82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Fresh Duke
    Legelőször szerintem beszélni tanuljon meg. XD
  • Gergő1991
    tudom hogy nehéz eset vagyok de általába kibirlyák a haverok
  • Gergő1991
    sacamhack1.2 hogy kell fel telepizeni hogy müködjön
  • Gergő1991
    a beton keverö helyére rakja be a beton keveröt
  • zyppy
    #75193 annak a helyére rakja amire átnevezted, hogy annak a helyére rakja.
    #75194 "kép beszúrása" gomb, megadod a linket, OK
    #75195 elinditod a camhacket, aztán a játékot, "V" gombbal lehet váltani a nézetek között.
  • Yoda001
    tanulj meg fogalmazni és egy hsz-be írni a dolgaidat pls :D
  • Gergő1991
    és a sacamhack1.2 hogy be rakni???
  • Gergő1991
    hogy a rákba lehet képet fel tölteni
  • Gergő1991
    nem a beton keverő helyére rakja be a beton keverőt

• ngcsnet
    Mivel a kerékforgatás szkriptelve van, ezért valószínűleg az az egyszerű probléma van, hogy olyan autó helyére raktad, ami hátsó kerekekkel kanyarodik (pl. targonca), tedd másik autó helyére.
  • Hymtozis
    Te ZÖLD vagy, és ők a banda tagjai. Felvenni úgy tudod őket, hogy rájukcélzol, és megnyomod a G-t.
    A SÁRGA és LILA ruhás emberek az ellenséges banda tagjai.
    A KÜLDETÉS, amit csinálsz szerintem az, amikor felkell venned pár bandatagot (ZÖLDET), és odakell menni Cesar-hoz, majd elkisérni őt (és társait) a házáig, közbe végignyírbálni a radaron is jelzett ellenséges személyeket.
    Majd a háznál is leszedni a maradékot, és KÉSZ.
  • Gergő1991
    nem be raktam egy mercédesz 8x4 betonkeverőt és a hátsó két kerék fordul el nem pedig az első kettő.
  • farkasjos
    mért van az hogy amit beraktam lc+vc modot a sa-ba az nem megy?
  • Gergő1991
    csá
    help me valaki be rakta a mercédesz 8x4 betonkeverőt és neki is csak a hácsó két kerék fordul el előre is köszi.
  • Kenworth
    Magyarositás fenn van, de csak irni tudja magyarul, hogy szedjek fel tagokat.
    Amit megprobálok, hogy irtok emberkéket a sárga területen, mert ezek szerint akkor az még hiányzik.
    De továbra is elfogadok segitséget, sőt...!
  • Fresh Duke
    Hát télleg elég hülye vagy, hallod-e.
    "nem tudom hogy a sárga területet is szerezzem-e vissza, hisz azok a kopasz csávoké, akikből kell majd verbuválnom tagokat"
    A sárga terület a vagosoké (Los Santos Vagos) akik az ellenségeid. Ha te ott akarsz tagokat gyűjteni, akkor sok sikert, de nem lesz künnyű. XD
    Amúgy azt nem tudom, hogy mekkor a terület kell hozzá, elég régen játszottam ezt a küldetést.

Esetleg annyit tudok javasolni, hogy tegyél fel egy magyarítást, mert akkor Vialpando (vagy ki adja a küldetést) magyarul fogja elmondani, akarom mondani leírni mit kell csinálni. XD
  • Kenworth
    Én még mindig el vagyok akadva a Los Desperados küldetésben!
    A küldetés megkezdése elött elkezdtem visszaszerezni a területeimet, de azt nem tudom hogy a sárga területet is szerezzem-e vissza, hisz azok a kopasz csávoké, akikből kell majd verbuválnom tagokat a küldetéshez.
    Szerintem 35%-ot visszaszereztem, de ha a küldetésben összeszedek tagokat és oda megyek a vasutállomáshoz, nem történik még mindig semmi!
    Lehet hogy ennyire hülye vagyok, de még mindig nem tudtam elérhető cselekvést csinálni!
    Érthetően tudja valaki leírni?
  • Fido4life
    newl
  • Szabi1991
    a sérülis jó !! , szal alapból nincs bezuzva, de GGMM ben bekapcsoltam hogy törött legyen :DD
  • DJ Skyline
    ja, végülis már "csak" UVW mappal lekell textúrázni megint az egész kasztnit, és a damage modeleket is :D:D könnyű lesz
  • Szabi1991
    Skyline mester nekilátott :))

csak tudnám ő mé tudja kimenteni :S
  • Yoda001
    hol nincs?
  • zeli
    lol, de azért a -.- ottvan:DDDDDDDD
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    én is , de nemmegy :'(
  • Goruck
    azthittem h te printscreen-ezted...:( énis akarok kocsit csinálni:'(
  • DJ Skyline
    nincs meg a PS :D
  • red bull
    Kiválóan kijavítottad a hibákat, de kicsit lemaradtam, akkor mégis felteszed a netre?
  • Szabi1991
    feltett pár képet netre dicsekedni
  • Goruck
    és akkor honnan van?? :D
  • Szabi1991
    rajtavan..

de nemtudom kiexportálni..
  • ngcsnet
    miért nem teszed rá a fényhidat a #75157-os postban lévő kész Audi TT-re? Az már teljes egészében SA kompatibilis, az égvilágon semmi munka nem lenne vele;)
  • Szabi1991
    Skyline:

ha unatkozol, az NFS:PS ből kikonvertálhatnád az Audi TT-t, és felteheted rá Barrikád fényhídját :))

sajna én nembírom kiexportálni, úgy hogy jó legyen a játékban :(

ien lesz:
  • Leo 1991
    Szabi ezt honnan lehet letölteni??????
  • Szabi1991
    vmi orosz srác csinálta/texturázta :D

de nem publikálta :(
  • Goruck
    és olyat honnan lehet szerválni??? gondolom te texturáztad, de honnan az alap, vagy te csináltad?
  • kitt2000
    sziasztok.Megkérdezném hogy a fegyver pacht hova kell beteni melyik mappába leirnátok?Amit én letöltötem nem szerepel benne.Meg egy járműbe rakó mód magyarúl hol találok?Ami működik?
  • ldavid
    azért hogy megtanulj motorozni xD
    de ha teljesen jobb szélem mész, leszedi mindet
  • Yoda001
    így tanul az ember :)
  • LTomi
    ÁÁÁÁÁ, nemigaz!! Újrakezdtem a játékot, és elakadtam a The Wrong Side Of Tracks küldetésnél. Smoke nem akar senkit sem lelőni, csak melléjük. Kérdem én, mi a f***nak kell neki lőni, amikor én sokkal jobban tudok??!!