom van: beraktam és kicsit kiállnak a kerekei, pedig úgy raktam be, ahogy le van írva. Lehetséges, hogy a wheelpack befolyásolja a kerekeket méretét is? -
Zsoberpapa #71951 Apropó: annyit tudok még hozzáfűzni, hogy én a bravurára tettem és ott nagyon kafa lett. Szerintem tedd inkább arra, ha itt a BMW-re gondolsz. -
Zsoberpapa #71950 Úgy tűnik, igen. -
Zsoberpapa #71949 A hidraulikára vonatkozó adatok a handling.cfg-ben vannak, ez 100000%, csak nem egészen tudom, hogy melyik szám mit jelent. Én is csak azóta tudom, hogy letöltöttem a Duisburg4ever-féle DesignX4-est (kb egy éve) és akkor ott volt ilyen, hogy handling with hydraulic or handling without hydraulic és akkor ott voltak a számok mindkettőhöz. -
#71948 Nah akkor mégis csak Classic mod lesz? -
#71947 akkor se.. -
Szabi1991 #71946 vagyél bele hidraulikát, akkor leül -
#71945 nem tudja valaki (zsoberpapa,djskyline) hogy lehetne a felfüggesztést "puhábbra" venni és lejjeb "tenni" a kocsit? olyan mintha hidraulika lenne benne.. :S -
#71944 mert én nem amugy csinálsz egy backupot a 2 filerol(gondolom txd meg dff van) és beteszed ha nemjo kiveszed :D -
Zsoberpapa #71943 Okés, pls nézd meg. Én most csak azért nem tudom, mert modolom a játékot. -
#71942 nemtudom, sanandreasnál kerestem reanultok között, ez vot az elsö :) hát nemtudom de ha akarod kiprobálom, a bmw fasza, qrva jo skinek vannak (én sultanra tettem) mondjuk kicsit meg van emelve de nem baj -
Gibor #71941 Én elkezdtem modellezni csak szar a blueprintem és nemtom normálisan csinálni de a fél autó megvolt már, megisvan csak szar mert a blueprint szarul helyezkedig meg ocsmány. de ha valakinek lenne egy blueprintje róla ami jó, akkor megcsinálom... -
Zsoberpapa #71940 Ez San Andreashoz van? Még életemben nem láttam (csak Vice Cityhez, inne úgy tűnik, hogy ez is ahhoz van). -
Zsoberpapa #71939 Sajnos nincs, csak Suzuki Escudo van. Pedig jó lenne, ha lenne. -
Zsoberpapa #71938 Ez 100%, hogy bennlesz a Classic Modban -
#71937 lehet hülye kérdés:
van suzuki swift San Andreasba? :D
mekkora lenne már egy zöld swiftben cruisolni a homiekkal :D -
Szabi1991 #71936 sajna ezt se lehet skinezni :S -
#71935 renault magnum
link -
#71934 jol néz ki, de amugy ez a bmw se rossz sztem:D
link -
Zsoberpapa #71933 WOW
Navistar International 9800 -
Zsoberpapa #71932 LOL az Ikarus 286-os dettó olyan, mint itt Magyarországon xD
Mondjuk az a kár (szerintem szerencse), hogy az Ikarus Európában (elsősorban Magyarországon)használt változatait modellezték le, az Amerikában használtakat még nem. De azért jó azt látni, hogy egy magyar autóbuszgyár Amerikában is adott el Ikarusokat és azokat amerikai stílusúra építette is ki. -
#71931 most jó köszi!! -
#71930 nem nyúltam hozzá a játékban, én sem értem, most telepítem újra a játékot aztán próba még1x -
ldavid #71929 elvileg nem
viszont ez így baromi érdekes, ha felülírtad/kicserélted az american.gxt-t akkor nem értem honnan szedi az angol szöveget
a játékban sincs átállítva a nyelv? -
#71928 bemásoltam, nemjó...nem kell patchet feltenni előtte? -
ldavid #71927 gondolom jó helyre telepítted, de akkor viszont passz..
csináld manuálisan: szedd le ezt és másold be a text mappába -
#71926 wow :O hát erről nem tudtam :| -
#71925 telepítőt -
ldavid #71924 mit szedtél le?
telepítőt, vagy csak a fájlt? -
zoszt #71923 Jó, hogy nem jellemző, de talán nem rontják az utcaképet.
1991 PACE Ikarus in Forest Park, Illinois, 1995 Metro Ikarus 436 in Miami, Florida, SEPTA Ikarus Bus in Philadelphia, 1993 Metro Ikarus 416 in Houston, Texas, de szerintem a legdögösebbek a jó öreg 286-osok:
ik286, kanadai oc286, még pár 286-os -
#71922 hali!
leszedtem a magyarítást de nem változott semmi, maradt angol?
Patch kell hozzá?
help
köszi!:) -
#71921 jah igen.. az is jo lenne -
Zsoberpapa #71920 Most jut eszmbe, hogy az erdőben sok helyen vannak ilyen elhagyatott verdák (pl. törött glendale). Az jutott eszembe, hogy oda ilyen extraként betehetem.