82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Szabi1991
    sikerült kezdeni vmit a TT-vel ? :)
  • Szabi1991
    Yoda001, ezt nézd meg.. xD
  • Szabi1991
    huh de megváltozott, már tele van szponzorokkal :DD
  • Szabi1991
    oké, nekiesek :)

nincs véletlen sok sok képed róla ? :D
  • burjanmate
    Én is ki szeretném próbálni a multit, tud valaki 1 jó szervert?
  • Yoda001
    streak.dff és streakc.dff (+txd)
  • burjanmate
    Brown Streak
  • Kenworth
    Hát srácok szóval... büszkék lesztek rám! Végigjátszottam!

Csak egy kérdésem van:
    - mi a vonatnak a neve a játékba, mert ki akarom cserélni másikra?!
  • dawyd169
    én is láttam az Árkádban a Tibisz E30 M3-at, most azzal mi is van? mer már láttam videot róla Youtobe-n van de sehonnan nem lehet letölteni. Most az készül vagy mi van vele? Naon kéne, ja meg régebben belinkelték h itt van a skin de az nem az volt.
  • Humesz
    indúl Gergő1991-et pedig már szóra sem méltatom, a magyar iskolarendszer újabb zsenije.
  • Kenworth
    Nem fogjátok elhinni, megcsináltam, megcsináltam!!!
    Köszönöm segitő kézségeteket és türelmeteket! Akiknek az agyára mentem az pedig ne haragudjon!
  • Szabi1991
    kb semmi :D
    ha tudnák modellezni, megcsinálnám rá a lámpát,bukokeretett, és újratexturáznám, de sajna nincs :(

réges régen tettem egy piros E30-as BMW ről képet, hogy a kikötöben drifteltem vele.. (GTL konvert)

azt nemtudjátok hol találom meg ? már fogalmam sincs honann szedtem, pedig nagyon kira volt, arra simán +lehetne csinálni a tibisz festést..
    (mert abba alapból is van csőváz, versenyülés..)
  • Szabi1991
    nekem ugyanoan kormányom van :D
    (csak perce PC-s nem X-bokszos:)
  • Csiaki
    Csak azt nem értem hogy szüz Xp-re felrakott alapjáték sem indúl el.Fekete képernyő aztán visszavág asztalra hibaüzenet nélkül.
  • Goruck
    ez jó ez???

off:nekem meg szerintem nem futna..:( a demó se megy, de elvileg attólmég mehet a játék
  • DJ Skyline
    kipróbáltam volna kormánnyal, de a kis gyerekek tolták épp, mi meg nem akartunk ott szobrozni pár kör erejéig :D
  • Goruck
    énis megtaláltamnfs pro street bemutató volt, ezt monnyuk nemtudtam
  • benji112
    LÉCI SEGÍTSEN VALAKI HA SAMP-OZNI AKAROK EZT IRJA KI: MÉR LEHET EZ PLS HELLP
  • N o N a m e
    szerintem itt nem is durva, a városunkabn is volt egy ilyen camaro pirosban, de a csávó totálkárosra törte, akkor volt igazán durva...
  • DJ Skyline
    ott én is voltam ma, de nem láttam ilyesmit :O én a Mammut 2-ben láttam ma ezt, aki tudja menjen el, nagyon durva élőben az a Camaro :D

on
  • Yoda001
    gondolom elfelejtette XDD
  • Goruck
    Úristen hogy itt mik vannak...:D
    ma voltam az Árkádba és több drift BMW között láttam a TIBISZ E30ast, nagyon durván tökkirályálllat sajnos képet nem tudtam csinálni...juteszembe Szabimester, mi van azzal a Tibisz E30al??? :)
  • Csiaki
    Most lett felrakva az alap game és még az sem indúl!
  • zeli
    Akkor az alapjátékot telepítsd újra. Nézd meg nincs-e bent vmi mod, vagy ilyesmi, mert nem nagyon szereti a samp..
  • Csiaki
    Már alapjátékkal is gond van!Az sem indúl!
  • Csiaki
    Így csináltam ahogy irtad de nem megy.Mintha elindúlna de nem csinál semmit!
  • benji112
    SEGÍTSÉG LÉCI Nekem oan gondom lenne ha elinditoma sa:mp-t és be akarok lépni 1 szerverbe akkor ezt irja ki
    KÉRLEK SEGÍTSETEK
  • zeli
    www.sa-mp.com-ra felmész, letöltöd a SA-MP-ot, telepíted, hozzáadod a szervert, és kész :)
    Ha vhol elakadnál részletesebb leírást itt olvashatsz :)
    (szerk.: most nézem a linkben csak a kedvencekhez adás van..)
  • Csiaki
    Hali!
    Ahoz hogy multizni tudjak azon a serveren ami itt fent van kirakva, ahoz honnan tudom leszedni a progit meg hogyan kell beállítani?
  • Gergő1991
    És ezt hol találom meg melyik mappába mert sehol nem találom views.cam
  • Gergő1991
    köszi
  • ngcsnet
    akkor tedd a beton keverő helyére a betonkeverőt (Mercedest)
    pont az lenne a lényeg, különben jóhogy úgy mozdul a kerék mint a targoncáé.

16 évesen lehetnél egy kicsit igényesebb, beszéd és tudás terén is
  • LTomi
    Istenem, ezmár nagyon durva!
    1. A Camhacket nem kell telepíteni, csak az exe-t bekapcsolni, a játékvan megnyomni a numpadon a *-ot, és a V-vel váltani a nézetek között, kikapcsolni pedig a numpad / gombjával lehet.
    2. Kép beszúrása, url beírása, OK, mitn ahogyan azt már kedves fórumozótársaim is említették.
    3. Ne nézz a kerekekre.
  • Gergő1991
  • Yoda001
    akkor menj orvoshoz,szia
  • Gergő1991
    én most pánik rohamot kaptam mert reggel ota nem tom be rakni sacamhack1.2 ott
  • Gergő1991
    1 nem tom hogy kel feltelepiteni a sacamhack1.2
    2 nem tom ide ere az oldara fel teni azt a képet amit ki cseréltem
    2 fizikailag hülye ség az hogy a hácso kerák fordul el nem pedig az első
  • Fido4life
    ugye az az 1991 nem a születési évet akarja mutatni ?
  • Zsoberpapa
    Úristen. Ahogy bejelentkeztem, egyből azt láttam, hogy csak ismétled önmagad... Ha valaki értené is, hogy miről van szó, szerintem már rég válaszolt volna, de még én sem értem a rossz megfogalmazás és a sok helyesírási hiba miatt

Akkor mégegyszer miről van szó? Írd le szépen tagolva és megpróbálok válaszolni...
  • Gergő1991
    msn cimem [email protected] léci aki a legokosab