GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Burn tire, not your soul!
Burn tire, not your soul!
Igenis jó a cheat, csak bugos. Tehát a helikopter és a motorral ütközés, ezenkívül asszem a robbanások ekkor is hatnak rád. De a sima fegyverek nem.
púúúúú
Bár ez csak az én feltételezésem.
Egyébként meg látogasd a GTAIV topicot az ilyen kérdésekkel...
púúúúú
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
üdv mindenkit
Lenne egy apro kérdésem
Tudom nem ide tartozik de
a GTA IV játék lesz Pc-re ki tudja??
pliz irja meg vki.
Thx
\"Feledd el múltad, égesd el, temesd! Bízz magadban, mert még bármit elérhetsz, képes vagy rá ember! Remélem értesz...\"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
pisuka: a Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\text mappába kell raknod, ha nem telepítõs
a BAGUVIX ...::NEM JÓ::...
\"Feledd el múltad, égesd el, temesd! Bízz magadban, mert még bármit elérhetsz, képes vagy rá ember! Remélem értesz...\"
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
nemtudom feltelepiteni <#rinya>#rinya>
pedig tegnap elött még jó volt <#wow3>#wow3>
amúgy a 100%-ba nem számít bele
Address: 80.98.185.200:7777
Players: 7 / 200
Ping: 10
Mode: Freeroam
Map: San Andreas
http://9gag.com/gag/5135249
Légyszi Írjatok
[email protected]
Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
msn: [email protected] nagyon fontos lenne!
Mindent elérhetsz csak akaraterő kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Ami elém került azt letóltam az útról. Ha a swatosok meg mellettem mentek, akkor azokat meg nekipréseltem a falnak.
De elõtte sokszor elõrõl kezdtem a küldetést, míg megtaláltam a legjobb utat. (Ami rövid, és telvan egyenes szakaszokkal.)
Vagyis helyet, és utánna hozzá megterveztem az utat. 😊
De a legfontosabb: Gyakorlat teszi a mestert.
A heavy cost. I pay it gladly.
A padlógázon kívül, más megoldás szerintem nincs.
(a stuntok amúgy nem kellenek a 100-hoz, az csak extra)
és a Las Venturasi rendõr egy Stromtrooper lesz 😊)
az az én skinem is 😄
most 2 kerékre áll induláskor...
igazi izomtraktor...
meik skint akarod betenni magadnak ?