GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
amúgy nem értem kinek van ilyesmire igénye, vagy van olyan aki nem tud olvasni?
szerintem a profi színészeket, akiknek mellesleg ûber jól megy a hangjuk az adott archoz, vétek lecserélni akármilyen szinkronra
pl. Salvatore-hoz Frank Vincent-nél keresve sem lehetne jobbat találni, tökéletes
"majd a maffia sznikron 😄"
Hivatás az Életért!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Még régebben írtam, hogy én is összerakok egy modern modot a játékhoz. Nem vicceltem, készülget, de inkább mindent egyenként teszek be (hosszú tesztelés után), nehogy valami rossz legyen. Szerintetetek melyik lenne a jobb? Ha egy real 1992 modot készítenék hozzá vagy inkább csak simán modern mod legyen? Azért kérdem, mert ha csak real 1992 mod legyen, akkor lehet, hogy több autó ugyanaz a márka lesz (pl. BMW-bõl több lesz)...
ki van jelölve, hogy 18+, holott még a készítõk még el 15 évesek sem 😄
bár becsülöm a fáradozásaikat, de ez tényleg röhejes
Luigi meg Maria hangja még egész tûrhetõ
Hello World!
Mindent elérhetsz csak akaraterő kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Vagy nem lehet esetleg valahonnan letölteni??
(aki ért hozzá az segitsen plíz..)
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
optimusz festését, vagy mit ? 😮
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
2.csiter, valami script a szeron
3. nyomd meg a g betût...
http://9gag.com/gag/5135249
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
(DivX csinált egy Weberer's skin a pótra , én +csináltam hozzá egy Skania skin 😊
fegyverek kivéve, tettem random spawnt, /oe-t kivettem, /x-et feljebb teszem 3-as szintre
(szal nem lesz spawnkill..nem lesz örökélet aki halhatatlan annak megy a bann..)
bár énse tudom hogy stunthoz minek kel shátgán..
Tudom ez nem a SA-hoz tartozik,de ide írnak leggyakrabban,szal a GTA:Lcs-ben kiderül miért is van a GTA 3-ban Portlandben az a lyuk az út közepén??(le is van zárva)<#conf>#conf><#vigyor2>#vigyor2>meg miért van mellette romokban a ház??