82991
-
Zsoberpapa #74151 Aha, végülis van benne valami. Lehet, hogy az tényleg jobb lenne, csak túl sok autó van a játékban és nem tudom, hogy ki lehetne-e tölteni mindegyiket. Ahhoz konvertálni is kéne, de konvertálni nem tudok GTA-ba :( -
ldavid #74150 met külön kell irányítani a kereket (alapból Q/E) -
#74149 Köszi!
Az miért van, hogy ha még gurulok egy repülővel, akkor az csak előre és hátra megy (nem fordul se balra, se jobbra) ?
Az autók azok fordulnak, de a repülők nem... :( -
#74148 csak azzal! bár lehet main.scm buherálással más is tudna! mondjuk örülnék neki, mert akkor átlehetne írni, hogy kabintető fölfelé nyíljon, csak vízszintesen szálljon fel, stb! -
#74147 csak a HYDRA-val lehet, nem???
szépek a felkiáltójeleid :D:D -
Hymtozis #74146 Sztem, a Num Lock 2 vagy 8. Ha nem a Num Lock-osok, akkor próbálgasd addig, amíg a kéklángú rakéta nem mozdul.
A kódot nemtudom, az távol áll(jon) tőlem, próbáld ki. -
#74145 salamon rulz -
#74144 Shalamon, az! :D Shamal -
#74143 valószínű Shalamon lesz a gép, Hydra túl bonyolult! megy az alatt is, de Shalamon közelebb áll a valósához a gép! :)
a modell nagyjából végleges, 1-2 alakítgatás, igazítgatás, meg a kabintetőre üveget varázsolni, és lehet textúrázni!
mivel nincs rajta még tükröződés, így totál matt az egész, a részletek meg csak akkor látszódnak ha fény éri
-
#74142 Page UP , Page down
Ha nem, javítsatok ki. -
#74141 Hello!
Egyik osztálytársam azt mondta, hogy a játékban a vadászgép nem csak úgy tud menni, mint egy helikopter, hanem meg kell nyomni egy gombot és onnantól olyan gyorsan és úgy megy, mint egy vadászgép...ez igaz?
Ha igen, akkor alapbeállításban ez melyik gomb?
(Ja, és ez jó a HYDRA-ra is? [cheat: JUMPJET] )
Előre is kössz! -
#74140 na jó, én azt elárulom, hogy elkezdtem modellezni a parlamentet + térkép alapján budapest főutait, meg egy Civic EF-et, de nagyon kezdetleges még az állapot, úgyhogy infókra + képekre ne számítson senki
kb. alapanyag-gyűjtés szinten tartok, mik kellenek majd
aki tapasztaltnak érzi magát táj/város modellezésben, és érdekli a dolog, szóljon. -
#74139 akkor nincs kedvetek csinálni???? -
#74138 inkább nem mondok semmit! :) és ezzel már el is árultam valamit! :D -
Szabi1991 #74137 nincs.. de már sokszor gondolkoztunk rajta hogy csinálunk :D -
#74136 magyar modja van vkinek? mert ha nincs szeretnék hozzá segítséget kérni az elkészítésében. -
#74135 h kell exe-t csinálni? mert szeretnék 1 saját modot készíteni -
#74134 -
Szabi1991 #74133 ha tudok segiteni akkor írj msnen :D -
#74132 hihetetlen, sikerült beüzemelni a gépet amit nem tudtam hónapokig belerakni! pezsgőt kell bontani :D
F-14 Tomcat over San Andreas, mondjuk még se kerék, semmi! de a lényeg hogy végre van egy kiindulási alap amire építkezhetek!
-
steweee #74131 uhh, köszönöm, akkor jól emlékeztem, de nincsenek ott
nem installos,hanem "tologatott"
viszont azért furcsa, mert a mentett állásokat meg be tudom tölteni amit a másik vinyón játszottam vele
csak mert ki akarok próbálni egy 100% os savét a helikopter miatt a sivatagi repterünkön -
#74130 C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files -
#74129 dokumentumok -
steweee #74128 a mentéseket hová rakja, melyik mappába? mert nem találom -
#74127 textúrázás után eléggé fincsiag lesz -
#74126 über szar! Hummerből csakis H1 -
#74125 nehéz úgy megcsinálni, hogy minden a helyén legyen és működjön rendesen. Szoptam vele énis eleget. Remélem lesz belőle valami, szívesen megnéznék egy rakat új verdát a játékban. -
#74124 ja, unalmas már a riceboy tuning, meg a sok lambo-.- -
#74123 Ezt má egyszer én is beraktam. Csak kicsit naon fura hogy Savanna-ra kerül egy terepjáró xDDD -
jo lesz ez a madmax mod ;) -
Szabi1991 #74121 -
#74120 Mad Max mod update itt is:
sikerült működésre bírni végre az autókat, amiket nem tudtam betenni, így végre gőzerővel lehet tovább haladni!
-
Szabi1991 #74119 -
#74118 Extra 300L, -
#74117 Nekem is van egy ötletem, de az túlságosan is nehéz lenne. Az hogy megcsináni ien magyar feelingűre a módot. -
Szabi1991 #74116 -
#74115 lehetne egy olyan mod, ami 92-ig bezárólag tartalmaz csak kocsikat! szerintem sokkal nagyobb durranás lenne, mint berakni Gallardokat meg ilyeneket! :| -
#74114 mindent át akarsz modolni??? -
#74113 Pusztán csak érdeklődésből és nagy köszönet mellett, de mégis mikor lesz kész kb, mert már nagyon sokszor mondtad, hogy hamarosan de soha semmi nem lett belőle. Tényleg csak érdekel, semmi rosszindulat! És köszi. -
#74112 nekem lenne pár ötletem. felvettelek msn-re ha nem baj