GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a progi csak a zenéket szedi ki, neki pedig a reklám kell.
amúgy a SA-ból a WCTR-t nem lehet kiszedni

Beni521: tessék
nfs world
igen a progi neve: music extractor
innen letuggyátok szedni

Fresh Duke
Torrentes oldalról leszeded. Épp úgy tervezte, hogy a hétvégén leszedem GTA 3-tól kezdve az összes rádióadót. 😄
Amúgy hallottam v.mi programról, amivel magad is kiszedheted.

A heavy cost. I pay it gladly.

Kedves emberek! Hogy lehet a játékból kiszedni zenéket vagy letölteni õket ingyé??? De az is egy lehetõség h valaki elküldi MSN-en ezt a számot: Commercial: "Cluckin' Bell" MSN címem: [email protected]

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

tomas10
és beüls az autóba és kiválastod a saját zene állomás és ott szól

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

FAQ :

Hova tudom bemásolni a saját zenéimet és azok milyen formátumúak lehetnek?

C:\Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files\User Tracks. A játék sokféle formátumot támogat, némely esetben attól is függ, hogy milyen codec-ek vannak fenn a gépeden. Támogatott formátumok tehát ezek függvényében: mp3, ogg, MP3, WMA, M4A, WAV

A saját rádióm beállításaira lennék kíváncsi, hol nézhetem ezeket meg?

Audio » User Track Options » Play Mode

Itt három lehetõség közül választhatsz, ha szeretnél reklámokat, akkor "Radio" mód, ha Véletlenszerûen szeretnéd, hogy lejátsza a zenéket, akkor "Random", ha pedig ABC sorrendben szeretnéd õket hallgatni, akkor a "Sequential" módot válaszd.

Hi beraktam a zenéz és nem szol a játékban 😞

Laza
Pl nem azert lovom szarra a masik jarganyat, hogy utana ne nyuljak hozza 😊
A jatek resze, ugy kell csinalni, hogy max ne legyen erre lehetosege az embernek. A jatek resze.
Folleg, vannak akik direkt kiszallnak/leszallnak a jarganyrol, hogy a db kompatibilisek legyenek, es e szabaly moge bujjanak 😊

Ennyi erovel az is dbnek szamitana ha motoron ulok, es onnan szednek le kocsibol, ugyanis 0 vedelmed van mocin.
Nem is ertem honnan jott ez a hulye szabaly 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

A DXDiag-ban a hardweres gyorsítás alapszintûre vétele megoldotta a problémát. 😊

Sziasztok,

Sokadszorra ismét feldobtam a játékot, de van egy kis gondom vele. A hang nem épp tökéletes, pl. a fõmenüben a lehetõségek kiválasztásánál pattog, meg a fegyverek hangjánál egy kicsit tompa. Korábban nem volt ilyen gondom, az oprendszer SP2-es XP, a hangkártya egy õsrégi Live 1024, az XP beépített driverével. Az eax.dll csere sem segített. 😞

na én is megint felraktam...legelõlrõl...fordítás-javítási szándékkal ismét,mert akik csinálták--minden tiszteletem az igyekezetükért--minimális angoltudásommal is visítok nem kevés félrefordított hülyeségükön...látszik,hogy nem játszás közben fordították és lövésük se volt,melyik dialógus milyen szituációban zajlik...
Yoda001
de az is vc-hez van

http://9gag.com/gag/5135249

tsarffi

Ilyet hogy lehet nyomni? Tök zsír lehet.

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Én át tudom konvertálni, de innen le tudod tölteni SA-hoz is: http://gta.gamigo.de

A híreknél lehet is olvasni, hogy letölthetõ. Legalábbis az elõbb még láttam, de most mintha levették volna az oldalról...
Drephis

help

hi! vki meg tudja mondani,honnan tom letölteni a multiplayer progit???HELP!!!
TIBI
Egy régi témát szeretnék újra felvetni.Annakidején sokaknak okozott gondot a játékban az, hogy bár kimentette az állást, betöltéskor a betöltendõ file helyén: "Save game corrupted" felirat szerepelt.
Megnéztem a keresõvel és kizárólag 2005-ös hozzászólásokban vetették fel ezt a problémát.Jómagam is letöröltem a játékot, mert a legkülönbözõbb(másoknál hiba nélkül mûködõ) verziókat próbáltam ki, de mentést visszatölteni egyiknél se tudtam.
Kérdésem: tud-e valaki arról, hogy végülis kiderült-e a probléma oka ill. hogyan orvosolható?!

Kérlek benneteket, válaszoljatok, ha van infótok, ui. a GTA: Vice City pl. ill. az összes többi programom hiba nélkül megy a gépemen.Segítségeteket elõre is köszönöm!<#help><#wave>

^^

Yoda001
<#confused>

allock
Tarajos Sül
nekem is ez a problémám,de amiért nem aggaszt,az az,hogy nem szoktam olyan sûrûn fényképezni,ha meg kell,akkor ott a fraps
Fresh Duke
Ilyen gond a 0.2-ben nem lesz. (Mármint a db.)
Úgy vettem még annó észre a béta teszten, hogy 0.2-ben a db nem sebez annyit, mint 0.1-ben.
Ennek örülök, mert sokan kihasználják, hogy a db 3x többet sebez, mint a sima lövés. :/

Amúgy, ha db-ssel találkozol, könnyedén legyõzheted némi logikával:
-Ugorj v.mi magaslatra, azt lõdd szét onnét a kocsiját.
-Ha nincs magaslat, akkor próbáld meg elopni a kocsiját, vagy utasként beszállni. (Feltéve, ha nem zárta le, de ezt nem tudhatod biztosan.) Amennyiben ez sikerül, érdemes kicsit elhajtani az ellenfél mellõl, beRni egy "/lock"-ot (amennyiben engedélyezi a szerver) és vagy elhajtani, vagy visszamenni és szétlõni a fejét. 😄
-Ha ez se jönn be, akkor állj a kocsija elé, és a szélvédõn át lõjjed le.
-Ha nem látsz sok esélyt arra, hogy megöld, akkor próbálj vizbe ugrani. (Márha van a környéken. XD)
-Ha van a környéken egy jármû, akkor abba szállj be. (Ez egy ideig védelmt nyújt a db elõl, és ha gyors a kocsid, meglóghatsz elõle. )

Én ezeket tudom javasolni, ha db-vel támadnak meg titeket.
A 2. ponttal vigyázni kell, mert eléggé rizikós. (Ezt akkor ajánlom, ha full az életed, és van golyóállód is, mivel mikor a kocsija mellé állsz biztos jó sok életedet leviszi.)

Én mondjuk nem szotam db-zni, nem tartom v.mi tisztességes módszernek, de amennyiben le db-zne, abban az esetben mindig visszaadom kamatosan...

Ezt én sem értem, hogy miért tilos a db, mikor alapban benne van a játékban?!
Külföldi szervereken vannak annyira profik, hogy nem rinyálnak érte. Tanulj meg védekezni ellene. Ennyi.

Egyedül a cheat-nek kellene tilosnak lenni.
(Persze az sem fair, hogy csak ráfogjuk valakire)

Yoda001
ezt valaki nem akarja átkonvertálni sa-ba? jol néz ki 😊

Sziasztok! Letöltöttem egy jármûvet, amelynek (szembõl nézve) a bal oldalán teljesen kiállnak a kerekek :-( Kár, pedig jó kis jármû lenne. Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan program, amivel ki lehet javítani ezt a kis bugot? Asszem a vehicle.ide-ben a jármû adatai után jövõ számokkal lehet a gond. Olyan program kéne, amivel ki lehet a javítani ezt a kis bugot és közben mutatja is a modelt.
Fresh Duke
Minden jármût IMG Toollal kell berakni. Asszem SA-hoz a 2.0-ás verzió kell.

Lunatic80
Azokat a kocsikat,amiket a worldmod honlapról szedtek le,azt hogy kell berakni a játékba?

LeWyTy
k**rva jó köszi<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

akkor nem tudom mi lehet

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

így sem jó<#szomoru1><#szomoru1>
köszi
a Beállitásoknál állitsd be hogy mentse el a képeket aszem olyan szöveg van magyarúl hogy galéria mentése

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

options..

Hy, hiába fényképezek a játékban fényképezõvel nem teszi ba a C:\Documents and Settings\nevem\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files\Gallery mappába. Ilyenkor mi a megoldás???<#merges3><#szomoru1> Légyszi írjatok!!!
ez jó ? 😊

Tarajos Sül
úgy látszik majd valamelyik mesében fogok játszani multipaleyeren 😊
LeWyTy
nem tud valaki valami jó textúrás -et?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fresh Duke
Azt tom, hogy õ csinálta. Én is fent voltam. 😊

Amúgy meg nem vok vak! Én is látom hogy az egy cserép! XD
Csak úgy értettem, hogy motorcsónakként funkcionál? Csak mert ahogy én látom, éppen a lápban "állsz" vele...

A vezethetõ járrmúvek 400 és 600 között vannak, nem?

Tarajos Sül
ja sé mire való a SA:MP Debu launcher?
mert ha ezt inditom el,akkor megy rendesen,ugyan az utvákon eggyetlen auto sem megy
Tarajos Sül
Hi

Ez már megvolt!
Amig tele volt a játék új autómodelekkel,amit én cseréltem le az IMGtool-lal,és volt a játékban egy modern mod is,addig a #69812 hozzászolásomban emlitett problémákat adta fel!
Tegnap letöröltem a san andreast ugy ahogy van(#69827),és felinstalláltam újra,ugyhogy utána nem tettem bele a játékba egy új cuccot sem!
még magyarítást sem
most épp ez a helyzet: (#69827)"és most már tudok kapcsolódni a ratoc szerverhez,csak most azt találta ki a multiplayer,hogy inkorrekt a verzió!
be is töltött,ki is irta,de utána visszautasította a kapcsolatot,és ugyanúgy megvolt a vinewood háttér is"
Laza
OMG, most nezem, hogy annyira megszoktam mar az ekezet nelkuli irast es olvasast, hogy felreertelmezek 😊

Szoval akkor a 'csit mentesek' != 'csit mentések' 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Erdekesek a Magyar szerverek is ...
Volt ahol mindenki db-zett, igy en is ... egy gyerkocot igy szedtem le, es ezert atvaltott orok elet + csorlos gepagyu, es azzal olt meg.
Persze mikor szova teszem, akkor kijelenti, hogy mert db-ztem, es persze az adminok ra sem hederitenek, hogy csalast aktivalt.

Nem tudom van-e itt valaki a K.I.L.L. clan szerverérõl de most szeretném üzenni az adminnak, hogy jó lenne ha megpróbálna normálisabban viselkedni.
Csak azért rásütni valakire, azt hogy cheater csak mert az ellenfél olyan béna, hogy nem találja el, na ez elég szánalmas.
A kurvanyázásról nem is beszélve! Én egy rossz szót nem mondtam sem rá, sem az édesanyjára!

tsarffi
Hy! Az lenne a kérdésem, hogy amikor ugratok akkor alapba belassít meg kameraállást vált. Ezt hogy lehet kikapcsolni?

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

kb 😊

amúgy a cserép az 594-es, az rccam 😊

DJ Skyline
itt mindent lehet vezetni? 😄

a háttért, pontosabban a házakat silvester+ratoc "spawnolta" 😊

jah és nem motorcsónak, hanem cserép..

sa-mp

Fresh Duke
Most vettem csak észre! XD
Érdekes a "háttér". 😊
Amúgy amin ülsz, az egy motorcsónak? XD