GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Valaki segitsen fontos lenne.
a 72356 os problémára
TDU:Kamarov:HUN
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
lenne egy kis gondom az img tool progival ugyanis mikor átakarom nevezni a
filt akor ezt irja FILE ACCESS DENIAD. azaz a file elérése tilos vagy valami ilyesmi help
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Meg olyan is volt, hogy sampban bementem a bankba, kijöttem és a kép megbolondult... villogott ilyen sárga lila szarok, driver frissítés megoldotta😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Lényegaz, hogy utánaolvastam itt a forumon teljesen,más forumokon is, a FAQ leírásban is mindent kipróbáltam. Új drivereket feltettem/frissítetteem(alaplapit és a videokarit, bár sztem fölös volt),a gépem is megfelel, sõt duplája majdhogy a minimumnak, viszont van egy ATI RAdeon 9600pro 128 kártyám. Ezt azért emelem ki, mert eddig azt vettem le hozzászólásokból, hogy ez gondot okozhat. MÁrmint hogy ATI kártya. Namind1... Amúgy régen tökéletesen ment a régebbi gépemen, és gondoltam felteszem most is (hoodlumos). Felistettem, ment is szépen de egyszer csak 15perc után megjeleneik egy üres kékháttér és passz. -->RESET<-- NAmondom de jó. És kb eljátszotta ezt 5-6xde egyre sûrûbben. Közben persze próbáltam megoldani a lehetséges problámát.(driverek), de mikor újratettem és indítottam volna, na azóta sose jut el a fõmenüig. Exe hiba... ÉS már mindent kipróbáltam de semmi. Amúgy sp2-es windozom van fent, de más játékkal sose volt és ezzelse nagyon volt problémám :S Ha vki tud vmi normális magyarázatot írni rá, és nm a szokásosakat, az lécci írjon itt vmi VÁlaszt, esetleg erre a címre--->[email protected] De inkább érdemes ide írni, h az a sok100 ember is végre választ találjon kérdésére. Elõre is KÖszi annak a vkinek 😊 !!!
Tudna valaki segiteni?
Hogy kell használni a gta vice city hez a IMGTool 2.0 progit.
Autot akarok csereberélni s sehogyan se megy.
Help
Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
echo Executing Server Config...
lanmode 0
rcon_password ****(ezt nem írom le)
maxplayers 30
port 7777
hostname **** (ezt se)
gamemode0 lvdm 1
gamemode1 sftdm 1
gamemode2 monster 1
gamemode3 area51 1
filterscripts adminspec actions
announce 0
query 1
weburl www.sa-mp.com
Utánna az mondja az útmutató hogy kattintsak a samp-server.exe-re.
Be kattintom és ezt látom:
SA:MP Dedicated Server
----------------------
v0.2.1, (C)2005-2007 SA:MP Team
Server Plugins
--------------
Loaded 0 plugins.
Filter Scripts
---------------
Loading filter script 'adminspec.amx'...
Loading filter script 'actions.amx'...
Loaded 2 filter scripts.
----------------------------------
Running LVDM ~MoneyGrub
Coded By
Jax
----------------------------------
Innentõl mit kell tenni?
Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Lenne 1 kérdésem😄
Van-e a gta san andreas-nak olyan multis rlésze, mint a vicecitynek???
Deathmatch-ra vagy valami olyasmire gondolok amikor egymást kell írtani, és ki lehet szálni az autóból.
Ha van 1 linket PLS
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
a kamion, a pótkocsi , vagy mind2 ? 😄D
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Valaki itt nem tudja hogy ki lehet e kapcsolni az EAX hangeffekteket a játékban? Mert a gépem nagyon nem szereti és igy a hangok fele nem jön be,
ilyen alaplapra integrált realtek hangkártyám van, már próbálkoztam ezzel az eax.dll kicserélõsdivel is amit itt a faq-n irtak de az se jött be.
Ilyen videót láttam már de ez kurvajó😄
leülni,lefeküdni,ugrándozni,integetni,sztriptizelni,táncolni vagy 10 féle képpen 😄D stbstb..
HostName:
Address: 80.98.185.200:7777
gyere fel, mutatok párat 😄
<#eljen>#eljen>