82991

-
nincs valakinek original gta_sa.exe fájla?
véletlenül kitöröltem és kéne -
Jóak
Már csak az kell, hogy mennyen SAMP-pal. :D -
egyébként gtaunited-ről gyorsabb -
1764x letöltve és ma rakták fel.
mirrort tehettek volna -
feltöltöd valahova pls? nemakar elindulni gwmröl -
de az, én már le is szedtem
#74465 map mod sa-hoz. lc vc sa egy helyen + egyéb dolgok -
Mi ez a gta united?kiegészítő? -
EZ nemaz:S ??? -
"GTA United Beta1 wird am 3.11.2007 released."
eddig 4-e volt, akkor reméljük meglesz ma
szerk: már kint is van! -
?????? ismerős probléma... -
ldavid #74461 nagyon király!
kár hogy a San Andreas-os "köd" elkúrja majd a látótávot :/ -
Zsoberpapa #74460 Értem, köszi szépen. -
GTA United trailer, elég jó lessz! innentől már csak az van, hogy VC, LC, SA egy játékban! :D
-
hát ha fullon van, akkor vedd lejjebb a beállításokat, élsimítás, hasonlók! ne felejtsük, hogy az alapjáték totál low-poly, low-res dolgokból áll, ha most egymás mellé raksz 5db hi-res, hi-poly kocsit, és a beállítások maximumon, akkor elkezd "késni" a játék (textúrák betöltése, stb), meg akadozik is! hiába szépek az über jó kinézetű modellek, ha az ember betesz párat, és épp akkor megy el mondjuk 4db az utcán belőlük, akkor máris kész a káosz -
Zsoberpapa #74457 Kellene egy kis segítség. A notebookomra feltettem a San Andreast, megy is rajta, de valamiért kicsit szemcsés a kép, meg ha új autót teszek be, akkor egy picit szaggat (persze ez általában 5-nél több autó esetén fordul elő). Mi tévő legyek? A hordozható gépem adatai: 2,0GHz, 1GB RAM 128MB VCard (nVidia GeForce GO6100). Ezen szerintem teljesen normálisan kellene mennie, mert a játék borítóján az van, hogy 'GeForce 6 series recommended'.
-
úgy hogy sehogy! lesz ascendence.net-en egy modding challenge, aminek az eredményhírdetése asszem jövőhét kedd, arra akarta küldeni, de nem lett kész, így ezt küldte be! -
Zsoberpapa #74455 Igen, tudom. Ken7394-nek hívják (legalábbis ha megfordul valamilyen fórumon, akkor ez az azonosítóneve), de azért ő Midtown Madness 2-höz készítette a modellt, azt hiszem. Azért MM2-ből GTA SA-ba konvertálni sem könnyű... Legalábbis nekem, meg egy csomó dolgot hozzá kellett adni a modellhez, hogy szép legyen.
Mindenesetre köszönjük Ken7394! Köszönjük Wired88!
Tényleg, nem tudod, hogy áll Wired a BMW M3-mal? -
tulajdonképp ő csak konvertálta, egy Koreai srácé az érdem! honnan tudom? msn partnerem wired ^^ -
Zsoberpapa #74453 És igen, a gta-worldmods.de szavazásán Wired Mercedes-Benz S600-a lett az első. Meg is érdemelte, hiszen messzemenőleg a legjobb autó lett a szeptemberi letöltések között. Remélem, az októberit pedig szintén az ő Mercedes-Benz GL500-a nyeri, mert az is ugyanolyan jó autó lett, mint az S600-as -
dawyd169 #74452 Szabi! az amit látunk a videoban (E30) és a másik amit belinkeltél nekem nem ugyan az :( pedig nekem az a skin naon kéne!! Hol érem el? -
Milyen lett?
A kék rohammentő feliratnál a magyar zászló zöld szinét még kell javitanom,és a kép jobb alsó sarkában lévő "104"-es telószámot is
(a lenti két hozzászolásomban arra akartam kijukadni,hogy pl a "Magyar vöröskereszt" feliratot is,csak ott jelenití meg a modell,ahova be lett programozva,vagy ahova"kitalálták,hogy a helye legyen!
EZT,én hogy tudom modósitani?
ha lehet :) -
ez benne van a FAQba, ha jól tudom vmi fájlt kell berakni, nézd meg!!
"Baj van a hangokkal, mi a megoldás?" cimszó alatt.... -
Üdv. Olyan kérdésem lenne hogy mitől lehet az hogy a játékban elmegy a jármüvek hangja.Néha elmegy néha visszajön.Zene van meg azt is lehet hallani amikor CJ beszél.
Ha valaki tud valamit azt megköszönném! -
Zsoberpapa #74448 Sajnos törölték a linket, nekem meg nincs már meg, de megpróbálom megszerezni, ha az Ikarus 260-ra gondolsz :-) -
Ez már azért komoly: http://www.gtamods.de/filen_SA_Chuckup_Slaveway.php
kép: http://www.gtamods.de/screens/sanandreas/cars/1160048686.jpg -
jó
btw Zsoberpapa, te csináltad azt az Ikarust a coach helyére, s régebben írtad, hogy van egy újabb verzió. Azt honnan lehetne letölteni, mert valahova elkeveredthetett?:) -
vá kelll -
Zsoberpapa #74444 Nálam nem jó, nem tudom, miért, inkább belinkelem, ha valakit érdekel:
http://img54.imageshack.us/my.php?image=mb0345tm1.jpg -
Zsoberpapa #74443 Meg kell tanulnom a képfeltöltés fogalmát
-
Zsoberpapa #74442 Háháááá, végre valakinek eszébe jutott olyan autóbuszt is modellezni, ami még itt Magyarországon is gyakori... pláne a Volánbusznál...
-
érdekes jármű ez, de mint modell -
Importálj annak a kocsinak a txd fájlába egy másik képet. -
tudom xD csak kidobott és pont csonáltam képet -
én tettem oda -
kül azért akarok új txd-t egy már meglévő dff mellé,mert úgy jó lenne ha átrajzolom,csak amit én átszeretnék rajzolni,az máshol is megjelenik az objektumon
nemtom értitek-e?
Kül nem kellene ilyen herce-húrca,csak ez miatt tettem fel az elöző hsz-t -
-
Hi
Látom ti már nagyban "nyomjátok" a dff fájlokat :)))
én még a txd alapjainál vagyok,és sűrűbben cserélem mindkét fájltípust
Kérdésem,hogy új egyedi txd fájlt hogy készithetek,egy már meglévő dff mellé???
(átrajzolgatni már át tudok a txdworkshoppal)
Köszi előre is(ez nincs benne a faq-ban) -
talán felraktál valami modot vagy valamit -
USB ACTIVE #74433 Még 1 kérdés ! Az MTA-val akarok jáccani s amikor be akar tölteni 1 szervert akko kilép s valamilyen hibát észlel. HOgyan lehet ezt orvosolni? -
szedd már össze a kérdéseidet egy kommentbe, kösz! nincs más program