82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • ik0N
    na mégegyszer... :)

Itt...
  • ik0N
    [IMG=http://video-games.shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=GTA&_sacat=11047&_trksid=p3286.m270.l1313&_dmpt=UK_PC_Video_Games_Video_Games_JS&_odkw=&_osacat=11047]Itt[/IMG] van egy pár, amin el tudsz indulni. ;)
  • ik0N
    Hát annak szerintem is elégnek kellene lennie.....
  • totyak
    Üdv!

Olyan problémám lenne, hogy szeretném megvásárolni a GTA 3, VC és SA első kiadásban, de nem nagyon tudom, hogy mik voltak a csomagban. Gondolom a CdGalaxis már nem az első kiadásokat árulja, így inkább használtan keresem. PL GTA 3-ból van egy fehér meg egy fekete borítós kiadás is, de mindenhol csak a fehér borítósat lehet kapni, GTA SA-ból meg van first meg second edition (ha jól tudom a second-ban nincs dvd tok, hanem egy keményborítós könyvben van a lemez, de a first nem tudom milyen volt) a VC-ről meg semmit sem tudok. Azt szeretném megtudni, hogy az első kiadásos verziókhoz mit mellékeltek (térkép, poszter, kézikönyv(ek) stb.)
    Ha valakinek első kiadásban vannak meg és esetleg megtenné, hogy lefotózza, az mégjobb lenne, mert pl. azt sem tudom, hogy volt-e mindegyikhez olyan kihajtható kemény borító, mint most a IV-hez, ami van. De ha a neten lehet találni a pakkokról képet, nekem az is megfelelne.
    Előre is köszönöm.
  • alcotb
    Ha nemis jó kari, azért a SA nehogymár szaggasson rajta.358mb-ot ismer fel.
  • ik0N
    Hát nem sok jót írnak erröl a kariról...:intel x3100
    Neked mennyi memoriát ismert fel a 7? 128?
  • alcotb
    Az 0-án.Valamiért nem lehet állítani.Van amelyik játéknál lehet van amelyiknél nem.
  • ik0N
    Anti Aliasing mekkorán van?
  • alcotb
    Low beállítrásokkal 1280x800 -on megy de amint pl medium-ra állítom már isszonyat beszaggat...ez akkoris így van ha 640x480 ban mediumon vagy feljebb van állítva.
  • alcotb
    Csak az alap játék van fent.Videokari legfrisebb driver és Win7.
  • ik0N
    Nincs fent valami grafikus patch? pl. enb
  • alcotb
    Hello!

Van valakinek valami tippe hogy miért szaggat ezen a configon a SA?

core2duo, 2gb ram, intel x3100

• BMW FAN
    Köszi. Újra telepítettem a játékot,az megoldotta:))))
  • ik0N
    mennyire "élvezhető" a játék kormánnyal?
  • norbi56
    Na megoldódott a Logitech MOMO kormányom bezaavrt neki:P
  • norbi56
    Beállítottam minden OK egyszerűen olyan mintha be lenne ragadva az S és ha megnyomom a W-t akkor megáll de autónál meg jó meg más játékban is most ujraraktam a játékot is de még mindig rossz:S
  • ik0N
    A beállításoknál minden ok?
    Külön lehet járműre, és külön az emberre, ha autóban minden jó, akkor lehet, hogy az ember beállításainál nem OK valami.
  • ik0N
    Valószinű valamelyik mod-tól van....
    Ha van backupod, akkor próbáld meg egyesével vissza állítani, hátha valamelyik után elindúl.....
  • norbi56
    Sziasztok, felraktam win7 re a játékot kicsit sampozni:)
    De, elindítom minden jó de amikor már ott vagyok hogy emberkét irányítom elkezd hátrafele menni ha megnyomom a w-t akkor meg megáll se a w-re sem az s-re nem reagál de kocsiban minden működik, gyalog nem.Mi a gond?
  • BMW FAN
    Sziasztok!

Lenne egy kérdése.Raktam be új autókat a játékba,de a játék most nem indul el.Tehát a betöltő csík félig elmegy utána simán kilép.Semmilyen hiba üzenet nincsen.Mit rontottam el?

Előre is köszönöm a válaszokat

BMW FAN.
  • Caby
    talán erre gondolsz: Danzig - Mother
    Ha nem, akkor itt a linken megtalálod szinte az összes radio x-es dalt

üdv.
  • RTmz88
    Sziasztok ! Én is egy számot keresek. A GTA SA Radio-x en szokott menni , metal vagy rock a tipusa. Vagy valaki nem tud olyan oldalt ahol letölthetem a soundtrack-ját ?
  • Kenworth
    Köszönöm!
  • ik0N
    A második, az elvileg ez.
  • ik0N
    Hello, youtube-on fenntvan az összes, meg tudod nézni a címét, utána már csak meg kell vásárolnod valamelyik CD üzletben.... ;)
  • Kenworth
    Sziasztok!
    Két zenét keresek, ami azoknál a küldetéseknél van, amikor a tengerparton kell a DJ zenéjére táncolni és az autót kell táncoltatni a vasút állomásnál!
    Segítséget előre is köszönöm!

• Immigrants
    Értem kösz!
  • ik0N
    Ha a CLEO fent van, már nem nagy durr (igazából az is csak egy másolás...)

readme-ben le van írva pontosan, de ált.:
    A *.cs-t a CLEO-ba, vagy ami még a readme-ban van (esetleg *.ard)
    A txd meg a Models/txd-be

Ha nem CLEO modra gondolsz, akkor azt nem tudom.....
    Úgy emlékszem régen volt valami, de ott a main.scm volt módosítva, de szerintem az már olyan méretű megbolygatása a játéknak, hogy 10/9* megfekszik....
  • Immigrants
    Helló! A Tanking Mod-ot valaki elmagyarázni (lépésről lépésre)hogyan kell feltelepíteni?
    Nagyon megköszönném!!!
  • ik0N
    egy kicsit pontosabban.....
    mire gondolsz?
  • RTmz88
    Sziasztok ! Azt szeretném kérdezni honan tudom a gta sa tuning mod-ot letölteni ?
  • Immigrants
    Hát lehet nem lesz megcsinálva mert vannak hibái a gépnek (így utólag kiderült) és annyit nem tudok kijavítani!
  • ik0N
    Nem kis fába vágtad a fejszéd.... sok sikert. :)
  • Immigrants
    Valaki Zmodba tudna segíteni?
    Találtam egy jó kocsit csak kicsit módosítottam rajta valaki elmagyarázná hogyan kell visszatenni+át skinezni? Ha valaki tudna segíteni írjon privátot és felveszem msn-re!
  • ik0N
    már én is jártam úgy, hogy láttam róla képet, videót, de nálam mégse ment....
  • ik0N
    Hát ez a mentés se az igazi.....
    Most legalább a garázsok üresek + boxer sincs, de a fegyver továbbra is a kezében van, és nem tünik el, még ha letartoztattnak se... :(
  • Norby646
    Hát ez már uninstall lesz... beraktam pár kocsit azok működtek aztán vmelyik elcseszte a játékot. Ha vmelyik mod hibás akk meg aki csinálta a képet annak hogy működik a játékban? Am már nagyon sokszor modoltam a játékot és az a pár kocsi mindig gondot okozott...csak most elfelejtettem biztonságit csinálni. Na mind1 azért köszönöm a gyors segítséget. Úgylátszik megint az egyesével rakosgatós módszert kell alkalmaznom...
  • ik0N
    Lehet, hogy a mod eleve rossz, de az is lehet, te rakod fel rosszúl.
    Próbáld egyesével, és akkor kiderül melyik volt a rosz, így vissza tudod állítani, feltéve, ha van backupod....
  • ik0N
    Na, jobb egér cél mentése másként, és így megvan....
    Ha csak rákattintok továbbra is visszadob.
    Mindegy, mindjárt próbálom is... :)
  • Norby646
    Sziasztok! Az nem tudjátok miért van hogy ha néhány autót (pl.: huntley, elegy,...stb) lecserélek akkor kifagy a játék betöltésnél? Az autók nagy részét le tudom cserélni de van 1-2 kivétel és ez elég bosszantó... Nem tudjátok mi lehet a gond?