82991
-
#74191 gyári felnik, vagy moddolt? -
#74190 remélem ez a topichoz tartozik...3ds max... megnyitottam egy(egy kivételével a bármelyik) felnit ÉS EZT A HIBAÜZENETET KAPTAM mi lehet a hiba???
remélem el lehet olvasni a képről... -
Zsoberpapa #74189 :D
Ezeke a Rockstaros srácok... -
Zsoberpapa #74188 http://www.gtainside.com/download.php?do=cat&id=167
Itt az első a 3 tengelyes, lejjebb még van kettő Travego. Valami jó kis magyar skint kéne hozzá csinálni. Kicsit még mindig kiáll az egyik oldalán a két kerék, de már nem olyan csúnyán, mint a régebbi Travego esetében. Azért jó lenne, ha valaki mégis megpróbálná megoldani, hogy egyáltalán ne lógjon ki, mert én sajna nem tudtam megcsinálni :( -
#74187 ha lecserélem a felnit akkor tök vékony lesz
Chevrolet Suburban DUB, régi kocsi -
#74186 3ds max! :)
muti melyik autó az és megnézem -
#74185 az nem csak a nagysága??? nekem a gumi szélesség kéne....de köszi -
#74184 vehicles.ide, autó sorának utolsó számai! 0,75 0,75 pl -
#74183 Nekem van egy ATST tankom. (Félig tank, félig ATST.)
Akkora, hogy gond nélkül áthajt egy monsteren...
Megkeresem, 1 pill... -
#74182 egy
ketto
egyikse titanic, de elég nagyok -
Hát nem sexy? -
#74180 Ha esetleg valaki látja a Titanicot Sa-ba /tudom hogy nem fogja mer hülyeség akkora lenne a mérete/ akkor szólna nekem? -
#74179 Kösz. -
#74178 Kösz, de ezt ismerem. De azért kösz. -
#74177 könyi valaki...:D:D:D -
#74176 ezt lapozgasd -
#74175 Nem tud vki. valami nagy járművet SA-hoz (pl.: Titan bányadömper, ATST crawler)? -
#74174 nem teljesen értem, de ILYENRE GONDOLSZ?????? -
#74173 Nem tud valaki egy olyan oldalt esetleg egy letölthető fájlt amibe az van beleírva hogy a játék img fájlaiban melyik felirat melyik kocsit takarja? -
#74172 meglehet azt csinálni hogy a megváltoztatni a felni méretét??? mármint a szélességét mert most van egy terepjáróm, amire kis biciklikerék vastagságú felnit rak és van olyan kocsim ahol kisól a kasztni alol, olyan vastag... -
#74171 Bocs. -
#74170 nem kell többször beirnod, látjuk... -
#74169 A GTA: SA-hoz leszedtem a "2 Player Missions"-t, de nem lehet külön irányítani a karaktereket. Van gamepadom, jojstickom, valaki segítsen plz. -
#74168 Jó. Azért kösz. Hajjrá, Sanzistift! -
#74167 trainerel talán, ha sérthetetlen a kocsi, amúgy nem -
Sanzistift #74166 Én speciel ezen dolgozom, csak közben kimentem németbe melózni...
És internet nélkül elég nehézkesen megy a dolog... :( -
#74165 Azt valahogy meg lehet oldani, hogy a kocsik ne robbanjanak fel, ha felburulnak? -
#74164 Sok sikert! Szurkolok. Ha ez segít, a grandtheftauto.fr-en aszerint is listázva vannak a kocsik, hogy miket cserélnek le. -
#74163 én meg fél kettőkör a Tomcatet heggesztettem low-poly verzióvá! :D leszedegettem a felesleges dolgokat, pl futóaknák! mivel a Tomcaten az akna ajtók eléggé bonyolultan és sok felé nyílnak, ezért nem nagyon kivitelezhető a dolog sajna! :| meg a kerekek is hülye irányba csukódnak! konkrétan az összes keréknek előre felé kéne, ez Shamal esetében az első keréknél még frankó is, de a hátsó kerekek befelé csukódnak sajna! a kabintető is oldalra fog nyílni, szóval az is lehet hogy nem lesz nyitható a kabintető, valahogy kiokoskodom még! Rockstarosok nem hallottak még a felfelé nyíló kabintetőről, így csak oldalra nyíló gépek vannak! :S -
#74162 gondolom EZ az....talán -
#74161 eléggé korrekt lesz ez! kár hogy nem München, és akkor lemodellezhetnék a BMW HQ-t! :D -
Szabi1991 #74160 GTA Berlin videók ! -
Szabi1991 #74159 link? -
Zsoberpapa #74158 És igeeeeeeeen, imáim meghallgatásra találtak. Valaki megcsinálta a Mercedes Travego autóbuszt normálisra, sőt, még 3 tengelyes változatot is készített belőle :D -
Zsoberpapa #74157 Így a késői órákban elkezdtem San Andreasozni... és modern modozni :P -
#74156 Azt meg lehet valahogy oldani, hogy a felborult járművek ne robbanjanak fel? -
#74155 Már alig várom a Lynx City mod-ot. -
#74154 A GTA: SA-hoz leszedtem a "2 Player Missions"-t, de nem lehet külön irányítani a karaktereket. Van gamepadom, jojstickom, valaki segítsen. -
#74153 XD
-
#74152 Köszi, tényleg!