GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vki pls snow mod-ot(egész san andreas-ban városokban stb.)
Sziasztok! Miért nem lehet beállítani a gamepadon, hogy annyira menjen amenyire nyomom a joy-t? A kormányzást betudtam állítani de a gáz/féknél nem. Van erre megoldás?
bexinho
NA errõl ennyit. Csak azt nm értem h ilyen szar modokról írtok össze vissza, 1-2 szavanként küldtök 1 üzit, és akkor ami télleg FONTOS, az meg annyira alulra szorul 2-3 óra alatt h azt már senki se veszi észre. :/

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

ha még mindig VC, akkor szedd ki az írásvédettséget a gta3.img és gta3.dir fájlokról
hello

Valaki segitsen fontos lenne.
a 72356 os problémára
szerintem úgy értette hogy telepítõs (csak egy kicsit sz@r-ul fogalmazott)

TDU:Kamarov:HUN

zeli
"install-álós" <#wilting><#falbav>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

vki tudna install-álós módot ami havat rak a játékba? tehát mindenhol hó van...
hello

lenne egy kis gondom az img tool progival ugyanis mikor átakarom nevezni a
filt akor ezt irja FILE ACCESS DENIAD. azaz a file elérése tilos vagy valami ilyesmi help
vki
Akkor valami jó autóspackot? (Ha az SA Modern Modot ismerem)

ACER Aspire 5738ZG

Stefibaba
Hát bezony az nekem is kéne <#vigyor>

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

vki
Van olyan kocsimod, ami nem zavarja be multit, és még jó is?

ACER Aspire 5738ZG

bexinho
Háát nekem perpill a 7.8-as catalyst van fent. De beengedni nem enged, tehát lefagyni sincs esélye :S

zeli
Én is tapasztaltam, hogy ATI kártyával gond van. Régen volt egy nVidia GeForce FX5700 LE-m azzal szépen ment, aztán tönkre ment, és most egy Radeon X1600PRO van és tuningolásnál kifagy :S
Meg olyan is volt, hogy sampban bementem a bankba, kijöttem és a kép megbolondult... villogott ilyen sárga lila szarok, driver frissítés megoldotta😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
nem Vice City topik, de itt egy link.

bexinho
Hello!

Lényegaz, hogy utánaolvastam itt a forumon teljesen,más forumokon is, a FAQ leírásban is mindent kipróbáltam. Új drivereket feltettem/frissítetteem(alaplapit és a videokarit, bár sztem fölös volt),a gépem is megfelel, sõt duplája majdhogy a minimumnak, viszont van egy ATI RAdeon 9600pro 128 kártyám. Ezt azért emelem ki, mert eddig azt vettem le hozzászólásokból, hogy ez gondot okozhat. MÁrmint hogy ATI kártya. Namind1... Amúgy régen tökéletesen ment a régebbi gépemen, és gondoltam felteszem most is (hoodlumos). Felistettem, ment is szépen de egyszer csak 15perc után megjeleneik egy üres kékháttér és passz. -->RESET<-- NAmondom de jó. És kb eljátszotta ezt 5-6xde egyre sûrûbben. Közben persze próbáltam megoldani a lehetséges problámát.(driverek), de mikor újratettem és indítottam volna, na azóta sose jut el a fõmenüig. Exe hiba... ÉS már mindent kipróbáltam de semmi. Amúgy sp2-es windozom van fent, de más játékkal sose volt és ezzelse nagyon volt problémám :S Ha vki tud vmi normális magyarázatot írni rá, és nm a szokásosakat, az lécci írjon itt vmi VÁlaszt, esetleg erre a címre--->[email protected] De inkább érdemes ide írni, h az a sok100 ember is végre választ találjon kérdésére. Elõre is KÖszi annak a vkinek 😊 !!!

hy all

Tudna valaki segiteni?
Hogy kell használni a gta vice city hez a IMGTool 2.0 progit.
Autot akarok csereberélni s sehogyan se megy.
Help
ngcsnet
whatismyip.com

Minas Tiris
OK. de honnan tudom meg a szerverem ip címét?

Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Yoda001
semmit

http://9gag.com/gag/5135249

Minas Tiris
Szeretnék egy sa-mp szervert készíteni de elakadtam. a cfg fájlba amit akartam beállítottam. A beállítások a következõk:

echo Executing Server Config...
lanmode 0
rcon_password ****(ezt nem írom le)
maxplayers 30
port 7777
hostname **** (ezt se)
gamemode0 lvdm 1
gamemode1 sftdm 1
gamemode2 monster 1
gamemode3 area51 1
filterscripts adminspec actions
announce 0
query 1
weburl www.sa-mp.com

Utánna az mondja az útmutató hogy kattintsak a samp-server.exe-re.
Be kattintom és ezt látom:

SA:MP Dedicated Server
----------------------
v0.2.1, (C)2005-2007 SA:MP Team

Server Plugins
--------------
Loaded 0 plugins.

Filter Scripts
---------------
Loading filter script 'adminspec.amx'...
Loading filter script 'actions.amx'...
Loaded 2 filter scripts.

----------------------------------
Running LVDM ~MoneyGrub

Coded By
Jax
----------------------------------

Innentõl mit kell tenni?

Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Stefibaba
Na lol elírtam. Nem kics kocsi hanem kis kocsi <#idiota>

Stefibaba
Egész takaros kics kocsi lesz <#eljen>

Yoda001
<#eljen>

DJ Skyline
készül már egy mindent összefoglaló konvertálós-skinezõs leírás! pár nap és kész!

Mégse adták fel? Na, akkor hajrá.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Yoda001
sa-mp.com

hi all
Lenne 1 kérdésem😄
Van-e a gta san andreas-nak olyan multis rlésze, mint a vicecitynek???
Deathmatch-ra vagy valami olyasmire gondolok amikor egymást kell írtani, és ki lehet szálni az autóból.
Ha van 1 linket PLS

Minas Tiris
FAQ

Hanci
hogy kell skinelni?
Nézd meg a tûzfalat... lehet letiltja.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

istenostora03
nincs

pecs fentvan ?

istenostora03
Ma akartam felmenni a HM szeróra és idáig ment el a belépes:
Help PLS!

zeli
Én magára a kamionra gondoltam. Ahol van a "pilótafülke" 😄

lol, az mit jelent ?

a kamion, a pótkocsi , vagy mind2 ? 😄D

zeli
azér mondom 😄

azt skinelte xD

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

zeli
maga a kamion része jól néz ki 😊

istenostora03
Skineltem picit:

Hali
Valaki itt nem tudja hogy ki lehet e kapcsolni az EAX hangeffekteket a játékban? Mert a gépem nagyon nem szereti és igy a hangok fele nem jön be,
ilyen alaplapra integrált realtek hangkártyám van, már próbálkoztam ezzel az eax.dll kicserélõsdivel is amit itt a faq-n irtak de az se jött be.
berczely
jáááj ez nagyon jóó<#taps><#taps>

zeli
loál😄😄
Ilyen videót láttam már de ez kurvajó😄

bazs1
bazs1
loál, megyek😄

kiprobáltam egy scriptet, minden SA-s mozdulatot +lehet csinálni MP-ben...

leülni,lefeküdni,ugrándozni,integetni,sztriptizelni,táncolni vagy 10 féle képpen 😄D stbstb..

HostName: StuntServer by PSP
Address: 80.98.185.200:7777

gyere fel, mutatok párat 😄

bazs1
mirõl van itt szó?

tegyél egy-két képet pliz 😄D

Yoda001
10000..

SA-MP ben +ismertem ma több mint 1000 mozdulatott XDDD