GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://9gag.com/gag/5135249
Egyszer fent voltam a Protect the Prime Minister szerveren, amit lengyelek csináltak. Egyik magyart kibaszták, aztán beszélgettem velük, és mondták, hogy még egy olyan magyar játékost nem láttak, aki nem csíter vagy farok.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Az meg mintha semmi "törvénybe ütközõt" nem tett volna folytatta a játékot:\
Ezt annyira tudom rühellni :S😞
Az ilyen már több, mint szánalmas. Én a sampban még egy olyan szervert sem láttam ami jó.(mondjuk régen a kedvencem a CMM szerver volt, még a régi, mert ott normálisak voltak, és a csítereket egybõl bannolták), de a legtöbb magyar szerver egy trágay, ahol anyázás megy folyton, ha megölnek valakit...etc.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
/oe = örökélet
/x = életerõ, autó állapota 100%
ezeknek inkább akkor van értelme ha stuntol az ember! majd beszélek a leader gárdával, hogy változtassanak ezen, mert néha nekem sem tetszik!
ebben a honapban összesen 12-t..
és van 10 tag..
Bazs te mit teszel akkor ha valaki belédlõ te elfutsz és õ továbbra is jön utánad? És nem volt bent örökélet, mert 4-5-en szórakoztak azzal állandóan, hogy láncfûrésszel ment a spawnkill ami megint csak a db-vel egy szintû geciség. És nem stunt volt, mert mindenki írtotta egymást.
Különben nincs mit magyarázni, ha nekem nincs örökéletem és valakinek akinek van az megöl, akkor több mint szemétség és ezért még én leszek kitéve. Szabi emlékszem én még arra amikor te is itt hõbörögtél a csíterek miatt, úgyhogy ne magyarázz, hogy bug meg hasonlók. Megszívtam, ez van, csak az bánt, hogy én lettem kitéve hm-es f*szság miatt.
ezért gyakran bent van az örökélet..
(nem csít, hanem script..)
lehet csak bug volt..
amúgy mi volt a neved ?
sok kis cíter? 😛
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
most beszoltál skylinenak + nekem + még egy pár srácnak a fórumról..<#idiota>#idiota>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

lehet felteszem és beszálok én is😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
V.hol már hallottam, de már nemtom hogy hol...
A heavy cost. I pay it gladly.
A heavy cost. I pay it gladly.
Jah, és Skyline, mivel te vagy aházigazda, megtennéd, hogy kicsit törölgetsz a #71284 környékén ?😛
nem hiszem hogy nincs fent a neten egy gta3.img file és egy carcols.dat ami nem tartalmaz egy teljesen uj csomagot ... a vice cityhez volt deluxe reality mod stb csak egy 500 megás fájlrool vaan szo ... nem teszi fel valaki a saját img jét torrentre ftpre httpre ??? az egy dolog hogy most mindenki saját izlésére rakja be a jármuveket de ez akkor is lhetséges volt mégis készitettek hozzá mod ot a delux nagyon fasza volt biztos most is van valami min egy linkel dobjatok meg légyszi... kösszkeh
A menübe van egy zene, meg amikor töltõdik be a játék. Nem tudjátok odaadni azt a zenét? Lécci naon fontos lenne.
Mindkétlinkhez odacsapta az sg.hu-t.