82991
-
#74713 Ja a GTA zenéi nagyon királyak mindig! Nekem a VCben Flash FM, SAban meg vagy K-DST vagy Los Santos Radio vagy esetleg Master Sounds 98.2, ha pedig agysejtrohasztásra vágyom, full hangerővek nyomatom a K-Roset. -
#74712 Hali.Kérdésem azt meg lehet oldani hogy nekem a játékban az NRG500-ra van rátéve 1 GSX-R modell és itt találtam hozzá hangot, csak az a baj hogy ez a pcj600-ra van csinálva.Kérdés, átt lehet valahogyan varázsolni azt hogy a pcj600 helyett az nrg500 hangját cserélje ki? -
#74711 cső a játékba hol lehet robogot találni?
nem feltétlenül pizzás robira gondolok -
ldavid #74710 jah, úgy
mellesleg a talk radiok is királyak, a WCTR pl. nagyon nagy
kíváncsi vagyok milyenek lesznek majd a 4-ben a betelefonálós dumák -
#74709 radio x és k-jah west(? igykell irni? XD) forever -
ldavid #74708 először én is mindig beállok 1-2 kedvenc adóra, aztán mindenevő leszek.. xD
tényleg baromi jó zenéket válogatnak amúgy (jó azért a VC-s Radio Espantoso-val messzire lehet kergetni )
én a 3-ban mikor olyanom volt, csak gurultam az utcán nagy lazán valami lassú reggie-re -
#74707 VCS nincs meg mert psp-m nincs, de ps2-n most nyomom a LCS-t és a liberty jam-en a DMX számok a játékhoz átalakítva nagyon ütnek! Az összes GTA közül a legkedvencebb adóm! -
#74706 VCS szám, egy kettő, csápolás on egész jó szám, mindíg is imádtam a GTA zenéit, mindíg sikerült a játék stílusához, és korához illő zenéket összeválogatni! szerintem nincs olyan ember, aki ne állt volna rá egy rádióadóra :D hogy beszáll a kocsiba, és máris nyomkodja az R betűt, és keresi a rádióadót :D pl a GTA III-ban 2 kedvenc volt: Rise és MSX FM -
#74705 kösz, jól éreztem magam. Láttam los santost, meg san fierrót is élőben :D -
Szabi1991 #74704 legalább nemlátják este -.-
off:Mien volt a csónakon ? :)) -
#74703 csak a bőrszín nem épp a pulóverhez illő -
:DD -
#74701 ne is említsük, mert múlktor is beírtuk, és 10 perccel később fent is volt egy Victoria skin pack :D -
#74700 még mindig jobb mintha csinálnák a texturákat a herculesre és a crown victoriara -
#74699 mint modell szép, de mint autó :| és sikeresen megjelent az ötödik Audi R8 a játékhoz -
#74698 kemény gépeket csinálnak mostanában
-
#74697 áhh kizárt, teljesen új nextgen motorja lesz az már látszik. Gondolom majd idővel gyártanak hozzá megint moddoló eszközöket, de szerintem teljesen más lesz minden kiterjesztés és egyebek -
#74696 txdworkshop-ban lehet keresni? -
#74695 Ááá, próbálok SA:MP-zni, de amikor belépek egy szerverre, lefagy. (Szerintem a Windows tűzfal csesztet.) Tud valaki megoldást? -
#74694 Biztos, hogy lesz. -
#74693 én inkább egyenlőre arra lennék kíváncsi, hogy mennyire lesz moddolható az új játék! egyátalán megmaradnak a .txd .dff. .col gta.img dolgoknál, vagy kitaláltak valami teljesen új dolgot! bár legelőször bekéne jelenteni PC-re a játékot -
#74692 Kiváncsi leszek hogy kog kinézni mondjuk egy részletes BMW M3 GTA IV alatt:). -
#74691 Nekem WMP11-el is műxik, úgyhogy nem az a baj. -
bad boy 2 #74690 helo ezt a progt hogy kell muködtetni? , se hogy s muxik lécii valak köszi elöre is -
#74689 Telepítéskor azt írja ki, hogy nem kompatibilis a program a Windows ezen verziójával, na mindegy, majd bekapcsolom a Winampot közbe. De azért egy log fájlt (naplózást) írhatna a játék, akkor tudnám mi a hiba. :( -
#74688 neem, media playert fejleszd vissza 10-re, ha ígyse jó akkor saját mp3-ak rádió helyett kapcsolj be winampot. -
#74687 Winampot letöltöttem, feltettem, de ígyse megy. :( -
#74686 vagy használj winampot -
#74685 nekem 10 van és jó, próbáld meg visszatenni 11-ről -
#74684 Szerintem nem az illesztőprogi lehet a probléma, mert fél éve ugyanezzel az illesztőprogrammal még működött. Lehet, hogy az a baj, hogy közben 11-es media playert szereztem? -
ldavid #74683 simán a windows-os futtatás ablakban, a megnyitás után írd be hogy dxdiag
LTomi: ha másolt, akkor az eredeti patch nem jó
talán hangkártya driver frissítés segíthet, vagy újratelepíteni nem próbáltad még? -
#74682 pl Kinget belehet nyomni Hotringnek, ami ott áll a Los Santosi stadion mellett! lassan összegyűlik egy Cars mod-ra valónyi kocsi Guido mint targonca, vannak itt lehetőségek bőven! -
#74681 Áhh, a patch sem sikerül, mindig hibaüzenettel jön azután, hogy a Yesre kattintok. -
#74680 Nem jött be, megpróbálom patchelni a játékot. -
#74679 Addig jó de itt hova kell beirni?
"G:\Games\GTA San Andreas\gta_sa.exe" ez elé,után? -
#74678 keresed ki.
http://vladimir.skach.cz/sanandreas/ -
#74677 Az akkor jó ötlet lesz. Meglehetne csinálni 2-3 versenyautót is a játékból, aztán bepakolni samp-ba és azokkal driftelni vagy valami :) -
#74676 igazából magamnak is akartam a cuccokat még régen, csak sok rippelt cucc összegyűlt, és töröltem mind! :| pl a Sheriff-et gondoltam még az egyik rendőr kocsira! -
ldavid #74675 Ááá, ez nagy ötlet! :D (egyébként megint két -73-as- hsz. van) -
#74674 Isten király vagy, de nehogy már miattam foglalkozzál vele :) Majd ha lesz időd, nekem ráér!