GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pláne a csaj.
Csak az a gáz, hogy nem emlékszem, hogyan lehet konvertálni pl. VC-bõl SA-ba. Nincs meg valakinek DJ Skyline leírása? Arra emlékszem, hogy az jó volt, de már sehol sem találtam. Nem fontos, de ha megvan valakinek, akkor pls küldje el nekem az e-mail címemre.

nézd meg úgy
de biztonsági mentést csinálj
#hhwnd
De tényleg jó lenne néhány magyar jármû. Én pl. ahhoz a múltkori Mercedes Travego buszhoz készítettem Volánbusz feliratot. Szép lett, de sajnos nem jók a kerekei, gondolom a vehicles.ide fájlban kéne valamit átírni, hogy megjavuljon, csak nem tudom, mit. Nem ismertek valami olyan programot, ami mutatja is, hogyha módosítom, akkor milyen lesz?
Magyar járgányok 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
(ez a korrekt neve)
Ha valkinek van valami nagyon skinje, amit szeretne a modban látni, az írhat nyugodtan, sõt, ötleteket is várok 😄
Ezek már biztos, hogy szerepelni fognak a Modern Modban (BMW Park):
Ha nagyon lettek a képek, akkor sorry...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Néztem a FAQ-ban de nem jött be az oldal...Mért van az hogy csak 60Hz-ben fut a játék?Hogy lehet fentebb venni?A segitséget elõre is kössz!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
http://9gag.com/gag/5135249
E-mail címem: [email protected]
Az MSN címem ugyanez, de nem teljesen jó a gépem és valamiért nem tudok fellépni :S
Hallod SkyLine, nincs véletlenül egy részletes leírásod, hogy hogyan kell bekonvertálni egy ilyet a San Andreasba? Csak azért kérdezem, mert én is szívesen betennék egy csomó jármûvet, csak nem tudom, hogy kell átkonvertélni mondjuk egy kamiont a 18 WoS-bõl GTA SA-ba. Kerestem hozzá részletes leírást (magyarul), de seholsem találtam. Ha tudsz ilye, pls segíts.
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
"tulajdonképp BÁRMILYEN játékból BÁRMIT kilehet szedni, csak az eredményért néha megkell szenvedni!"
akkor kérném szépen Optimus Prime-ot a Haulinból <#vigyor3>#vigyor3>
(persze csak a Saleen után 😊
hoztam még 1 finomságot, Saleen Mustang a TDU-ból
igen csak megszenvedtem vele, 45 percbe telt míg eljutottam eddig, mert a Max fél Hawaii-t betöltötte nekem, így már az jó móka volt a nagy szaggatás mellett, hogy megkeressem az autót, majd lebontani Hawaii-t :S
tulajdonképp BÁRMILYEN játékból BÁRMIT kilehet szedni, csak az eredményért néha megkell szenvedni! 😄
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -