GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS N50Vc | Core2Duo 5850(2.2) | 3GB Ram DDR2 | 320 GB | NVidia 9300MGs 512Mb | W7 64bit regards, ikON
A-t rakom fel) PLS HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#dumcsi>#dumcsi>
@ kinyilik az csak minek, mert amikor tuningolnád detto kifagy....
Amit szinte mindegyikél tudsz az:
-szinezés
-felni
-Baszus
A többi beállításnál 10/9 kifagy!
De, hogy ne kelljen tuningmûhelybe menned szerintem használj scriptet, és 1 gombnyomásra megváltoztatthatod a fent említett dolgokat 😉
ASUS N50Vc | Core2Duo 5850(2.2) | 3GB Ram DDR2 | 320 GB | NVidia 9300MGs 512Mb | W7 64bit regards, ikON
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy vannak-e olyan autó modok a játékhoz, amely autókat lehet tuningolni a játékban?
Sajnálattal tapasztaltam, hogy a moddolt autóknál nem nyílik ki a tuningmûhely ajtaja 😞
Elõre is köszi a segítséget!
Nem fog megjeleníteni semmit. Hát lesz vele meló míg megcsinálom mindet, de ez van. 😊
Tehát akkor shift+1 vagy 2 '' vagy "" vagy legyen néhány szóköz közte?
A-t rakom fel)
Ha beválik szerintem a rádió nevei is abban a fileban vannak, így azt is át tudod írni "üresre".
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
De ehhez viszont kell CLEO3 nevû program is. Aztán a readme szerint cselekedj.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Most 64-bites van fent, de ment 32-esen is!
A hóesést azt sajnos nem tudom.
Van snow mod, de abban nem esik, csak havas a táj.
gta3.img (ebbe másolod a dff, txd filokat, kb 1Gb)
game/data
Handlind.cfg (a modok új handling értékei miatt, pár Kb.)
Wehicles.ide (a modok új ide értékei miatt, pár Kb.)
szvsz a többi nem annyira lényeg (pl carcols.dat)...
Am. szerintem a legegyszerübb módja, ha ggmm-el csinálod, ebben tudsz csinálni ggm filokat, így ha mindenáron újratelepíteni kell, csak 'újra installálod' azt a carmodot, ami tetszett.
Végre megint hozzám került az SA telepítõ DVD.
1 kérdésem lenne:mely fájlokról csináljak biztonsági mentést?Szeretném jármûvek sokaságával ellátni a játékot és ha valamelyik nem mûxik baszhatom és telepíthetem újra a cuccot!
Ha viszont el van mentve csak felül kell íratnom a fájlt ha hibás modell került be.
Köszi!
#81812: ok.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Time sync 1.81 😉
http://www.thegtaplace.com/downloads/f1246-time-sync-1-81
Lehet benne az idõt is szinkronizálni, de ha ez nem kell, akkor csak kiszeded a pipát.
A game nem veszi csalásnak, a játékal együtt kell futattni.
Please tell me there is a way to turn off the weather and keep it off?
I am using a 8400GS 512MB PCI, Intel Pentium III/600MHZ, 512MB, game runs just fine at 1280x1024 32bit , AAX1, 18-30fps. But when the rain starts, man it drops to 1-2. confused.gif
Is there a mod or a config file to make the weather go away icon14.gif
------------------------
Try Cheat code?
Enter the cheat while playing, don't press pause. It is not advised to save your game with cheats enabled. Use at your own risk.
Weather & Time
PLEASANTLYWARM = Sunny Weather
TOODAMNHOT = Very Sunny Weather
ALNSFMZO = Overcast Weather
AUIFRVQS = Rainy Weather
CFVFGMJ = Foggy Weather
YSOHNUL = Faster Clock
NIGHTPROWLER = Always Midnight
OFVIAC = Orange Sky 21:00
SCOTTISHSUMMER = Thunderstorm
CWJXUOC = Sandstorm
kipróbáljuk!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
asshole bitch géjm bazz... elsõre sikerült csont nélkül kitolnom baszki, azóta meg baszakodhatok vele.
eszemfaszommegáll, kibaszottgecikurvatomfaszjómondhatom!
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
<#violent>#violent><#violent>#violent>
hm, hát a gépem az sztem olyan 60-80 fps körül lehet, mert ez egész jó gép, úgy, hogy nemtom hogyan kéne beállítani. frapsnál belehet, itt nemtom.
kösz a választ.
amúgy azért laggol a videó, vagy késik a hang, mert kevés az fps-ed az adott rögzítési fps-hez képest, szerintem
nem, az csak most jutott eszembe poénból.
de én nem arra gondoltam. géjmeknél nem megy néha jól :S.
segíthetnétek, h kell jól beállítani a felvétel részt a hangerõ tulajdonságoknál, vagy minél
xfire: louie20