82991
-
Szabi1991 #75241 sikerült kezdeni vmit a TT-vel ? :) -
Szabi1991 #75240 Yoda001, ezt nézd meg.. xD -
Szabi1991 #75239 huh de megváltozott, már tele van szponzorokkal :DD
-
Szabi1991 #75238 oké, nekiesek :)
nincs véletlen sok sok képed róla ? :D -
#75237 Én is ki szeretném próbálni a multit, tud valaki 1 jó szervert? -
#75236 streak.dff és streakc.dff (+txd) -
#75235 Brown Streak -
Kenworth #75234 Hát srácok szóval... büszkék lesztek rám! Végigjátszottam!
Csak egy kérdésem van:
- mi a vonatnak a neve a játékba, mert ki akarom cserélni másikra?! -
dawyd169 #75233 én is láttam az Árkádban a Tibisz E30 M3-at, most azzal mi is van? mer már láttam videot róla Youtobe-n van de sehonnan nem lehet letölteni. Most az készül vagy mi van vele? Naon kéne, ja meg régebben belinkelték h itt van a skin de az nem az volt. -
#75232 indúl Gergő1991-et pedig már szóra sem méltatom, a magyar iskolarendszer újabb zsenije. -
Kenworth #75231 Nem fogjátok elhinni, megcsináltam, megcsináltam!!!
Köszönöm segitő kézségeteket és türelmeteket! Akiknek az agyára mentem az pedig ne haragudjon! -
Szabi1991 #75230 kb semmi :D
ha tudnák modellezni, megcsinálnám rá a lámpát,bukokeretett, és újratexturáznám, de sajna nincs :(
réges régen tettem egy piros E30-as BMW ről képet, hogy a kikötöben drifteltem vele.. (GTL konvert)
azt nemtudjátok hol találom meg ? már fogalmam sincs honann szedtem, pedig nagyon kira volt, arra simán +lehetne csinálni a tibisz festést..
(mert abba alapból is van csőváz, versenyülés..) -
Szabi1991 #75229 nekem ugyanoan kormányom van :D
(csak perce PC-s nem X-bokszos:) -
#75228 Csak azt nem értem hogy szüz Xp-re felrakott alapjáték sem indúl el.Fekete képernyő aztán visszavág asztalra hibaüzenet nélkül. -
#75227 ez jó ez???
off:nekem meg szerintem nem futna..:( a demó se megy, de elvileg attólmég mehet a játék -
#75226 kipróbáltam volna kormánnyal, de a kis gyerekek tolták épp, mi meg nem akartunk ott szobrozni pár kör erejéig :D -
#75225 énis megtaláltamnfs pro street bemutató volt, ezt monnyuk nemtudtam -
benji112 #75224 LÉCI SEGÍTSEN VALAKI HA SAMP-OZNI AKAROK EZT IRJA KI: MÉR LEHET EZ PLS HELLP -
#75223 szerintem itt nem is durva, a városunkabn is volt egy ilyen camaro pirosban, de a csávó totálkárosra törte, akkor volt igazán durva... -
#75222 ott én is voltam ma, de nem láttam ilyesmit :O én a Mammut 2-ben láttam ma ezt, aki tudja menjen el, nagyon durva élőben az a Camaro :D
on -
#75221 gondolom elfelejtette XDD -
#75220 Úristen hogy itt mik vannak...:D
ma voltam az Árkádba és több drift BMW között láttam a TIBISZ E30ast, nagyon durván tökkirályálllat sajnos képet nem tudtam csinálni...juteszembe Szabimester, mi van azzal a Tibisz E30al??? :) -
#75219 Most lett felrakva az alap game és még az sem indúl! -
#75218 Akkor az alapjátékot telepítsd újra. Nézd meg nincs-e bent vmi mod, vagy ilyesmi, mert nem nagyon szereti a samp.. -
#75217 Már alapjátékkal is gond van!Az sem indúl! -
#75216 Így csináltam ahogy irtad de nem megy.Mintha elindúlna de nem csinál semmit! -
benji112 #75215 SEGÍTSÉG LÉCI Nekem oan gondom lenne ha elinditoma sa:mp-t és be akarok lépni 1 szerverbe akkor ezt irja ki
KÉRLEK SEGÍTSETEK -
#75214 www.sa-mp.com-ra felmész, letöltöd a SA-MP-ot, telepíted, hozzáadod a szervert, és kész :)
Ha vhol elakadnál részletesebb leírást itt olvashatsz :)
(szerk.: most nézem a linkben csak a kedvencekhez adás van..) -
#75213 Hali!
Ahoz hogy multizni tudjak azon a serveren ami itt fent van kirakva, ahoz honnan tudom leszedni a progit meg hogyan kell beállítani? -
#75212 És ezt hol találom meg melyik mappába mert sehol nem találom views.cam -
#75211 köszi -
#75210 akkor tedd a beton keverő helyére a betonkeverőt (Mercedest)
pont az lenne a lényeg, különben jóhogy úgy mozdul a kerék mint a targoncáé.
16 évesen lehetnél egy kicsit igényesebb, beszéd és tudás terén is -
#75209 Istenem, ezmár nagyon durva!
1. A Camhacket nem kell telepíteni, csak az exe-t bekapcsolni, a játékvan megnyomni a numpadon a *-ot, és a V-vel váltani a nézetek között, kikapcsolni pedig a numpad / gombjával lehet.
2. Kép beszúrása, url beírása, OK, mitn ahogyan azt már kedves fórumozótársaim is említették.
3. Ne nézz a kerekekre. -
#75208 -
#75207 akkor menj orvoshoz,szia -
#75206 én most pánik rohamot kaptam mert reggel ota nem tom be rakni sacamhack1.2 ott -
#75205 1 nem tom hogy kel feltelepiteni a sacamhack1.2
2 nem tom ide ere az oldara fel teni azt a képet amit ki cseréltem
2 fizikailag hülye ség az hogy a hácso kerák fordul el nem pedig az első -
#75204 ugye az az 1991 nem a születési évet akarja mutatni ? -
Zsoberpapa #75203 Úristen. Ahogy bejelentkeztem, egyből azt láttam, hogy csak ismétled önmagad... Ha valaki értené is, hogy miről van szó, szerintem már rég válaszolt volna, de még én sem értem a rossz megfogalmazás és a sok helyesírási hiba miatt
Akkor mégegyszer miről van szó? Írd le szépen tagolva és megpróbálok válaszolni... -
#75202 msn cimem [email protected] léci aki a legokosab