82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • DJ Skyline
    na figyi!
    kikéne szedni egy autót a játékból, de nekem nincs kedvem most csak azért leszedni meg feltenni a játékot!
    elmagyarázom gyorsan hogyan kell! szedd le, és tedd fel ezt a programot, a 3ds maxos kérdéssel nem kell majd foglalkoznod telepításkot! indítsd el, majd így állítsd be:

tehát, első sor, játék exe-je, többi 3 meg ahova kimenti a modelt! nem muszáj különböző mappákba menteni, nekem csak azért van mert így könnyebben átlátható!
    ha ezek megvannak, akkor Launch gomb, majd légszíves szedjél ki nekem egy gyári Porsche 911 Turbo-t, F12-vel mented ki, bal fölső sarokban kell lennie majd egy sárga ready to capture feliratnak! szólj ha meg van, vagy valami nem megy
  • burjanmate
    Nekem nem indul el, hiába rakom fel .
  • Yoda001
    hm,nem rossz ez a snow sa :) csak az alap járműveket nem kellet volna kicserélni..
  • burjanmate
    Én az átvezetőkben levő Savanna-ra gondolok 3D-s kormánnyal, stb...
  • Yoda001
    nickhez beírod a kívánt nevet, a "banner alatt" lévőről pedig kimásolod az ip címet,progiba bemész (samp),menüben a kis pipa,ip-t bemásolod,kész
  • burjanmate
    Valaki +tudná csinálni ezt XD?
  • SrAta
    Leszedtem a clientet felraktam és utána mit kell csinálni?
    Hogy tok bejelentkezni pld oda ami mosta banner alatt bvan?
    Különben THX a HELPET
  • burjanmate
    Ha modolva van a gém, akkor telepítsd újra, rakd fel a modot, nézd +, hogy megy-e, ha igen, akkor másold vissza a módosított fájlokat (gta3.img, handling.cfg, stb.), de mielőtt bármit tennél, készíts biztonsági másolatot mindenről.
  • Stefibaba
    Sa-mp vagy Multi Theft Auto Dm csak azt nem linkelem be.
  • SrAta
    hy all
    Azt hogyan tom megcsinálni h játszhassak veletek multiba mert az istenér se tok multizni ehhez m it kell felrakni?
    THX SrAta
  • Stefibaba
    Nekem fenn van! :D
  • PENGEinno3d
    Sziasztok valaki tudna segíteni a #76276 kommenben lévő PS2 modot hogy kell működésre bírni, mert nekem a menü előtt exe hibával kilép:\!
    A read me szerint bemásolom azt a sok mappát a gyökérbe és a vorbisFile.dll-t felülírom a modban található dll-el!
    Plz help!
  • LTomi
    Van eyg program, SAAT a neve, de még nem csináltak hozzá rendes kezelőfelületet, úgyhogy DOS-os parancssor. Én nem jöttem rá a használatára, úgyhogy inkább a VC-be rakom a jó kis hangjaimat, meg azt kezdtem el szinkronizálni magyarra.
  • DJ Skyline
    van itt olyan ember akinek fent van az NFS Most Wanted?
    ha igen akkor írjon pls, szeretném megkérni egy szívességre ^^
  • burjanmate
    Cseréld vissza a script-eket és működni fog.
  • Ger0121
    Hali!
    hát...
    igen kemény lett!
    de teljesen szétszedte a játékot..
    a saját mentéseim nem jók hozzá:kidob velük...
    kivette az összes autót, és utánna mikor vissza akartam rakni, és beillesztettem a "gta3" at akkor onnantól nem volt hó sehol....
    úgyhogy asszem el kezdem az elejéről a dolgokat, és ezt a "gta3" at kell átírnom...:(
    de gyönyörő lett!
    Köszi!
    Esetleg nem tudtok hozzá való 100%os metést?
    Köszio!
  • Ger0121
    okok
    Köszi!
    már száguld is lfelé 133kb/s-al:)
    de +lesz az a lényeg...én meg akkor csinálgatom a biztonsági másolatot!
    Köszi!
    Am az autóhangokról semmit sem tudtok?
    Köszi!
  • N o N a m e
    a minden .img fájlról és a main.scm fájlból csinállj biztonsági másolatot én azt javaslom.
  • Ger0121
    Köszi!
    Kérdésem a következő: ha kimentem a gta 3 cuccot akkor azt visszahelyezve menni fog?
    meg nekem bennt van egy ilyen tankolni kell az autóval mod is meg pár cuccpl.:vasúti lámpák és utcai lámpák, meg ilyenek...
    az megmarad vagy az mind elveszik vele?
    Köszi!
  • N o N a m e
    de jól megcsinállták mert amikor egy autóval megyek az úton, akkor az még csúszkál is. Csak az a bajom vele hogy lecseréli a gta3.img-t és nekem a régiben minden autót kicseréltem, módositgattam ezt-azt, erre az mind elveszett mert nem csinálltam másolatot róla. Amúgy nagyon jó ez a mód mert lehet vinni a küldetéseket mert sehol nem fog kidobni hibaüzenettel. Engem csak az zavar amikor LV-ban vagyok és minden havas, de a hő effektus az megmaradt :)
  • DJ Skyline
    azér ezt így mind letextúrázni nem lehetett kis meló, pláne hogy a map objecteknek is van egy "chassis_vlo" modeljük, amit itt LOD-nak hívunk, pl LOD_bridge, bár nem kötelező a LOD elnevezése a modelnek, lehet pogácsa is! a lényeg hogy az is használ textúrát, tehát ha maradna a gyári, akkor távolról a zöld füvet látjuk, akkor lesz hó mikor közelebb érünk! most ez így 2 textúra kapásból, és akkor azt szorozzátok fel nem is tudom mennyivel, k*rva sokkal
  • N o N a m e
    Van havas mód hozzá ahol az egész játékot hó lepi el:
    Snow Andreas - letöltés
  • Ger0121
    aha értem!
    Köszi!
    Azt nem tudod hogy honnan szedhetek hangot az autóknak?
    Mert sajnos így érdekes hogy kicsit olyan repedt fazék hangja van az S600 as Mercinek :)
    Köszi!
    ---ger---
  • szabolcs94
    Helo ger0121 az a havas pálya egy küldetésben lesz amikor vissza kell menned gat 3-ba és csak küldetésben tudsz oda menni és csak egy szer
  • Ger0121
    Hali!
    Tudna nekem valaki segíteni?
    Láttam egy német oldalon hogy valahogy megoldható a gta sa havas pályára!
    nem tudom hogy csak egy rész e vagy az egész!
    Ha valaki tud bármit is ezügyben azt szívesen fogadnám....
    Am még olyan problémám lene, hogy az új autókhoz honnan lehet hangot is húzni és azt ha esetleg van, akkor hol lehet berakni?
    Köszi!
    Hali!
    ---Ger---
  • Stefibaba
    A nagyon lol az, hogy Kendl skin valójában nincs, mer mikor Cesarral kell versenyezni, akkor más skin van xD
  • Fido4life
    engem azok a karakterek érdekelnének akik csak cinematicban láthatók, ingame modellek nincsenek belőlük (pl. Kendl, Jizzy B kinyirásánál az a szőke hooker (aki nagy valószínűséggel a PS2-es dvd-n szerelplő felettébb szímpatikus egyed)) ezek átkonvertálásra van vmi lehetőség ?
  • Fresh Duke
    A Savannát lehet vezetni, nem értem, hogy mire gondolsz.
    zyppy: Csak CRT monitorral működik, mert a többi túl vékony az aranyrúdhoz.
  • burjanmate
    Megvannakaz átvezetőkben levő járművek, a cutsene.img-ben vannak. Túl 1xű volt XD. Valaki hozzáértő, akinek van hozzá kedve/ideje, nem tudná +csinálni hogy vezethetőek legyenek, legalább a Savanna?
  • burjanmate
    Szerintem 3Dsre gondolt...
  • zyppy
    akkor én linket kérek húszezresekhez és aranyrudakhoz
  • Fresh Duke
    Úgy, hogy ha betöri a monitort, akkor ki tudja venni.
  • Yoda001
    mivan? hogyérted h igazi?
  • szabolcs94
    helo sziasztok esetleg tudna valaki nekem segiteni szeretném letölteni a sanadreashoz a kiegészitökböl az igazi ruhákat az igazi ékszereket és az igazi tetoválásokat légyszi segitsetek válaszotokat elöre is köszönöm.
  • Yoda001
    www.gamecopyworld.com vagy www.gameburnworld.com keresd meg
  • Andrew20
    Sziasztok!
    Valaki nem tudja véletlenül hogy miért nem műkdöik a san andreas multi? New gameig belép, aztán mikor alul töltené a csíkot kilép.Olyasmit olvastam hogy 1.0-ás crack kell, viszont nekem ami volt az 1.01-es. Lehet ez a gond?vagy valakinek nincsen véletlenül 1.0-ás crackje?
    köszi
  • burjanmate
    Nem tud valaki tuningol6ó kocsit Jester, Tahoma, Taxi, Intruder és Sabre helyére?
  • burjanmate
    Ami a #76276-ben említett modot illeti, a tuningkerekeket és némány kocsit nem visz normálisan.
  • gruber trans
    most aztán sokat segitettél!:S
  • burjanmate
    Olvasd el a Readme-t, ha nem érted, akkor haszáld ezt, és/vagy ezt!