GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Akkor a gerilla módszert kell alkalmazni, pl háztetõrõl/magaslatról lõjünk tankra. (bár ahho' meg nem ártana egy jetpack 😊
(A rakéta nem a leggyorsabb lövedék.)
Szóval, gyõztesen nem kerülhetsz ki a harcól, max mind2-en meghaltok. XD
A heavy cost. I pay it gladly.
Ha legalább ki lehetne lõni a tankokat rakétavetõvel!
Vagy lehet? Próbálta már vki?
S ilyenkor eszembe jutnak az "abortuszmaradék" és egyéb szavak XD
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
lol<#idiota>#idiota>
és ha úgy oldottuk meg hogy csak 1 autója legyen mindenkinek akkor meg sokat crasheltünk, igy inkább kivettük a /kocsi parancsot..
Aki kissé szigorú, (de még is igazságos!) és segit tisztitani a szervert? 😄
(UI: Hosszú I-je nincsen, mert beszart a billje, és csak angol volt raktáron. XD)
Seten: Hát, van 1-2 rossz hirem...
Nagyon rosszul gondoltad. XD
A noobok száma meg 2x-ezõdött.
A legfõbb ok, az hogy ellehet rendesen ütni a másikat. Az eberek fele, már csak igy mer támadni.
(Épp harcolok v.kivel, erre csak elbasz v.ki háttulról, és megáll rajtam...)
Persze, bejött a rakéta vetõ is, de szerencsére ezzel csak 2x találkoztam a múlt héten.
Na, és a tankról ne is beszéljünk! Ha találsz 1 tankot, akkor vedd úgy, hogy a Fragjaid meg 2x-ezõdtek, mert szinte semmit se lehet tenni 1 tank ellen!!!!!
(Csak azt látja az ember, hogy ott áll v.mi szar a spawnhely mellett, azt a köv pillanatban már éled is újra. :/)
Persze, a SWAT tank és a tûzoltó kocsi is halálos fegyver lett. (Ezt gondolom nem is kell részleteznem.)
De érdekes módon sniperes õrültekkel még nem találkoztam. 😄
Pedig azt hittem, hogy az lesz a legtöbbet használt fegyver. (Bizonyára túl drága az átlagembernek.)
Ezek voltak a múlt heti észrevételeim. :/
De, majd ha lesz szerverünk, minden másképp lesz. 😊
Szabi: Sajnálattal hallottam, hogy már nem lehet kocsit spawnolni a szervereteket. :/
15 perc próbálkozás után jutott eszembe, hogy megkérdezzek 1 admint. XD
A heavy cost. I pay it gladly.
vagya képfeltöltö oldalak ?
(vagy ha lenne akkor skyline vagy én , vagy többi admin úgyis kidobjuk öket..)
Nna, kipróbáltam az új SAMP-client-et. Akkor ez most hogy van?:
Az úl client-tel a régi szervereken is lehet játszani vagy ezek most mind újak?
Bementem az elsõre, egybõl nekem esett egy fickó minigunnal. Mikor meg anyáztam, még neki állt feljebb, hogy ez nem cheat mert van minigun a játékban, a bankban. (Hol van egyáltalán a bank?)
Aztán meg rakétavetõvel kergetett az állatja. (azt honnan vehette?)
de inkább msn en dumáljunk errõl ! 😊

látjátok azokat a fekete, szürke hányásokat? azok ott a dummyk helyei, tehát a dummyk a hibásak! csak nem értem, mert ezek vadi újak, de akkor ezek szerint egy originál SA kocsi dummyait kell majd használnom, remélem úgy majd mûködnek már a kocsik! ha nem, akkor nem tudom mit csinálok 😄
Mondjuk nekem egy nagyon fontos dolog van, amit mindenkeppen meg kell oldjanak:
A gyalogosok-jarmuvek rohadt messzirol is lathatoak legyenek, es ne tunjenek el mondjuk ha hatat forditok, ne legyen ilyen full randod a poppolas.
A Crackdownban is meg tudtak oldani hogy rohadt messzirol latni a jarmuveket, embereket, remelem itt nem lesz ez problem.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Amúgy nem tudom, sry.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
<iframe src="http://www.game-monitor.com/server-stat.php?ip=195.70.36.89:7717&style=0&text=000000&link=0000FF&back=F2F6FC&border=8F9DB4&body=" width="200" height="210" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

van egy "tesztszerver" ott tesztelgetük az új modót , kira lesz ! 😊
az már egyeáltalán nem crashel, és nemlehet teleszemetelni autókkal 1 ember, max 2 autó..
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
/kocsi <id>
az id-k a gtamappa/data/vehicle.ide ben vannak..