82991
-
Atys91 #74673 Nekem egy 40% körüli mentésre lenne szükségem!!!Ha vkinek van azt szivesen fogadnám!!Elöre is kösz... -
#74673 na, az a helyzet, hogy kifogom rippelni a modellt megint majd holnap! nagyon egyszerű lesz átkonvertálni! lesz egy chassis, meg egy kerék és dummyk, szóval ez így kb 5 perc lesz remélem! arra gondoltam, hogy Mater-t is kiszedem, majd beteszem Towtruck helyére:D -
ldavid #74672 meg keresed a billentyűzeten a windows gombot, és a nyomvatartása mellett lenyomod az R-t, de alapból a startmenüben is megtalálható -
#74671 Kösz. -
#74670 A futtatáshoz ezt hova és hogyan kell beírni?
Példát tudsz irni? -
ldavid #74669 talán próbáld meg a gta_sa.set fájl törlését (Dokumentumok/GTA San Andreas User Files)
alapból a saját zenék lejátszásához valamilyen zenelejátszó és/vagy codek szükséges hogy telepítve legyen, de gondolom valami WinMP vagy Quicktime biztos van, szóval ez nem lehet gond
burjanmate: büfébe (rózsaszín, szívószálas pohár), a lakásától pár méterre pont van egy -
#74668 A Katie nevű barátnőt hova kell enni vinni? -
#74667 MP3-akat, de se a játék reinstall, se az újrascannelés nem segít. :( -
#74666 Király vagy! -
#74665 intézkedem! ^.^ -
#74664 reinstall? -
#74663 Skyline amit linket adtál McQueen-re az már nem jó, esetleg másról tudsz? -
#74662 #74539
Na akkor most ezt én is eljátszom. Mit tegyek? :D -
#74661 Liberty City safe house-ból -
Samuel9 #74660 A GTA United-del kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy honnan indul a játék? -
ldavid #74659 milyen fájlokat pakoltál bele? újra scannelni próbáltad?
Csiaki: futtatáshoz írd be, hogy dxdiag és a hangnál vedd lejjebb a hardveres gyorsítást -
#74658 És az én problémámra tud valaki választ, hogy kidob az asztalra, amikor a saját zene állomásra megyek? -
#74657 Köszi -
#74656 A FAQ-abn leírtak alapján kicseréltem az EAX.dll fájlt a hangeltünés miatt, csak az a baj hogy még mindíg nem jó.
Valaki tud még valamit? -
Szabi1991 #74655 -
#74654 tehát akkor:
Original Model: Microsoft
Converted by: DimazzzZ
Red Bull skin by: Microsoft, Szabi1991
-
Szabi1991 #74653 ez így nem igaz
a modelt DimazzzZ konvertálta FSX-ből, az eredeti redd bullos skint kértem az FSX ből(ami tök más, de legalább a szinek meg a red bull felírat stimmel rajta nagyjából), és azt átalakitottam át Besenyeisre
-
Szabi1991 #74652 -
#74651 videó (bocs a 3 kommentért) -
#74650 itt van, mondjuk gagyibb mint a rippelt modell, de ez legalább saját modell -
#74649 nekem volt egy McQueen modellem, amit kirippeltem a játékból, de aztán töröltem végülis, bár a sok dff, 3ds, max file között lehete meg van még -
#74648 Vice Cityhez készül(t) egy, youtube-on véletlenül láttam, viszont most nem nagyon találom sehol, keresgélj, youtube-on van egy videó róla, az biztos.
Onnan 1 lépés beszélni a készítővel, és megszerezni az autót, aztán SA-ba konvertálni -
#74647 Hi,
Lightning McQueen skin-t nem tud valaki? Tök jó lenne! -
Eldián #74646 Fú, már régen SAoztam, el kéne kezdeni újra... :) -
#74645 majd ha Szabi1991 beír ide valamikor akkor neki gratulálj :D mondjuk csak skin, az eredeti gép hárommal lejjebb! bár az is konvertálás, FSX-ből -
#74644 Itt rakta be az egyik srác GTA-ba, a Flight Simulator topikban kérte el a modellt meg a skint. -
Eldián #74643 Bászkiii! RedBullos Besenyei repülő! Ilyet se láttam még! RedBull! -
#74642 Nekem a sivatagi reptér a kedvenc helyem. :) -
#74641 ahoz nagyon nem értek még :| bár már azon vagyok hogy kitanuljam azt is :) végülis ötletnek nem rossz, csak hova:D esetleg a sivatagi reptéren kiszedni a gép roncsokat, és a helyére, vagy San Fierro repterére valahova! az elég nagy még -
Eldián #74640 :) Modell nem rossz! Youtubeos stunt vidik sem! Csak így tovább mindenki! -
#74639 tedd be statikus dísznek. Úgysincs értelme ilyenekkel furikázni a játékban. -
#74637 Mint?? mint Hydra? -
#74635 régen énis csináltam ilyen stuntvideót, fel is raktam most youtubera
stunts -
#74634 vagy ha én belinkelném EZT a videóm -
#74633 gondolkozz már ember...fejjel lefele van..ha nem nyomja ki teljesen a fúvókát akkor még jobban a föld fele fogja nyomni a repülőt, szal még nehezebb...