GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a sampról
hogyan lehet zenét berakni a játékba? annyit tudok hogy az user tracks-ba kell berakni õket és azt is hogy az user tracks player adón játszaná le. én beraktam a zenéket és nem akarja lejátszani. valaki segítsen!!!
Fresh Duke
Kérdezd meg a szerver adminjától, mert mindenhol más. (Már ahol lehetséges.)

MTA:SA-t nem próbáltam, de SA:MP-ot tudom javasolni, szerintem egész jó. Egyetlen hátránya, hogy mára már szinte egy magyar (T)DM szerver sincs...

A heavy cost. I pay it gladly.

melyik a jobb a SA:MP vagy az MTA:SA ?

hogy kell börtönbe zárni vkit a SA:MP-ben amikor rendör vagyok?

GX25
Köszönöm. <#worship>

ik0N
GGMM, elözõ oldalon van link is!

ASUS N50Vc | Core2Duo 5850(2.2) | 3GB Ram DDR2 | 320 GB | NVidia 9300MGs 512Mb | W7 64bit regards, ikON

<#violent><#violent><#violent><#violent>DRTDR
FS
GX25
Sziasztok!

Régebben használtam egy olyan programot amibe betallóztam a .dff és a .txd fájlt beírtam az autó paramétereit (handling carcols stb...) és a program automatikusan berakta az új jármûvet. Nem kellett külön megnyitogatni a handling.cfg-t meg ezeket jegyzettömbbe.

Nem tudjátok, hogy melyik ez a program?

Ricsi234
Én!!
A nevem VAGY!White Angel szerver

te a sampról beszélsz, vagy milyen multiról? nem is emlékszem, hogy kellett volna regiznem :o

szasztok! nekem van egy kis problémám a multival. a telepítésnél regisztráltam és ott be lehet lépni de nekem azt irja hogy: an unexpected error occured while attempting to verify your account.
kérlek segitsetek<#rinya><#sir>
sovatalevi
Persze,en is jaccok...
other-rpg.atw.hu

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

valaki játszik még itt samp-pal?😄

tomasgo
Hali.
Elindult a game.Köszi a tanácsokat.

sovatalevi

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

sovatalevi

sovatalevi

sovatalevi

sovatalevi

shaddam
Állat a mod!Egyenlõre nem bánom hogy nem futhatok össze 13éves adminokkal 😛

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

ik0N
Szerintem nem, mivel lecseréled az egész térképet.....

De aszem külön United-hez is van multi!

ASUS N50Vc | Core2Duo 5850(2.2) | 3GB Ram DDR2 | 320 GB | NVidia 9300MGs 512Mb | W7 64bit regards, ikON

ik0N
Nem, teljesen OK, mondom, nekem is ilyen!

shaddam
Ha felrakom az united modot akkor attól még lehet samp-pal multizni?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

szóval akk nem baj hogyha olyan hogy kikapcsol a háttérbe az aero felület?
ik0N
Nem, és nem is lesz!SA dimenzióban nem fér el, csak max 3000*3000*3000!
United mod a legnagyobb SA változtatás, ez a GTA3, és a VC térképe egyben.
Maximum olyat tudok elképzeli, hogy GTA IV mod, és abban a te említett változat.De ilyenkor már nem az SA-val játszól, hanem a IV-el....

sovatalevi
Keszult ojan mod,ami Vice city,Gta 3,Gta sa map egyben vabn?

ik0N
Az nem gond, teljesen normális, azt jelzi, hogy az Aero kikapcsot.
Nélam is ilyen!

ik0N
A játék is álljon, vagy csak az idõ?
Az elsõnek nem sok értelmét látom, a másodikra már van megoldás:
Én is ezt használom!

akkor milehet a gond hogy amikor inditom a játékot akk a háttérben a windows ablak ugrik egyett és alul kiirja hogy a szinösszeállás változott vagy micsoda :S
Semmi kompatibilitás és nem is rendszergazdaként indítom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
crackelt
crackelted? kompatibilitást nem kell átállitani? rendszergazdaként kell inditani?
Win7 alatt nálam semmi gond, ugyan olyan mint anno XP-n. Nálad van a gond.
hali, Windows 7 alatt jó a játék? :S mert nekem a szín összeesik amikor elindítom
idõmegállító kódot tudna valaki nekem írni?

F E R I
"Am. a gta_sa.set file törlésével már próbálkoztál...?"
Na erre szépen el is indult, köszi a tippet!

Csirkemell nélkül nincs élet!

ik0N
Hát így elsõre rendszer újratelepítést mondanék, de gondolom ahhoz nincs kedved....

Régebben, még XP alatt én is szívtam egyszer.
Az Istennek nem akart elindúlni, és mikor a feladatkezelõben figyeltem az indulást, a gtasa.exe-vel egy másik alkalmazás is indúlt, a nevére sajnos már nem emlékszem, de goglizva megtaláltam, hogy másnak is volt ilyen gondja....

Am. a gta_sa.set file törlésével már próbálkoztál...?

ik0N
Legegyszerübb szerintem GGMM-el
Tutorial

De ha legalább ezt az oldalt elolvastad volna megtaláltad volna kicsit lejjebb is....

GTA: SA-t szvsz billentyûvel lehet a legjobban kezelni, kormánynak nem hiszem hogy sok értelme lenne... pusztán az autók irányitása miatt felesleges vele sz*rakodni...
ik0N
Mondjuk ez még a jobbik faja, mert vannak rajta gombok.....
Az irányitásnál nem tudod, legalább azt beállítani, ha már a pedálok nem mennek....

Caby
Ha kormánnyal szeretnél játszani, szerintem nem ez a megfelelõ játék 😊
mert ugye itt el is hagyhatod a jármûvet és gyalogosan elég vicces lenne kormánnyal irányítani a karaktert. Nem beszélve a légi közlekedésrõl.
Szóval szerintem ha kormányozni akarsz akkor arra ott vannak a szimulátorok, pl GTR2, Race07 ecetera ecetera, vagy arcade kategóriából a jól bevált nfs sorozat bármelyik példánya. Sok sikert! <#vigyor3>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

bl0kiM
sziasztok! van egy ilyen kormányom, amivel a kocsikat szeretném iráyítani, de sehogy sem jön össze. A jobbra-balra még oké, de a gázpedálokkal semmire sem megyek. a Joypad beállításánál csak annyi van hogy invert x/y tengely... nem tudtok esetleg valami modot? a játék eredeti, és már egy csomót kerestem...ilyen

turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.

shaddam
IMG Tools

akkor azt mondjátok meg hogykell a txd fájlt dll-be tenni. eõre is kössz
Sziasztok légyszives segíccsetek! Nem tom hogy kell modot betenni. ha valaki tud segíteni annak megköszönném!
Taylor10
Sziasztok.Van egy olyan gondom a multiplyarel hogy amikor egy szervet elindítok akkor nem jön be semmi marad minden ugyan úgy.Mikor nincsen feltelepítve a Kaspersky vírus ír tó akkor meg elindul a szerver.

tomasgo
Hali
Régen végigtoltam a sanandreast minden gond nélkül.Se akadás se semi probléma.
Ujra felraktam kétt napja, de nem indul egyszerüen ell.
Mindig viszalép az asztalra betöltés közben.
A rendszerem teljesen ugyan az. Nem változtattam semmit.
Irnak oldalakon patsh fx exet. De amit találtam az crc hibás.
Van valakinek ötlette miért nem indul ell most ?????

F E R I
Sziasztok!

Feltelepítettem a játékot, crack megvolt, és nem akar elindulni hiába kattintok rá, az ég világon semmi sem történik. ötlet vkinek?

Köszi!

Csirkemell nélkül nincs élet!

Megint én... valamint a probléma még, h amikor beteszem a modelt ggmm-ban az uj auto helyén egy semmi lesz.. ezt sem állandoan csak néha csinalja... nem tom miért... thx
Sziasztok! Az a kérdésem van, hogy amikor GGMM tools-al teszek be autót, néha nem mindig de néha a modell kereke átlátszó lesz... mintha a txd vagy dff kimaradna, de persze nem hagyom ki, valamint ha vissza akarom állítani a biztonsági másolattal az sem lesz jó, kereke szintén átlátszó lesz. Amúgy szinte az összes modell le van cserélve, gondolok itt arra hogy a gta3.img fájlom majd 2GB, lehet van valami felsõ limit és azért nem engedi? vagy nem tok mire gondolni...
MrIncredible
az sem rossz na meg a kábszerterjesztõ legyilkolása, hisz nála is van mindíg lóvé. viszont a lovival ha ezret felteszel 100szoros lóvét nyerhetsz. így egy jó szisztémát kifogva tényleg milliókat nyerhetsz. de mivel a gépem bekrepált, így az új megvásárlásáig minden játék várat magára. mindenetre egy 6 éves vas után jó lesz már egy atomerõmûvel kipróbálni régi és új játékokat.<#email>