82991
-
#74632 barom-.-:D -
cucmalajmc #74631 ha bazs belinkeli a burnoutos videóját összepisilitek magatokat. -
#74630 Hello!
Valaki nem tud nissan navarát??
-
#74629 ő eléggé kezdő még. ha gondolod linkelünk pár videót -
bad boy 2 #74628 igen az csak nekema hagyományos kellene a mindegy akugy valaki a tuning mod-rol tud valamit?( kicsit visza kell olvasni ott le irtam hogy milyen ) -
Eldián #74627 Na itt a motoros videó amit ígértem! Nem én csináltam, még régen töltöttem le valahonnan.Itt nézheted! -
Eldián #74626 Mert lassan akárki átmegy az alagutakban. Mindjárt linkelek jó kis motoros videót is! Most töltöm fel! -
#74625 én nem mondanám ezt olyan biztosra, de amúgy is, miért baj ha nicns teljesen kinyomva? -
#74624 Nem segített, ugyanazt csinálja, modok nélkül is, de eddig nem csinálta. -
#74623 :O ezt még nemis láttam :O
Bujutzustyle FTW !!! -
Eldián #74622 1:04 től 1:15 ig nézd. Látszik a földön, hogy porol a gép, szóval nincsenek tökig kinyomva a légfúvók. >>> Fel van gyorsítva. -
#74621 felgyorsítás sokszor direkt, a vágás miatt van
Bujutzustyle vágta, ő ilyen -
Eldián #74620 Szép videó, amit 2 pernél nyom (az alagútban forgós) az vicces, meg az átborulós 2:18 nál az is. Volt viszont olyan ami fel volt gyorsítva, mert úgy nyomta, hogy nem voltak tökig hátranyomva a fúvókák. Meg amit mondtam, hogy replay - szóval kint van a kerék. Amúgy jó! -
#74619 reinstall? -
#74618 Csá!
Nekem amikor berakok saját zenét, és a "Saját Zene" rádióállomásra kapcsolok, akkor ahelyett, hogy lejátszaná a zenéimet, kivág az asztalra. Mi lehet a baj? Eddig nem csinálta. Lécci segítsetek!! Köszi!! -
#74617 np, attól még lehet jó mint pl:
link -
Eldián #74616 Hydrával repülős visszajátszásnál kint figyelnek a kerekek, meg asszem a légfúvókák is lefelé néznek... ja meg nincs meg a lecsukódó kabintető sem. -
#74615 én jobban szeretem mint az ingameket -
Eldián #74614 Ja meg a replayes véletlenülsikerülős videókat sem szeretem! :) -
Eldián #74613 Vannak olyan trükkök amit rendesen bárki megcsinál, fejjel lefelé viszont nehezebb. Eddigi visszajelzések faszák, voltak, köszi mindenkinek! Sztárolom még magunkat! Itt!Amúgy youtubeon sok videó van fent, csak a nagy része gyenge, semmi extra nincs benne, ami meg jól néz ki az pedig cheates, meg handling.cfg-t átírásos súlykönnyebbítéses... -
#74612 ez sport de mindegy, nekem nissan navara köllene -
dawyd169 #74611 Ha minden igaz:ezl200 -
bad boy 2 #74610 hello én azt szeretném kérdezni hogy valaki nem tudna mitsubishi l200-at ,modelt linkelni? nagyon meg köszöném meg azt kérdezném hogy hol lehet leszedni azta modot hogy minden jármű -t lehet tuningolni PL: bicikli motor, teherauto, stb? -
#74609 Miért nem kértél egy 4 szavas mondatban egy mentést? Senkit nem izgat mennyiszer játszottad végig :) Itt mindenki oda-vissza ismeri már a játékot! -
#74608 mert nehezebb? -
zbundy #74607 Köszi! -
Samuel9 #74606 Innen letöltheted a 100%-os mentéstinnen -
#74605 hali! télleg jól néz ki, de mér fejjel lefelé repültök át mindenhol?? -
zbundy #74604 Helló! Szeretnék kérni egy nagy szívességet! Én egyszer már kijátszottam a San Andreast, minden küldetésével együtt! Egyedül a 100 db grafiti mindegyikét nem találtam meg! De újra kellett rakni a windows-t és elveszett minden mentésem! Nekiültem azóta már 2x hogy végigjátszam, de már nincs kedvem mégegyszer végigcsinálni minden macerát! Azt szeretném kérdezni, hogy valahogy nem lehetne-e megoldani, hogy valaki elküldje nekem e-mail-ben a mentéseket! Vagy legalábbis az utólsó mentést miután megöltük a rendőrt!
Előrre is köszi!
[email protected] -
#74603 Aztán a kapagép legyen xPPP -
Eldián #74601 Billentyűzettel csináltuk! De voltam informatikai kiállításon a hungexpo-n ott volt, hogy bejött egy pilótacsapat repülőszimulátorozni, elég durván tolták... -
#74600 kiri :) -
#74599 ügyes!!! :D......joystickkal csináltátok?? -
Eldián #74598 Hali mindenkinek! Csináltunk haverokkal egy videót kb 3 éve, most lett felrakva youtubera. Kiváncsi vagyok a véleményetekre! Cheateket meg ilyesmiket nem használtunk a videóhoz. A videónk itt látható! -
#74597 én ezt már vagy 3x írtam :s, nekemis kell a kocsi :D -
#74596 unitedet feltenné valaki magyar szerverre pls? winfos reinstal, után ugye elveszett minden, filefontrol meg may 150el jön -
dawyd169 #74595 Szabi! azt a "Tibisz" E30-ast hol tudom megszerezni? mert amit belinkeltél régebben az nem az. nekem az csak a previon.dff volt és sima volt nem a skinelt verzio. Pedig M3E30 a kedvenc autom és naon kéne!!! -
Szabi1991 #74594
-
#74593 Honnan lehet letölteni a tuning garázsokba több felszerelést pl:spoiler,kerekek stb.....?
És azokat hogyan kell felrakni? -