GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit nagynak érzem ezt a kocsit.
Vagy CJ öregszik, és töpörödik? 😊
Vagy CJ öregszik, és töpörödik? 😊
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
<#vigyor3>#vigyor3>
pink ködlámpa ? XD
fentvan mind2 német "nagy" oldalon, remélem hamarosan kiteszik..
bocs.
csak nagyon örültem neki hogy lejött és bocs neked is mert a régebbi kitörésem miatt msn-en nem tudom miért szidtalak
csak nagyon örültem neki hogy lejött és bocs neked is mert a régebbi kitörésem miatt msn-en nem tudom miért szidtalak
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen> Jó lett...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
http://9gag.com/gag/5135249
a szám elkezdet görbülni felfele 😄 gta san andreas download 97.4% még pár hour és irány gamelni vagyis Stuntolni 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
tudtok ajánlani valami jókis autós/modos packot?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
apropó, nem tudtok valami olyan modról/tool-ról, amivel belehet állítani hogy NE eax-ról menjen a játék hangja ? hanem úgy mint a GTA 3-ban vagy a VCben választani lehessen a hangdriverek között ?
hehe még mindig nincs MTA:SA! lol... meddig fejlesztik még? :\
Az a rendõrautó modell kéne nekem! 😄
Meg még az a mód, amitõl olyan szép kék fényei voltak a jármûveknek.
Amúgy mik voltak azok a kék golyók amik akkor szálltak mikor motorcsónakozott? Hydra rakéták?
Meg még az a mód, amitõl olyan szép kék fényei voltak a jármûveknek.
Amúgy mik voltak azok a kék golyók amik akkor szálltak mikor motorcsónakozott? Hydra rakéták?
A heavy cost. I pay it gladly.
És ezt még hányszor írod be? hmm amugy van egy progi amivel hangot lehet cserélni vagyis import export progi... nevét nemtom...
Valaki tudja hogy hol lehet a jármûvek hangját megszerezni a játékból? Az egyik kamion kürt hangja kellene!!!
olvass vissza... #72807
Megelõztél<#smile>#smile>
Valaki tudja hogy hol lehet a jármûvek hangját kivenni mappából? Az egyik kamion kürt hangja kell!!!
Bármi féle mod vagy vlami?
fasza ez a payne modell