GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egy 40% körüli mentésre lenne szükségem!!!Ha vkinek van azt szivesen fogadnám!!Elöre is kösz...
na, az a helyzet, hogy kifogom rippelni a modellt megint majd holnap! nagyon egyszerû lesz átkonvertálni! lesz egy chassis, meg egy kerék <#idiota>#idiota> és dummyk, szóval ez így kb 5 perc lesz remélem! arra gondoltam, hogy Mater-t is kiszedem, majd beteszem Towtruck helyére😄
meg keresed a billentyûzeten a windows gombot, és a nyomvatartása mellett lenyomod az R-t, de alapból a startmenüben is megtalálható
A futtatáshoz ezt hova és hogyan kell beírni?
Példát tudsz irni?
Példát tudsz irni?
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
talán próbáld meg a gta_sa.set fájl törlését (Dokumentumok/GTA San Andreas User Files)
alapból a saját zenék lejátszásához valamilyen zenelejátszó és/vagy codek szükséges hogy telepítve legyen, de gondolom valami WinMP vagy Quicktime biztos van, szóval ez nem lehet gond
burjanmate: büfébe (rózsaszín, szívószálas pohár), a lakásától pár méterre pont van egy
alapból a saját zenék lejátszásához valamilyen zenelejátszó és/vagy codek szükséges hogy telepítve legyen, de gondolom valami WinMP vagy Quicktime biztos van, szóval ez nem lehet gond
burjanmate: büfébe (rózsaszín, szívószálas pohár), a lakásától pár méterre pont van egy
Na akkor most ezt én is eljátszom. Mit tegyek? 😄
Na akkor most ezt én is eljátszom. Mit tegyek? 😄
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
A GTA United-del kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy honnan indul a játék?
milyen fájlokat pakoltál bele? újra scannelni próbáltad?
Csiaki: futtatáshoz írd be, hogy dxdiag és a hangnál vedd lejjebb a hardveres gyorsítást
Csiaki: futtatáshoz írd be, hogy dxdiag és a hangnál vedd lejjebb a hardveres gyorsítást
És az én problémámra tud valaki választ, hogy kidob az asztalra, amikor a saját zene állomásra megyek?
Los Angeles, California
A FAQ-abn leírtak alapján kicseréltem az EAX.dll fájlt a hangeltünés miatt, csak az a baj hogy még mindíg nem jó.
Valaki tud még valamit?
Valaki tud még valamit?
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
<#beka2>#beka2>
tehát akkor:
Original Model: Microsoft
Converted by: DimazzzZ
Red Bull skin by: Microsoft, Szabi1991
<#gonosz1>#gonosz1>
Original Model: Microsoft
Converted by: DimazzzZ
Red Bull skin by: Microsoft, Szabi1991
<#gonosz1>#gonosz1>
ez így nem igaz <#vigyor3>#vigyor3>
a modelt DimazzzZ konvertálta FSX-bõl, az eredeti redd bullos skint kértem az FSX bõl(ami tök más, de legalább a szinek meg a red bull felírat stimmel rajta nagyjából), és azt átalakitottam át Besenyeisre <#buck>#buck>
a modelt DimazzzZ konvertálta FSX-bõl, az eredeti redd bullos skint kértem az FSX bõl(ami tök más, de legalább a szinek meg a red bull felírat stimmel rajta nagyjából), és azt átalakitottam át Besenyeisre <#buck>#buck>
<#wave>#wave>
videó (bocs a 3 kommentért)
itt van, mondjuk gagyibb mint a rippelt modell, de ez legalább saját modell
nekem volt egy McQueen modellem, amit kirippeltem a játékból, de aztán töröltem végülis, bár a sok dff, 3ds, max file között lehete meg van még
Vice Cityhez készül(t) egy, youtube-on véletlenül láttam, viszont most nem nagyon találom sehol, keresgélj, youtube-on van egy videó róla, az biztos.
Onnan 1 lépés beszélni a készítõvel, és megszerezni az autót, aztán SA-ba konvertálni
Onnan 1 lépés beszélni a készítõvel, és megszerezni az autót, aztán SA-ba konvertálni
Fú, már régen SAoztam, el kéne kezdeni újra... 😊
majd ha Szabi1991 beír ide valamikor akkor neki gratulálj 😄 mondjuk csak skin, az eredeti gép hárommal lejjebb! bár az is konvertálás, FSX-bõl
Itt rakta be az egyik srác GTA-ba, a Flight Simulator topikban kérte el a modellt meg a skint.
[/cserf][/fülünyúl]
ahoz nagyon nem értek még :| bár már azon vagyok hogy kitanuljam azt is 😊 végülis ötletnek nem rossz, csak hova😄 esetleg a sivatagi reptéren kiszedni a gép roncsokat, és a helyére, vagy San Fierro repterére valahova! az elég nagy még
😊 Modell nem rossz! Youtubeos stunt vidik sem! Csak így tovább mindenki!
tedd be statikus dísznek. Úgysincs értelme ilyenekkel furikázni a játékban.
[/cserf][/fülünyúl]
régen énis csináltam ilyen stuntvideót, fel is raktam most youtubera
stunts
stunts
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
vagy ha én belinkelném EZT a videóm <#idiota>#idiota>
SA-MP: [HM]RaToC COD 2: RaToC MesTeR
gondolkozz már ember...fejjel lefele van..ha nem nyomja ki teljesen a fúvókát akkor még jobban a föld fele fogja nyomni a repülõt, szal még nehezebb...
SA-MP: [HM]RaToC COD 2: RaToC MesTeR
ha bazs belinkeli a burnoutos videóját összepisilitek magatokat.
igen az csak nekema hagyományos kellene a mindegy akugy valaki a tuning mod-rol tud valamit?( kicsit visza kell olvasni ott le irtam hogy milyen )
Na itt a motoros videó amit ígértem! Nem én csináltam, még régen töltöttem le valahonnan.Itt nézheted!
Mert lassan akárki átmegy az alagutakban. Mindjárt linkelek jó kis motoros videót is! Most töltöm fel!
Nem segített, ugyanazt csinálja, modok nélkül is, de eddig nem csinálta.
Los Angeles, California