82991
-
#72867 Hát ez ok de ha mondjuk egy rajtszámot akarok tenni a kocsi oldalára akko az honnan fogja tudni hogy azaz oldalára kell mert ahogy néztem a texturája a legtöbbnek egy esgyzserű fehér vagy szürke négyszet -
Szabi1991 #72866 úgy is lehet, de egyszerübb ha a TXD WORKSHOP-al png be mented ki az eredeti texturákat, modositod és vissza importálod a txd-be :)) -
#72865 csá! Szabi te a skineket hogy szoktad csinálni?a txd fájlban csinálsz egy új tga vagy bmp fájlt és azt ráhúzod 3ds max-ban...vagy rossz felé indultam? -
n3whous3 #72864 De most látom, hogy már írta valaki. Bocs :) -
n3whous3 #72863 BAGUVIX
Igenis jó a cheat, csak bugos. Tehát a helikopter és a motorral ütközés, ezenkívül asszem a robbanások ekkor is hatnak rád. De a sima fegyverek nem. -
n3whous3 #72862 Mivel késik majd fél évet a játék (2008 2. negyedév), ezért van esély arra, hogy kiadják PC-re is akkor. Mert készen is lesznek vele, meg azért is, mert a költségvetésük biztos nem engedi, hogy a megtervezett PC-s bevétel még fél évet csússzon.
Bár ez csak az én feltételezésem.
Egyébként meg látogasd a GTAIV topicot az ilyen kérdésekkel... -
Gibor #72861 Biztos hogy lesz... amugy még ne várd mert csak mittumén még soká adják ki PS-re szal kb nekünk több mint1 év sztem... -
momo99 #72860 hello
üdv mindenkit
Lenne egy apro kérdésem
Tudom nem ide tartozik de
a GTA IV játék lesz Pc-re ki tudja??
pliz irja meg vki.
Thx -
ldavid #72859 működik, de csak a fegyver általi sérülések ellen véd (kivétel a saját fegyver) -
Szabi1991 #72858 -
#72857 Nemtom, sose próbáltam csalni GTA-ban. -
#72856 lol -
#72855 kösz.de nektem sem müxik? -
#72854 LOL, sz nélkül olyan, mintha magáznád -
ldavid #72853 pedig más nincs
pisuka: a Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\text mappába kell raknod, ha nem telepítős -
pisuka #72852 Sziasaztok! Valaki írja már le, hogy a magyarositást megnyitom azt hova kell pontosan másolni lépérről lépésre ezer kösz! -
#72851 kinek van örökélet kódja?az írja meg legyenszíves....
a BAGUVIX ...::NEM JÓ::... -
#72850 apám lemaradt a fog után a személyrag. Szóval nem fog hanem fogsz -
#72849 Akkor nem fog GTA-zni? Akkor gyorsan szerezd meg valahonnan -
Szabi1991 #72848 CRC hibásnak látja a gépem a lemezem :O
nemtudom feltelepiteni
pedig tegnap elött még jó volt -
ldavid #72847 nincs olyan ami csak szürkén van jelölve?
amúgy a 100%-ba nem számít bele -
#72846 jó lett -
kompedli #72845 Az miért lehet h elfoglaltam az összes területet,mindegyik zöld,és mégis azt írja a statiszitka h 96,30% az enyém!nem szeretném ha ez miatt nem lenne meg a 100% -
#72844 Grat jó lett :D -
#72843 Első kezdő stunt movim! -
#72842 HostName: -=Hydra Madness Clan's Server=-
Address: 80.98.185.200:7777
Players: 7 / 200
Ping: 10
Mode: Freeroam
Map: San Andreas -
DriftBoy #72841 NEm tudtok valami jó multiplayer szervert a san andreashoz? -
#72839 Kösz -
#72838 C/Documents and Settings/neved/Dokumentumok/GTA San Andreasu user files/ -
#72837 Tudja valaki hova helyezi a játék a mentési file-t ?
Nagyon fontos lenne ! -
#72836 nincs, nem is lesz! -
DriftBoy #72835 Hello nem tudtok valami valósághű törésről a san andreashoz?
Légyszi Írjatok -
#72834 Ezt nekem is eltudná valaki magyarázni?:#72833
[email protected] -
#72833 hali valaki tudna segíteni hogy mit kell beállítani a routeron hogy működjön a serverem?
msn: [email protected] nagyon fontos lenne! -
#72832 Én olyan sokszor nem próbáltam annyira nem izgatott fel, csak most miután majd' 2 év után belenéztem az akkori mentésbe :) Akkor lehet menni kéne még osztrigát keresni vagy mit tudom én. Nehogy már csak a fuvar8 hiányozzon :) -
tzsoltika #72831 A Last V8-as autót csinálljátok jó porosra mert csak akkor lesz élethű :) -
#72830 úgy érzem lesz és már van is kereslet, érdeklődés az RW mod iránt! mert 3 hónap alatt 529-en nézték meg azt a semmit mondó 16 másodperces videót a Last V8-ról -
#72829 Hát én úgy csináltam, hogy tövig nyomtam a gázt végig.
Ami elém került azt letóltam az útról. Ha a swatosok meg mellettem mentek, akkor azokat meg nekipréseltem a falnak.
De előtte sokszor előről kezdtem a küldetést, míg megtaláltam a legjobb utat. (Ami rövid, és telvan egyenes szakaszokkal.)
Vagyis helyet, és utánna hozzá megterveztem az utat. :)
De a legfontosabb: Gyakorlat teszi a mestert. -
ldavid #72828 Talán próbáld meg este bevállalni, hátha úgy könnyebb, vagy esetleg driveby sorozd meg őket, bár az sem sokat segít.
A padlógázon kívül, más megoldás szerintem nincs.
(a stuntok amúgy nem kellenek a 100-hoz, az csak extra) -
#72827 Kösz, rendes vagy, pont az a fontos, hogy én csináljam, mert szerintem még 1-2 stunt hiányzik ezt kivéve és 100-as a játék. Csak régen ez nem érdekelt. Most meg már csak jó lenne az. Csillag csak 1 van a Strip előtt a Triad kaszinónál a szalagkorlát felett amit kamionnal elég extrém lenne felszedni. Egyébként nem csökken a körözés, cserébe még helivel is pofánlőnek. Ide valami zsír tuti tipp kéne :)