GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
69263-on emlegetett 60 GB-s winyó WD Passport Portable cimre hallgat és szintén elfér a zsebedben
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Utolsó OFF:
Skyline: Ismerõstõl én is beszerzem olcsóbban, csak most a honlapról néztem az árakat. 😊
ON
A heavy cost. I pay it gladly.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az se olyan rossz azért...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
na jó, eltértünk a lényegtõl, kéretik most már visszakanyarodni a fõútra ^.^
Elkezdtem megint a küldetéseket Fierro-ban, de ez a Jizzy-féle elsõ, nagyon szivat.
Amikor a kurvákat kell furikázni/megvédeni majd végül kiiktatni egy limót meg egy terepjárót.
ÁÁÁÁÁ, vagy nitrós a limo vagy én nem tudom. Ezzel a szar futómûvel alig tudom utolérni. Hogy csináltam meg korábban?? 😊
Van e tudomásotok olyanról, hogy ruha (skin) pack van készülõben, vagy más létezõ dolog? Olyanra gondolok, amit nem manuálisan IMG Tool-lal kell berakosgatni, hanem maga a player.img-t kell lecserélni.
Válaszotokat köszi.
Forest voltam
Na mindegy, a lényeg mindig látszódik 😊
50-ért meg olyat, ami még ki is takarít. XD
Amúgy én se értem miért ilyen drágák. :/
De a legjobbak azok a lemezek. 😄 Egy olcsó rendelõs helyrõl írok 1.2 árat:
Floppy.............1,44MB.50FT
CD.................700MB...40-280FT
DVD................4,5GB...62-280FT
Dupla oldalú DVD...9..GB...450-1200FT
Blu - Ray..........25GB....4800-5000FT
Most csak a sima 1x-esen írható lemezeket írtam, ha mindent leírnék, lerohadna a kezem. XD
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a méret meg az ár növekedése nem egyenesen arányos, hanem kicsit ferdén. 😊
vazee, ezek nem normálisak (mámint bolték)...60GB-os USB 2.0 WD winyó 17 eFt (ugyanúgy hordozható, mert USB-n kap tápot és nem is vészesen nagyobb)
sorry az offokért
Annó (hát kb fél éve), egy 16GB-s pendrive 140+ ezer forint volt, de most már 40+ csak. 😄
#69256 <#vigyor>#vigyor>
Trance&Friends nothing more..
Kermelin Soliider Qwatias Jy
Egypként azon a server keresõ ablakon belül még vamit be kell állítani??<#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship>
Volt már valakinek olyan gondja hogy amikor feltelepítette a a SA-MP-t(SAn andreas multyplayer),akkor mikor belép 1 szerverbe akkor csak õt mutatja ki a "player list" ,és csak egyhelyben van a kamera,nem mozdul,és csak azt mutatja hogy egy kicsike rész van felderitve???.<#conf>#conf>
Ez kicsit dúrva kifejezés nem? Azért elég arra gondolni milyen országban vag yés akkor a "mindenki" szó már csak elvétle lesz jó 😛
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
leszettem a Unlimited Mod V1.0 ami valós fizikát varázsól a játékba
hova kell bemásolni a fájlokat?
vki mondja meg plz
hajrá,lilák!
Berakja Victory Cityt SA-ba, LS és SF közé.
Vannak járókelõk, de jármûvek sajnos nincsenek ott. 😞 (Bár van ott reptér, és parkoló is szóval le lehet parkolni. 😄)
Segítsetek pliz nekem...Az lenne a problémám hogy most kaptam új gépet (4 gb ram,8800 GTS, stb stb) Szal nem rossz a gép...
A sao mégis úgy fut a gépen hogy folyamatos meg minden csak akár minimum grafikán , akár max grafikán ilyen zöld a víz amikor úszok meg nagyon szar a grafika, semmi nincs kidolgozva... Az létezik hogy az új Core 2 duo 2x2 ghz (Processzor-t) nem ismeri fel??...Mi lehet a gond?? <#help>#help><#help>#help>
Miért? Néhány képen 800*600-ba kicsinyítettem a képeket.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG