82991
-
#76258 1. x+1 átvezető van, melyikre gondolsz?
2. nem tudom, nem az én asztalom :D -
#76257 Egy mikrón mit hekkelsz? -.-
Amúgy #76230. -
#76256 Néhány kérdés: az átvezetőkben levő kocsik modelljeinek mi a nevük?
Miért nem maradok bejelentkezve a fórumon, ha rákkattintok a "bejentkezve marad" feliratra se?
Vam ,ég, csak most nem ugrik be. Előre is kösz. -
virs lee #76255 Én 49k-ért meghekkelem. Deal? :P -
#76254 Kösz szépen.
1ébként ajánlom mindenkinek a Google Translate-et, sok nyelvre lehet vele fordítani, pl. németet angolra. -
ldavid #76253 video drivert, directx-et cseréld le (ha az újjal nem jó, akkor régire), esetleg telepítsd újra a game-et -
akos #76252 Hello mindenkinek.Tudna valaki segíteni hogy miért nem megy a San Andreas? Elindítom a játékot aztán pedig mikor megjelenne a főmenü egyszerűen kilép és kiír egy hibajelentést hogy valami hibát észlelt a renszer ezért leáll a játék.Előre is köszi a segítséget. -
Szabi1991 #76251 Also der wagen liegt schon bei piohh ich habe noch nicht weiter gehört hab gestern mit soloman gesprochen er sagt piohh hat ihn ich wollte piohh noch drauf ansprechen.
szép a kocsi piohh, tegnap nemtudtam befelyezni, de beszéltem soloman-nal és aztmondta hogy nemtudott beszélni veled
8év német tanulással így tudtam értelmezni
bár akár azt is jelentheti, hogy piohh-nak elküldte vki a kocsit, és ő tötötte fel a saját nevén, de közben soloman csinálta -.-" -
#76250 miért nem jársz utánna? :)
"Special Topic for more screens and comments"
lapozz az első oldalra, nézd meg az első komment képeit, és hogy ki küldte
valószínű a srác nem tudott konvertálni GTA-ba vagy nem tudom, így lepasszolta másnak a maradék munkát, de soloman erőteljesen másodhegedűs most itt, ebből kiderül mi köze solomannak a dologhoz:
"Also der wagen liegt schon bei piohh ich habe noch nicht weiter gehört hab gestern mit soloman gesprochen er sagt piohh hat ihn ich wollte piohh noch drauf ansprechen."
nem sokat értek belőle sajnos, csak annyit hogy az autó, tovább nem, mondta
babel fishből se tudok sokat kihámozni, szóval valami németes ha megtenné, akkor a lényeget lefordítaná? kösz -
#76249 miért saját gyártmány? "converted by" xyz? :D -
#76248 sosem értettem, hogy a GWM-en miért kell így rommá reklámozni egy szimpla autót, mintha egy új játék jönne ki, vagy nem tudom, pedig nem több egy szimpla konvertálásnál!
Features:
- SA Plates
- 3D Engine
- Damage
meg még az SA headlights! elmondom nektek mit reklámoznak rommá:
srác kirippelte a játékból az autót, megnyitotta Max-ban, ott ha kellett akkor kicsit alakította a formáját, mert néha hülyén rippeli ki a porgramo a modellt! utánna összeillesztette az alkatrészeket, majd elnevezte őket, hozzá kapcsolta a megfelelő dummy-hoz, ezután fogta és letextúrázta az autót! innentől működik is, ami extra még az a rendszám, ami nem nagy kaland, a 3D motor, ami a Pro Streetben alapból 3D, szal nem tudom mitőr tartozik a future listához, a damage pedig a polygonok, facek igazgatása, peállított még pár materialt, hogy úgy világítsanak a fényszórók mint az eredeti játékbeli autókon, talán alakított valamit valamelyik gyári handlingen, és ennyi! igen ez most laikusoknak bonyolult, de igazából nem az, egyedüli hosszasabb rész talán a textúrázás! de a többi gyerekjáték, ha az ember tud konvertálni VC-ből autót, akkor egy másik autó sem lehet akadály, ami áll 100 darabból! és ezt kell így reklámozni :| ja igen, és elfelejtettem hogy beállított még egy materialt, ami azért felelős, hogy tudjuk festeni a pay n sprayban! szerintem nem fer a többi szebb jobb modellel!
ez például saját gyártmány, nem konvertálás, ebben több tisztelni való van mint egy NFS konvertálásban! persze a konvertálásnak is megvannak a butatói, de ha az ember ismeri az adott dolgokat, akkor minden nyitott, azt csinál amit akar! nem vagyok felháborodva, csak nem tartom fernek, hogy egy autót rommá reklámoznak, aztán kijön egy másik model, ami lehet szebb, lehet jobb, de nem tud róla senki semmit, egyszer csak ott lesz a letöltések között, aztán ha épp egy "termékeny" hét van, akkor pikk pakk letud csúszni a listáról! persze aki nem csak a legfrissebb letöltéseket nézi, az megtudja találni később is!
na mind1, kicsit hosszúra sikerült -
#76247 1. köszi
2. nyomva kell tartani a bal egérgombot asszem a víz alatti úszáskor
3. a valóságban is jönnek ki autó zsákutcákból :) csak az SA-ban hülyén van megoldva, mert mész befelé, sehol semmi, elforgatod a kamerát, majd visszaáll, máris délutáni dugó van! -
1200bpm #76246 Kössz szépen, már megyek és beis gyűjtöm öket. -
ldavid #76245 Los Santos mellett a lakókocsiparkban (nyugati kivezetőnél) szokott állni egy, amin sima utcai festés van, a harmadik meg Michelle garázsánál áll Fierro-ban -
#76244 Hi all!
1. Meg szeretnék osztani 1 tapasztalatot: ha időnként nem nyomok 1 rebuild archive-ot, akkor rosszul tölti be, vagy felcseréli a játék a modelleket (1x 1 CH-47 Chinook helyett pl. 1 Glendale-t töltött be).
2. Ha lemerülök, nem tudok úszni víz alatt, mert feldob a víz. Erre van +oldás?
3. Azt + lehet oldani, hogy ne jöjjenek ki kocsik zsákutcából? -
1200bpm #76243 Hello! Hol találom meg a monstereket? Egyről tudok a versenypályán de elvileg még 2 fajtának kell lennie mert a ggm-ben is megtalálható. Valaki adjon vmi infot hogy holtatlálom vagy valami.. Előre is thx. -
#76242 A barátnő a képen és a kis térképen... -
#76241 a képen látható -
gruber trans #76240 NEM TALÁLOM AZT A BARÁTNÖT AKINEK ELVILEG OTT KÉNE LENNIE!!HELP
-
ldavid #76239 Avispa Country Club a neve
-
gruber trans #76238 üdv valaki nem tudja h a golf club merre van SF-ban(pontosan)??
-
#76237 hm -
#76236 elindul, de be is zárja magát... :S
egyéb tipp? -
#76235 Nézd meg feladatkezelőben, hogy elindítoztta-e. Ha elindította, akkor próbálj meg 1 kicsit várni, én szemékly szerint jobbat nem tudok. :D -
#76234 Nem csak nitrót ad. -
#76233 hello! az a problémám hogy nem indul a gém. illetve hát a kezdőablak feljön, de amikor a 'Play GTA San Andreas'-ra kattintok nem csinál semmit. Ti mint avatott szakértők remélem tudtok tippet adni, hogy mi nem kóser?! lécci help nekem, mer a játék nálkül megőrülök, legalábbis elunom az életem :D
thanks homie! -
#76232 Szeva all!
A Snow Andreas moddal szeretnék játszani és kérdezném, hogy honnan lehet letölteni és melyik a legfrisebb verzió? Köszönöm szépen!
Fresh Duke: A taxiban nem nitró lesz 50 fuvar után? -
#76231 T-Online-nál 6000 Ft a visszakapcsolási díj! ami annyi hogy kinyitja a dobozt, visszadugja a kábelt, talán egy csavart csavargat, visszacsukja a dobozt -
#76230 Na pls stop off. thx -.- -
#76229 Kell a munkáért a tiszteletdíj. XD -
Szabi1991 #76228 ha már offnap van, nekem AIWA tv-m van :DD
2 év gari volt rá, 7 éves és tökéletesen megy :))
eddig két LG DVD íróm volt, pontosan 1 év 1 napig birta mind2 :DDD
2 éve vmi noném szutykom van, és tökéletesen ír/olvas.. -
#76227 Nekünk meg tönkre ment a mikró, és mikor kihívtuk a szerelőt azt mondta hogy legjobb esetben 50 000 forintér javítja meg, apám meg megnézte és kiderült, hogy csak egy 50(!) forintos alkatrész kellett bele xD -
gruber trans #76226 nekem a dvd-m volt igy h egy éves garanciával egy év után adta meg magát.XD-ezeket direkt igy csinálják h ujat vegyenek az emberek! -
#76225 hm várj gondolkozok :D
a tv-m +1évig bírta :D XD -
#76224 direkt így vannak ezek megtervezve, a TV-nk is beszart 2-3 év után! nagyfaternál meg 100 évig működött ugyanaz! aztán viszed a szervízbe, és mondják, hogy "hát, amennyiből megjavítanánk, abból már szinte újat venne"! nekem konkrétan egy új PC kéne, de minimum egy új proci hűtő! csak az a baj, hogy a régi alaplapomra kb 1 proci hűtő passzolna, 5k -
#76223 Mondj 1 olyan műszaki cikket, ami nem a garancia lejárta utáni 1. napon romlik el! XD -
#76222 már 70%-nál tart a letöltés :D
de dvd meghajtó miatt mérges vok akkor megy tönkre mikor lejár a gari -.- :D
veszek blueray-t :D -
#76221 google-t én is betudom böfögni, lehetnétek ti is a barátai és közvetlen linket adni neki privátban :D
ezentúl a google-s kommentek törölve lesznek, azzal bárki tud "segíteni" sry -
#76220 Nekem nemsok dolog volt amit ne találtam volna meg neten! Csak jó helyen kell keresni Google a barátod! -
ldavid #76219 sorry, pedig olvastam is hogy írtad
vegyél másikat, már pár ezerért kapsz egész jókat
vagy ha gondolod a Rockstar fent van a Steam-en meg a Direct2Drive-on is (igaz így is kb. 4K)