82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Yoda001
    ????

ez az időjárás mod eléggé realisztikus...télleg..megvakul az ember már reggel 7-kor a játékban XD:
    7:20
    7:40
    8:00
    8:20
    8:30
    sry a sok linkért ... :D
  • Stefibaba
    Azé mer te cseszel le mindenkit azzal hogy: A válasz erre gombot luxus használni?... xD
  • Yoda001
    és ezt miért nekem küldted? XD
  • DJ Skyline
    egész jó, kifogom próbálni! mondjuk ennek a totál sötétsgének éjjel akkor lenne értelme, ha a fényszórók nem 5 méterre világítának
  • Fresh Duke
    Lenne egy kérdésem:

V.melyik ügyes modder meg tudná azt csinálni, hogy berakja egy kocsiba a következőket, úgy, hogy más gombbal lehessen aktiválni mindet:
    -Tüskecsapda (Az, amit SF-ben az egyik küldetésben kapunk egy kocsiba, mikor egy autót kell ellopnunk. (Ha jól emlékszem.))
    -Ugrás (Arra a gondolok, ami akkor lesz a taxikban, ha megcsinálod mind az 50 fuvart.)
    -Hidraulika (Tudom, hogy ezt lehet berakni alapból is a Tranzfenderben, de úgy kellene, hogy a dudát is lehessen használni. :))

Annyira sztem nem lenne nehéz megcsinálni, mivel ezek létező dolgok (szóval alapból léteznek a játékban) és csak bele kéne nyomorítani őket egy autóba. (Bár nem értek a moddoláshoz, szóval nemtom mennyire lenne kivitelezhető.)
  • byzhouse
    valaki tud 1 jó gta sa torrent-et tönkrement a dvd meghajtom nem tom feltelepiteni
  • ldavid
    találtam egy egész jó időjárás modot
    élethűbben néz ki mint az eredeti
  • Yoda001
    körözgettem a játékba és a körözöttség felment 5 csillagra..xD egyszer nekimentem kamionnal vmelyik fbi-osnak már repült a francba :D torlaszt meg nemcsináltak xD lámik
  • DJ Skyline
    természetesen nem ez lesz a végő állapota, nem is biztos hogy itt lesz! de jelen pillanatban nem kell új játékot kezdeni, még! tervbe van véve 1-2 okosság a hajóval kapcsolatban, nem tudom mennyire lehet majd megvalósítani őket! minden esetre alakuló félben van SA legnagyobb vizi járműve, még ha csak egy statikus objektum :D bár gondolkozom egy vezethető verzión, csak azzal meg hol megy az ember. egy ideig tudna vele hajózni itt az öbölben, de idő után fennakadások lennének szerintem! marha nagy, majdnem 2x hosszabb mint a tanker
  • DJ Skyline
    sikerült a tutaj felét berakni végre a játékba:

sajna ez nem a rendes model, ez csak az a model amit látunk messziről! ha közelebb megyek a hajóhoz, akkor hirtelen az asztalon találom magam! valami nem stimmel még
  • Fresh Duke
    Nagyon jó. (Y)
    Én a Batman-es cuccokat igen birom.
    Nem lenne kedved megosztani velünk? (Esetleg ha tovább szeretnéd fejleszteni, akkor ráér később is. ;))

#76145: NRG 400-at sehol se fogsz találni, esetleg NRG 500-at v. BF 400-at.
  • burjanmate
    Akkor minőségi szarságot XD Egyépként tetszenek, ügyes vagy.
  • DJ Skyline
    csak ugye póló textúrák nincsenek tömörítve, és egy 1024×1024-es textúra (amin igazán jól látszanak a részletek, rendesen) 4MB! tömörítve 1MB! na most kb 35 póló lett betervezve, 256×256-nak köszönhetően nem tudom mennyinek lesz értelme! 512×512-ben tömörítetlenül nem olyan vészes a méret, 1MB szintén :D sajna én a minőségre hajazok, és ha szar, akkor inkább hagyom, puritán szarságot nem akarok kiadni, csak is minőségit!
  • DJ Skyline
    na, ez így már talán jobb! :) karikatúra a régi sorozatbeli Batmobile-ról
    [IMG][/IMG]

csak a francér nem tudom nagyobbra vennki 256×256-ról, pedig tök jó képek ezek! ha nagyobbra veszem, mondjuk 512×512-re, akkor meg kifagy! így néz ki eredetiben:

ég és föld a játékban és ezen a képen! :S
  • DJ Skyline

végülis nem rossz, de előre valami ötletesebb kellene! valami a régi Batman sorozatból
  • DJ Skyline
    halászol a netről képet, txd workshopban kiexportálod a textúrát, majd szerkeszted kedvedre PS-ben vagy amivel képet szerkesztesz, utánna felülírod az eredetit a txd workshopban, elmented, img toolba berakod, kész
  • Kicsikiraly
    varrógéppel
  • ldavid
    Hasselhoff-os tetszik
  • berczely
    Ilyen ruhát hogy lehet csinálni?
  • DJ Skyline
    unatkoztam (nem végleges egyik sem)

• burjanmate
    Tényleg... Van már Crysis-os jármű SA-hoz?
  • Stefibaba
    Pff Zerry mekkora a Lama vagy -.-''''''''''''''''''''
  • DJ Skyline
    sehogy, most pihenőre van fogva :) nem kényszer pihenő, hanem most mással foglalatoskodom!
  • byzhouse
    skyline hogy áll a repülőd?
  • Old Joshua
    Koszonom :)
  • DJ Skyline
    próbáld ki! végülis az nem tudom mire jó, de pl ha telepakoltad az img-t nagy méretű dolgokkal, majd felülírod egy kisebb méretűvel, akkor nem fogja a valós méretet adni sajna az img file, mert a dff / txd régi mérete mard bent! ezért kikell törölni a dff txd fileokat, majd az újaz hozzáadni, utánna rebuild archive, és a valós méretet fogod látni!
  • csabush
    Gondba vagyok, mert szinte mindegyik compressed már, és mégis nagyoncsúnyán szétesik az egész. Imgtoolba rebuild archive, vagy hasonló segít vmit?
  • csabush
    wow, kösz a hipergyors választ!:)
  • DJ Skyline
    TXD Workshop nevű programmal nyisd meg a txd-t, és ott tudod! Image / Compress all image, de ha a textúrálnál látod, hogy oda van írva, hogy Compressed, akkor felejtős, mert már tömörítve van! esetleg az egyedi(bb) autókat letudod csökkenteni, pl ha az Uranusra rátettél egy Enzo-t, akkor a vehicles.ide fileban keresd meg az uranus sorát, majd a Class oszlopban írd át a jelenlegi richfamily-t ignore-ra! és így csak az autó szalonban (meg ahol épp pakrol a játékban) lesz Enzo-d, és nem fog minden sarkon állni egy
  • csabush
    Na megint én. Ez a dxdiagos hardver gyorsításos ötlet nem volt célravezető, így is elmegy a hang..
    Más: Hogy lehet az autók txd fájljait kisebbé varázsolni? Ugye ezek miatt csúsznak szét a játék textúrái? Kicseréltem ~15-20 autót és dohertybe már káosz van :)
  • DJ Skyline
    biztos nem lesz vezethető csillagromboló, nem lehet vele hova leszállni :D
  • gruber trans
    az nrg-400 as sztem a keleti dokkoknál van!
  • Stefibaba
    Hagyjá békén xD. Bár végülis nem rossz 5let xD
  • Old Joshua
    Hali, valaki nem tud nekem segiteni, hogy hogy lehet megszerezni az NRG-400 as mocit. Vagy van valami csit esetleg? :P Elore is koszi.
  • LTomi
    Durva lenne, jó nagy bumm, a háznak meg semmi baja. XD
  • LTomi
    Aztán belevezetnéd egy felhőkarcolóba. XD
  • Stefibaba
    Nagyo nnagy akkor lenne ha be lehetne járni teljesen xD
  • zbundy
    nekem teccene!!!! és akkor már rakhatnának bele űrsiklókat és jöhetnének az űrcsaták! :D
  • DJ Skyline
    Imperial Star Destroyer mint map object SA felett beteg lenne?:D ez. nem is olyan nagy, másfél kilóméter hosszú, mondjuk fél SA beárnyékolódna az is biztos
  • csabush
    köszi