GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert van egy olyan adó hogy 'user track player'
PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900
- Az alap game, ami tartalmaz egy "pár" modot
- United mod
- Gostown paradise mod
Mentések miatt nem aggódom, mivel ugye a lenti 2 változatban nem lehet menteni.... 😊
Így az egész cak-pakk 7Gb!
ASUS N50Vc | Core2Duo 5850(2.2) | 3GB Ram DDR2 | 320 GB | NVidia 9300MGs 512Mb | W7 64bit regards, ikON
Őrült vagyok? Lehet :D
A játékosok nagy része Role Play szervereken van. Én személy szerint a klánom szerverén szoktam játszani. (IP az aláírásban.)
A heavy cost. I pay it gladly.
Valaki itt szokott samp-ozni? Most újra felraktam a játékot és megjött a kedvem kicsit autókázni 😄
Milyen szervereken szoktátok tolni?
Esetleg ha külön beillesztettél txd filokat(pl. van ilyen a tankolos modnál), akkor még azt is!
ASUS N50Vc | Core2Duo 5850(2.2) | 3GB Ram DDR2 | 320 GB | NVidia 9300MGs 512Mb | W7 64bit regards, ikON
A jármûvek száma az szerintem a géptõl függhet, hogy sok-e vagy kevés.
paulthomas: Lehet, hogy olyan beállítást csináltál, amit nem bír el a géped. Ha nem tudod elindítani a játékot, akkor töröld a "gta_sa.set" nevû fájlt. (C:\Documents and Settings\_NEVED_\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files) Ezzel reseteled a játék beállításait.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Tud valaki olyan progit amivel például a gta sa játszása közben feltudom venni videóra amit játszok ?
Most viszont azt csinálja h rámegyek a játék indítására és kivág egy hibaüzenettel hogy hibát észlelet ezért leáll.
Na ez mért van?
AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB
oder hano: Multiplayernél az autók nálam olyat csináltak, hogy nem töltõdtek be az utak meg az épületek, de ez csak sok jármû esetén probléma. (Amit javasolni tudok, az, hogy csinálj egy mentést a gta3.IMG-rõl, meg az egyéb fájlokról, amik az új modellekhez kellenek, azt rakd újra az SA-t.)
A radaros problémához: Nem lehetséges, hogy v.mi olyan módot raktál be, ami elkúrta? (Nem tudom, hogy ez lehetséges-e, de a mai világban...)
Feltettem a san andreas-t és átakartam állítani a felbontás és az Anti-aliasing-et de egyszerûen nem engedi hiába kattintok rá minden mást enged állítani azt a kettõt nem. Mi lehet a hiba?
Olyan volt egyszer, hogy nem raktam fel videokártya drivert, de akkor is az emberek tûntek el, nem a nyilak. 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Feltettem a san andreas-t és átakartam állítani a felbontás és az Anti-aliasing-et de egyszerûen nem engedi hiába kattintok rá minden mást enged állítani azt a kettõt nem. Mi lehet a hiba?
SA:MP-ot szerintem próbáld meg úgy, hogy semmilyen mód sincs SA-n.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
oder hano: Csak az utolsó visszajátszást menti el.
Groveboy: SA:MP-ban ott az Internet fül, rámész, és kikeresed. 😊