82991
-
#74795 Azta mien módot találtam xDD: Boldog Karácsonyt előre is xD -
#74794 miazhogy "delelő küldetés"? -
#74793 kikapcsolni a caps lockot... SZIVESEN -
#74792 HALI
HA A 100 DIK DELELŐ KÜLDETÉS UTÁN NINCS TÖBB KÜLDETÉS ÉS NEM HIVNAK AKKOR MIT KELL CSINÁLNI ?
ELÖRE IS KÖSZI A VÁLASZOTOK -
#74791 CamHack -
#74790 Gondolom az interior nézetre gondol. De ilyen nincs San Andreasban.. -
#74789 mi az hogy " "belső" mod"? -
dzoli93 #74788 csősztök.Azt szeretném megkérdezni h a "belső" modot a kocsiba honnan kell leszedni?elöre is köcc a választ. -
#74787 szerintem ez a GWM eddigi legkeresettebb modellje! hihetetlen, hogy egy fél délután alatt közel 1900 letöltés volt, és még most is növekszik! pedig annyira nem is nagy kunszt, megnyitottam Max-ban, de nem nagy kaland! szép, igényes modell, de van szebb is! meg igazából most soloman van az egekbe emelve, pedig semmi köze nincs a modellhez, csak átkonvertálta, meg letextúrázta! na mind1 -
#74786 LOL, kisebb bug, szórakozott a taxi. Amikor nekimentem, akkor viszont rendesen ment.
-
ldavid #74785 A GTA3-ban tényleg van Ghost Town |kép|
(itt játszódik az intro) -
ITT van az ÖSSZES GTA betűtípus
google-be be kellet írni hogy: gta sa font és az első találat...csak keresni kell... -
#74783 De az eredeti kb. 900 MB. -
#74782 A San Andreasé vagy Diploma, vagy Old English Text MT, a 2007 Office-ban benne van. (Lehet, hogy a 2003-ban is.) -
#74781 EZ a GTAé a SanAndreast nem találtam -
#74780 nekem speciel 1447 mega :D:D -
Hymtozis #74779 Mi a GTA betűtípusa? Az SA-é, meg simán a GTA-é? -
#74778 Egyébként a GTA United modban a térképen Liberty közelében be van jelölve egy Ghost Town, de az út le van zárva, így hát elrepültem oda jetpackkal, és semmi, vége lett a tértképnek!
Lécci válaszoljatok: Szerintetek hogy lehetne megoldani, hogy mondjuk egy Super GT parkoljon (spawnoljon) CJ háza előtt, mer az ape sztem nem erre való. -
Hymtozis #74777 De a "fényképészt" viszont ismeritek, nem? :D
Azt láttam már, aki fotózza a tájat, emg elvan, majd fogja magát és belesétál a vízbe...
Ott van a lakókocsitelep meleltti útszélén (a tengeri szélén), az LS szigetről SF szigetre átmenő hídkörül. -
#74776 tengeralattjáró van is VC-ben amúgy! GTA III-as dologre nem emlékszem -
#74775 fenét, emlékszem GTA3-ban mindenki valami ghost townt keresett, Vice-ban meg tengeralattjárót :D hülyeség mindig van -
#74774 amúgy érdekes, én a GTA III, VC alatt nem emlékeszem arra, hogy ilyen szarokat kitaláltak, és tele volt a net hülyeségekkel! lehet nem adott megfelelő alapot Liberty City, és Vice City az ilyen témáknak? hülyén is nézett volna ki egy Yeti Miamiban! mondjuk az erdős területek miatt SA esetében jobban "eladható" ez a szarság:D -
#74773 :DDD -
#74772 ebben a topikban akkora badarságokat lehet olvasni, cápa, banya, valami 4 lábú mutáns meg mittudomén! :D egymást hülyítik a sok szarral! -
ldavid #74771 szerinted ki fog neked ingyen feltölteni majd 900 megát? -
#74770 semmi nem történt! van 3 db összesen, mind a hármat megnéztem, időt felgyorsítottam, hátha "életre kel" egy bizonyos időben, de semmi! belehet szállni, lehet vezetni, ennyi! aki akarja az próbálgassa még, de szerintem nem követnek ezek sehova -
#74769 Nem tudja nekem valaki elküldeni az eredeti gta3.img fájlt a következő címre: [email protected] -
#74768 Cső all!
Szerintetek hogy lehetne megoldani, hogy mondjuk egy Super GT parkoljon (spawnoljon) CJ háza előtt, mer az ape sztem nem erre való. -
ldavid #74767 szerintem felesleges, az a videó maszek volt -
#74766 na megvannak! nem tudom melyik a ghost car, de egyik sem követett, beleht szállni meg minden! a szürke az nem ott állt, az legurult, gyanítom az lesz, de semmi! :| megyek még1 kört, hátha! :D
-
#74765 Jóvan kezdem unni a sa-mpot. Egyre zavaróbb hogy van egy mód, az SRT ha azt berakom + 1 high poly modelt, akkor má eltűnik az egész pálya úgy ahogy van. Viszont régebben meg a Modern Módnál meg mikor felraktam, MTA-n nem volt semmi baja... Szal kijöhetne má az MTA DM. -
#74764 na ez a jó, mi merre (titkos helyek, easter eggek, ghost car, stb) -
Samuel9 #74763 Letöltöttem a Enterable Buildings FINAL modot, beraktam mindan ahogy írta, de amikor megnyitom a mentést, vagy új játékot kezdek kilép azzal a szöveggel, a hibát észlelet ezért leáll. Nincs ötletetek, hogy miért?
-
#74762 Előbb írni tanulj meg! -
farkasjos #74761 nincs senkinek egy olyan modja hogy a sanfieroban lévő garázsnál belehessen menni?
-
#74760 és hogy kell használni ezt a progit??? -
#74759 Merci CLS AMG
amúgy szerintem nem fair eljárás ez a kirakjuk a főoldalra az autót, hogy készül! :| ezzel agyon is van reklámozva, így annyi letöltés van pikk pakk a megjelenéskor, hogy csak na! és így a többi modell, ami lehet szebb, az meg háttérbe szorul, mind azért, mert nincs rommá reklámozva! aztán meg hogy megjelent! ki ez a soloman? van 5 konvertálása, amik free modellek! :| kb ugyanezt csinálom én is, csak nem tudok textúrázni, még -
farkasjos #74758 Nem tudja vlaki hogy a mit letöltök truckot mér van a játékban a levegőben? -
#74757 70rr3n7 -
#74756 Nemtud vki egy linket adni esetleg hogy ha vhová már felraktál volna a data3-t letudnám tölteni?googleban rákerestem de semmi kézzel foghatót nem találtam
Elöre is köszönöm