GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Ha van valakinek esetleg vagy tud egy web-címet ahonnan le lehet tölteni a GTA San Andreas-hoz egy végigjátszott mentést azt nagyon megköszönném,mert elakadtam az utolsó elötti küldinél,és sehogy sem tudom megcsinálni.
e-mail címem: [email protected]
Csinálsz egy szervert, raksz rá jelszót, megadod a másik játékosnak, és akkor csak ketten tudtok játszani.
A heavy cost. I pay it gladly.
Létezik a San Andreashoz olyan multiplayer mod, amivel hálózaton, ketten lehet multizni? szóval csak ketten vagyunk, aztán szórakozhatunk a városban 😄
(hamachival próbáljuk )
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
http://9gag.com/gag/5135249
nincs valami mod SA-hoz, amivel a 3mat lehet végigtolni, csak mondjuk van motor, meg a graf nem olyan elmosódott/szellemképes ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
De SA-t 100%-ra akarom, amihez kéne még vagy 5%.
Lehet kicsit szüneteltetem SA-t, és majd a VC után befejezem. 😄
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Amúgy SZVSZ el fog menni. 😛
Találtam neten egy jó kis módot!
A neve v.mi: Car Mod.
Olyan mint a Modern Mod, csak mások a kocsik. Igen állat. 😄
Felraktak otársamnál (mindig ott próbálom ki az új cuccokat), beraktuk a Project Obivilont is, azt úgy elkezdett szaggatni a játék. XD
Mindent minimumra raktunk, de még utánna is szaggatott. 😄
Skyline: Ha adsz 1 e-mail címet, akkor átküldöm.
http://9gag.com/gag/5135249
Nekem 100Hz-n megy a játék meg a windows is Te.
Trance&Friends nothing more..
Az lenne a kérdésem, hogy ha a cuccom: Intel Pentium 4 CPU, 1.60 Ghz, 512 MB RAM, Radeon 9200 SE, akkor MINIMUMON, 800*600-as felbontáson, simítás meg ilyenek kivéve, miért van az hogy gyakran beszaggat a játék úgy hogy lelassul, egy tûzharcban meg már semmit sem tudok csinálni oylan élvezhetetlen. Pedig akárhogy is néztem itt utána a gépigénynek a gépem megfelel...esetleg a radeon 9200 SE a gond?:S A legjobb az hogy úgy emlékszem hogy amikor régen játszottam vele (amikor kijött PC-re), ugyanezen a gépen, nem emlékszem hogy ilyen gond lett volna. De pl a SWAT 4-nek is megfelel a gépem és tûzharcban meg minden azis szaggat, szal mivel lehet a gond? Egy formázás mit érne? Vírusokat elvileg kiírtottam mind...köszi a segítséget! Bye