GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy meg miafaszer van invert mouse autovezetesnel?? gyalog visszaalitottam de autonal miert nem allit ??
na jó bár az is igaz , hogy ez se jobb :S
még nagyon régebben néztem, nekem kissé magas volt xD
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
(Azt nem mondom, hogy honnan mivel torrentes oldal, és nem akarok semmilyen kalamajkát. )
Amúgy én is gondoltam rá, hogy csinálok egy egyszerûbb módot. 😊
Persze, nem szó szerint csinálnám, hanem összeállítanám. (Gyûjtenék új kocsikat, pályamódosításokat, új térkép, új fegyverek, sõt mivel van egy küldetés készítõ progim, lehet hogy megpróbálkoznék azzal is. 😄)
De persze ez is csak egy álom, de azért lehet, hogy hétvégén nekiállok. 😊
A heavy cost. I pay it gladly.
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Hogy mutatna már a Classic Mod használatijában:
"...a Cesar Vialpando küldetés elõtt a mellékelt dff és txd fájlokat másoljuk be az IMG tool-progival... miután megcsináltuk a küldit, a savanna fájljait a következõ módon tudjuk visszaállítani..." 😊)
A késõbbi verzióban már lenne tuning, egyenlõre a bétát kéne már gatyába rázni végre... :/
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
csak darálj egy darabig, és meg fogod látni, de ajánlott magasabbra emelkedni mint a másik gép (lefelé mutasson a 3szög), mert hátulról kell rá átmászni és mivel a Dodo nem megy 0.8 Mach-ot, zuhanórepülésben kell "rágyorsulni"
http://9gag.com/gag/5135249
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Lecseréztem a savanna-t egy gyönyörû impalára, viszont a ceasar vialpandó elején nem engedi be a tuninggarázsba.
Mit kell átírnom, hogy jó legyen?
Ja, le van cserélve a blade, a voodoo, meg a többi lowrider is, de mivel nem nagyon tuningolok (úgyis összetöröm), így azok nem számítanak... 😊)
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
annak ellenére, hogy elsõre, másodikra sikerültek, szerintem a GTA-ból simán kihagyhatnák ezeket a szutyok küldetéseket xD
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ebben a 2.0-ás SAMP-ban nem tetszik nekem ez a tûzoltókészülék. Az oké, hogy sebez de közben a delikvens harcképes és tud lõni.
A régiben az volt a jó, hogy a cheaterek nem tudtak ellene semmit csinálni, csak köhögtek jobbra-balra. 😊
Próbálkoztam csalni (idézõjelben csalni, rednes csalást vagy módot sose használok 😛), úgy hogy kilõttem az ellenfél kocsijának a kerekeit, de nagyon nem használt. XD
De nekem volt olyan is, hogy verseny közben úgy behidraulikázott a kocsim, hogy feldõlt. XD O_o
Csak annyit tok mondani: Gyakorlat teszi a mestert, kis gyakorlás talán segít.
A heavy cost. I pay it gladly.
a 2048at is bírja csak az már oan mint a idõ utján lévõ Webkamera 😄
3mp/1 kép 😄

http://9gag.com/gag/5135249
Ha "nem egyszer végig vitted" (amit kétlek) akkor majd sikerülni fog, de az, hogy 50x nekifutni egy ilyen pihentetõ küldinek az már fáj.
El kellene egy kis segítség. Konkrétan a Ceasar Vialpando küldetéssel kapcsolatban. Bár már nem egyszer végig vittem a GTA-t de ez a rész mindig idegesített. alap esetben is vagy 50. alkalomra jött össze. Egyszer már ráéreztem a dologra de most megint nem megy. Mikor kell nyomni a gombokat? Hiába nyomom akkor mikor pont benne van a körben vagy azt mondja túl korai túl gyors túl késõ. Egyszerûen megõrjít!
Please Help me!!!!
Elõre is kösz
ami krómozott kellet volna legyen le lett festve, amit le kellett volna festeni az meg sima barna <#rinya>#rinya>