GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
mond már meg.
mert ha te vagy gpec duke akkor téged leverlek simán
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
A heavy cost. I pay it gladly.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
http://9gag.com/gag/5135249
fresh duke te vagy a Gpec klánban ha te vagy az akkor emlékez vissza mikor 2-en jöttetek rám és 2vs1-be nyertem nem tok harcolni? lehet nem vok olyan jó mint solyom vagy boti tölük elég messze vok mert 2hetet gameltem mert beszart a dvd-m
2szer rugtak ki HM-böl inaktivitás miatt ha nem lenne szar a gta-m akkor hidd el jobban harcolnék lehet 2hónap alatt ugy megtanulok harcolni mint nem tom ki XD de én innkább stuntolok
jah igen Zeli te erre ne válaszolj köszi 😄 további szép estét netek kivéve Duke-nek
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
LOL Jól néz ki az a rózsaszín infernus. 😄
ez már túlbuzis 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
de sztem nem tudta hogy mit csinálok
csak akkor tudta meg mikor nagyon hangosan szét anyáztam a fejét utána volt 1 kis lány verekedés meg ienek azt puszi puszi és csá röviden ennyi volt ha jól emléxem xD lassan ujra sa-mp azt nem tom mi lesz remélem nem találkozok 1-2 régi elleséggel biztos megtudnak már ölni 😞 de hát mire valók a haverok azok megtanítanak ujra mindenre mondjuk ez olyan mint mikor 1 ember megtanul bicajozni azt soha nem felejti el
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
mind1 valahogy felrakom a gta-t azt ujra minden a régi lesz .
jah és mig írtam az üzit kaptam 1 CRC hibát sebaj elmek melléhelyiségbe azt volt dvd aztán nem volt
jah még 1 hozzá fûzni való akkor anyáztalak téged mikor stuntoltam és olyan kor lötél mert hát stuntosok nem csinálna smemmit 1 szer csak oda jösz mézem mi a 'Fasz...' és lelötél a motorol és hát a stuntosok ezt nem szeretik
Én emlékszem rád, egyszer mintha a LinkHoston anyáztál volna -.-
látom te vagy a kis szent gyerek bazd meg nekem annyira mind1 hogy törli e vagy nem az nem a te bajod hanem az enyém ....
amugy zeli te ki is vagyy olyan ismerös a neved sa-mp-böl 😄
(PL: "next day go shop and buying gta san andreas dvd-s" "some mans".)
#73171 --> Az biztos, hogy Skyline törli, de sztem ezentúl máshol eresszed ki a gõzt és vezesd le az elmebajod...
Erre az üzenetre légyszi ne válaszolj, mert nem vagyok rád kiváncsi.
Köszi.
Amíg össze nem karcolod, vagy esetleg eltöröd, vagy nem fogja beolvasni a meghajtó...
ok?
and go sa-mp and kill some mans
ha meg eredeti, vissza kell vinni és kész
Lance vok tom nem vok valami aktiv sa-mp-ben oka a következõ szépen fogok fogalmazni😄
1. az buzi köcsög gta cd szar
2. az a buzi köcsög játék tervezök szopjanak le mert kiírja azt hogy CRC hiba hát mondom dszopjanak le.
erröl ennyit msot amien Kedves Ratoc felrakta a HM oldalra a gta-t és onnan szedem sztem ezt a kommentet jobb ha törlik de elsönek olvassa el mindenki! köszönöm továbbra is szép napot