GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Ha lenne olyan kedves valaki tegyen be nekem egy linket.
Már a google-ba is kerestem, de nem találtam. A http://www.gtainside.com-on is néztem onnan meg nem bírom leszedni!
Aki tesz be nekem linket, nagyon szépen megköszönöm!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Szerintem is szar az a szerver xd.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ott van egy f*sz admin, aki hunterezett a tenger fölött és getelte az embereket. Akit nem darált le egybõl a rotor, az a tengerbe esett több kilóméterre a parttól. Én vissza mertem szólni, ezért bannolt....
Nah, szóval az a szerver no comment.
A heavy cost. I pay it gladly.
HostName:
Address: 80.98.185.200:7777
Players: 5 / 100
Ping: 15
Mode: S&D
Map: San Andreas
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Engem onnan csak kétszer bannoltak, ami elég kevés a többiekéhez képest(akiket megkérdeztem😄).
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
84.21.11.249:7777
Kijött az új Mercedes-Benz CL500-as végleges verziója!!!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
ne intaláld fel a rádiót..
component transfer error
component: GTA: Vive City Radio Station
File Group: Radio Station
File: E:\Audio\DirtRing.mp3
Error: Adathiba(CRC)
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
tom hogy ez nem ide kapcsolodik<#vigyor>#vigyor>de ti biztos tudjátok rá a választ:szval amko telepitem a vice cityt a feléné megáll mivel másolt cd, eddig oké beteszem a kövit ok-ot nyomok es tovabb tolt majd kiirja ezt:
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Nálam lehet a hiba?