GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
hm. én multkor felmentem a hivatalos capture the flag szerora (mostmár nincs is) ott volt 2 magyar gyerek,mondták játszunk együtt meg minden aztán hirtelen elökapta a minigunt aztán ennyi.. mondtam menjen már melegebb éghajlatra hamár ennyi rohadt csiter van.. aztánd aztmondja bocsi bocsi.. lol..

http://9gag.com/gag/5135249

DJ Skyline
úgytudom mindenki!? vagy tévedek? én nem igazán használom, meg lövöldözni se sûrûn 😄 inkább hülyülés, kocsikázás, sztánting, és béjsz dzsmáping ofkorsz ^^

zeli
Jah, és az is szörnyû, hogy már a külföldiek is tudják, hogy kik azok a magyarok -.-
Egyszer fent voltam a Protect the Prime Minister szerveren, amit lengyelek csináltak. Egyik magyart kibaszták, aztán beszélgettem velük, és mondták, hogy még egy olyan magyar játékost nem láttak, aki nem csíter vagy farok.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

bazs1
mert csak az "adminseggnyalók" tudják beírni hogy /oe?

zeli
Hát ebben egyet értek. Nekem is volt régen egyik magyar szerveren(nem tudom már melyik, meg is szûnt, de assszem a VLC szarság volt), hogy vki csíterkedett, még minigunozott is, erre az admin baszott rá, sõt még engem baszott ki, mert beugattam a csíternek:\
Az meg mintha semmi "törvénybe ütközõt" nem tett volna folytatta a játékot:\
Ezt annyira tudom rühellni :S😞
Az ilyen már több, mint szánalmas. Én a sampban még egy olyan szervert sem láttam ami jó.(mondjuk régen a kedvencem a CMM szerver volt, még a régi, mert ott normálisak voltak, és a csítereket egybõl bannolták), de a legtöbb magyar szerver egy trágay, ahol anyázás megy folyton, ha megölnek valakit...etc.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Humesz
Ja! Felõlem legyen örökélet ha nem deathmatch van, de akkor mindenkinek legyen ne pedig a kevéske kivételezett adminseggnyalónak 😊 És ha vki örökéletes akkor ne lõjön rám.
DJ Skyline
mondjuk ez az örökélet tényleg valahol szemétség, mondjuk annyira nem mint a /x!
/oe = örökélet
/x = életerõ, autó állapota 100%
ezeknek inkább akkor van értelme ha stuntol az ember! majd beszélek a leader gárdával, hogy változtassanak ezen, mert néha nekem sem tetszik!

Humesz
Ennyi! Ez idáig tök oké, csak ha valaki beszól, hogy csítert látott, akkor nem kéne reflexbõl kidobni hanem meg kéne hallgatni legalább csak egy mondatban (azt aki szólt)
ma 4 csíter bannoltam...

ebben a honapban összesen 12-t..

és van 10 tag..

Humesz
Szabi ennyire ne legyél hülye, ez abszurd.
Bazs te mit teszel akkor ha valaki belédlõ te elfutsz és õ továbbra is jön utánad? És nem volt bent örökélet, mert 4-5-en szórakoztak azzal állandóan, hogy láncfûrésszel ment a spawnkill ami megint csak a db-vel egy szintû geciség. És nem stunt volt, mert mindenki írtotta egymást.
Különben nincs mit magyarázni, ha nekem nincs örökéletem és valakinek akinek van az megöl, akkor több mint szemétség és ezért még én leszek kitéve. Szabi emlékszem én még arra amikor te is itt hõbörögtél a csíterek miatt, úgyhogy ne magyarázz, hogy bug meg hasonlók. Megszívtam, ez van, csak az bánt, hogy én lettem kitéve hm-es f*szság miatt.
DJ Skyline
hm, mióta én oda járok kb 2x találkoztam cheaterrel, és kb 5 perc alatt kilettek rakva a szerverrõl, nem volt fennakadás! jelentették, megnéztük, heló!

bazs1
errõl van szó😄

hát igen, általában a HM esek nem gyilkolásznak, hanem stuntolnak..

ezért gyakran bent van az örökélet..
(nem csít, hanem script..)

bazs1
én nem azért járok a szerverre hogy a másikat öljem

amúgy bugosabb lett a 0.2.1 mint a sima 0.1 :S
lehet csak bug volt..

amúgy mi volt a neved ?

Humesz
Hát én nem tudom mi az, de azt igen, hogy hiába lõttem nem lett semmi baja. Különben megnézném, hogy hasonló helyzetben te mit mondasz elõször. Ha meg direkt volt, akkor jó szar poén volt. Ennyit érnek az ilyenek.
bazs1
tudok én<#hawaii>

amúgy tényleg volt 😄

bazs1
lehet hogy mûködött a /oe, nem kell rögtön mindenkit lecsíterezni-.-

Humesz
Ez nekem szólt?
ja bocs <#mf1>
sok kis cíter? 😛

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ez igaz nekem is bár én BwS tagvok de boti szerora is járok

<#szomoru1>

most beszoltál skylinenak + nekem + még egy pár srácnak a fórumról..<#idiota>

Fido4life
hát én megmondtam hogy oda nem nagyon érdemes járni....

Humesz
A HM szerver a mocskos csíterek gyülekezõhelye!!!!!!!!!!!!!!! Belelõttem vkibe vagy 20x shotgun-al és semmi baja nem lett, belém lõtt 2x én meghaltam és amikor azt mondtam, hogy rohadjon meg csíter létére, kivágtak! Hát HM-esek bekaphatjátok ti csalók.
Humesz
Master Server nálam is van
zeli
A Master server nálam megy...

DJ Skyline
rosszl tudod, se a GTA III-ban, se a GTA VC-ben, se a GTA SA-ban nincsen beépített multi! lelkes unatkozó egyének dobtak össze multit a játékhoz

Peetboy
Az eredeti San Andreas-ban úgy tudom volt multiplayer rész mód.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Most akkor nem müködik ez a multiplayer vagy mégis müködik még?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

zeli
akkor jó verziód van.

norbi56
v0.2.1 van melyiket töltsem le?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

zeli
rossz a samp verziód.

norbi56
amikor belépek 1 szerverre a winewood feliratnál van a kép és a kamera nem követi CJ-t és senkit nemlátok a szerveren pedig vannak rajta HELP

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

bazs1
😮😄

pokemon AK-47-el dúsítva <#idiota>
DJ Skyline
ugyanaz ami a single-s gta-hoz! net meg nem tudom, szerintem már egy 512-es is bõven megfelel

akyyy
milyne gépigény kell a mutlis gtahoz?😮 (+net)

lehet felteszem és beszálok én is😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Fresh Duke
Fröcsögés. XD Hát ez lol. 😄
V.hol már hallottam, de már nemtom hogy hol...

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
Hát nemtom, szerintem különálló játék és nem kell a sima VC-re rátelepíteni...

A heavy cost. I pay it gladly.

zeli
Gondolom azért van fellendülve, mert a SAMP megszûnt.
Jah, és Skyline, mivel te vagy aházigazda, megtennéd, hogy kicsit törölgetsz a #71284 környékén ?😛

zeli
Én mindig töröltem...

DJ Skyline
mi ez a fröcsögés itt, 70+ üzenet? vissza se merek olvasni, fogadjunk a fele spam :|

nem kell kitörölni a http-t

MM2:
Loading Theme
MM2
Ez a szám: http://www.youtube.com/watch?v=Rvm8Md3iZ9c&NR=1
A legvégén keressétek. Köszi.

crazyclone
kinek??... <#hehe>
nem hiszem hogy nincs fent a neten egy gta3.img file és egy carcols.dat ami nem tartalmaz egy teljesen uj csomagot ... a vice cityhez volt deluxe reality mod stb csak egy 500 megás fájlrool vaan szo ... nem teszi fel valaki a saját img jét torrentre ftpre httpre ??? az egy dolog hogy most mindenki saját izlésére rakja be a jármuveket de ez akkor is lhetséges volt mégis készitettek hozzá mod ot a delux nagyon fasza volt biztos most is van valami min egy linkel dobjatok meg légyszi... kösszkeh

MM2
Sziasztok!
A menübe van egy zene, meg amikor töltõdik be a játék. Nem tudjátok odaadni azt a zenét? Lécci naon fontos lenne.

zeli
Ennek az url bezsúrónak mi a rák baja van?:c
Mindkétlinkhez odacsapta az sg.hu-t.

zeli
vagy itt -.-