82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Yoda001
    na pff..
  • Yoda001

• KG21
    el voltam kissé tűnve az már igaz :D Jó h még mindig ekkora érdeklődés van erre a játékra meg a modjaira. Végre valaki aki hajlandó melózni rajta, és az irományaidból úgy veszem ki még konyítasz is hozzá. Én már nem pakolgatok autókat ebbe, de viszont szívesen megnézem majd a művedet.
    Arra azért vigyázz, hogy az ajtószámok rendben legyenek, tehát 2 ajtós helyére 2 ajtós, 4 ajtósra 4... meg javaslom hogy eredeti menettulajdonságok maradjanak meg, mert elcseszi az AI-t a küldetésekkor a custom handling. Én csak a felfüggesztéseket igazítottam a helyükre, amúgy minden verda eredeti handlinges. Az jó hogy leveszed a textúraméreteket, én azzal nagyon sokat szoptam anno. Meg igyekeztem alacsonyabb méretű dff-el rendelkező modelleket beválogatni. Persze azóta sokkal jobb választék van, meg is lesem mik jöttek ki az utóbbi 1 évben amíg odavoltam.
  • macselek #71996
    Valaki légyszíves elmagyarázná nekem, lépésről lépésre, hogy pontossan hogy kell a multiplayert beálítani?
  • Zsoberpapa
    Ok, akkor arra lehet, hogy berakom az Ikarust.
  • ldavid
    nem jelenik meg egyszer sem
  • Zsoberpapa
    Nah, azt mondd meg nekem, hogy az FBI Truck megjelenik-e valamikor a játékban? Azért kérdem, mert régen vittem már végig és nem emlékszem rá, hogy megjelenne valamelyik küldetésnél. Ugye trainerrel előhívhatók a játék rejtett autói is (pl. az fbitruck-ot is ezzel hívtam elő) és ha az nem jelenik meg, akkor akár abba is betehetem, de ez már akkor valami extra verzió lesz :D
  • Zsoberpapa
    Áááhááháhááááá... nézzenek oda, ki van itt, KG21, az előző modok készítője :D

Nah, de a lényegre térve: még nem tudom, mikor lesz kész. Néhány autó textúráját át kell méretezni, mert ugye a játék nem kedveli a nagy textúrákat. Elvileg még Augusztusban kész lesz. Valószínű, hogy még az egyetemi tanulmányaim megkezdése előtt, valamikor Szeptember elején kijön egy Modern Mod is. Kiadási dátumot sajnos még nem tudok mondani, mert körülbelül 5-6 órás teszteket szoktam beiktatni, hogy kijöjjenek az új modellek hibái (kifagyás, elmosódás, stb).
  • Gibor
    Mondjuk nagyon durván low poly :D, de nem lehetetlen...
  • LeWyTy
    nem baj hogy nagy szerintem fasza.
    De azér érdekes lehet beleszálni ha a földtől 50m-re van az ajtó.
  • DJ Skyline
    itt van Bumblebee a Transformers játékból, csak az a baj, hogy annyira low-poly model, meg annyira minden egyben van, hogy kínszenvedés lenne ezt átkonvertálni! konkrétan van egy kasztni, egy motorháztető, meg 4 kerék! ennél még a TDU-ból kiszedett Saleen Mustangot is könnyebb átkonvertálni ami kismillió alkatrészből áll! :S

• zeli
    hálol, ha nem 0.2.1 van telepítve, akkor nem is nagyon fog menni :D
  • VeNoN
    hello! ha az sa-mp be bele megyek,rámegyek egy szerverre és mikor benne vagyok nem csinál semmit, nemlehet embert választani nem lehet semmit , csak a vinevood felirat van a háttérbe és megy cj ott. a nevem meg minden jól van beírva. az összes szervernél ezt csinálja. szerintetek miért van ez? sa-mp 2 az jobb?
  • Kata
    A karakterhez.
  • DJ Skyline
    mihez képest túl nagy?
  • Kata
    Kár, hogy már az AT-400 eleve rossz mératarányban készült a játékhoz (túl nagy). Ez a Mrija meg baromira feleslegesen lett ilyen hatalmas, semmi értelme. :-/
  • DJ Skyline
    Szilveszter csinált egy képet, AT-400 vs An-225
  • Yoda001
    azt a roha....
  • DJ Skyline
    An-225, pazdet, jó kis darab! :|
  • bazs1
    ok köszi, majd felnézek valószínű
  • KG21
    classic modot csinálsz? Tök jó, hajrá :) Mennyire van már kész, mikorra várható?
  • Yoda001
    most voltunk fennt lanceval meg kerassal -.-
  • Szabi1991
    házi, és nemmindig megy :S

most pl igen :

HostName: [HUN] [HM]..::StuntSzerver::..
    Address: 85.66.72.155:7777
    Players: 3 / 24
    Ping: 12
    Mode: Multi Stunt Mod
    Map: San Andreas
  • DJ Skyline
    csináld img toolal!
  • Minas Tiris
    Van egy kis problémám szerettem volna szkint cserélni egy autón de nem tudtam hogy hívják ezért feltelepítettem a GTA Garage Mod Managert amikor megnyitottam ezt az üzenetet olvastam:TXD Corrupt.Arra gondoltam azért lehet mert fenn van nekem az SA:MP, bár ez csak egy ötlet.Tudja valaki erre a megoldást? Előre is köszi!
  • bazs1
    mi az ip? én nem találom
  • Yoda001
    ahah stunt
  • bazs1
    van?:O
  • Yoda001
    hogyhogy ujra van hm szero?
  • campy
    Vlala itt is itt vagy? San Andreasban is ász vagy?:D
  • Yoda001
    nem rossz
  • Zsoberpapa
    Igen, ezt a verdát ismerem, de ennél jobbat találtam.

Egy kis nosztalgia...
  • Yoda001
    jah adnak a járgányhoz egy prostit is extraként
  • tzsoltika
    Azt hiszem újra el kezdek játszani a játékkal hogy ennyi új és szép autót látok.
  • Yoda001
    jah már nem kell megoldodott.. viszont nem rossz az auto; felfüggesztése
    előröl
    motorja
    hátulról
    belsőtere
    na, szerintem nem rossz, kiprobálom a játékban is
  • Yoda001
    tud valaki adni egy eredeti buffalo.txd-t és .dff-t? pls
  • Yoda001
    de jo ksi járgány ez
    link a letöltéshez :)
  • Vlala #71962
    Pócrul. :)
  • Yoda001
    felmész a háztetőtökre, fogsz egy mesterlövész puskát, és leszeded.. csak vigyázz el ne menjen
  • Nemcso
    CD Galaxis polcáról, például.