82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • DJ Skyline
    gyári felnik, vagy moddolt?
  • Goruck
    remélem ez a topichoz tartozik...3ds max... megnyitottam egy(egy kivételével a bármelyik) felnit ÉS EZT A HIBAÜZENETET KAPTAM mi lehet a hiba???

remélem el lehet olvasni a képről...
  • Zsoberpapa
    :D

Ezeke a Rockstaros srácok...
  • Zsoberpapa
    http://www.gtainside.com/download.php?do=cat&id=167

Itt az első a 3 tengelyes, lejjebb még van kettő Travego. Valami jó kis magyar skint kéne hozzá csinálni. Kicsit még mindig kiáll az egyik oldalán a két kerék, de már nem olyan csúnyán, mint a régebbi Travego esetében. Azért jó lenne, ha valaki mégis megpróbálná megoldani, hogy egyáltalán ne lógjon ki, mert én sajna nem tudtam megcsinálni :(
  • Goruck
    ha lecserélem a felnit akkor tök vékony lesz
    Chevrolet Suburban DUB, régi kocsi
  • DJ Skyline
    3ds max! :)
    muti melyik autó az és megnézem
  • Goruck
    az nem csak a nagysága??? nekem a gumi szélesség kéne....de köszi
  • DJ Skyline
    vehicles.ide, autó sorának utolsó számai! 0,75 0,75 pl
  • Fresh Duke
    Nekem van egy ATST tankom. (Félig tank, félig ATST.)
    Akkora, hogy gond nélkül áthajt egy monsteren...
    Megkeresem, 1 pill...
  • zyppy
    egy
    ketto
    egyikse titanic, de elég nagyok
  • Stefibaba

Hát nem sexy?
  • Stefibaba
    Ha esetleg valaki látja a Titanicot Sa-ba /tudom hogy nem fogja mer hülyeség akkora lenne a mérete/ akkor szólna nekem?
  • Minas Tiris
    Kösz.
  • burjanmate
    Kösz, de ezt ismerem. De azért kösz.
  • Goruck
    könyi valaki...:D:D:D
  • DJ Skyline
    ezt lapozgasd
  • burjanmate
    Nem tud vki. valami nagy járművet SA-hoz (pl.: Titan bányadömper, ATST crawler)?
  • Goruck
    nem teljesen értem, de ILYENRE GONDOLSZ??????
  • Minas Tiris
    Nem tud valaki egy olyan oldalt esetleg egy letölthető fájlt amibe az van beleírva hogy a játék img fájlaiban melyik felirat melyik kocsit takarja?
  • Goruck
    meglehet azt csinálni hogy a megváltoztatni a felni méretét??? mármint a szélességét mert most van egy terepjáróm, amire kis biciklikerék vastagságú felnit rak és van olyan kocsim ahol kisól a kasztni alol, olyan vastag...
  • burjanmate
    Bocs.
  • Yoda001
    nem kell többször beirnod, látjuk...
  • burjanmate
    A GTA: SA-hoz leszedtem a "2 Player Missions"-t, de nem lehet külön irányítani a karaktereket. Van gamepadom, jojstickom, valaki segítsen plz.
  • burjanmate
    Jó. Azért kösz. Hajjrá, Sanzistift!
  • Goruck
    trainerel talán, ha sérthetetlen a kocsi, amúgy nem
  • Sanzistift
    Én speciel ezen dolgozom, csak közben kimentem németbe melózni...
    És internet nélkül elég nehézkesen megy a dolog... :(
  • burjanmate
    Azt valahogy meg lehet oldani, hogy a kocsik ne robbanjanak fel, ha felburulnak?
  • burjanmate
    Sok sikert! Szurkolok. Ha ez segít, a grandtheftauto.fr-en aszerint is listázva vannak a kocsik, hogy miket cserélnek le.
  • DJ Skyline
    én meg fél kettőkör a Tomcatet heggesztettem low-poly verzióvá! :D leszedegettem a felesleges dolgokat, pl futóaknák! mivel a Tomcaten az akna ajtók eléggé bonyolultan és sok felé nyílnak, ezért nem nagyon kivitelezhető a dolog sajna! :| meg a kerekek is hülye irányba csukódnak! konkrétan az összes keréknek előre felé kéne, ez Shamal esetében az első keréknél még frankó is, de a hátsó kerekek befelé csukódnak sajna! a kabintető is oldalra fog nyílni, szóval az is lehet hogy nem lesz nyitható a kabintető, valahogy kiokoskodom még! Rockstarosok nem hallottak még a felfelé nyíló kabintetőről, így csak oldalra nyíló gépek vannak! :S
  • Goruck
    gondolom EZ az....talán
  • DJ Skyline
    eléggé korrekt lesz ez! kár hogy nem München, és akkor lemodellezhetnék a BMW HQ-t! :D
  • Szabi1991
    GTA Berlin videók !
  • Szabi1991
    link?
  • Zsoberpapa
    És igeeeeeeeen, imáim meghallgatásra találtak. Valaki megcsinálta a Mercedes Travego autóbuszt normálisra, sőt, még 3 tengelyes változatot is készített belőle :D
  • Zsoberpapa
    Így a késői órákban elkezdtem San Andreasozni... és modern modozni :P
  • burjanmate
    Azt meg lehet valahogy oldani, hogy a felborult járművek ne robbanjanak fel?
  • burjanmate
    Már alig várom a Lynx City mod-ot.
  • burjanmate
    A GTA: SA-hoz leszedtem a "2 Player Missions"-t, de nem lehet külön irányítani a karaktereket. Van gamepadom, jojstickom, valaki segítsen.
  • Yoda001
    XD
  • Japep
    Köszi, tényleg!