82991
-
#74071 megelőztek! :| nem baj, örülök, hogy másnak is az eszébe jutott ezt átkonvertálni! -
tzsoltika #74070 BUG :)
-
#74069 hát, pl Andromada, majd car spawnerrel bespawnolod a játékba az Andromadát -
Kenworth #74068 Én probálgatom berakni az Antonov repülőgépet, de nem tudom! Tudna valaki ötletet adni mire cseréljem le, hogy jól működjön?!?!?! -
#74067 durva, bár az autó annyira nem tetszik, de mint modell, összkép, 10/10
-
#74066 itt -
#74065 aztamindenit :D ezt hol találom? -
#74064 nem tudom látszik-e a kép, de ez a dewalk28 egy állat
megnyitottam maxban a kocsit, hát, le a kalappal, ha kéne írni egy Top 5 modder listát, biztos benne lenne! érti a dolgát nagyon, akár riceboy tuning a kocsi, akár nem -
#74063 csinik :) -
#74062 A háttérdizájn buzis, de a nénik nem rosszak -
#74061 jah ha valaki igényt tart rá feltöltöm valahova -
-
#74059 luxus... -
#74058 Köszi szépen megtaláltam! -
#74057 ottvan a fejlécben :P -
#74056 ti miylen szerveren szoktátok nyomatni? -
#74055 én csak 1x próbáltam multizni, de mivel nekem minden ki van cserélve :D:D:D állandóan kifagyott :D:D le köll tölteni a programot és ennyi a program meg ott a FAQ-ba... -
#74054 jah -
#74053 -.-'megint kezdik a skineket gyártani? -
#74052 ezt akartam én is mondani:D pont így -
#74051 ?? -
Hymtozis #74050 LS-ben a csatorna nem vizes végén CJ háza mellett/mögött van egy "titkos"alagút, azon átmész, és kijössz a végén, majd 180° jobbra és bemész a parkolóházba. Azt hiszem 3. emeleten van (meg a tetőn uzi hozzá). -
ldavid #74049 meg Fierro-ban, a kikökőben a szárazdokknál is van 1 (+karikás küldetés) -
#74048 az nagyon jó lenne ha csinálnátok olyat én ugyahogy értek a PShez de egy texturánál nemtudom hova mit kell rakni h kijöjjön :S:S sokszor próbálkoztam -
Szabi1991 #74047 motorosiskola lv ben :)
de van pár parkolóházban is... -
#74046 Sziasztok!
Az NRG500 nevü motort hol találom? -
#74045 csáttok
elmondaná vki hogy hogy kell multizni?! -
#74044 nyugi, nálad ez nem meglepő... -
#74043 hát a leszedés felrakás nem gond, csak nem fog villogni a rácson lévő pl! de ebből a kocsiból lehet csinál pl koraszülöttszállítót is! kicsit morbid, tudom -
Szabi1991 #74042 amúgy ha van kedved egy-két kocsira feltenni a kéklámpát akkor csinálhatunk modot :)
pl. itt a hutőrácsra két lámpa, egy kis kék lámpa hátra,előre(tetőre) meg a nagy villogo..
a villogokat lehet "csorni" más járgányokról, de nemtudom se leszedni, se rátenni ezekre :S -
Szabi1991 #74041 eben a hónapban jön a gta berlin béta..
abban lesz "pár" magyarországon is használt kéklámpás.. -
#74040 jó is lenne... márcsak postás bicikli kéne egy postás skinnel [ezek télleg jo ötletek] -
#74039 én még mindíg gondolkozom egy magyar kocsi pakkon!:D
rendőr
határőr
tűzoltó
-
#74038 nekem abbol van egy taxi és egy rendör modellem (sima,nem agyoncsicsázott xy skin :D), végülis jo, télleg részletes... -
#74037 megnéztem már ezt a Crown Victoriát, hogy mit esznek ezen annyira! nem tettem be a játékba, hanem megnyitottam Maxban, hát ott kezdődik, hogy közel 6MB a dff file, szóval rosszra nem számítottam! valami iszonyatosan durva a modell, baromi részletes, az alváz totál 3D, nem egy kartonlap amin van egy textúra! de ez nem mentesíti a kedves készítőket, skinezőket az alól, hogy belehetne rakni a skineket egy pakkba, nem minden másnap újat kiadni! a rendőr kocsiknál már szinte csak Crown Victoria van egy oldalon, elvétve előfordul valami más is! szerencsére már hármassával adják ki, de még mindíg beleteszik a modellt! csomóan csak a txd-t lökik fel, majd az admin az oldalon odabiggyeszi, hogy texture only, alatta a link ami a modellre mutat! és így nem kellene állandóan +6MB-ot letölteni egy vagy több skin miatt! :| na mind1, túléljük -
#74036 lol:D -
#74035 én azt úgy csináltam meg hogy felvettem egy minigunt szétlőttem repcsit, aztán simán belementem a roncsba és ugyanúgy a levegőben volt -
#74034 Nagyon gizda -
#74033 ez mekkora :DD -
ldavid #74032 ha a Juank Air-es gép neve érdekel, az Nevada
a küldetésben meg nyomkodd azt a gombot amelyikkel CJ feláll a motoron, az gyorsít rajta