82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • inv
    egyébként a Linkek oldal nem is jó lol

és engem is érdekelne hogy hogyan lehet elindítani a játékod win7-en :D singlebe se indul meg sehogy se, már mindent kipróbáltam kb. de semmi
  • Buffalo
    engem is érdekelne mit kell variálni hogy win7 alatt elinduljon multiba a game! :D
  • kastil
    nekem driver frissites előtt volt ilyen, illetve egy régebbi ati drivert kellett feltennem, hogy megjavuljon
  • darki81
  • darki81
    Valaki tudja milehet a gond? Win7-re felteszem a játékot, megcreckelem, meg a magyaritást is felteszem, leszedem a multi 0.3a programot a multihoz, mindenre nyomok egy kompatibilitást meg rendszergazdát, inditom a multi 0.3 szerverkeresőt, és nemenged be 1 serverre sem, elindul a loading, utánna kidob valami hibaüzenettel :S
  • sovatalevi
    Sziasztok!
    Miert Ilyenek a karackerek multiba,es neha singlebe is?Valamikor eltunnek ,es csak az arnyeklaccik.Az aztecasost figyeljetek.Kosz a helpet elore is . :)

• kastil
    Bocs, beta 5 v3hoz kell a patch.

vagy mittomén hanyas ez már
  • kastil
    Tud valaki működő GTASA: Liberty City modot linkelni?

gtaforums linkek halottak, filefrontos verziohoz meg kellene a patch, de azt meg csak gtaforumson találtam.

Szóval valaki ha dobna egy működő patchet a beta 4 v3hoz, megköszönném--
  • darki81
    kösz, szerintem kapcsold ki a rádiot a kocsiba, és a következőbe amikor beszállsz akkor szerintem nem keres semmitmajd
  • kastil
    Nekem is gondom van; Fasza 800 megás rippelt verzióm van, nincsenek rádiók sem, ezért mikor kocsiba szállok, (gondolom) keresi a zenét, és kb 3 mp-re beszaggat. Be elehet állítani hogy always off radió?
  • kastil
    Ha jól tudom, 2005 óta kiadott verzók alapból 1.2..

De a valószinűbb: crack. Tedd újra, crack előtt patcheld. V szerezz be egy eredeti exe filet.
  • darki81
    a patchet betallozom, telepiteném, és ezt isja ki!
  • Ricsi234
    Sziasztok!Valaki van a White Angel szerón itt???Állat szeró.Nekem a nevem:Keksz97 Nektek mi a nevetek???
  • darki81
    nekem is ugyan ez a problémám az xp-s gépen, az én win7-es gépemre meg az 1.1 patchet fel sem engedi tenni :D:S
  • TechnoBase
    SA-MP 0.3a Client (Downloads: 645023) Mirror by serverFFS
    ezt szedtem le
  • ik0N
    Nekem anno még Vista-nál volt ilyen, de azóta leszedtem belőle (GGMM-ből)újabbat(verziót nem tudom sajnos megmodani, de az exe az 2007-es), és azzal hibátlan!
  • kastil
    a legújabb samp van felrakva?
  • TechnoBase
    Én se tom h miért ilyen....:(
    Más
    Felraktam a multiplayert és behozta az összes szerót meg minden és amikor kiválasztom, elkezdi betölteni és fehér lesz a képernyő, utána kiadja az alap gta sa menüt és ha new game akkor kilép errorral.
    Ez miért van??:S
  • Goruck
    nekem is!!!! pedig régen teljesen jól működött :S
  • TechnoBase
  • TechnoBase
    Sziasztok!
    Letöltöttem a GGMM-t és amikor kiakarok választani egy autót ez jelenik meg:
    http://www.abload.de/img/nvtelen1_750x600s4d5.png
    Mi ez és miért van??
  • kastil
    GGMM lassúnak tűnik nagyon, SAMI gyorsabb, azért köszi!
  • ik0N
    Valaki nekem is segítene:

- Zmod-hoz szeretnék key-t....
    - és, hogy hogyan tudnék lezárt dff-et kinyitni...

thx!
  • ik0N
    Hát szerintem a legnagyobb oldalak a:

GTA worldmods, meg az inside, de ha rám hallgatsz akkor autó csereberéhez használd a GGMM-et.
    Itt egy videó, hogyan kell használni! ;)
  • kastil
    Hali!

Valaki ajánlana carpacke(ke)t? Pár siteot, mint pl gtaplace átnéztem, de nem találtam semmi kedvemrevalót :S.

Főleg, hogy imgtoolsal kell baszakodni...

Ha valaki mondana pár módot ami samis, annak hálás lennék!
  • DIESEL DOG #82044
    Ja igen, ez az nekem is beugrott már, itt az elején Tenpenny van beszívva... :D
  • ik0N
    Mission 31 Body Harvest
  • DIESEL DOG #82042
    Tudom hogy mire gondolsz, de a neve nekem sem jut eszembe, arra emlékszem hogy Los Santos melleti farmer világban kell ezt a küldit megcsinálni, asszem az a The Truth nevű emberke bíz meg vele minket h lopjunk kombánt... :D
  • tommygear
    mi annak a küldinek a neve amikor ombájnnal kell bedarálni az embereket?
  • kislancos
    sziasztok!az miért van hogy leszedem a multiplayer 0.3a-t és felmegye 1 szerverre de az alap játékba lép be.a válaszotokat előre is köszönöm.
  • sovatalevi
  • sovatalevi
    Vegezd a kuldeteseket szerintem,vagy Multizzal...:S
  • ik0N
    Mit csinálj?
    Hát ha neked ennyi a játék lényege, szerintem töröld.....
  • ik0N
    Küldik egyesével:
    GTA SA missions
  • ik0N
    Ja, a patch az biztos, hogy kell hozzá, a Win 7 pedig biztos nem kavar be, és is azon tolom.....
    A kettő együtt viszont nem tudom milyen, de elég sok kép van a neten, akik így tolják.
  • macskássy
    hi,melyik kocsival mennyek
  • macskássy
    hi, jácódnék evel csak, mit kel csínálni ha már le mészároltam a gyalógósokat
  • Szabi84
    1.1-es patchel már jó a felbontás, csak most meg fagyogat, nem bírja a Win7-et?
  • light01
    Sziasztok!
    egy kis segítség kellene,mert elakadtam.Két küldetésen nem tudok átjutni:az egyik a kocsiugráltatós a másik a parton a táncolós.
    Nincs valami csalás,amivel ezeket teljesíteni lehet?
  • Szabi84
    Szevasztok!
    Miért nem tudja az 1920*1080-as felbontást? Hiába állítom widescreenre akkor is marad csík. Van erre patch? Nem eredeti a játékom. A FAQ-ban választ nem találtam-