82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • LTomi
    Ja a GTA zenéi nagyon királyak mindig! Nekem a VCben Flash FM, SAban meg vagy K-DST vagy Los Santos Radio vagy esetleg Master Sounds 98.2, ha pedig agysejtrohasztásra vágyom, full hangerővek nyomatom a K-Roset.
  • Csiaki
    Hali.Kérdésem azt meg lehet oldani hogy nekem a játékban az NRG500-ra van rátéve 1 GSX-R modell és itt találtam hozzá hangot, csak az a baj hogy ez a pcj600-ra van csinálva.Kérdés, átt lehet valahogyan varázsolni azt hogy a pcj600 helyett az nrg500 hangját cserélje ki?
  • ElekAdam
    cső a játékba hol lehet robogot találni?
    nem feltétlenül pizzás robira gondolok
  • ldavid
    jah, úgy
    mellesleg a talk radiok is királyak, a WCTR pl. nagyon nagy
    kíváncsi vagyok milyenek lesznek majd a 4-ben a betelefonálós dumák
  • Yoda001
    radio x és k-jah west(? igykell irni? XD) forever
  • ldavid
    először én is mindig beállok 1-2 kedvenc adóra, aztán mindenevő leszek.. xD
    tényleg baromi jó zenéket válogatnak amúgy (jó azért a VC-s Radio Espantoso-val messzire lehet kergetni )
    én a 3-ban mikor olyanom volt, csak gurultam az utcán nagy lazán valami lassú reggie-re
  • KG21
    VCS nincs meg mert psp-m nincs, de ps2-n most nyomom a LCS-t és a liberty jam-en a DMX számok a játékhoz átalakítva nagyon ütnek! Az összes GTA közül a legkedvencebb adóm!
  • DJ Skyline
    VCS szám, egy kettő, csápolás on egész jó szám, mindíg is imádtam a GTA zenéit, mindíg sikerült a játék stílusához, és korához illő zenéket összeválogatni! szerintem nincs olyan ember, aki ne állt volna rá egy rádióadóra :D hogy beszáll a kocsiba, és máris nyomkodja az R betűt, és keresi a rádióadót :D pl a GTA III-ban 2 kedvenc volt: Rise és MSX FM
  • KG21
    kösz, jól éreztem magam. Láttam los santost, meg san fierrót is élőben :D
  • Szabi1991
    legalább nemlátják este -.-

off:Mien volt a csónakon ? :))
  • KG21
    csak a bőrszín nem épp a pulóverhez illő
  • zyppy

:DD
  • DJ Skyline
    ne is említsük, mert múlktor is beírtuk, és 10 perccel később fent is volt egy Victoria skin pack :D
  • Yoda001
    még mindig jobb mintha csinálnák a texturákat a herculesre és a crown victoriara
  • DJ Skyline
    mint modell szép, de mint autó :| és sikeresen megjelent az ötödik Audi R8 a játékhoz
  • Yoda001
    kemény gépeket csinálnak mostanában
  • KG21
    áhh kizárt, teljesen új nextgen motorja lesz az már látszik. Gondolom majd idővel gyártanak hozzá megint moddoló eszközöket, de szerintem teljesen más lesz minden kiterjesztés és egyebek
  • burjanmate
    txdworkshop-ban lehet keresni?
  • LTomi
    Ááá, próbálok SA:MP-zni, de amikor belépek egy szerverre, lefagy. (Szerintem a Windows tűzfal csesztet.) Tud valaki megoldást?
  • burjanmate
    Biztos, hogy lesz.
  • DJ Skyline
    én inkább egyenlőre arra lennék kíváncsi, hogy mennyire lesz moddolható az új játék! egyátalán megmaradnak a .txd .dff. .col gta.img dolgoknál, vagy kitaláltak valami teljesen új dolgot! bár legelőször bekéne jelenteni PC-re a játékot
  • burjanmate
    Kiváncsi leszek hogy kog kinézni mondjuk egy részletes BMW M3 GTA IV alatt:).
  • burjanmate
    Nekem WMP11-el is műxik, úgyhogy nem az a baj.
  • bad boy 2
    helo ezt a progt hogy kell muködtetni? , se hogy s muxik lécii valak köszi elöre is
  • LTomi
    Telepítéskor azt írja ki, hogy nem kompatibilis a program a Windows ezen verziójával, na mindegy, majd bekapcsolom a Winampot közbe. De azért egy log fájlt (naplózást) írhatna a játék, akkor tudnám mi a hiba. :(
  • zyppy
    neem, media playert fejleszd vissza 10-re, ha ígyse jó akkor saját mp3-ak rádió helyett kapcsolj be winampot.
  • LTomi
    Winampot letöltöttem, feltettem, de ígyse megy. :(
  • zyppy
    vagy használj winampot
  • zyppy
    nekem 10 van és jó, próbáld meg visszatenni 11-ről
  • LTomi
    Szerintem nem az illesztőprogi lehet a probléma, mert fél éve ugyanezzel az illesztőprogrammal még működött. Lehet, hogy az a baj, hogy közben 11-es media playert szereztem?
  • ldavid
    simán a windows-os futtatás ablakban, a megnyitás után írd be hogy dxdiag

LTomi: ha másolt, akkor az eredeti patch nem jó
    talán hangkártya driver frissítés segíthet, vagy újratelepíteni nem próbáltad még?
  • DJ Skyline
    pl Kinget belehet nyomni Hotringnek, ami ott áll a Los Santosi stadion mellett! lassan összegyűlik egy Cars mod-ra valónyi kocsi Guido mint targonca, vannak itt lehetőségek bőven!
  • LTomi
    Áhh, a patch sem sikerül, mindig hibaüzenettel jön azután, hogy a Yesre kattintok.
  • LTomi
    Nem jött be, megpróbálom patchelni a játékot.
  • Csiaki
    Addig jó de itt hova kell beirni?
    "G:\Games\GTA San Andreas\gta_sa.exe" ez elé,után?
  • zyppy
    keresed ki.
    http://vladimir.skach.cz/sanandreas/
  • Humesz
    Az akkor jó ötlet lesz. Meglehetne csinálni 2-3 versenyautót is a játékból, aztán bepakolni samp-ba és azokkal driftelni vagy valami :)
  • DJ Skyline
    igazából magamnak is akartam a cuccokat még régen, csak sok rippelt cucc összegyűlt, és töröltem mind! :| pl a Sheriff-et gondoltam még az egyik rendőr kocsira!
  • ldavid
    Ááá, ez nagy ötlet! :D (egyébként megint két -73-as- hsz. van)
  • Humesz
    Isten király vagy, de nehogy már miattam foglalkozzál vele :) Majd ha lesz időd, nekem ráér!