GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát kicsit bonyolult, de megírom a menetét és elküldöm PÜ-ben ;-) Alapvetõen annyi az egész, hogy berendereled valamelyik részét a város(ok)nak és akkor kijelölö bal egérgombbal az objektumot, copy, megnyitod a város egy másik részét, paste és akkor ott lehet forgatni, meg betenni az objektumot. És ha kész, akkor save install, utána pedig open install és elmenti és megjelenik a játékban. Röviden ennyi, de mondom, ha kicsit hoszabb szabadidõm lesz, küldök egy részletes útmutatót, hogy mit hogyan kell. Egyébként ezzel a progival csinálták a VC2SA Modot is ;-) Például Vice Citybõl is lehet betenni objektumokat, de az kicsit nehezebb, mert akkor az itemnél hozzá kell adni azokat a bmp fájlokat, amiket az objektum használ (ha nincs benne a játék objektumai között)...
Megjelenítettem a modellt 3ds max-ban, látom is, hogy el van tolva a busz kereke, de nekem a 3ds max nehéz. Én inkább Zmodelerrel szoktam dolgozni, de tudom, hogy a 3ds max jobb, mint a Zmodeler. Én 3ds Max-szal nem tudok olyan jól dolgozni, ezért kérem, ha valaki tud segíteni kijavítani a busz kerekeinek kiállását, akkor pls csinálja meg nekem, mert én nem bírom összehozni 😞
Errõl az oldalról szedtem le: http://www.grandtheftauto.fr/downloads/c722/3061,mercedes-travego-15.php
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
http://9gag.com/gag/5135249
Persze olyan nagy durranásra ne számítsatok: a legtöbb vonalon lesznek buszmegállók (mert ugye vidéken nincs), meg nagyobbak lesznek a települések. A buszmegállóra visszatérve: nem csoda, hogy nincs vidéken, mert ugye a San Andreas tulajdonképpen az USA (egy részét) ábrázolja (elbutítva). Nekem egyik rokonom volt kint az USA-ban és utazott busszal és azt mondta, hogy csak a városokban vannak megállók, vidéken nincsenek, mert ahol áll valaki, azt felveszi a busz és nem kilométerre veszik a jegyet, hanem vonaljegyet vesznek. Ez olyan, mint nálunk Magyarországon a városi járatoknál 😄
Azért a hülyeség kedvéért berakok megállókat a legtöbb vonalra. Anno a Vice City-be is betettem párat, azt odajött az utas és felszállt 😄
A San Andreas-ban nem hiszem, hogy iylen elõfordulhat, mert itt még annyira sem foglalkoztak vele. Én városban is nagy nehezen tudom rábírni õket, hogy felszálljanak a buszra, de ha már a vonatozást olyan jól megcsinálták, akkor úgy gondolom, hogy a buszozást is illik jól megcsinálni benne. A játékot már jópárszor végig vittem, de még mindig nem bírom megunni, mert mindig kitalálok valami hülyeséget, most legutóbb ezt. Majd valmikor végzek vele és hozok képeket is róla (mármint az én Extended version-ös modern modom-ról). Aztán majd akkor kérek 2GB-os tárhelyet az extrától (ha valaki érdeklõdik iránta) vagy eljuttatom valakinek, aki fel tudja tölteni...
http://9gag.com/gag/5135249
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Közben a tudósító és a rendõrségi helikopter is közeli kapcsolatba került 😄

Ha valaki tud segíteni, hogy honnan tudom letölteni, kérem küldjön egy PÜ-t.
Márcsak egy gondom van. A modern modban nem volt minden autó lecserélve. Úgy gondoltam, hogy lecserélem azokat is, amiket nem cseréltek le. A busz helyére be akartam tenni egy Design X4-es autóbuszt. Amikor beteszem és indítom a játékot, akkor amikor meg akarja jeleníteni a jármûvet, egyszerûen kifagy (játékmenet alatt). A sportkocsi (hotring) helyére pedig egy BMW CSL Schnitzer-t szeretnék betenni, ám amikor bele akarok ülni, a játék hibaüzenettel kilép. Nem értem, ezek miért vannak, pedig mindent úgy írtam be, ahogy kellett... Ebben is tudsz segíteni?
http://www.grandtheftauto.fr/showimg.php?url=%2Fdownloads%2Fimages%2F0%2F3%2F0%2F6%2F1.jpg
Hogyan lehet kijavítani?