82991
-
Kenworth #74031 Ha a streamnél kattintok AA, ADVERTS, stb ott nem ad ki hiba üzit!
Mi lehet a baj? -
Kenworth #74030 Most ott vagyok elakadva hogy amikor a motorral utol kell érni a repüöl és fel kell ugratni a fedélzetre! Stowaway a mission neve -
#74029 mesélj, hol akadtál el, nekem is dobott hibaüzit, de sikerült -
#74028 lol, milyen kis lista van ott, ezek a legjobbak:
"...for friendship"
"Ford for that wonderful car
Discreet for 3D Studio Max7
and all the guys at the gta-inside and gta-worldmods forum"
most egy fél világ dolgozott egy autón, amit más megcsinál egyedül? és ez minden autójánál ott van ez a kissebb stáblista! :| -
#74027 hehe...
"special thanks to:
hertaboy2 for paintjob
shark93 for paintjob
Chager for paintjob
Kormci for paintjob
th3doom for paintjob"
-
Kenworth #74026 Nekem még mindig nem!!!!!!!!!!!!!! -
Kenworth #74025 Easter Bay Airport-on van egy olyan gép amire az van ráirva hogy Juank Air! Ezt akarom lecserélni az Antonovra, mert ha másik gépre akarom akkor nincs a talajon, mert nincs helyük az épületek miatt! Kellene annak a gépnek a neve ami megjelenik akkor amikor beszállok a gépbe! -
#74024 KÖSZÖNÖM DJ SKYLINE-nak és L DAVIDNAK
végre sikerült kicserélnem a hangokat, köszönöm -
#74023 nekem letöltené mind a kettőt -
Kenworth #74022 Boing 747, és Antonovot akarok letölteni, de nem tudok a gta-worldmods oldalról! Segit nekem valaki? -
#74021 semmit, várni kell míg betölt -
Kenworth #74020 Üres marad az ablak is! -
Kenworth #74019 SFX/GENRL-ig eljutottam csak ha kétszer rá kattintok akkor kidob egy kis OK figyelmeztetős ablakot! Mit szurtam el? -
ldavid #74018 az "expand all" gomb elvileg kidobja mindet .ogg-be -
#74017 ezt szedd le, majd:
- az egésznek a tartalmát(kivéve az audio mappát) tedd be a játék főkönyvtárába, majd indítsd el a SaatGuiFrontend.exe-t!
- most látsz 2 fő részleget, STREAM, SFX! neked az SFX / GENRL kell, kattints rá 2x, majd várd meg míg betölti
ennyi, megnyitod valamelyik bank-ot, rákattintasz 2x a hangra, és lejátsza! hogy ezt hogyan lehet innen kimenteni azt már nem tudom, de például felveszed mint hang valamilyen progival, és ennyi -
ldavid #74016 #73995 -
Kenworth #74015 Ki tud nekem segiteni abba hogy hogyan tudok hangot kivenni, felhasználni a játékből? Autohangokra vagyok kiváncsi mint pl. duda! Melyik mappába, filebe van? -
#74014 eléggé fűszegély nyíró hangja van -
#74013 fck -
#74012 Eleszke Sztéjt Trúpörz, mondom előjönnek a Hollókő szintű dolgok is! :D -
#74011 már 1 napja -
#74010 Ejnye PSP van 1 büntetőpontod -
#74009 hát, sajna SA a szar ezen a téren, mert van alapjárat, gyorsulás, lassítás! összesen 5 hangja van egy autónak, a többi kettő nem tudom mi! -
#74008 ezt a gagyi hangot :DDD -
#74007 ez beteg, bár a hang annyira nem tetszik -
ldavid #74006 igen de olyankor megjelenik a mérő, az egyértelműbb
egyéb: csinálom a rendőr küldetéseket, és rendszerint febukkannak a barátnők mint elkövetők, hol ruhában hol anélkül :D -
#74005 Van hogy autókázni kell. -
Mersh #74004 ok köszi -
ldavid #74003 igen, egy ilyen: -
Mersh #74002 ja... de amikor felszedtem azt írta, hogy táncolni vigyem... no mind1...köszi. lemez? hanglemez? -
ldavid #74001 csak akkor viheted táncolni, amikor ő akarja (ilyenkor egy lemez jelzi a bár helyét)
egyéb esetben kajáldába kell vinned -
Mersh #74000 csákó... hogy kell a csajommal táncolni a bárba? csak puszizkodni lehet tabbal, utána semmi...
köszi -
#73999 nem
legalábbis nekem nem tölti be :D -
#73998 Ez már jobb? -
Szabi1991 #73997 :O -
#73996 Köszi, meg fogom nézni... -
ldavid #73995 konkrétan milyen térképre gondolsz?
Goruck: elvileg ezzel a progival ki lehet -
Mersh #73994 csákó...
nem azért...
de ekkora kis szar térképen hogy találtok meg bármit...
komolyan kérdem :) köszi. -
#73993 Sziasztok, azt szeretném kérni, hogy tudtok-e útmutatást adni arról, hogy hogyan lehet kicserélni a játékban a kocsik hangát...nem találok tutorialt...
köszi -
#73992 vagy lehet nem is lenne nagy munka? :DD! ehh, de g*ci dolog más munkáját ellopni, viszont kb órákat spórolnék meg ezzel