GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello Nem tudjátok miért van az amikor a játékban esik az esõ akkor ujraindul a gépem?Aki tudd az légyszi segítsen
Na, azért az, hogy a VC Classic Modban az eredeti autókat modernizálták, az enyhe túlzás 😄
Pl. a Sentinel XS helyére beraktak egy BMW 535 E34-est, amit tudtommal késõbb kezdtek el gyártani, mint 1986, de van más vicces dolog is benne: a fekete csíkos Kaufman taxi helyére beraktak egy KITT-et 😄
Azért nem hsizem, hogy az az lett volna a valóságban 😄
Velem lehet alkudni: én szívesen összerakhatom a Classic Mod formájában is a modomat, csak egy gáz lesz vele: viszonylag sok Mercedes, meg BMW lenne benne, de ha ez nem gond, akkor megcsinálhatom 😄
De szerintem ehhez egy Modern Mod jobban illik. Csak azt ne kapjam válaszként, hogy készítsem két formában is, mert az nagyon sok idõt vesz igénybe<#hehe>#hehe>
Pl. a Sentinel XS helyére beraktak egy BMW 535 E34-est, amit tudtommal késõbb kezdtek el gyártani, mint 1986, de van más vicces dolog is benne: a fekete csíkos Kaufman taxi helyére beraktak egy KITT-et 😄
Azért nem hsizem, hogy az az lett volna a valóságban 😄
Velem lehet alkudni: én szívesen összerakhatom a Classic Mod formájában is a modomat, csak egy gáz lesz vele: viszonylag sok Mercedes, meg BMW lenne benne, de ha ez nem gond, akkor megcsinálhatom 😄
De szerintem ehhez egy Modern Mod jobban illik. Csak azt ne kapjam válaszként, hogy készítsem két formában is, mert az nagyon sok idõt vesz igénybe<#hehe>#hehe>
Öööö, én úgy értettem, hogy valamelyik létezõ jármû (pl. egy teherautó helyére) berakok egy kamiont, megadom a paramétereit (handling.cfg, vehicles.ide), de pótkocsit nem lehet hozzácsatolni, ezért gondoltam arra, hogy a vehicle.col-ban kéne lecserélni a teherautó formáját kamion formájára. Nos?
Akkor elnézést az elõzõért. Köszönöm szépen, még ahéten megnézem hogy mi lesz.
De érdekes hogy a régi gépen nem volt ilyen gond.
De érdekes hogy a régi gépen nem volt ilyen gond.
FAQ-t olvastad?
"Baj van a hangokkal, mi a megoldás?
Próbálja ki az EAX 3.1-et, amit leszedhet innen.
A file a www.sanandreas.hu -ról van és ezt írták hozzá:
Állítólag a játékprogramba beültetett EAX 4.0.0.1 hibáját (hang eltûnése, recsegése, stb.) elkerülhetjük ezzel a driverrel, de biztonság kedvéért a felülírásnál készítsünk másolatot az eredeti eax.dll-rõl."
"Baj van a hangokkal, mi a megoldás?
Próbálja ki az EAX 3.1-et, amit leszedhet innen.
A file a www.sanandreas.hu -ról van és ezt írták hozzá:
Állítólag a játékprogramba beültetett EAX 4.0.0.1 hibáját (hang eltûnése, recsegése, stb.) elkerülhetjük ezzel a driverrel, de biztonság kedvéért a felülírásnál készítsünk másolatot az eredeti eax.dll-rõl."
Pedig így ment, ahogy írtad. És a végén kifagyott. Jobb esetben feladatkezelõ bejött és ki lehetett kapcsolni, de ritkán és maradt a reset.
jó, most tippem sincs! mondhatnám, hogy vedd lejjebb a hang hardwares gyorsítását a dxdiag-ban, de az csak akkor mûködik, ha a hang elmegy, vagy bizonyos hangok nem hallhatóak, pl beszálsz autóba nincs motor hang, csak rádió! de ilyen még nem volt, hogy fagyással együtt mutatkozik! próbáld ki azért: start, futtatás: dxdiag, hang fül, és a gyorsításnál a csúszkát vedd lejjebb, hátha
Ahoz képest, hogy akinek meg nem indul annka legalább tippeket adtatok. Inkább várok még kb 1 évet a következõ részig.
Ez r*hadt jó! 😄 Elég "ügyes" gyerek... 😄
Lenne egy kérdésem: a modern modomba szeretnék több kamiont is betenni (mondjuk úgy képzeltem el, hogy a három nyerges vontató helyett hat legyen a játékban) és azt szeretném megkérdezni, hogy ilyenkor a col fájlt is szerkeszteni kell? Mert beraktam egy kamiont, de a pótkocsit nem tudom rátenni, mert nem kapcsolja rá :S
de dolgozunk az újszerón, forrásaim szerint Skylinez fogja fizetni 😄
szal Skylinez szervere and HM Clanszerver lesz az új neve a szerónak 😄D
(aki elméletileg SG-zik, de nemtom az SG-s nickjét..)
szal
(aki elméletileg SG-zik, de nemtom az SG-s nickjét..)
+szünt <#rinya>#rinya>
Akko biztos nincs szükséged a segítségre.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
gta-worldmods.de-n keresd a letöltéseknél -> busse és az utolso oldalon lesz.. 😄
http://9gag.com/gag/5135249
igen :S
jah egyébként a worldmods nálatok is szarakodik? már be se tudok lépni az oldalra.. :S
tud valaki nissan almera moddelröl? az ujabbrol? van-e a játékhoz?<#idiota>#idiota>
<#vigyor2>#vigyor2>
Valaki nem tudna csinálni egy Classic mododt?Amiben az eredeti kocsik vannak benne persze modernizálva.
No meg készítgetem a modern modomat is 😄
Nah, nem tudtam volna elaludni, annyira kíváncsi voltam, ezért kíváncsiságból jobban megnéztem a másik BMW-t is. Levettem róla a fényezést és feltettem egy új rimpack-et a játékhoz, megtuningoltam és ilyen lett:
A legjobb az egészben az, hogy lehet hozzá külön textúrákat is csinálni<#hehe>#hehe>
Amíg nincs leírás a modellezéshez, addig készítgetek néhány festést hozzá. Végülis ez sem oylan rossz.
A legjobb az egészben az, hogy lehet hozzá külön textúrákat is csinálni<#hehe>#hehe>
Amíg nincs leírás a modellezéshez, addig készítgetek néhány festést hozzá. Végülis ez sem oylan rossz.
Szívesen, használd ehészséggel! 😄
The American Dream (király videó)
Aham, értem. Épp ezaz, hogy a GTA-s autók felépítéséhez kéne valami leírás :S
elõször is kell a max, utánna elkell sajátítani a konvetálást, hogy megismerd a SA-s kocsik felépítését, utánna jöhetnek a fincsibb dolgok, mint pl más játékból konvertálás, és egyéb apróságok!
Tulajdonképpen is-is, de végülis mindegy. A maxhoz nem igen értek, éppen csak beszereztm. Jó lenne hozzá valami tanulmány, hogy hogyan lehet vele GTA-s autókat szerkeszteni...
Mindjárt feltöltöm, pillanat...
hogy értve? az autóra tuning elemeket a Maxban tudsz feltenni! ha a játékban akarod tuningolni a gyári autót, akkor olyan dummykat kell hozzáadni, és lemodellezni a lökösöket, küszöböket, egyéb dolgokat
Nekem van Hexeditorom, pillnataok alatt feltölthetem, ha kell...
Oksa, köszönöm szépen.
Az E30-as BMW-re visszatérve:
Nem tudodja valaki, hogy hogy lehet tuningrészeket hozzáadni az autókhoz, mert nagyon cool ez a "kis bömös", csak a készítõje nem igazán tuningolta meg. Van egy másik BMW a gta-worldmods.de-n, de nekem ez jobban tetszik. Valamire ilyesmire gondoltam, mint ez:
Az ötlet onnan jött, hogy nálunk van egy csávó (Luigi), akinek dettó ugyanilyen BMW-je van, csak 4 ajtós és minden egyéb (pl. GPS) is van a verdájában. Láttam már olyat, hogy belülrõl is elég szépen megcsinálták a játékhoz. Bõven jó lenne nekem a 2 ajtós is, a belsõ meg úgysem nagyon számít, mert belsõ nézetbõl nem lehet a mûszerfalat látni (igaz ehhez már van camera hack, amivel már lehet látni), csak a tuning részekre lennék (még) kíváncsi...
Az E30-as BMW-re visszatérve:
Nem tudodja valaki, hogy hogy lehet tuningrészeket hozzáadni az autókhoz, mert nagyon cool ez a "kis bömös", csak a készítõje nem igazán tuningolta meg. Van egy másik BMW a gta-worldmods.de-n, de nekem ez jobban tetszik. Valamire ilyesmire gondoltam, mint ez:
Az ötlet onnan jött, hogy nálunk van egy csávó (Luigi), akinek dettó ugyanilyen BMW-je van, csak 4 ajtós és minden egyéb (pl. GPS) is van a verdájában. Láttam már olyat, hogy belülrõl is elég szépen megcsinálták a játékhoz. Bõven jó lenne nekem a 2 ajtós is, a belsõ meg úgysem nagyon számít, mert belsõ nézetbõl nem lehet a mûszerfalat látni (igaz ehhez már van camera hack, amivel már lehet látni), csak a tuning részekre lennék (még) kíváncsi...