GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tud segíteni a problémámon?
Problémám:
tom505
a paintbe hogy lehet csinalni?

ngcsnet
paint, txd workshop<#idiota>

tom505
nem tudná valki megmondani hogy kell ruhákat csinálni és betenni a jatekba?<#confused>

van egy ilyen ilyen progi, amivel ki tudod konvertálni OGG-be
ha nem tudnád lejátszani, van mellette egy codek is
oneal1
hali!

A játékban lévõ zenéket nemtudnám valahonnan leszedni?
leginkább a Bounce Fm állomás zenéjei kellenének!!

aki tud segítsen, köszi!😊

!Forza Ferrari!

DJ Skyline
nem akarok még 50 kommentet törölgetni ma, úgy hogy örülnék ha a balfasz kérdéseket, meg az offolásokat mellõznénk! akinek nem inge......köszi!

zeli
hi ColdFly 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

joestet 😊

[GPEC]ColdFly GPEC leader

Yoda001
ment õ magátol is<#vigyor>

http://9gag.com/gag/5135249

Elüldöztétek szegényt...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

zeli
<#hehe>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Yoda001
asszem ez a misi gyerek télleg elment....<#banplz><#banplz>

berczely
Kössz! Ugyan ezt csináltam akkor én is azért is csodálkoztam mert nem cserélte le a külsejét!mi lehet a baj?<#fejvakaras>

zeli
Én GGMM-et használok. Valaki itt azt mondta, hogy szar, de szerintem jóak, egyszerû használni és beteszi faszán, meg még elõnézeti képt is ad 😛

DJ Skyline
Hy! <#smile>

berczely
IMGtool-al hogy kell berakni mer már elfelejtettem!!<#idiota>

Yoda001
király.. gondolom adnak egy tractor handlinget hozzá<#eljen>

berczely
Brutális!!!Kössz!!!<#worship>

Fresh Duke
(Y)

A heavy cost. I pay it gladly.

DJ Skyline
Fresh Duke
(Y)

A heavy cost. I pay it gladly.

berczely
<#idiota>

zeli
lool😄

Yoda001
figy.. ha elmész a net szolgáltatodhoz (chello,adsl stb) és mondod nekik hogy a modot nem tudod felrakni akkor segitenek majd neked..ja tedd hozzá hogy: nem kell a gép mert nemtudok szupermen mondot telepiteni..

DJ Skyline
foglald össze a gondolatodat egy kommentbe, ez nem chat!

nem nem sikerült mert nem is próbálkoztam vele
DJ Skyline
mi ez az 58 komment? flém szagot érzek

ha találsz, szolj és felteszem rá a festését 😊)

berczely
Itt csak nem így szurtam be nah megvan??<#banplz>

Stefibaba
#72212 PLZ help köszi 😊

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

ok 😊megpróbálom
zeli
Cracket azért tettél fel nem?😊
Úgy kell, hogy crackeled a játékot, és a lemezét hagyd bent(vagy ha Daemoon-al csinálod hagyd mountolva)

bocs,Zeli-t akart am írni 😄
zeli
<#idiota>
Keresgéltem a Google-ben, de nem nagyon találtam meg a modot. Lehet csak én vagyok vakegér...
Nézz körül a nagyobb GTA-s oldalakon..(banner->Linkek)

Zeti no cd crack nélkül meg kiírja h wrong disc inserted 😊na ilyenkor mi van 😄
zeli
Szedd ki a no-cd cracket, mert nekem is volt hogy az miatt nem induét a játék...

zeli
Jah, akkor bocs, bizonyára elkerülte a figyelmem. Hmm, pedig fél giga RAM-mal mennie kéne. a Processzorja és a tiéd között nagy különbség van?

Fido4life
ezt a játékon belül érted ? ugyanis leírtam hogy mindent élsimítást visual szarságot kikapcsoltam, lowra vittem :%

hy! tudja vki honna tudnám leszedni a super CJ modot?
no-cd crack az patch-nek számít ? 😊
Stefibaba
Hy. Valaki esetleg tud adni egy linket ahonnan leszedhetném Besenyei Péter Red Bullos repülõgépét?? (Extra SR vagy Edge 540) Nagyon megköszönném. <#worship>

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

zeli
A régi videókártyámmal nekem is szar volt, valamit leállítottam, és olyan szépen ment 😊 és nem ment a grafika rovására...
utána nézek gyorsan 😛
na, megvan: Beállítások\Video\További\Élsimítás...

Fido4life
szerintetek normális az hogy 512 RAMMAl, RADEON 5550-nel teljesen minimumon 640*res felbontáson játszhatatlanul szaggat a multi ? (Alapjátékról nem is beszélve) Haveromnál ugyanezzel a kártyával maximumon AA nélkül teljesen folyamatos volt a single, nálam viszont át se haladja azt a nem is olyan bûvös 20 fps határt.. lehet bejátszhat az hogy a dxdiag ban a hangok hardveres gyorsítását kikellet kapcsolnom, ugyanis ha a csúszkát bármerre is teszem recseg a hang és még jobban akad ? köszönöm elõre is a válaszokat

De az baj ha máshonnan szedtem le a játékot (mert le lett törölve)és a samp-ot pedig ugyanonnan szedtem le akkor az baj???
Nem.
fel patchelted a játékot? mert nemszabad...

istenostora03
Egykis kamion gyorsulás😛

az a két fehér villanásos szarság van 😄
Felül mit ír ki? azt hogy connecting to xxx.xxx? Vagy mikor rákatolsz a conncet-ra akkor elindul a játék és megjelenik két fehér villanás?