GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy a SA-ból a WCTR-t nem lehet kiszedni
Beni521: tessék
innen letuggyátok szedni
Amúgy hallottam v.mi programról, amivel magad is kiszedheted.
A heavy cost. I pay it gladly.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Hova tudom bemásolni a saját zenéimet és azok milyen formátumúak lehetnek?
C:\Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files\User Tracks. A játék sokféle formátumot támogat, némely esetben attól is függ, hogy milyen codec-ek vannak fenn a gépeden. Támogatott formátumok tehát ezek függvényében: mp3, ogg, MP3, WMA, M4A, WAV
A saját rádióm beállításaira lennék kíváncsi, hol nézhetem ezeket meg?
Audio » User Track Options » Play Mode
Itt három lehetõség közül választhatsz, ha szeretnél reklámokat, akkor "Radio" mód, ha Véletlenszerûen szeretnéd, hogy lejátsza a zenéket, akkor "Random", ha pedig ABC sorrendben szeretnéd õket hallgatni, akkor a "Sequential" módot válaszd.
A jatek resze, ugy kell csinalni, hogy max ne legyen erre lehetosege az embernek. A jatek resze.
Folleg, vannak akik direkt kiszallnak/leszallnak a jarganyrol, hogy a db kompatibilisek legyenek, es e szabaly moge bujjanak 😊
Ennyi erovel az is dbnek szamitana ha motoron ulok, es onnan szednek le kocsibol, ugyanis 0 vedelmed van mocin.
Nem is ertem honnan jott ez a hulye szabaly 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Sokadszorra ismét feldobtam a játékot, de van egy kis gondom vele. A hang nem épp tökéletes, pl. a fõmenüben a lehetõségek kiválasztásánál pattog, meg a fegyverek hangjánál egy kicsit tompa. Korábban nem volt ilyen gondom, az oprendszer SP2-es XP, a hangkártya egy õsrégi Live 1024, az XP beépített driverével. Az eax.dll csere sem segített. 😞
Ilyet hogy lehet nyomni? Tök zsír lehet.
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
A híreknél lehet is olvasni, hogy letölthetõ. Legalábbis az elõbb még láttam, de most mintha levették volna az oldalról...
help
Megnéztem a keresõvel és kizárólag 2005-ös hozzászólásokban vetették fel ezt a problémát.Jómagam is letöröltem a játékot, mert a legkülönbözõbb(másoknál hiba nélkül mûködõ) verziókat próbáltam ki, de mentést visszatölteni egyiknél se tudtam.
Kérdésem: tud-e valaki arról, hogy végülis kiderült-e a probléma oka ill. hogyan orvosolható?!
Kérlek benneteket, válaszoljatok, ha van infótok, ui. a GTA: Vice City pl. ill. az összes többi programom hiba nélkül megy a gépemen.Segítségeteket elõre is köszönöm!<#help>#help><#wave>#wave>
^^
#hhwnd
Úgy vettem még annó észre a béta teszten, hogy 0.2-ben a db nem sebez annyit, mint 0.1-ben.
Ennek örülök, mert sokan kihasználják, hogy a db 3x többet sebez, mint a sima lövés. :/
Amúgy, ha db-ssel találkozol, könnyedén legyõzheted némi logikával:
-Ugorj v.mi magaslatra, azt lõdd szét onnét a kocsiját.
-Ha nincs magaslat, akkor próbáld meg elopni a kocsiját, vagy utasként beszállni. (Feltéve, ha nem zárta le, de ezt nem tudhatod biztosan.) Amennyiben ez sikerül, érdemes kicsit elhajtani az ellenfél mellõl, beRni egy "/lock"-ot (amennyiben engedélyezi a szerver) és vagy elhajtani, vagy visszamenni és szétlõni a fejét. 😄
-Ha ez se jönn be, akkor állj a kocsija elé, és a szélvédõn át lõjjed le.
-Ha nem látsz sok esélyt arra, hogy megöld, akkor próbálj vizbe ugrani. (Márha van a környéken. XD)
-Ha van a környéken egy jármû, akkor abba szállj be. (Ez egy ideig védelmt nyújt a db elõl, és ha gyors a kocsid, meglóghatsz elõle. )
Én ezeket tudom javasolni, ha db-vel támadnak meg titeket.
A 2. ponttal vigyázni kell, mert eléggé rizikós. (Ezt akkor ajánlom, ha full az életed, és van golyóállód is, mivel mikor a kocsija mellé állsz biztos jó sok életedet leviszi.)
Én mondjuk nem szotam db-zni, nem tartom v.mi tisztességes módszernek, de amennyiben le db-zne, abban az esetben mindig visszaadom kamatosan...
Ezt én sem értem, hogy miért tilos a db, mikor alapban benne van a játékban?!
Külföldi szervereken vannak annyira profik, hogy nem rinyálnak érte. Tanulj meg védekezni ellene. Ennyi.
Egyedül a cheat-nek kellene tilosnak lenni.
(Persze az sem fair, hogy csak ráfogjuk valakire)
http://9gag.com/gag/5135249
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Amúgy meg nem vok vak! Én is látom hogy az egy cserép! XD
Csak úgy értettem, hogy motorcsónakként funkcionál? Csak mert ahogy én látom, éppen a lápban "állsz" vele...
A vezethetõ járrmúvek 400 és 600 között vannak, nem?
mert ha ezt inditom el,akkor megy rendesen,ugyan az utvákon eggyetlen auto sem megy
Ez már megvolt!
Amig tele volt a játék új autómodelekkel,amit én cseréltem le az IMGtool-lal,és volt a játékban egy modern mod is,addig a #69812 hozzászolásomban emlitett problémákat adta fel!
Tegnap letöröltem a san andreast ugy ahogy van(#69827),és felinstalláltam újra,ugyhogy utána nem tettem bele a játékba egy új cuccot sem!
még magyarítást sem
most épp ez a helyzet: (#69827)"és most már tudok kapcsolódni a ratoc szerverhez,csak most azt találta ki a multiplayer,hogy inkorrekt a verzió!
be is töltött,ki is irta,de utána visszautasította a kapcsolatot,és ugyanúgy megvolt a vinewood háttér is"
Szoval akkor a 'csit mentesek' != 'csit mentések' 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Volt ahol mindenki db-zett, igy en is ... egy gyerkocot igy szedtem le, es ezert atvaltott orok elet + csorlos gepagyu, es azzal olt meg.
Persze mikor szova teszem, akkor kijelenti, hogy mert db-ztem, es persze az adminok ra sem hederitenek, hogy csalast aktivalt.
Nem tudom van-e itt valaki a K.I.L.L. clan szerverérõl de most szeretném üzenni az adminnak, hogy jó lenne ha megpróbálna normálisabban viselkedni.
Csak azért rásütni valakire, azt hogy cheater csak mert az ellenfél olyan béna, hogy nem találja el, na ez elég szánalmas.
A kurvanyázásról nem is beszélve! Én egy rossz szót nem mondtam sem rá, sem az édesanyjára!
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
amúgy a cserép az 594-es, az rccam 😊
jah és nem motorcsónak, hanem cserép..
Érdekes a "háttér". 😊
Amúgy amin ülsz, az egy motorcsónak? XD