82991
-
#76218 impreza -
#76217 géphiba :) , vagy billentyű
Ui.: Próbáld meg átállítani mondjuk a w-t a h ra vagy valami és ha ugy se megy akkor billentyűcsre ;) -
halofilter #76216 hmm felraktam a flat-out 2 -t is és ugyanaz van vele... -
halofilter #76215 hellosztok!
az lenne a problémám, hogy már rég jáccotam a gtaval és felraktam és elindítom meg minden és amikor bejön a játék elszeretnék indulni nyomom mint állat a w-t és vagy 3 másodperc múlva kezd el futni és fut sokáig amikor már rég elengedtem... :( levettem minimumra a felbontást meg mindent és akkor is...pedig erős beállításokon is futott normálisan régen.. :( ha vki tud vmit ezzel kapcsolatba plz írjon köszi !!!! -
#76214 Már nem azért de egyrészt ha warezzal kapcsolatban kérdéseid vannak ne ide ird, másrészt meg google.uw.hu
Nem rosszindulatból mondom hidd el, csak itt ezek a szabályok. -
#76213 loál, tényleg :DSA_ -
#76212 Hát nem tegnap küldtem neked MSN-en ezt a képet? -.- XD -
#76211 -.-
TÖNKREMENT a dvd meghajtóm :D 2éve vettem 16ezer-ért nec dvd író/olvasó
és 2éves garancia volt rá -.-
nem értem van pl 1 cuccom amire van 1év garancia lejár a garancia és tönkre megy -.- -
ldavid #76210 rendeld meg, és hétfőn már meg is kapod -
Szabi1991 #76209 link -
#76208 válaszoljatok már :D gta hiányom van meghalt a dvd meghajtóm :D
kel 1 jó gta sa torrent link :D mert mire letölti addig 1szer meghalok
GTA TORRENT link-et akarok most azonnal thx :D -
#76207 loál:D
Batman-mod?:D -
Szabi1991 #76206
erröl tudtok vmit ? :)
-
#76205 Ok. Akkor majd írjon PM-et egy szakember aki ért hozzá, és ha van hozzá kedve az csinálja meg. :) -
#76204 Csá én még mindig nem tudok netten játszani mert azt ír ja ki hogy a gta_sa_exe ki lép??valaki segítség!!!!! -
#76203 mind1,azért kösz -
Szabi1991 #76202 ennél nagyobbat nem találtál az tuti :D -
#76201 szép.. mind1, beirtam keresőbe h towtruck és kidobott egy csomot xD -
Szabi1991 #76200 -
#76199 régen találtam vmi nagy autómentőt (towtruck),de most nem találom semilyen márka között,help -
#76198 az is jó :) -
#76197 én az mmo karaktereimet szépítgetem :) -
#76196 van különbség a barbizás és a cigánnyá varázsolás között nem? :DD -
#76195 Ti barbiztok, mi GTA karaktert öltöztetünk :DD -
#76194 Öregem mit képesek vagytok öltöztetéssel bajlódni, mint egy barbibabánál, aztán még minket lányokat szóltok meg, hogy mennyire érdekel minket hogy néz ki a karakter amivel játszunk. :PPP -
#76193 egyébként az a ruha igen,és most ezt holfogom megtalálni? -
#76192 ok,thxjó ez a játék... :D -
#76191 ez a krupié ruha, nem? tudok jobbat, szerintem ez jobban passzolna! csak a fuxot a nyakából vedd le majd, merd hülyén fog kinézni az öltöny + nyakkendő + fux -
ldavid #76190 töröld a Dokumentumok/GTA San Andreas User Files/gta_sa.set fájlt -
theodor #76189 Hi! Felktettem a agmmát és nem indul rákattintok az exe-re és semmi. -
#76188 az,csak majd még valami normálisabb ruhát keresek :D vagy szerinted? jó ez? -
#76187 újgazdag dagadt kan cigó mod? :D tetszik a Merci -
#76186 a kreéknél csak a cserére gondoltam,az autora értettem a szélesitést meg "Hosszabítást" :D
uj kocsi+ember:
:DD -
#76185 ezek levannak programozva a main.scm-ben, sajna nem tudom ki kontrol cézni egyik dat fileból a másikba! :C természetesen biztos meglehet csinálni, hozzáértő embernek pár perc lehet! -
#76184 modelező programban meglehet ezt csinálni! mondjuk ha nyújtod a kereket az már nem kerék lesz :D szélesíteni lehet, persze! csak ugye lekell utánna textúrázni, hogy ne 4 fehér valami legyen a játékban -
#76183 szal aó az autó akart lenni... -
#76182 aki ért a moddoláshoz,nem tudja, hogy kell kicserélni egy adott aónak a kerekét,és a formáján "alakítani" (pl nyújtás,szélesités,stb)? -
#76181 ok xD -
ldavid #76180 vedd vissza a fényerőt a beállításoknál (gondolom te sem hagytad úgy, ahogy alapból volt) -
#76179 csinálj már 1-2 éjszakait meg naplementéset, meg esőset pls :D
csak mert nem az én gépemnél vagyok, és nem tudom mikor jutok a gépemhez