82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • dawyd169
    Mondjuk az lehet baj, h nekem a router miatt(Sp.2 alol nem jut be a net) van Xp Servicepack1 az eggyik particion, aztán meg egy Xp.Sp2 (egy játék miatt, ezen indul csak el)+ egy "F" meghajto amire van pakolva minden, és SA-t "F" re telepítem, tehát arra akarok kijukadni h nem e registry kavar be? Vélemény???
  • Stefibaba
    LOL Lebuktam XDDD
  • zyppy
    ASDDSADASDSADSADSDAD :DDDDD
  • Yoda001
    legalább ne netes forditoval csináltad volna :/ "szó szerint fordítom le"
  • dawyd169
    jo én a lényeget értettem söt... ezért írtam h nekem 1.0-ás van +dx9.0c+xp!
  • Stefibaba
    NA én meg leszek és szó szerint fordítom le:
    játékom abbahagyás Ablakok alatt a betöltés haladás nélkül valamennyi hiba!

látsz a Loadscreen?

Igen!

Akkor a DX Kampó befecskendezés nem dolgozik érte te. Az tud van diffrent indok,
    de leginkább ez az ablakok összefüggő. Ellenőrzés ha Tudsz belépni Mircosoft's homepage.
    Mert ellenkező esetben akkor vásárol egy eredeti ablakok változat és visszahelyez az. Ha igen akkor megpróbál
    korszerűsítés Directx Változatod!
    Ha használsz Windows vista ez tud szintén ok problémák. Megpróbál üzembe helyezni Directx 9.0c!

Nem!

Apossibly te nincs egy unpatchet változata a játéknek. Határ Kárbecslőnk
    csak támogat NEKÜNK és EU 1.0 Változatok pillanatnyilag !
    szóval tessék xD
  • dawyd169
    Mondjuk most ezt találtam: "My game quits to Windows during the loading progress without any error!

Do you see the Loadscreen?

Yes!

Then the DX Hook injection doesn't work for you. That can have diffrent reasons,
    but mostly this is windows related. Check if you can Enter Mircosoft's homepage.
    If not then buy an original windows version and reinstall it. If yes then try
    to update your DirectX Version!
    If you use Windows Vista this can also cause problems. Try to install DirectX 9.0c!

No!

APossibly you don't have got an unpatchet version of the game. Our Limit Adjuster
    only supports US and EU 1.0 Versions at the moment!" szerintem itt van a megoldás de nem értem elvileg ezek vannak nekem.....
  • dawyd169
    Hát sehogysem müködik, ja és 1,00 verzioju nekem
  • zyppy
    nemérdekes
  • dawyd169
    "s0beit" ez micsoda?
  • Goruck
    Visszatérve ERRRRRRRRE a DreamGarage (álomgarász módra, nekem sem működik pedig nagyon jó lenne.... kicserélek mindent ahogy kell és fagy....újraraktam a játékot is meg minden de nem működik...
  • zyppy
    nekemis ugyanez van, rakd be a .dat fájlt a GTA San Andreas és a data mappába is. ha van s0beit azt töröld le. próbáld így
  • ldavid
    2 féle van, a Rockstar Games/GTA San Andreas/ReadMe mappában található txt-ben le van írva a verzió szám

ha másolt akkor baromi valószínű hogy v1.00 ezért mennie kellene,
    de nálam is ugyanez volt, talán majd a kész mod jobb lesz
  • dawyd169
    Sziasztok! Én is letöltöttem ezt az United modot, Instaláltam beraktam utanna azt a "saex.dat" fajlt es elindítom gamet üdvözlö képerny az már jo, tehát az uj aztán rámeek h new game aztán elkezd tölteni és kilép minden hibaüzenet nélkül. Nem tudjátok mi lehet a baja? A játékom szüz tehát nem modolt+nincs mentés berakva sem, illetve még feltört (crack)-es. Létezik SA-ból több verzio? Lehet nekem nem jo van??
  • farkasjos
    honnan lehet a tuning garázsokba több felszerelést pl:spoiler,kerekek stb.....?
  • zyppy
    link -_-'
  • Kenworth
    Ha rá megyek hogy download, akkor kirakja a mozzilám hogy időtullépés miatt bla bla bla...
  • bazs1
    elég egyszer is leírni, nem kell többször
    próbáld összeszedni a gondolataid, ne írj minden percben
    ha nem válaszolnuk valószínű nem tudjuk a választ
  • farkasjos
    tényleg nincs olyan mod hogy az autók,motorok stb..... amikkel megyek aztán ha kiszálok ne tünjön el egy kis idő után.
  • zyppy
    másik link
  • farkasjos
    amúgy vlaki nem tudja hogy nincs olyan mod hogy ha kiszálok az autóbol akkor az ott is maradjon?
  • farkasjos
    nem engedi letölteni azt írja hogy a kiszolgáltató nem telálható ha a dowload-ra kettintok!
  • daxan
    Nem jó ez az új mod! Nálam néha lefagy vagy kilép a játékból csak úgy indok nélkül... Egyébként nem lenne rossz, nekem tetszik.
  • farkasjos
    ok
  • zyppy
    Na, asszem ez az
  • zyppy
    pill. megkeresem
  • farkasjos
    lelehet tölteni?
  • farkasjos
    hol az a mod?
  • ldavid
    de van egy mod ami kinyit minden ilyen, alapból zárt helyet
  • zyppy
    ugytudom hogy oda nem lehet bemenni csak ha ott van küldetés, egyebkent a pakkban textúrák vannak és szerintem azoktól nem fog ajtó nyílni rajta :/ javítsatok ki ha tévedek
  • farkasjos
    http://gtadownloads.extra.hu/downloader/pafiledb.php?action=file&id=471
  • farkasjos

ezt nézd meg akkor tudod miről beszélek!
  • farkasjos
    jaja a garázs melleti házon vannak garázs ajtók ahonnan töltöttem ott a képen belehet menni!
  • farkasjos
    bocs oda
  • zyppy
    álom garázs?
  • farkasjos
    de ott van mellete egy ház od letöltöttem egy álom garázst de ha odameek nem tudok be menni!
  • farkasjos
    arra hát. persze hogy arra gondolok.
  • farkasjos
    Valaki tudna segíteni?
  • zyppy
    kép:
  • zyppy
    ha jól értem erre gondolsz, mert arra csak ez a garázs van:
    http://multikep.extra.hu/images/doherty.JPG
    ennek is a bal oldali kapuja