GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1:04 tõl 1:15 ig nézd. Látszik a földön, hogy porol a gép, szóval nincsenek tökig kinyomva a légfúvók. >>> Fel van gyorsítva.
Szép videó, amit 2 pernél nyom (az alagútban forgós) az vicces, meg az átborulós 2:18 nál az is. Volt viszont olyan ami fel volt gyorsítva, mert úgy nyomta, hogy nem voltak tökig hátranyomva a fúvókák. Meg amit mondtam, hogy replay - szóval kint van a kerék. Amúgy jó!
Csá!
Nekem amikor berakok saját zenét, és a "Saját Zene" rádióállomásra kapcsolok, akkor ahelyett, hogy lejátszaná a zenéimet, kivág az asztalra. Mi lehet a baj? Eddig nem csinálta. Lécci segítsetek!! Köszi!!
Nekem amikor berakok saját zenét, és a "Saját Zene" rádióállomásra kapcsolok, akkor ahelyett, hogy lejátszaná a zenéimet, kivág az asztalra. Mi lehet a baj? Eddig nem csinálta. Lécci segítsetek!! Köszi!!
Los Angeles, California
np, attól még lehet jó mint pl:
link
link
Hydrával repülõs visszajátszásnál kint figyelnek a kerekek, meg asszem a légfúvókák is lefelé néznek... ja meg nincs meg a lecsukódó kabintetõ sem.
Ja meg a replayes véletlenülsikerülõs videókat sem szeretem! 😊
Vannak olyan trükkök amit rendesen bárki megcsinál, fejjel lefelé viszont nehezebb. Eddigi visszajelzések faszák, voltak, köszi mindenkinek! Sztárolom még magunkat! Itt!Amúgy youtubeon sok videó van fent, csak a nagy része gyenge, semmi extra nincs benne, ami meg jól néz ki az pedig cheates, meg handling.cfg-t átírásos súlykönnyebbítéses...
hello én azt szeretném kérdezni hogy valaki nem tudna mitsubishi l200-at ,modelt linkelni? nagyon meg köszöném meg azt kérdezném hogy hol lehet leszedni azta modot hogy minden jármû -t lehet tuningolni PL: bicikli motor, teherauto, stb?
Miért nem kértél egy 4 szavas mondatban egy mentést? Senkit nem izgat mennyiszer játszottad végig 😊 Itt mindenki oda-vissza ismeri már a játékot!
Köszi!
hali! télleg jól néz ki, de mér fejjel lefelé repültök át mindenhol??
turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.
Helló! Szeretnék kérni egy nagy szívességet! Én egyszer már kijátszottam a San Andreast, minden küldetésével együtt! Egyedül a 100 db grafiti mindegyikét nem találtam meg! De újra kellett rakni a windows-t és elveszett minden mentésem! Nekiültem azóta már 2x hogy végigjátszam, de már nincs kedvem mégegyszer végigcsinálni minden macerát! Azt szeretném kérdezni, hogy valahogy nem lehetne-e megoldani, hogy valaki elküldje nekem e-mail-ben a mentéseket! Vagy legalábbis az utólsó mentést miután megöltük a rendõrt!
Elõrre is köszi!
[email protected]
Elõrre is köszi!
[email protected]
Billentyûzettel csináltuk! De voltam informatikai kiállításon a hungexpo-n ott volt, hogy bejött egy pilótacsapat repülõszimulátorozni, elég durván tolták...
ügyes<#eljen>#eljen>!!! 😄......joystickkal csináltátok??
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Hali mindenkinek! Csináltunk haverokkal egy videót kb 3 éve, most lett felrakva youtubera. Kiváncsi vagyok a véleményetekre! Cheateket meg ilyesmiket nem használtunk a videóhoz. A videónk itt látható!
én ezt már vagy 3x írtam :s, nekemis kell a kocsi 😄
unitedet feltenné valaki magyar szerverre pls? winfos reinstal, után ugye elveszett minden, filefontrol meg may 150el jön
http://9gag.com/gag/5135249
Szabi! azt a "Tibisz" E30-ast hol tudom megszerezni? mert amit belinkeltél régebben az nem az. nekem az csak a previon.dff volt és sima volt nem a skinelt verzio. Pedig M3E30 a kedvenc autom és naon kéne!!!
<#finom>#finom>
Honnan lehet letölteni a tuning garázsokba több felszerelést pl:spoiler,kerekek stb.....?
És azokat hogyan kell felrakni?
És azokat hogyan kell felrakni?
Battletag: Muhee#2716
Mondjuk az lehet baj, h nekem a router miatt(Sp.2 alol nem jut be a net) van Xp Servicepack1 az eggyik particion, aztán meg egy Xp.Sp2 (egy játék miatt, ezen indul csak el)+ egy "F" meghajto amire van pakolva minden, és SA-t "F" re telepítem, tehát arra akarok kijukadni h nem e registry kavar be? Vélemény???
legalább ne netes forditoval csináltad volna :/ "szó szerint fordítom le"
http://9gag.com/gag/5135249
<#nemtudom>#nemtudom><#taps>#taps>jo én a lényeget értettem söt... ezért írtam h nekem 1.0-ás van +dx9.0c+xp!
NA én meg <#kocsog>#kocsog> leszek és szó szerint fordítom le:
játékom abbahagyás Ablakok alatt a betöltés haladás nélkül valamennyi hiba!
látsz a Loadscreen?
Igen!
Akkor a DX Kampó befecskendezés nem dolgozik érte te. Az tud van diffrent indok,
de leginkább ez az ablakok összefüggõ. Ellenõrzés ha Tudsz belépni Mircosoft's homepage.
Mert ellenkezõ esetben akkor vásárol egy eredeti ablakok változat és visszahelyez az. Ha igen akkor megpróbál
korszerûsítés Directx Változatod!
Ha használsz Windows vista ez tud szintén ok problémák. Megpróbál üzembe helyezni Directx 9.0c!
Nem!
Apossibly te nincs egy unpatchet változata a játéknek. Határ Kárbecslõnk
csak támogat NEKÜNK és EU 1.0 Változatok pillanatnyilag !
szóval tessék xD
játékom abbahagyás Ablakok alatt a betöltés haladás nélkül valamennyi hiba!
látsz a Loadscreen?
Igen!
Akkor a DX Kampó befecskendezés nem dolgozik érte te. Az tud van diffrent indok,
de leginkább ez az ablakok összefüggõ. Ellenõrzés ha Tudsz belépni Mircosoft's homepage.
Mert ellenkezõ esetben akkor vásárol egy eredeti ablakok változat és visszahelyez az. Ha igen akkor megpróbál
korszerûsítés Directx Változatod!
Ha használsz Windows vista ez tud szintén ok problémák. Megpróbál üzembe helyezni Directx 9.0c!
Nem!
Apossibly te nincs egy unpatchet változata a játéknek. Határ Kárbecslõnk
csak támogat NEKÜNK és EU 1.0 Változatok pillanatnyilag !
szóval tessék xD
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Mondjuk most ezt találtam: "My game quits to Windows during the loading progress without any error!
Do you see the Loadscreen?
Yes!
Then the DX Hook injection doesn't work for you. That can have diffrent reasons,
but mostly this is windows related. Check if you can Enter Mircosoft's homepage.
If not then buy an original windows version and reinstall it. If yes then try
to update your DirectX Version!
If you use Windows Vista this can also cause problems. Try to install DirectX 9.0c!
No!
APossibly you don't have got an unpatchet version of the game. Our Limit Adjuster
only supports US and EU 1.0 Versions at the moment!" szerintem itt van a megoldás de nem értem elvileg ezek vannak nekem.....<#conf>#conf>
Do you see the Loadscreen?
Yes!
Then the DX Hook injection doesn't work for you. That can have diffrent reasons,
but mostly this is windows related. Check if you can Enter Mircosoft's homepage.
If not then buy an original windows version and reinstall it. If yes then try
to update your DirectX Version!
If you use Windows Vista this can also cause problems. Try to install DirectX 9.0c!
No!
APossibly you don't have got an unpatchet version of the game. Our Limit Adjuster
only supports US and EU 1.0 Versions at the moment!" szerintem itt van a megoldás de nem értem elvileg ezek vannak nekem.....<#conf>#conf>
Hát sehogysem müködik<#szomoru1>#szomoru1>, ja és 1,00 verzioju nekem
"s0beit" ez micsoda?
Visszatérve ERRRRRRRRE a DreamGarage (álomgarász módra, nekem sem mûködik pedig nagyon jó lenne.... kicserélek mindent ahogy kell és fagy....újraraktam a játékot is meg minden de nem mûködik...
nekemis ugyanez van, rakd be a .dat fájlt a GTA San Andreas és a data mappába is. ha van s0beit azt töröld le. próbáld így
2 féle van, a Rockstar Games/GTA San Andreas/ReadMe mappában található txt-ben le van írva a verzió szám
ha másolt akkor baromi valószínû hogy v1.00 ezért mennie kellene,
de nálam is ugyanez volt, talán majd a kész mod jobb lesz
ha másolt akkor baromi valószínû hogy v1.00 ezért mennie kellene,
de nálam is ugyanez volt, talán majd a kész mod jobb lesz
Sziasztok! Én is letöltöttem ezt az United modot, Instaláltam beraktam utanna azt a "saex.dat" fajlt es elindítom gamet üdvözlö képerny az már jo, tehát az uj aztán rámeek h new game aztán elkezd tölteni és kilép minden hibaüzenet nélkül. Nem tudjátok mi lehet a baja? A játékom szüz tehát nem modolt+nincs mentés berakva sem, illetve még feltört (crack)-es. Létezik SA-ból több verzio? Lehet nekem nem jo van??
honnan lehet a tuning garázsokba több felszerelést pl:spoiler,kerekek stb.....?
link -_-'
Ha rá megyek hogy download, akkor kirakja a mozzilám hogy idõtullépés miatt bla bla bla...
elég egyszer is leírni, nem kell többször
próbáld összeszedni a gondolataid, ne írj minden percben
ha nem válaszolnuk valószínû nem tudjuk a választ
próbáld összeszedni a gondolataid, ne írj minden percben
ha nem válaszolnuk valószínû nem tudjuk a választ
tényleg nincs olyan mod hogy az autók,motorok stb..... amikkel megyek aztán ha kiszálok ne tünjön el egy kis idõ után.