GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nehogy a végén olyan legyen a kerék mint az én lanceromnak, ugye Szabi?😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Address: 87.230.56.82:7777
Players: 8/200
Ping: 40
Mode: San Fierro TDM
Map: San Andreas
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Virus!!! Nekem is volt már ilyen. (Tedd újra a géped)
Pls segítsetek mert a SA-MP ben haverom ad ip-t és aztirja az én sa-mp m hogy ilyen szerver nem található vagyis nem találja meg. Mi lehet a gond (Ugyanolyan SA-MP T használunk)
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Most ismét a segítségeteket kérném
most már simán játszom de kb. 5 perc után automatikusan ujraindul a gép
Légyszi segítsetek
eLÕRE IS KÖSZI<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
http://9gag.com/gag/5135249
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
"SAPT uses memory injection techniques along with a hotkeys dll file, because memory injection/keylogging is also a common way for malicious programs to attack a system. Some anti-virus/spyware software may detect SAPT itself as a trojan."
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
A segítségetekre lenne szükségem.
Olyan gondba vagyok hogy feltelepítem a san andreast és amikor meg crackeltek utána elindítom a játékot eljön az egér mellet a homokora majd eltûnik és semmit sem csinál nem tok játszani vele légyszi segítsetek
Elõre is köszi
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
3DSmax-ról sztem a mi tanáraink még nem is hallottak xD
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Pár ingyenvideóleckét találtam de azokkal sokra nem meek.
Burn tire, not your soul!
(amivel a modelleket lehet csinálni..)