GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy vlaki nem tudja hogy nincs olyan mod hogy ha kiszálok az autóbol akkor az ott is maradjon?
nem engedi letölteni azt írja hogy a kiszolgáltató nem telálható ha a dowload-ra kettintok!
Nem jó ez az új mod! Nálam néha lefagy vagy kilép a játékból csak úgy indok nélkül... Egyébként nem lenne rossz, nekem tetszik.
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
ok
lelehet tölteni?
hol az a mod?
de van egy mod ami kinyit minden ilyen, alapból zárt helyet
ugytudom hogy oda nem lehet bemenni csak ha ott van küldetés, egyebkent a pakkban textúrák vannak és szerintem azoktól nem fog ajtó nyílni rajta :/ javítsatok ki ha tévedek
http://gtadownloads.extra.hu/downloader/pafiledb.php?action=file&id=471
ezt nézd meg akkor tudod mirõl beszélek!
jaja a garázs melleti házon vannak garázs ajtók ahonnan töltöttem ott a képen belehet menni!
bocs oda<#wink>#wink>
de ott van mellete egy ház od letöltöttem egy álom garázst de ha odameek nem tudok be menni!
arra hát. persze hogy arra gondolok.
<#integet2>#integet2><#conf>#conf>Valaki tudna segíteni?
ha jól értem erre gondolsz, mert arra csak ez a garázs van:
http://multikep.extra.hu/images/doherty.JPG
ennek is a bal oldali kapuja
http://multikep.extra.hu/images/doherty.JPG
ennek is a bal oldali kapuja
a vasút állomás elött!
ami az autó bolthoz meg a tûzoltósághoz közel van!
Valaki nem tudja hogyan lehet bemenni a san fieroban lévõ garázsba?
Nem tud senki sem segyteni?
Hy Valaki tudna segíteni abban hogy a sanfieroban lévõ garázsba hogyan tudok bemenni mert csak ott egy garázs nyílik nekem! Lécci segítsen valaki.
a GTA Berlin modból kiszedetem a metõautót és 1 kicsit átalakítottam a festését. szentem jó lett
photohost.extra.hu/ó
photohost.extra.hu/
photohost.extra.hu/ó
photohost.extra.hu/
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
nekem elindul,de egy darabig játszok vele,és minden elõjel nélkül kivág engem is,mintha alt+f4-et nyomtam volna,de semmi hibaüzenet
Új modelleket igy is lehet berakni az IMGTool-lal,mint az eredeti SA-ban?
Új modelleket igy is lehet berakni az IMGTool-lal,mint az eredeti SA-ban?
nem mondod, mintha nem raktam volna be..
ami viszont még érdekesebb, hogy ha betöltök egy régi mentést akkor végig betölt, sõt még egy fél mp-re még egy loading felirat is megjelenik, de utáni ismét kivág
ami viszont még érdekesebb, hogy ha betöltök egy régi mentést akkor végig betölt, sõt még egy fél mp-re még egy loading felirat is megjelenik, de utáni ismét kivág
Én a mód felrakása után raktam azt be és úgy ment. LOOOOL FIGYELEM: HA VALAKI AZ UNITEDBE LC-BE AKAR MENTENI, BEMEGY A SAVE HOUSE-BA NE HANGSÚLYOZOM NE FORDULJON MEG MER LEFAGY xD
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
igen, elindítom, nyomok egy új játékot, végigmegy a csík majd bejön ez a kis ablak:
ha leállítást nyomok - kilép
ha ismét-et nyomok - kilép
ha kihagyást nyomok - hibát észlel és leáll
saex.dll még telepítés elõtt be lett rakva, ráadásul most húztam újra a SA-t <#confused>#confused><#confused>#confused>
ha leállítást nyomok - kilép
ha ismét-et nyomok - kilép
ha kihagyást nyomok - hibát észlel és leáll
saex.dll még telepítés elõtt be lett rakva, ráadásul most húztam újra a SA-t <#confused>#confused><#confused>#confused>
Krhm. Ha tudnátok olvasni, és ismernétek a Readme.txt hatalmát, rájönnétek hogy a GTA United mappába levõ saex.dat nevû file-t be kell rakni a GTA SA fõmappába hogy rendesen mûködjön...
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
én is szívok vele.. el kezd tölteni, 80% körül megáll és kivág mintha nem is indítottam volna el
az errordump-ban meg csak annyi van hogy GTASA crashed, ismeretlen hiba <#szomoru1>#szomoru1>
az errordump-ban meg csak annyi van hogy GTASA crashed, ismeretlen hiba <#szomoru1>#szomoru1>
ezt szedd le
trailert? az csak egy videó
Felraktam a GTA United trailer-t, és nem birom elindítani! Hova rakja az inditó ikont?
igen, nekemis ezt írja ki. talán a crcakelt exe-vel van baja <#szomoru1>#szomoru1>
mûködõ képfájlt meg seholse találok <#schmoll2>#schmoll2>
mûködõ képfájlt meg seholse találok <#schmoll2>#schmoll2>
én beálltam kamionnal elé, rámásztam a tetejére de akkor se szállt fel rá, mondjuk ha benne lenne rendesen a repcsi akkor nem hiszem, hogy átlehetne menni rajta anélkül, hogy fel ne kenõdjek rá 😄d
#hhwnd
van igen,én csak a DODO-val mentem,de áll még egy bazi nagy repülõ is,ami nem a hangárban van(zöld,fehér)annak lehet,hogy vmi lépcsõ kell ?!?!?
pls vki segítsen. miért írja ki ezt a játék
photohost.extra.hu/
photohost.extra.hu/
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Szasztok
Ez a kép a vizalatti "metrómegállóra" emlékeztet,ami van a part közelében
ott is az eggyik vágyánál(ami elvileg a tenger alatt van)betörik 😊LOL viz
Különben csak dísz a metró?
igy elsõ látásra annyira nekem nem tetszik az UNITED,csak megnéztem mien
az eredeti san andreas pálya sokkal színesebb,élettel "telibb"
DE lehet csak azért,mert már megszoktam...
Ez a kép a vizalatti "metrómegállóra" emlékeztet,ami van a part közelében
ott is az eggyik vágyánál(ami elvileg a tenger alatt van)betörik 😊LOL viz
Különben csak dísz a metró?
igy elsõ látásra annyira nekem nem tetszik az UNITED,csak megnéztem mien
az eredeti san andreas pálya sokkal színesebb,élettel "telibb"
DE lehet csak azért,mert már megszoktam...
A repülõtereken vannak használható repülõk?
nem láttam még, egy boig van berakva de azis csak dísz
ui: találtam egy csilalgvizsgálót, körbe lehet nézni vele midnenütt 😄 zoom is van, király nagyon, kis lila pöttynél van
ui: találtam egy csilalgvizsgálót, körbe lehet nézni vele midnenütt 😄 zoom is van, király nagyon, kis lila pöttynél van
#hhwnd
Van egy kérdésem a moddal kapcsolatban.
Van repülõjárat a 2 repülõtér között?
Van repülõjárat a 2 repülõtér között?