GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
Porsche 911 Turbo
Porsche 911 GT3
mind a kettõ barom szép <#eljen>

Olyan modot kéne csinálni,mint vice cityhez a killerkip.😄
Olyan modot kéne csinálni,mint vice cityhez a killerkip.😄
DJ Skyline
nekem pont az a része kell, hogy egy vadi új cuccot akarok beletenni, ami benne sincs a játékban!

Azért nem ígérem, hogy most meg tudom írni, mert jún. 25-27 között lesznek a szóbeli érettségik és hát tanulni kell, mert hát egyetmre szeretnék menni. Mondjuk a nehezén túl vagyok: a töri emeltem 5-ös lett, ez a felvételi tárgyam is, de azért ott van még a magyar az angol (matek 4-es lett, válaszott tárgyam (földrajz 5-ös lett) pedig már sokkal korábban megvolt. Megpróbálom valamikor most megírni, csak nekem is néznem kell hozzá és jelenleg nem is otthonról írok, hanem rokonságnál a notebookomról. Erre pedig nem tettem fel a cuccos, de mondom, igyekszem minél elõbb elküldeni ;-)
Okés.

Hát kicsit bonyolult, de megírom a menetét és elküldöm PÜ-ben ;-) Alapvetõen annyi az egész, hogy berendereled valamelyik részét a város(ok)nak és akkor kijelölö bal egérgombbal az objektumot, copy, megnyitod a város egy másik részét, paste és akkor ott lehet forgatni, meg betenni az objektumot. És ha kész, akkor save install, utána pedig open install és elmenti és megjelenik a játékban. Röviden ennyi, de mondom, ha kicsit hoszabb szabadidõm lesz, küldök egy részletes útmutatót, hogy mit hogyan kell. Egyébként ezzel a progival csinálták a VC2SA Modot is ;-) Például Vice Citybõl is lehet betenni objektumokat, de az kicsit nehezebb, mert akkor az itemnél hozzá kell adni azokat a bmp fájlokat, amiket az objektum használ (ha nincs benne a játék objektumai között)...
DJ Skyline
hogy a frászba? 😮 írd le nekem pls, én meg megpróbálom megcsinálni a buszt! 😄

nem tom hogy vagytok vele, de asszem nekiállok egy kombajn modnak SA-MP 0.2-ben 😄

Addig kell belekattintani a kis rublikába, amig vissazszámol (120mp-rõl indul visszafelé). Ha sikerült valamit kezdened a modellel, akkor pls szólj ;-) Én enm sokra mentem vele...
Jaja, lehet hozzáadni új objektumot ;-)
Drephis
miért van az, hogy egyfojtába ledob a szerver? :S (lost connection to the server)

help

addig kell bökni amig számol vissza
DJ Skyline
hogyan lehet errõl a szar francia oldalról leszedni? kiválasztom a szervert, visszaszámolja azt a 2 percet, és ennyi, nem történik semmi

DJ Skyline
melyik map editort használod? te tudsz hozzáadni a térképhez új objektumot a már benne levõktõl függetlenül?

Nah, újraformáztam mindent 😄

Megjelenítettem a modellt 3ds max-ban, látom is, hogy el van tolva a busz kereke, de nekem a 3ds max nehéz. Én inkább Zmodelerrel szoktam dolgozni, de tudom, hogy a 3ds max jobb, mint a Zmodeler. Én 3ds Max-szal nem tudok olyan jól dolgozni, ezért kérem, ha valaki tud segíteni kijavítani a busz kerekeinek kiállását, akkor pls csinálja meg nekem, mert én nem bírom összehozni 😞

Errõl az oldalról szedtem le: http://www.grandtheftauto.fr/downloads/c722/3061,mercedes-travego-15.php
Áhh, látszik, hogy fáradt vagyok. Rátöltöttem a Nokiámra 1-2 (San Andreas-os) fájlt, hogy áttegyem a másik gépre, azt véletlenül letiltottam az eszközt :S Valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudnám az eszköz használatát engedélyezni?
Persze ilyen egyszerü de ha valakinek pl nekem is csak 270kb/s a kapcsolat a sebem meg ugye kb 30kb/s-el tudja feltölteni. Azért 2Gb-t eltart egy idejig mire felmegy.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Yoda001
oké 😄 remélem sikerül

http://9gag.com/gag/5135249

Megpróbálom megcsinálni, hogy ott legyenek ;-)
Yoda001
ok, majd szolj.. de nem nagy cucc... fogod total commanderben a filet(fileokat), és áthuzod a wwroot mappába.. ennyi.. elkezdi feltölteni.. amugy jo lenne ha télleg ott állnának a megálloba 😉

Ez még mind semmi. Úgy döntöttem, hogy magán a játékon is módosítok, mivel sikerült megtanulnom a mapeditor használatát 😄

Persze olyan nagy durranásra ne számítsatok: a legtöbb vonalon lesznek buszmegállók (mert ugye vidéken nincs), meg nagyobbak lesznek a települések. A buszmegállóra visszatérve: nem csoda, hogy nincs vidéken, mert ugye a San Andreas tulajdonképpen az USA (egy részét) ábrázolja (elbutítva). Nekem egyik rokonom volt kint az USA-ban és utazott busszal és azt mondta, hogy csak a városokban vannak megállók, vidéken nincsenek, mert ahol áll valaki, azt felveszi a busz és nem kilométerre veszik a jegyet, hanem vonaljegyet vesznek. Ez olyan, mint nálunk Magyarországon a városi járatoknál 😄

Azért a hülyeség kedvéért berakok megállókat a legtöbb vonalra. Anno a Vice City-be is betettem párat, azt odajött az utas és felszállt 😄
A San Andreas-ban nem hiszem, hogy iylen elõfordulhat, mert itt még annyira sem foglalkoztak vele. Én városban is nagy nehezen tudom rábírni õket, hogy felszálljanak a buszra, de ha már a vonatozást olyan jól megcsinálták, akkor úgy gondolom, hogy a buszozást is illik jól megcsinálni benne. A játékot már jópárszor végig vittem, de még mindig nem bírom megunni, mert mindig kitalálok valami hülyeséget, most legutóbb ezt. Majd valmikor végzek vele és hozok képeket is róla (mármint az én Extended version-ös modern modom-ról). Aztán majd akkor kérek 2GB-os tárhelyet az extrától (ha valaki érdeklõdik iránta) vagy eljuttatom valakinek, aki fel tudja tölteni...
ha nem szól senki nekik fent tarthatsz akármit, nézegetni nem szokták
Yoda001
engem nem töröltek 1 év után sem hogy fent volt minden féle progi (ami ugyan nem szabad) szoval...

hát én még élek a tartalommal is bár nem egy nagy cucc de még vagyok

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Fillmore Dude
De az extráról törölnek mint az õrült, nem?

jaja 😊

Yoda001
+ nincs reklám 😄

extra.hu? létrehozol egy tárhelyet(2G😎 és meg is van oldava, ingyen.

Én speciel nem tudok róla, de tervezek egy GTA San Andreas Modern Mod Extended version kiadást (ezért kérdeztem pl. a buszt is), csak lövésem nincs, hogy hova töltsem fel...
PLackó
VAgy valaki tud olyan modot hogy az összes autot kicseréli a modern modon kivül?
Ez melyik WTC? adj linket

PLackó
Menekültem a zsaruk elõl, wtc felé mentem, erre az utánamküldött vadászgép belecsapódott az egyik toronyba<#wow3> (lent látható maradványa)
Közben a tudósító és a rendõrségi helikopter is közeli kapcsolatba került 😄

Fido4life
olyan van amivel real timeban megy a játék

A sa-mp 0.2. megy a modern moddal?
szép jetpack <#idiota>
Yoda001
nincs... de mi értelme lenne akkor a játéknak?<#vigyor3>

PLackó
van olyan mód,amivel mindíg nappal van?

Van a San andreashoz olyan mod mint a vice cityhez a killerkip mod?A modern modon kivûl,
ez az alap játék 10szeres látótávval
Mármint én arra gondoltam mert ez a hely nincs benne az alap játékba az milyen mod.?
Márcsak annyi a gondom, hogy nem találom a 3ds maxomat sehol sem :S
Ha valaki tud segíteni, hogy honnan tudom letölteni, kérem küldjön egy PÜ-t.
Oké, köszönöm.

Márcsak egy gondom van. A modern modban nem volt minden autó lecserélve. Úgy gondoltam, hogy lecserélem azokat is, amiket nem cseréltek le. A busz helyére be akartam tenni egy Design X4-es autóbuszt. Amikor beteszem és indítom a játékot, akkor amikor meg akarja jeleníteni a jármûvet, egyszerûen kifagy (játékmenet alatt). A sportkocsi (hotring) helyére pedig egy BMW CSL Schnitzer-t szeretnék betenni, ám amikor bele akarok ülni, a játék hibaüzenettel kilép. Nem értem, ezek miért vannak, pedig mindent úgy írtam be, ahogy kellett... Ebben is tudsz segíteni?
DJ Skyline
vagy átkell írni a kerékméretet a vehicles.ide fájlban, vagy 3d studio maxban elrendezni kerekét

DJ Skyline

Ennek a modelnek van egy kis hibája, mégpedig az, hogy (innenrõl nézve a bal oldalán) kiállnak a kerekei:

http://www.grandtheftauto.fr/showimg.php?url=%2Fdownloads%2Fimages%2F0%2F3%2F0%2F6%2F1.jpg

Hogyan lehet kijavítani?
Ez msot milyen mód?
DJ Skyline
kipróbáltam! nem olyan jó! elveszi a játék varázsát, minden olyan közelnek tûnik, és gépet is belassítja egy "csöppet"!

Yoda001
#70179 - thx<#idiota>

DJ Skyline
data mappa