82991
-
szapor #82109 crackelted? kompatibilitást nem kell átállitani? rendszergazdaként kell inditani? -
BBencze #82108 Win7 alatt nálam semmi gond, ugyan olyan mint anno XP-n. Nálad van a gond. -
szapor #82107 hali, Windows 7 alatt jó a játék? :S mert nekem a szín összeesik amikor elindítom -
levi1989 #82106 időmegállító kódot tudna valaki nekem írni? -
#82105 "Am. a gta_sa.set file törlésével már próbálkoztál...?"
Na erre szépen el is indult, köszi a tippet! -
#82104 Hát így elsőre rendszer újratelepítést mondanék, de gondolom ahhoz nincs kedved....
Régebben, még XP alatt én is szívtam egyszer.
Az Istennek nem akart elindúlni, és mikor a feladatkezelőben figyeltem az indulást, a gtasa.exe-vel egy másik alkalmazás is indúlt, a nevére sajnos már nem emlékszem, de goglizva megtaláltam, hogy másnak is volt ilyen gondja....
Am. a gta_sa.set file törlésével már próbálkoztál...? -
#82103 Legegyszerübb szerintem GGMM-el
Tutorial
De ha legalább ezt az oldalt elolvastad volna megtaláltad volna kicsit lejjebb is....
-
DIESEL DOG #82102 GTA: SA-t szvsz billentyűvel lehet a legjobban kezelni, kormánynak nem hiszem hogy sok értelme lenne... pusztán az autók irányitása miatt felesleges vele sz*rakodni... -
#82101 Mondjuk ez még a jobbik faja, mert vannak rajta gombok.....
Az irányitásnál nem tudod, legalább azt beállítani, ha már a pedálok nem mennek.... -
#82100 Ha kormánnyal szeretnél játszani, szerintem nem ez a megfelelő játék :)
mert ugye itt el is hagyhatod a járművet és gyalogosan elég vicces lenne kormánnyal irányítani a karaktert. Nem beszélve a légi közlekedésről.
Szóval szerintem ha kormányozni akarsz akkor arra ott vannak a szimulátorok, pl GTR2, Race07 ecetera ecetera, vagy arcade kategóriából a jól bevált nfs sorozat bármelyik példánya. Sok sikert! -
#82099 sziasztok! van egy ilyen kormányom, amivel a kocsikat szeretném iráyítani, de sehogy sem jön össze. A jobbra-balra még oké, de a gázpedálokkal semmire sem megyek. a Joypad beállításánál csak annyi van hogy invert x/y tengely... nem tudtok esetleg valami modot? a játék eredeti, és már egy csomót kerestem...ilyen -
#82098 IMG Tools -
samp98 #82097 akkor azt mondjátok meg hogykell a txd fájlt dll-be tenni. eőre is kössz -
samp98 #82096 Sziasztok légyszives segíccsetek! Nem tom hogy kell modot betenni. ha valaki tud segíteni annak megköszönném! -
#82095 Sziasztok.Van egy olyan gondom a multiplyarel hogy amikor egy szervet elindítok akkor nem jön be semmi marad minden ugyan úgy.Mikor nincsen feltelepítve a Kaspersky vírus ír tó akkor meg elindul a szerver. -
#82094 Hali
Régen végigtoltam a sanandreast minden gond nélkül.Se akadás se semi probléma.
Ujra felraktam kétt napja, de nem indul egyszerüen ell.
Mindig viszalép az asztalra betöltés közben.
A rendszerem teljesen ugyan az. Nem változtattam semmit.
Irnak oldalakon patsh fx exet. De amit találtam az crc hibás.
Van valakinek ötlette miért nem indul ell most ????? -
#82093 Sziasztok!
Feltelepítettem a játékot, crack megvolt, és nem akar elindulni hiába kattintok rá, az ég világon semmi sem történik. ötlet vkinek?
Köszi! -
dawyd169 #82092 Megint én... valamint a probléma még, h amikor beteszem a modelt ggmm-ban az uj auto helyén egy semmi lesz.. ezt sem állandoan csak néha csinalja... nem tom miért... thx -
dawyd169 #82091 Sziasztok! Az a kérdésem van, hogy amikor GGMM tools-al teszek be autót, néha nem mindig de néha a modell kereke átlátszó lesz... mintha a txd vagy dff kimaradna, de persze nem hagyom ki, valamint ha vissza akarom állítani a biztonsági másolattal az sem lesz jó, kereke szintén átlátszó lesz. Amúgy szinte az összes modell le van cserélve, gondolok itt arra hogy a gta3.img fájlom majd 2GB, lehet van valami felső limit és azért nem engedi? vagy nem tok mire gondolni... -
#82090 az sem rossz na meg a kábszerterjesztő legyilkolása, hisz nála is van mindíg lóvé. viszont a lovival ha ezret felteszel 100szoros lóvét nyerhetsz. így egy jó szisztémát kifogva tényleg milliókat nyerhetsz. de mivel a gépem bekrepált, így az új megvásárlásáig minden játék várat magára. mindenetre egy 6 éves vas után jó lesz már egy atomerőművel kipróbálni régi és új játékokat. -
DIESEL DOG #82089 Én anno pénzt csináltam bandaháborúval is... volt úgy hogy lelőttem egy támadó tagot aztán volt nála nem is kevés pénz. Átlagba némelyiknél volt akár 1500 $ is... -
#82088 csalás nélkül úgy tudsz a legkönnyebben pénzt csinálni, ha bemész egy játékterembe ahol tudsz lóversenyre fogadni. általában a legnagyonbb odsot adó lóra téve milliókat tudsz keresni. Én spec mindíg így szerzek pénzt, és veszek meg lakásokat.próbáld ki. türelem kell hozzá meg egy pát ezer kezdőtőke -
swimgirl9 #82087 Csak a Repülőiskolával és a N.O.E. c. küldetéssel van problémám! A többit megtudtam csinálni a repülőkkel az egyik rokonomnál. Egyedül még a Freefall-nál izzadtam, de a többi probléma nélkül megvolt. -
#82086 Hát pedig muszáj lesz mert utána van repülős küldetés és ahhoz tudni kell utasszállítót is vezetni! -
swimgirl9 #82085 Sziasztok! Megtudná nekem valaki csinálni a Repülőiskolát, ha elküldöm a mentést?! :) Nagyon hálás lennék, nem tudom megcsinálni. :( -
#82084 Értem!Köszönöm! -
#82083 /register (kívánt nicknév) (jelszó)
Ahol pedig teljes nevet kér Vezetéknév_Keresztnév formában az valószínűleg RPG szerver amire nem a játékan kell regelni, hanem a szervehez tartozó fórumon/weblapon -
#82082 Hali!
SAMP-ban hogy kell regisztrálni?
Sok szeró kiírja hogy regisztráljak... de hogy?Meg valamelyik be is hozza hogy írjam be a nevem.Beírom azt azt írja hogy keresztnév vezetéknév kell, de azt írtam be És kibasz... -
#82081 my render favourite motorbike -
#82080 és egy renderem
-
#82079 Jó napot.
Mért van az h valamiről leszedek alkatrészeket pl rendszámtábla stb akkor a textúra elbaszodik a modellen?
aki tudja módolni a játékot az írjon rám
és egy renderem.
-
smusher #82078 Használj pénzkódot. -
Duvid #82077 Hi!
Nem tudná valaki megmondani h hogyan lehet GTASA-ban átírni az ingatlanok árát?És ne azt írjátok h használjak pénzkódot!
Kösz! -
#82076 rakd újra -
laci006 #82075 nemenged beépni miután efagyott mit tegyek -
#82074 +1 -
#82073 Mondom, nekem is régit kellett feltenni, hogy normálisan működjön.. -
#82072 én meg ha lesz új gépem :D -
#82071 én már leszarom, majd nyomatom a gta4-el ha lesz uj vga-m -
#82070 Ertem,kosz,az a baj,hogy multkor letoltottem egy drivert,es a SA egyszeruen nem indult el.Se a MP,se a single.