GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali
Stefibaba
fbd a Gugli a barátod<#idiota>

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

vki pls Snow mod
Sziasztok! Nekem ez a progi kellene: ReVOLVeR DoX +4 Trainer!
Ha lenne olyan kedves valaki tegyen be nekem egy linket.
Már a google-ba is kerestem, de nem találtam. A http://www.gtainside.com-on is néztem onnan meg nem bírom leszedni!
Aki tesz be nekem linket, nagyon szépen megköszönöm!

acsati
köszi szépen!
acsati
hellotok
amikor az elsö betöltéskor szol zene az megvan vkinek?
Fresh Duke
Akkor télleg nem sokat. 😛

A heavy cost. I pay it gladly.

DJ Skyline
és a küldött kocsikkal mizu? <#smile>

Hát nem sokat, ha egybe néázzük a hgeti állást akkor minden nap egy fél órát...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Fresh Duke
Biztos ritkán SAMPozol...

Nemtom, én egyszer nem vettem észre semmit....

zeli
Én azt hittem hülyeségbõl írtad be...
Szerintem is szar az a szerver xd.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Hát nmetom én mindig ottjátszok, és semmi ilyesmi észrevételem nincs..... egyszer nem bannoltak egyszer nem lött le admin stb...

Fresh Duke
Miaz mérget ettél? XD
Ott van egy f*sz admin, aki hunterezett a tenger fölött és getelte az embereket. Akit nem darált le egybõl a rotor, az a tengerbe esett több kilóméterre a parttól. Én vissza mertem szólni, ezért bannolt....
Nah, szóval az a szerver no comment.

Fido4life
<#hehe><#nevetes1>

Yoda001 szervere (PSP)

HostName: -=Hydra Madness Clan's Server=-
Address: 80.98.185.200:7777
Players: 5 / 100
Ping: 15
Mode: S&D
Map: San Andreas

daxan
lol, 5 percig voltam bennt és kidobtak. Éppen nem csináltam semmit... Hmmm jó sok rossz szerver van.

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

zeli
lol<#idiota>
Engem onnan csak kétszer bannoltak, ami elég kevés a többiekéhez képest(akiket megkérdeztem😄).

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Bicikli szerver

84.21.11.249:7777

daxan
Tudtok ajánlani valami jó multi szervert? Leállt a Partyserver...

zeli
<#eljen>

Kijött az új Mercedes-Benz CL500-as végleges verziója!!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
telepítsd a rádiók nélkül, így valószínûleg nem áll majd meg és akkor a CD-rõl fognak menni a zenék
crc hibás a dirtring zene XD

ne intaláld fel a rádiót..

Humesz
Nézd, nem kell rögtön kiakadni, aki tudja rá a választ az úgyis fog szólni. Ha meg olyan májer vagy akkor próbálkozz egy videókari cserével és nézd meg mi fog történni. Az, hogy nálad nem indul a GTA az egy dolog, lehet, hogy nem a játékkal van a baj.
tom505

tom505
na ezt irja ki:
component transfer error
component: GTA: Vive City Radio Station
File Group: Radio Station
File: E:\Audio\DirtRing.mp3
Error: Adathiba(CRC)

DJ Skyline
a perszonal kompjúterrõl nem lehet így linkelni! képet töltsd fel ide, csak NE BMP KITERJESZTÉSSEL!!! mentsd el jpg-be! aztán a kapott linket tedd be ide, mint KÉP BESZÚRÁSA

bazs1
töltsd fel a galériádba! így nem lehet géprõl linkelni-.-

tom505
mosmá jo?

bazs1
<#hawaii>

bazs1
nem mert nem látjuk a képet...

daxan
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

tom505
akk tuttok segiteni?

Akos 001
c:\Documents and Settings\User\Asztal\Tom\error.bmp<#beka3>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

bazs1
a képet fel kell valahova tölteni, így nem tudsz linkelni

tom505
hi!
tom hogy ez nem ide kapcsolodik<#vigyor>de ti biztos tudjátok rá a választ:szval amko telepitem a vice cityt a feléné megáll mivel másolt cd, eddig oké beteszem a kövit ok-ot nyomok es tovabb tolt majd kiirja ezt:

bexinho
Szerintem amatõrnek se vagyok gép téren(fõleg h már '97 óta van gépem), és elhiheted h nem véletlen regisztráltam be. Teljesen(6napon keresztûl) nyálaztam át nem csak ezt, hanem mégvagy 8 magyar forumot. ELhiheted h a faq-ot is elolvastam. Ebbõl is látszik h te se figyeltél nagoyn oda a dologra. csak arra h exe hiba. Amúgy türelmes vagyok mert már nm érdekel. Úgysincs rá megoldás, csak azt nm akarom , h iylen válaszokat kapjak h : telepítsd újra a gépet/játékot, próbálkozzak másik crackkel! MErt akkor csak azt tudom mondani, tisztelet a kivételnek,de itt sok buta ember van. CSak picit felidgelt az, h az ember (nem csk én) télleg egy FOntos kérdésre keres választ, ami másnál is elfordul,de vannak oylanok akik télleg olyan hülyeségekkel állnak elõ h hogyan kell ezt a módot telepíteni megilyesmik. Ebbõl állaz egész album :S A legrégebbi hozzászólások is ilyen jellegûek többségében. De nekik is tudnám ajánlani a forumkeresést( te azthitted én nm kerestem benne, pedig ezt is leírtam, namind1 ), vagy egyszerûen ha nm tudnak angolul egy kis szótár segítségével olvassa el a readmet. dE mégcsak az se kell. Mert látni lehet ott h mit kellcsinálni. NA Csak enynit akartam 😊

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Humesz
Nyugi van pajti 😊 De észre lehet venni, csak vissza kell olvasni úgy, ahogy az egyébként egy fórumon megszokott és elfogadott. A "linkek" között egyébként is találsz ezt-azt, de ha csak annyit mondok, hogy FAQ, akkor már válaszoltam is a kérésedre. Úgyhogy kicsit higadj le és legyen türelmed keresni!
Yoda001
<#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

daxan
Beírod a google-ba, hogy GTA!
És lám: egy,kettõ,három

Ezeken találsz infókat, mod-okat, kiegészítéseket stb...

zeli
daru meg dozer van a játékban, és ha érdekel traktor is <#hehe>

Szia.Én még most ismerkedek a játékal.Tudnátok olyan oldalt mondani ahol épitögépeket lehet beteni a játékba(pl mixer,daru,dozer).ELÖRE IS KÖSZÖNÖM.jÓ JÁTÉKOT MINDENKINEK.

Atomic mód 😛 háááá

szerintem meg tiszta király 😄
daxan
Nekem multiban elég forcsa dolgokat mûvel....

Nálam lehet a hiba?

<#worship> <#worship>