82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Immigrants
    Nekem sincs! Mégis mindent le tudok tölteni!
  • Caby
    vagy dobsz egy emailt priviben és elküldöm neked XD
    Ne legyünk már ennyire antiszociálsak :)
    Nekem lejött egyből és nincs accom az oldalra.

üdv.
  • Immigrants
    Nem tudom de nekem jó! akkor próbáld így:
    Gta hungary-letöltések-Gta Sa-egyéb- Gta Sa 100%-os mentés és van egy kép egy házról rajt!
    Ezt próbáld ki!
  • ik0N
    ja, van, de így is u. az... :(
  • ik0N
    nem tudom leszedni, ahogy rákatintok, visszadob a főoldalra.....
    tagnak kell lennem?
    aszem van accountom oda is.... :)
  • Groveboy
    jó reggelt all
  • DIESEL DOG #81983
    avval a küldetéssel anno iszonyat sokat szívtam mire megcsináltam...

hogy idézzem az előttem írót... "a végére már közel voltam az autizmushoz" :DDDD
  • Dick Riddick
    Én anno megcsináltam az összeset aranyra, hát mit ne mondjak, a végére már közel voltam az autizmushoz. :D
  • Spring35
    Jajj, sikerült, végre, lehet menni gyilkolni :D:D:D:D:D:D:D Köszi!

Még élek hálás leszek! CJ lelke legyen veletek :DD:D:DD:D
  • Immigrants
    Próbáld meg ezt!
  • Spring35
    Mentés

Bocsi, itt a link
  • Spring35
    Sziasztok! Most találtam ezt a topic-ot! Szeretném a segítségeteket kérni küldetés ügyben. Van egy olyan, hogy "Repülőiskola". Na most már pár napja itt vagyok leragadva, abszolút nem sikerül megtanulni ezt a **** repülést, és el sem lehet bliccelni, mert egy ürge mindig hív, hogy végezzem el. Valaki, aki profi itt közületek, megtenne nekem annyit, hogy teljesíti ezt az iskolát? A játék pont az elhagyatott repülőtéren van elmentve, kimész és van egy dollárjel a másik házban, oda be mész és indulhat is.
    Itt a mentésem: URL=http://data.hu/get/2286033/GTASAsf2.b.html]Mentés[/URL]

Nagyon megköszönném, ha valaki megcsinálná:Dű

Pacsi
  • Immigrants
    Na ez király!Tessék: én ezt használom
    Egy gyönyörű lakás Mullhollandon (a garázsban egy sportkocsival), 50 millió $ költőpénz és 100%-os végigjátszás.
    http://gtahungary.hu/letoltes/GTA_San_Andreas_mentes

Van öklöd és csak egy kocsi (nem tuningolt)van garázsban
  • ik0N
    ah.... ez is valami modolt cucc lesz, nem vették el a fegyvereket, csak egy kis pénzt.....
  • ik0N
    Ha olya mentést használok amiben a garázsokban tuningolt autók vannak, akkor az indításkor kifagy, mert az autómódok jelentősebb része nem tuningolható.
    Nagyon egyszerüen ki tudod probálni, állj be egy modal egy tuningba, és próbálj meg rátenni egy spoilert.

a zsaru elkapos megoldás egész jónak tünik.... :)
  • Immigrants
    Értelek!
  • Caby
    nincs mit!

Nekem is ilyen ratyi volt a kép de azthittem, hogy a látóhatár végtelenítő mod miatt. És akkor olvastam a kolega postját és belenéztem a menübe... Én is csak hanyagul felvettem a felbontást de 16ban maradt.
    üdv!
  • Immigrants
    Kösz szépen már megvan!
  • Immigrants
    Na ezt megnézem!
  • Caby
    3.) pontodra válaszolva: Van ottan olyan felbontás, csak kitartóan kell lépkedni köztük, mert először a 16-bites opciókat adja be, utána jönnek elölről a 32-bites lehetőségek.

üdv.
  • Immigrants
    1. de mivel nem az alapra teszem rá a játék inditásnál kifagy.....
    ezt hogy érted? azért nem tudok felszállni a motorra amit beraktam mert már a garázsomba van? Ha ez így van akkor nem tudom mit csinálok! leütöm a rendőrt a motorról menekülök vagy 30 percet mire talállok egy búvóhelyet berakom a garázsba a motort,save,kilépés,install with sami, belépés enter kifagy hajtépés :DDDDD akkor ezért fagyna ki? aztán van/volt olyan is amikor jó volt de csak egyszer úgy emlékszem. meg az miért van hogy valamit telepítek sami-val és utána nem tudja leszedni error-t ír ki?
    2. Van egy mentés nincsen boxer a kezébe csak ököl. Ha kell linkelem!
    3. Nem tudom de én nem találok 32 bites felbontást! 1280x1024X16 csak ilyen van de mindenképpen 1280X1024-es felbontás kellene mert akkora a monitorom felbontása. Van rá valami mod hogy ez ne így legyen?
    Kösz ha valaki tudna segíteni!
  • sovatalevi
    A fegyvert ellövöd,vagy elkapatod magad a zsarukkal...
  • ik0N
    na ja, én is sokáig kerestem olyat, amiben nincsen boxer a kezében, mert nem tudtam eltüntettni, a másik, hogy az összes savegame olyan, hogy a garázsokban vannak autók, de mivel nem az alapra teszem rá a játék inditásnál kifagy.....

Olyan savegame kellene ahol pénz maxon, fegyver nuku, garázsok üresek.
  • Immigrants
    1.-t megpróbálom később és írok most nincs kedvem belépni.
    2. 100%-os mentésem van és a gyerek akié volt vagy cheatelte vagy módolta a mentést de az összes kb 6 fegyverbe ha lövök nő a lőszer szám :SSSS
    Meg nincs ököl csak boxer van és akkor is átvált uzira asszem!
  • norbi2fraktal
    32bit-esre tedd a felbontásnál, elméletileg ha fegyver nélkül szálsz motorra akkor nincs nála, tehát az ököl ikon legyen felül, vagy másik megoldás,lődd ki az összes lőszert
  • Immigrants
    Helló! Valaki olyanban segítene hogyan lehet a fegyvereket eldobni? Most hogy újra tettem a játékot csak motorozgatok kocsikázok és egy videót is akarok csinálni róla de annyira idegesítő hogy megyek a terepen cross motorral cross ruhába és ott csüng az uzi a kezében!
    Meg még egy kérdés mit állítsak hogy ne legyen ilyen festmény szerű a grafikám?
    Pl.: Fal , Cj ,a fű

Sürgős segítség kellene!És köszönöm aki segít!
  • Shortstop
    hát ezt nagyon szépen köszönöm!
  • ik0N
    tess: player.img
  • Shortstop
    hello!

Valaki el tudná küldeni nekem az eredeti player.img file-t?
    Az a helyzet hogy véletlen SHIFT+DEL áldozata lett az eredeti.
    köszi
  • Mike
    audio hardware gyorsítást vedd le basicre
  • mate0130
    Sziasztok valaki nem tudja hogy az miért van hogy ha játszok akkor egy idő után elmegy a hang a játékban.? Megpróbáltam EAX 3.1-el is, de úgyis ugyanaz történik. Mit lehet ilyenkor tenni?
    Előre is kösz!
  • csrolli
    A kaszinókban a pókergépek adott már valakinek nagyobbat mint a full??
  • dawyd169
    Köszi találtam tutorialt azóta.. Elég jók lettek a hangok, csak sajna némelyik autot nem lehet külön külön modolni, mármint hangját.. De fa*ák lettek:P
  • Immigrants
    Kösz megnézem!
  • ik0N
    Van hozzá egy tool, aszem SAAT, nem használtam még, de youtube-on vannak tut-ok, hogyan kell használni!
  • ik0N
    biztos van hozzá leírás, hogyan kell....
  • dawyd169
    Sziasztok. Nekem az a kérdésem, hogy külön letöltök autok hangját azt hogy kell berakni a játékba? Thx.
  • alberti83
    Sziasztok segitsetek GTA: San Andreas Addon - SA Bus Simulator ez hogy kell berakni játékban fontos lenne előre is kőszi
  • alberti83
    sziasztok tudnátok seegiteni hol lehet gta san hoz bus modot letőlteni előre is kőszi
  • DIESEL DOG #81950
    van azt hiszem hogy kell lennie, bár nekem nem volt patchelve a játék...
    google-ba keress rá h gta:sa latest patch, vagy hasonló kifogja dobni sztem... :)