GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dudu92
és ha nekem nincs txd workshop?akkor mit csináljak?

\"Feledd el múltad, égesd el, temesd! Bízz magadban, mert még bármit elérhetsz, képes vagy rá ember! Remélem értesz...\"

dudu92
nekem ilyen mappáim vannak...coll,generic,glass,txd

\"Feledd el múltad, égesd el, temesd! Bízz magadban, mert még bármit elérhetsz, képes vagy rá ember! Remélem értesz...\"

azzal lehet +nyitni a txd-ket 😄D

dudu92
nekem csak ennyi van "Rockstar Games\GTA San Andreas\models" vége nincs gta3.img .....de én nem értek az ilyenekhez

dudu92
+ txd workshop?

abban tárolja a játék a házakat, autókat, embereket..
..Rockstar Games\GTA San Andreas\models\gta3.img

dudu92
mi az a gta3.img?

a 8-ashoz most nincs mentésem, de úgy emléxem egy idõ után csökken abban is a körözés, fõleg ha útközben felveszel pár csillagot

de ha nem fontos hogy sajátkezûleg csinálj meg mindent, küldd el és megcsinálom neked
dudu92
arra én is kiáncsi vok hogy hogy lehet karakter betenni.

letöltöd õket, és átnevezed arra amien skinnel akarod használni.. és beteszed a gta3.img be !
(a HM szerveren a /skin <id> parancsal tudsz skintcserélni)

itt vannak összegyüjtve a "skinek"...

pl. ha leszedjük a predatort, akkor kapunk 1 predator.dff és 1 predator.txd-t...

megnézzük pl txd workshopban hogy pl. a 167-es skinnek mi a neve a gta3.img ben, a 167es skin a wmybell, szal a predator.dff és predator.txd-t átnevezzük wmybell.dff és wmybell.txd-re..

ezután a wmybell.dff és wmybell.txd-t bemásoljuk a gta3.img be felülíva a régi skint..

a HM szerverre ha felmész és beírod hogy /skin 167, akkor Predator Skinnel mész 😊

daxan
sehonnan

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

daxan
Hogy lehet karaktereket betenni? vagy hogy mûködik ez?

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

dudu92
csáó.nem tudjátok hogy honnan lehet letölteni a gta san andreas-hoz a SZINKRONT?

Hanci
hogy kell skinelni?
Humesz
Ó hát ilyenekre én is gondoltam természetesen, de nem úgy van az. Visszalökni sikerül néha-néha de ha megállok akkor körbevesznek, ha megyek autópályán Venturasnak akkor simán leszednek a pótról, mert akkor meg túl gyors vagyok szóval annyit nem ér csak kíváncsi vagyok azért mégis. Aszittem van valami halálbiztos megoldás amivel Liberty-ig ellehetne menni 😊 (Ja azt már nem is mondom, hogy még helirõl is lõnek egészen fekete füstig) Csak hát maradt a játék 97,8-on asszem és ez a fuvar azért csak szúrja a szemem.
próbáld visszalökni õket, vagy taposs bele a fékbe aztán kerüld ki õket
Humesz
Én tegnap belenéztem egy régi mentésembe miújságvan céljából és láttam, hogy még a 8. fuvarozó küldi rám vár, persze direkt hagytam annak idején is, mert akkor sem sikerült meg most sem. A kamion túl lassú, a swat furgonok mindig kilökik alólam a pótot kanyarokban és a cél is mindig túl messze van. Valami ötlet esetleg? Hogy sikerült akinek sikerült? Nekem már túl rég volt, hogy igaz legyen 😊
red bull
hehe én meg feltettem a Hoodlum os crackot meg a Patch FX et és eltûnt az összes mentésem CSAK NEMTOM MÉR xD. Amugy csak akkor fagy le nekem hogyha a mentéseimet töltöm be ( az összes mentésebõl kiszedtem a garázsba berakott kocsikat, újraraktam a sa-t de ugyanugy lefagy) esetleg ha valaki tudja a problémámra a megoldást megköszönném.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Feltelepíted a játékot, utána a FAQ-ban leírt cracket letöltöd, bemásolod (felülírod) és utána mennie kell...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Melyik krekkel csináljam? Van a Hoodlum-os, meg amit a FAQ-ban ajánlottak.

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

DJ Skyline
elvileg de, mint a térképen ojjektum! csak ahoz nem értek

Fresh Duke
Pikácu XD Lolmá <#idiota>
Ezeket a Star Warsos ûrhajókat nem lehet a levegõbe rakni? 100 méterre a város fölé pl. 😄
Vagy mondjuk a tengerbe, mint abroncsokat. 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

DJ Skyline
hát erre gondoltam én is, csak most tegnap írtam ascendence.net-re, hogy hogyan is kell, megvárom mit mondanak ott

esetleg címez neki egy kedves kis levelet, hogy mien szép,jó kis karakterei vannak, segitsen már neked is hogy mégtöbb szép kiskarakter legyen XD

DJ Skyline
hogy a francba exportálhatja ki maxból! nem tudok rájönni, pedig biztos meg van rá a trükk, nekem is van 1-2 karakterem!

új karakterek :

DJ Skyline
halál csillagot esetleg? <#idiota> 120 km-es
vagy ez, 19 km, igaz leszállni sehova <#idiota>
talán talán ezt belehetne gyömöszölni valahova, 1.9 km "csak"😄

mehet rc-nek <#idiota>

amúgy 26,7 méter <#wow1>

bár most hogy rákerestem, nem igazán van leírva sehol.. <#idiota>
de szerintem nem kell olyan nagynak lennie
vagy a Shamal-hoz, annak az eredetije nagyjából 27m hosszú, a fesztáva pedig 24m
/a Falcon méreteit gondolom tudod
kopa1
Kb. ahoz a nagy repcsihez, ami az LV-i Repülõtér hangárában áll!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

DJ Skyline
mekkora lehet a Millenium Falcon? nem tudom mihez viszonyítani!

zeli
pff miért lenne bonyolultabb?
Nem hülyeségbõl írtam, tényleg így kell..
persze van olyan mod, ahol van a /buyweapon parancs is, de a fegyverboltban lehet venni...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Hát ez ennel egy picit bonyolultabb.
zeli
bemész a fegyverbótba azt veszel <#idiota>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Nem tudja valaki hogy hogyan lehet fegyvert venni a multi playerben?

felkrekkelted, aztán feltetted a pecssett ami felûlírtra a krekketttt..

Stefibaba
Fasza valakinek van ötlete arra, hogy mi a f*szért tûnik el folyton a gta_sa.exe-m mikor hozzá se nyúlok?? <#falbav>

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

DJ Skyline
letörlöd a játékot, felteszed a játékot, kikrekkeled, patch-t hanyagolod!

Van egyáltalán megoldás???<#nemtudom>

Nem bírom!! Mér kell eggy szarakodni hogy jávæcchassak?? <#falbav>

DJ Skyline
GTA: San Andreas v1.01 No-CD/Fixed EXE

Ez már meg volt!!<#gun>

Ok köszönöm!<#worship>

DJ Skyline
próbáld [url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_gta_san_andreas.shtml#GTA:%20San%20Andreas%20v1.01%20%20No-CD/Fixed%20EXE]ezt[/url]

Bekrekkeltem mégeccer, de így se megy? Van még remény?<#help>

DJ Skyline
sehonnan, ez nincs fent sehol az a TIE Interceptor, csak speedysharen, amit én töltöttem fel! 😊