82991
-
hannibal01 #72544 Tud nekem adni valaki egy olyan mentést hogy a story az végig bevan fejezve de semmi más nincs megcsinűálva szal nincs lefujva felszedve ugratva stb semmi .... nagyon megköszönném ... csakmert már 3x nyomtam ki és mégegyszer már nincs kedvem csak ba.romkodni szeretnék:) :D
kösz előre is -
#72543 Jah még1 kérdés hol tok szerezni olyan verdát amivel tok éjszaka rabolni? -
#72542 Pls help...1 küldinél folyton kidob a játék azzal a hiba üzivel h a gta_sa exe hibát észlelet ezért leállt. A küldit OG loc adja táncolni kell 1 partin mi lehet a gond?1x kipróbáltam 1 100%os mentést és utána vissza akartam rakni az eredetit de azzal is kivágot erre kezdtem 1 újat és most meg csak ennél a küldinél dob ki PLS HELp -
#72541 Kösz ;) -
ldavid #72540 Dokumentumok/GTA San Andreas User Files -
#72539 Hol tárolja a játék a mentéseket? -
Szabi1991 #72538 hogy haladsz az EVO-val ? :) -
#72537 attól nem fagy le a gép, csak max nem lesz látható a szerver interneten -
#72536 sorry sz@rul linkeltem LINK -
#72535 Látjátok de mégse válaszoltok. Az a szar BETA mod az működik, mert másnak meg megy lásd YOUTUBE. Ezért kérdeztelek titeket hogy tudtok-e segíteni esetleg már valaki próbálta vagy valami. -
Szabi1991 #72534 valszeg igen :D
engedélyezd az sa-mp-t.. -
#72533 Nem kell hatvanszor beírni, látjuk!
Mi a szarnak próbálgatsz egy beta modot, amitől kifagy a játék? Várd meg míg stabil lesz, de ha annyira akarsz Szupermenezni játssz addig ezzel. :D -
#72532 #72504 valaki segítsen -
zritya #72531 hát ki irni nem ir ki semmit hanem enged be sehova hanem lefagy lehet h a tüzfal miat van? -
#72530 #72504 PLS VALAKI HELP!!! -
Gibor #72529 Mit ír ki, vagy msot pontosan hogyvan? -
#72528 TÉMA LEZÁRVA!
Ha megoldható ehhez tartsátok magatok! -
#72527 hagyjad, azt se tudja mit beszél szerencsétlen -
zritya #72526 Hali segitsetek pls el inditok egy szervert és meg áll a kép nem csinál semmit nem reagál semmire és ujra kell inditanom a gépet -
#72525 Te nagyon fárasztó vagy ám!!! Inkább meg se szólaltál volna és akkor nem lett volna ez az egész. Skyline hol van ilyenkor?
UI: 1: "de nem is szeretném többé erre pazarolni a szót, úgyhogy téma lezárva, no off"
2: "Mindenekelött megjegyezném hogy ez az utolsó hozzászólásom ezzel a már tragikomédiába forduló témával kapcsolatban"
-
#72524 ok kösz.. neked is -
Gibor #72523 Hét még nemtom, majd holnap teszek fel egykettőt... addigis mára jóéjt mindenkinek, leteszem magam holnapra... -
#72522 hát végülis az akinán alapok :D a képeken is azok vannak.. az a baj hogy pl a lada amit alapbol infernusra tenne alig kanyarodik :S -
#72521 -
Gibor #72520 zaby amiket kirakott drift packet abból feltettem egypárat
persze SKyline-t meg truenot elösször :D -
#72519 szoval hagy dumáljon amugy nem kell neked modolt kocsi? jobbak mint az alapok és jobban is csusznak -
#72518 jo nekem mind1 ha dumáljon a levegöbe.. amugy ja megyünk :D -
Gibor #72517 hagyjad rá... na mind1 off vége legyen... Majd holnap remélem jöttök gamézni... a drift nekem nagyon bejön... jáj Smicy ma majdnem én nyertem, de még mindig jobban nyomod.... -
#72516 amugy ha csicskaság, samp szerver log:
[09:39] [join] Pacal17 has joined the server (2:xx.xxx.xx.xx)
[09:39] [chat] [Pacal17]: császtok
[09:39] [chat] [[HM]PSP]: hy
[09:40] [part] Pacal17 has left the server (2:1)
szoval erröl ennyit látom a szervert átjáronak nézed.. (ip-det kiixelem nehogy valaki még megtaláljon... -
#72515 neked meg mibajod? -
#72514 Jó.. Mindenekelött megjegyezném hogy ez az utolsó hozzászólásom ezzel a már tragikomédiába forduló témával kapcsolatban. Nyitottam egy topikot. Igen megtettem mert jogom van hozzá. Mikor megnyitottam tudtam hogy nagyon hamar hatalmas flém fog kerekedni, igen beismerem. Azzal is tisztában voltam hogy az ég világon semi értelme nem volt, ugyanis aki hülyének született, azon még egy 1 éven át tartó veréssel se lehetne segíteni, max még hülyébbett lehet belőle csinálni, szóval nem is az volt a célom a topikkal, hogy én most nagy evolúcíós lépést hozzak létre. Egyzerűen kiakartam már nyílvánítani hogy számomra mennyire idegesítő már ez hogy egy megalázó, szembeötlő smiley-t látok már lassan mindenhol, teljes mértékben helytelenül. Igen lehet hülye vagyok hogy képes vagyok ezért topikot nyitni, de valamivel már felakartam hívni az emberek fejét hogy ez nem éppen okés. És ami a lényeg: PÉLDÁNAK, és ismét PÉLDÁNAK hoztam fel szabyt mivel ő volt a tipikus PÉLDA arra hogy nem szabad ezt a smileyt használni. Pardon ! Nem illik használni, ugye nem én vagyok az aki elmondja mit hogy kell. Nem kritizáltam semmi csúnya szóval, megismétlem mint PÉLDA hoztam fel, tlejesen kultúrált módon. bazs1 kolléga, alátámasztotta a véleményemet, erre viszont a most Gibor által bevédett személy már kevésbé szalonképes szavakkal jellemezte őt. Miután pofátlanul be is nyomta nem egyszer az általam nyitott téma címében levő smiley-t, ráadásul az aláírásában is egy provokáló aláírást tanusított, hát igen kénytelen voltam durvább szavakat használni. De mivel nem oknélkül tettem, nagyon szépen megkérnék, minden egyes seggnyalót hogy sőt, MINDENKIT megszeretnék kérni hogy hadjuk ezt a témát, hibát követtem el azzal hogy megnyitottam, rendezzük le PMben vagy magunkban egymással a problémát, és ne hadjuk hogy egy nevetséges smiley miatt leggyen itt is off. Ennyit szerettem volna mondani.
U.I.: Ha ezek után bárki bármi kultúrális vagy kulturálatlan hsz-t fűzne a témához, az ezzel magát minőséti, számomra a téma
LEZÁRVA
-
#72513 Ja :\ -
#72512 -
#72511 Ha a csicskaságért büntetőpont járna, téged 6szor kitiltottak volna a fórumról... -
#72510 Lol, ha ennyitől füstöl a kezed, akkor fordulj orvoshoz. :P XD
Amúgy sztem illene már befejezni a veszekedést... -
#72509 Szerintem meg elég legyen már ebből! Csinálhattok GTA-SA dühöngő topicot és lehet oda menni :) -
Gibor #72508 Hallod, sztem még 1-2ilyen hozzászólás azt megérdelmled a büntetőpontot, de neked inkább bannt kellene adni, most neked a rohadt -.- smyle-val van problémád, akkor most mia fas... kell szabvyt basztatni?? ha akkora egy n00b vagy hogy az hihetetlen egy .... avgy, ekkora idi.... még nem láttam... -.- jólenne ha befejeznéd, mert ku..... senki nem kiváncsi rád, korábbanis létrehoztál egy topicot ami már arról szólt hogy szaby egy n00b mert ezt használja -.-, de ha neked problémád van vele nem igy kell elintézni, írjál neki PM-et, vagy ne olvasd el... há, eleget írtam asszem már füstöl a kezem... -
#72507 milyen történtekre? mit csinált?:D fórumozott? wow! :o -
#72506 te még itt is ittvagy? és nincs bünitpontod? :S -
#72505 hát nem ártana.. ahogy látom szabi szeretne a középpontban maradni, még akkor is, amikor már mindenki nagyban szarik a történtekre.. hát tényleg nem tudok mást csináli mint sajnálni, de nem is szeretném többé erre pazarolni a szót, úgyhogy téma lezárva, no off