82991
-
Zsoberpapa #72039 A Moddal kapcsolatban: úgy tűnik, hogy mégis a Modern Mod verzió fog kijönni hamarabb. A Classic Modhoz is megvan már minden autó, csak sokat kéne javítani rajtuk és erre most nincs sok időm, de meg fog jelenni, csak később, mint gondoltam. A Modern Mod viszont (reményeim szerint) nemsokára kijön... -
#72038 jobb lett volna ha benne hagyják az automosot:D -
#72037 ez szerintem elég érdekes. mi volt a béta verzióban... -
ldavid #72036 én olyat tudok hogy Fierro-tól kb. 10 percre dél-nyugatra megtalálható Alcatraz, de szerintem ez is kamu
mondjuk a játékbeli térképeken (Lil' Probe Inn, Toreno kecója) tényleg látszik, igaz ott a helyén, a San Fierro-i öbölben van -
#72035 thx! -
#72034 tudok! -
#72033 reborn
-
#72032 volt itt nem rég egy program amivel ki lehet szedni a zenéket a játékból. tudna valaki adni egy linket hozzá? -
#72031 hylo tudtok segíteni a rebord elrontotta a játékot és ha egy játszható verziót tudtok mutatni nagyon megköszönném
-
#72030 jelen esetbe csak az utolsot -
Gibor #72029 Máskor a többi hozzászólást is olvasd el.... -
#72028 Hy!
Itt találtam. Az lehet, hogy nem pontosan fordítottam. Ezért bocsánatott kérek!
Bye all! -
Gibor #72027 És ezt hol olvastad? -
#72026 ha van akkor kéne jeleznie a térképen nem? még is csak egy sziget -
#72025 kitarto egy lelek vagy :D
egyebkent tavaly itt is volt rola szo. de mar nem emlekszem hogy csak baromsag vagy tenyleg van :) -
#72024 Hy all!
Felraktam nemrég megint az SA-t és elkezdtem keresni az Easter egg-eket. Már meg is van mindegyik... De! Hallotam (vagyis olvastam), hogy valahol van egy Rejtett Sziget! Én ezt a sztorit olvastam egy forumon: "Elkeztem menni kelet felé és 1/2-óra menet után odaértem a szigetre. A sziget akkora volt mint Los Santos() és a közepén volt egy nagy vulkán" Na erre én elkezdtem menni keletnek de 20-30 perc után meguntam.
Tehát van ez a sziget vagy nincs?
Előre is köszönöm! -
Gibor #72023 Felőlem, textúrázás sztem pofonegyszerü.... -
#72022 textúrázásra lenne leginkább szükségem! ahoz 0 vagyok! ha van kedved, akkor közreműködhetnél a Max Max Modban ha érdekel! :) jelenleg én alkotom a gigantikus csapatot! :D kéne kis segítség, meg akkor a Max Max modon kívül is még pár modellel kapcs! vagy legalább addig kell a help, amíg fel nem fejlődök egy szintre! nem azt mondom, hogy taníts meg a 3DS Max minden trükkjére, de pl pár okítást adhatnál textúrázás terén! :) -
Gibor #72021 Figyelj, én segíthetek ha akarod mert 3dsmaxhoz eléggé értek rajzolás vágás stb... majdnem mindenhez.... -
#72020 Nézd meg a gépigényt. nekem is ezt művelte mikor olyan gépre tettem fel ami éphogy csak rosszabb kapacitással bírt mint a játék gépigénye. -
#72019 Tudna esetleg valaki mondani egy ötletet hogy a hang egy idő utánn miért megy el, még a 3.1-es eax-val is?! -
#72018 ok thx -
ldavid #72017 tessék
de elég ha annyit beírsz a gugliba hogy san andreas save files és az első találat ez lesz -
#72016 ldavid be tudod linkelni azt a mentéses oldalt? pls.. windows reinstall vlt és elveszett a link.. keresö meg nem találja -.- -
#72015 az van fenn, de mindegy, inkább hagyom. -
#72014 Mikor elindítom a San Andreast 3 másodpercenként fekete és fehér fények jelennek meg majd utána a film után kidobja az egészet az asztalra. Mi a baj? -
#72013 na most az a helyzet, hogy nem tudom hogyan kezdjek neki a Saleen Mustangnak! mivel Transformers akar belőle lenni (Barricade), ezért nem tudom legyen-e törésmodel, és motor! mert ha ott van a gondolat, hogy ez egy Transformers, és nem autó, akkor ellehet tekinteni a motor, és a törésmodel mellett! azért kérdem, mert TDU-ban a kocsi kasztnija egyben van, motor nincs! most az első, hátsó lököst, és a motorháztetőt már leoperáltam, de akkor meg nem lesz mögöttük semmi, ha azok leesnek! :S -
#72012 Nekem egy kérdésem lenne.. XD hogy ezt a modot, amit ideraktam linkbe, hogyan kell betenni a játékba???... http://www.thegtaplace.com/pafiledb.php?action=file&id=1807n
-
#72011 0.2.1 van telepítve? mert az is lehet gond.. -
#72010 ki van kapcsolva -
#72009 mert valamiért nem csatlakozik a szerverre. szerintem próbáld meg úgy hogy kikapcsolod a tűzfalad. -
#72008 nem az a gond, eddig megvan, de nekem mikor rámegyek egy serverre, elindul a játék, betölti a vinewood feliratnál és ott már csak rohangálni lehet és a kamera se mozdul... -
Gibor #72007 Feltelepíted a 0.2.1-es verziót elindítod a progit és jobboldalt felül beírod a neved és baloldalt alul rámész hogy internet és rácsatlakozol a szerverre, sztem ez elég egyszerü, elég n00b-nak kell lenni hogy ezt ne tudja vlaki már bocs... -
#72006 Valaki?:'( -
-
Zsoberpapa #72004 Készül egy Classic Mod és egy Modern Mod is. Előbbi fog hamarabb kijönni. Miért Yoda001, tudsz még olyan jó linket adni? -
#72003 de pl ha nem akarsz nosztalgiázni itt egy jo kis dodge;
link.. -
#72002 kellenek régebbi kocsik? mint pl az a merka amit nem régen linkeltél? szoval ilyen félig high-poly-s modell, de nem low? -
Zsoberpapa #72001 Az megoldható valahogy, hogy lehessen valamelyik autó ablaküvegjét sötétíteni? Az E30-as BMW-nél szeretném sötétíneni az ablaküvegeket. Az biztos, hogy van benne egy fényezés, ami fényessé teszi az ablakokat, de ha azt leveszem feketére, akkor teljesen normális lesz az üveg. Gondolom, valami mást kell kitalálni... -
Zsoberpapa #72000 Értem.