82991
-
#75201 Legelőször szerintem beszélni tanuljon meg. XD -
#75200 tudom hogy nehéz eset vagyok de általába kibirlyák a haverok -
#75199 sacamhack1.2 hogy kell fel telepizeni hogy müködjön -
#75198 a beton keverö helyére rakja be a beton keveröt -
#75197 #75193 annak a helyére rakja amire átnevezted, hogy annak a helyére rakja.
#75194 "kép beszúrása" gomb, megadod a linket, OK
#75195 elinditod a camhacket, aztán a játékot, "V" gombbal lehet váltani a nézetek között. -
#75196 tanulj meg fogalmazni és egy hsz-be írni a dolgaidat pls :D -
#75195 és a sacamhack1.2 hogy be rakni??? -
#75194 hogy a rákba lehet képet fel tölteni
-
#75193 nem a beton keverő helyére rakja be a beton keverőt
-
#75192 Mivel a kerékforgatás szkriptelve van, ezért valószínűleg az az egyszerű probléma van, hogy olyan autó helyére raktad, ami hátsó kerekekkel kanyarodik (pl. targonca), tedd másik autó helyére. -
Hymtozis #75191 Te ZÖLD vagy, és ők a banda tagjai. Felvenni úgy tudod őket, hogy rájukcélzol, és megnyomod a G-t.
A SÁRGA és LILA ruhás emberek az ellenséges banda tagjai.
A KÜLDETÉS, amit csinálsz szerintem az, amikor felkell venned pár bandatagot (ZÖLDET), és odakell menni Cesar-hoz, majd elkisérni őt (és társait) a házáig, közbe végignyírbálni a radaron is jelzett ellenséges személyeket.
Majd a háznál is leszedni a maradékot, és KÉSZ. -
#75190 nem be raktam egy mercédesz 8x4 betonkeverőt és a hátsó két kerék fordul el nem pedig az első kettő. -
farkasjos #75189 mért van az hogy amit beraktam lc+vc modot a sa-ba az nem megy? -
#75188 csá
help me valaki be rakta a mercédesz 8x4 betonkeverőt és neki is csak a hácsó két kerék fordul el előre is köszi. -
Kenworth #75187 Magyarositás fenn van, de csak irni tudja magyarul, hogy szedjek fel tagokat.
Amit megprobálok, hogy irtok emberkéket a sárga területen, mert ezek szerint akkor az még hiányzik.
De továbra is elfogadok segitséget, sőt...! -
#75186 Hát télleg elég hülye vagy, hallod-e.
"nem tudom hogy a sárga területet is szerezzem-e vissza, hisz azok a kopasz csávoké, akikből kell majd verbuválnom tagokat"
A sárga terület a vagosoké (Los Santos Vagos) akik az ellenségeid. Ha te ott akarsz tagokat gyűjteni, akkor sok sikert, de nem lesz künnyű. XD
Amúgy azt nem tudom, hogy mekkor a terület kell hozzá, elég régen játszottam ezt a küldetést.
Esetleg annyit tudok javasolni, hogy tegyél fel egy magyarítást, mert akkor Vialpando (vagy ki adja a küldetést) magyarul fogja elmondani, akarom mondani leírni mit kell csinálni. XD -
Kenworth #75185 Én még mindig el vagyok akadva a Los Desperados küldetésben!
A küldetés megkezdése elött elkezdtem visszaszerezni a területeimet, de azt nem tudom hogy a sárga területet is szerezzem-e vissza, hisz azok a kopasz csávoké, akikből kell majd verbuválnom tagokat a küldetéshez.
Szerintem 35%-ot visszaszereztem, de ha a küldetésben összeszedek tagokat és oda megyek a vasutállomáshoz, nem történik még mindig semmi!
Lehet hogy ennyire hülye vagyok, de még mindig nem tudtam elérhető cselekvést csinálni!
Érthetően tudja valaki leírni? -
#75184 newl -
Szabi1991 #75183 a sérülis jó !! , szal alapból nincs bezuzva, de GGMM ben bekapcsoltam hogy törött legyen :DD -
#75182 ja, végülis már "csak" UVW mappal lekell textúrázni megint az egész kasztnit, és a damage modeleket is :D:D könnyű lesz -
Szabi1991 #75181 Skyline mester nekilátott :))
csak tudnám ő mé tudja kimenteni :S -
#75180 hol nincs? -
#75179 lol, de azért a -.- ottvan:DDDDDDDD -
Szabi1991 #75178 -
Szabi1991 #75177 én is , de nemmegy :'( -
#75176 azthittem h te printscreen-ezted...:( énis akarok kocsit csinálni:'(
-
#75175 nincs meg a PS :D -
#75174 Kiválóan kijavítottad a hibákat, de kicsit lemaradtam, akkor mégis felteszed a netre? -
Szabi1991 #75173 feltett pár képet netre dicsekedni -
#75172 és akkor honnan van?? :D -
Szabi1991 #75171 rajtavan..
de nemtudom kiexportálni.. -
#75170 miért nem teszed rá a fényhidat a #75157-os postban lévő kész Audi TT-re? Az már teljes egészében SA kompatibilis, az égvilágon semmi munka nem lenne vele;) -
Szabi1991 #75169 Skyline:
ha unatkozol, az NFS:PS ből kikonvertálhatnád az Audi TT-t, és felteheted rá Barrikád fényhídját :))
sajna én nembírom kiexportálni, úgy hogy jó legyen a játékban :(
ien lesz:
-
#75168 Szabi ezt honnan lehet letölteni??????
#75156 -
Szabi1991 #75167 vmi orosz srác csinálta/texturázta :D
de nem publikálta :( -
#75166 és olyat honnan lehet szerválni??? gondolom te texturáztad, de honnan az alap, vagy te csináltad? -
kitt2000 #75165 sziasztok.Megkérdezném hogy a fegyver pacht hova kell beteni melyik mappába leirnátok?Amit én letöltötem nem szerepel benne.Meg egy járműbe rakó mód magyarúl hol találok?Ami működik? -
ldavid #75164 azért hogy megtanulj motorozni xD
de ha teljesen jobb szélem mész, leszedi mindet -
#75163 így tanul az ember :) -
#75162 ÁÁÁÁÁ, nemigaz!! Újrakezdtem a játékot, és elakadtam a The Wrong Side Of Tracks küldetésnél. Smoke nem akar senkit sem lelőni, csak melléjük. Kérdem én, mi a f***nak kell neki lőni, amikor én sokkal jobban tudok??!!