GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
Jó.. Mindenekelött megjegyezném hogy ez az utolsó hozzászólásom ezzel a már tragikomédiába forduló témával kapcsolatban. Nyitottam egy topikot. Igen megtettem mert jogom van hozzá. Mikor megnyitottam tudtam hogy nagyon hamar hatalmas flém fog kerekedni, igen beismerem. Azzal is tisztában voltam hogy az ég világon semi értelme nem volt, ugyanis aki hülyének született, azon még egy 1 éven át tartó veréssel se lehetne segíteni, max még hülyébbett lehet belõle csinálni, szóval nem is az volt a célom a topikkal, hogy én most nagy evolúcíós lépést hozzak létre. Egyzerûen kiakartam már nyílvánítani hogy számomra mennyire idegesítõ már ez hogy egy megalázó, szembeötlõ smiley-t látok már lassan mindenhol, teljes mértékben helytelenül. Igen lehet hülye vagyok hogy képes vagyok ezért topikot nyitni, de valamivel már felakartam hívni az emberek fejét hogy ez nem éppen okés. És ami a lényeg: PÉLDÁNAK, és ismét PÉLDÁNAK hoztam fel szabyt mivel õ volt a tipikus PÉLDA arra hogy nem szabad ezt a smileyt használni. Pardon ! Nem illik használni, ugye nem én vagyok az aki elmondja mit hogy kell. Nem kritizáltam semmi csúnya szóval, megismétlem mint PÉLDA hoztam fel, tlejesen kultúrált módon. bazs1 kolléga, alátámasztotta a véleményemet, erre viszont a most Gibor által bevédett személy már kevésbé szalonképes szavakkal jellemezte õt. Miután pofátlanul be is nyomta nem egyszer az általam nyitott téma címében levõ smiley-t, ráadásul az aláírásában is egy provokáló aláírást tanusított, hát igen kénytelen voltam durvább szavakat használni. De mivel nem oknélkül tettem, nagyon szépen megkérnék, minden egyes seggnyalót hogy sõt, MINDENKIT megszeretnék kérni hogy hadjuk ezt a témát, hibát követtem el azzal hogy megnyitottam, rendezzük le PMben vagy magunkban egymással a problémát, és ne hadjuk hogy egy nevetséges smiley miatt leggyen itt is off. Ennyit szerettem volna mondani.

U.I.: Ha ezek után bárki bármi kultúrális vagy kulturálatlan hsz-t fûzne a témához, az ezzel magát minõséti, számomra a téma
LEZÁRVA

zeli
Ja :\

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
<#hehe>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Pacal17
Ha a csicskaságért büntetõpont járna, téged 6szor kitiltottak volna a fórumról...

Fresh Duke
Lol, ha ennyitõl füstöl a kezed, akkor fordulj orvoshoz. 😛 XD
Amúgy sztem illene már befejezni a veszekedést...

A heavy cost. I pay it gladly.

Fillmore Dude
Szerintem meg elég legyen már ebbõl! Csinálhattok GTA-SA dühöngõ topicot és lehet oda menni 😊

Hallod, sztem még 1-2ilyen hozzászólás azt megérdelmled a büntetõpontot, de neked inkább bannt kellene adni, most neked a rohadt -.- smyle-val van problémád, akkor most mia fas... kell szabvyt basztatni?? ha akkora egy n00b vagy hogy az hihetetlen egy <#lama><#lama> .... avgy, ekkora idi.... még nem láttam... -.- jólenne ha befejeznéd, mert ku..... senki nem kiváncsi rád, korábbanis létrehoztál egy topicot ami már arról szólt hogy szaby egy n00b mert ezt használja -.-, de ha neked problémád van vele nem igy kell elintézni, írjál neki PM-et, vagy ne olvasd el... há, eleget írtam asszem már füstöl a kezem...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

DJ Skyline
milyen történtekre? mit csinált?😄 fórumozott? wow! :o

Yoda001
te még itt is ittvagy? és nincs bünitpontod? :S

http://9gag.com/gag/5135249

Fido4life
hát nem ártana.. ahogy látom szabi szeretne a középpontban maradni, még akkor is, amikor már mindenki nagyban szarik a történtekre.. hát tényleg nem tudok mást csináli mint sajnálni, de nem is szeretném többé erre pazarolni a szót, úgyhogy téma lezárva, no off

red bull
Hy all!

Láttam a neten egy olyat hogy Superman mod Beta 1.0 igen letöltöm faszául meg minden elõszöris az elsõ probléma az volt hogy nem mentek a mentéseim (nemtudtam betölteni mert lefagyott), jó újjátékot kezdtem mert úgy jóvolt, de ugyse mûködött a mod. Valaki pliz help. Tudom egyépként hogy marhaság de jólenne kipróbálni. Elõre is kösz a válaszokat

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

DJ Skyline
akkor azt hiszem ezt a -.- mizériát hanyagolhatjuk is itt! thx

bazs1
én nekem semmi bajom nincs veled, csak mondtam hogy te sokat használod

még nem...

látom nemjártál az új topikban -.-

és kik voltak??? 😄 -.-

mától nem segítek senkinek, mert n00b vagyok egyes topkilakók szerint -.-

és +sértõdtem -,-

bazs1
<#eljen>

Naja.. csak akkora tortának nem kell COL-t csinálni asszem, és akkor átlehet rajta menni 😄

bazs1
samp-ben szerintem most is meglehet csinálni. valaki nõi ruhát ölt, belegugol tortába aztán felugrik

Naez már beteges...😄

Stefibaba
olyan kéne hogy egy jó nyuszilány skint és megcsinálni üregesre a tortát hogy valaki elbújhasson benne <#idiota> <#banplz>

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

bazs1
😄

nyuszilánnyal még jobb lenne <#idiota>
bazs1
beteg ötlet ez a torta😄

Yoda001
-.- <-

http://9gag.com/gag/5135249

Smicy2
szvsz -.-

Charade GTti

JVT csinálta, én meg áttexturátam egy picit 😄

Stefibaba
Namost. Meik hangulatjelet nem bírod? az ikszdét vagy a -.-'-t?

Gondolom a Photoshop...

😮

bazs1
amúgy a tortát ki csinálta?

Fido4life
ajánlom figyelmedbe ezt remélem tanulsz belõle valamelyest

És még énis ottvagyok, jáááj 😄😄

Stefibaba
Höhö szabi szép lett a torta xD<#idiota>

Wang Cars -.-

Máté94
bocsi hoghy kétszer írtam be
Máté94
Honnan béreltétek a Waltont a torta szállításhoz?
Máté94
honnan béreltetek Waltont hogy elhozzátok a tortát?<#vigyor4><#vigyor3>
off:

Máté94
köszi a segítséget<#vigyor3>
Jáj, dejó és ottvagyok😄 Szaby, a mésikat nem teszed fel?
HAPPY BIRTHDAY....

bazs1
gondoltam-.-

1 éves a klán -.-

itt csak fõz :S

bazs1
lolxD HBD

#72468 wtf?

Nálatok süt a nap?
-.-

Hm? nekem a trueno-ba simán enterrel beül, pedig jobbkormányos...