GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Váááá, az elõbb még jó volt.
<#idiota>#idiota>
Szerintem ez(ek) sokkal nagyobb szenzáció(k)<#awink>#awink>
jó a pótkerék az ablakban <#idiota>#idiota>
fogod az aktuális mentésed (Dokumentumok/GTA San Andreas User Files) elküldöd e-mail-ben, én meg visszaküldöm ha kész
de akkor már mindegy ha befejezed a többi küldetést is, és akkor már OG Loc hasonló táncolós feladatát is megcsinálom neked
de akkor már mindegy ha befejezed a többi küldetést is, és akkor már OG Loc hasonló táncolós feladatát is megcsinálom neked
megcsinálnád nekeeem?az is lehetséges?nem értem...ha lehet...ird le hogyan?tényleg nem megy nekem ez a pálya...és igy tovább sem birok lépni..nincs uj feladat...várom a válaszod...elõre is köszi!!
Hát ha az sikerül az nagyon fasza lesz<#smile>#smile>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Sziasztok!
Huh, de rég jártam itt. Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet beállítani a játékban, hogy hol parkoljon autó? Ezt most azért kérdem, mert kiszemeltem egy helyet, ahová egy BKV autóbuszállomást építenék be, ami már kész is, csak ugye buszok nem parkolnak a területén belül :S
DJ Skyline: sikerült valamit csinálni a Mercedes-Benz autóbusszal?
Huh, de rég jártam itt. Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet beállítani a játékban, hogy hol parkoljon autó? Ezt most azért kérdem, mert kiszemeltem egy helyet, ahová egy BKV autóbuszállomást építenék be, ami már kész is, csak ugye buszok nem parkolnak a területén belül :S
DJ Skyline: sikerült valamit csinálni a Mercedes-Benz autóbusszal?
#72997...
Megvan! Bekapcsoltam a *-t és a v betûvel lehet váltogatni
Sziasztok! Hol tudom lrtölteni a Magyar Posta skint?? Elöre is THX!
asszem num4 num6 meg ilyenek,ha nem akkor home,end stb... nézd meg a camhack beállitásaiba
http://9gag.com/gag/5135249
ok
Elmondom láma verzióba: bekapcsolod a camhackot, belépsz SA-ba, megnyomod a *-t és utána voálá megy is <#idiota>#idiota>
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
nem akkor is csak az eredetit váltogatja
* és utánna C,vagy V 😄D
(már nagyon rég használtam , de ha jól emlékszem akkor így van 😊
(már nagyon rég használtam , de ha jól emlékszem akkor így van 😊
hellotok , hogyan lehet megcsinálni a sa-camhack-t hogy más kameranézetek is elérhetõvé váljanak?
jé Szabi nem -.- -t írt hanem <#idiota>#idiota>-t <#banplz>#banplz>
<#idiota>#idiota>
ha nagyon nem akar sikerülni, esetleg megcsinálhatom neked
a minimum tétet adom a csávónk..de lenyom igy is...ugy 400pont körülit tudok elérni...többet eddig nem sikerült...a csávó meg 1200-1300körül....pncser vagyok..😊 😞
Egyébként az is 1 trükk hogy keveset kell adni pénzt mer minné több pénzt adsz be anná nehezebb lesz<#awink>#awink>
na lassan sikerül az irányitás...de igy is sajnos rendesen rámver a fickó...elég méretes zakót kapok tõle...na majd lesz valahogy
elvileg ugyanazzal a bill.-vel amivel ugrassz
fekinho: magyarosításban úgy találod meg hogy spec. és irány (pl.: spec. jobbra)
fekinho: magyarosításban úgy találod meg hogy spec. és irány (pl.: spec. jobbra)
néztem ott...autó irányítás cimszó alatt...magyarosítva van..de nem láttam hasonlót..de megnézem...besz..ok ilyen debil pályát..és nem tudom megoldani😊
sziasztok...elakadtam...nem tudok átmenni azon a pályán, mikor pattogni kell a kocsival...megtudom elemlni az elejét, a hátulját,mind2õt egyszerre...de pl csak jobbra, meg csak balra nem tudom...hogyan irányitsam...vagy valahogy nemtudnám ezt a pályát átugrani vlmi csalással?egyszerüen nem tudok átmenni ezen...pedig elvileg könnyü...nem segitene nekem valaki?leirná valaki h. hogyan csináljam?köszi mindenkinek...
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, amikor bunyózok hogyan lehet védekezni??? mert mások is csinálják, köszi
u.i.: LADAAAAA!!!!!!!!!! (L)
u.i.: LADAAAAA!!!!!!!!!! (L)
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Akkor is ez a beszt<#idiota>#idiota>:

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ez jobban tetszik! 😊
bár az a két utánégetõs sugárhajtómû nem kéne rá 😄D
elmentem a Szán Fránszíszkói tuningboltba erre ott volt ez a csodagép 😮
állitólag Szán Ándreászban is lesz nemsokára D1GP verseny 😮
állitólag Szán Ándreászban is lesz nemsokára D1GP verseny 😮
Biztos vagyok a negatív válaszban de azért megkérdezem:
nem találkozott valaki, valahol egy régi Opel Tigrával?
Már vagy 2 órája kutatok utána, de semmi..
nem találkozott valaki, valahol egy régi Opel Tigrával?
Már vagy 2 órája kutatok utána, de semmi..
Jé mien közel van Mount Chilliad LShez <#idiota>#idiota>
nem 10xes látohatár, rcon weather xy 😄D (azért is piros az ég meg az épületek)
http://9gag.com/gag/5135249
ÁÁÁ, iszonyat... hát sztem én kise próbálom...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

<#eljen>#eljen>